Aşa cum v-am promis in “Mitul independenţei!”,va dau şi primul exemplu de manipulare a opiniei publice de catre mass-media.Manipulare in sens negativ adică,aşa cum v-am mai spus,vrăjeli de prostit proştii.

Clipurile publicitare, a căror difuzare este plătită cu bani grei în toată mass-media, au scopul de a pregăti opinia publică pentru acceptarea deciziei de exploatare a zăcământului de aur şi argint de la Roşia Montană de catre compania canadiană GOLD  CORPORATION.”

Mass-media tace mâlc în ceea ce se ascunde în spatele acestui LOBBY exacerbat,putem spune chiar francmasonic de satanic,pentru emiterea dreptului de exploatare in favoarea lui Gold Corporation,cât de avantajoasă şi profitabilă este afacerea pentru Românica.Dar nu toată lumea pune botul la aceasta megamânăreala a tandemului,recunoscut internaţional, Videanu-Bercovici,sau vice-vercea că-i tot una,Berceanu-Vide(bordur)eanu.S-a găsit o olteancă incăpătânată,care a şi “furat-o” de la mafioţii ucrainieni ajutaţi de băietii de “bine” din SRI prin pădurea Cernica,cu 7 vieţi,care a săpat sub acest lobby şi ce credeţi ca a descoperit,nu vă vine să credeţi,100 milioane de IEUROI din care circa 80% plătiţi deja în avans şi depuşi în conturile secrete ale tandemului sus menţionat!!! Păi cum să nu te faci frate cu ăl de fuge de tămâie ca să vinzi ţara pe 2 arginţi când în buzunarul tău intră banu` “la greu”???Dar s-o las pe curajoasa luptătoare,cu corupţia si trădarea de ţară şi neam,să vă spună toată povestea tristă dar,din păcate,adevarată.

NOUL TUN AL LUI BERCEANU : ROŞIA MONTANĂ !!! http://www.exploziv-news.ro Radu Berceanu, după ce a provocat daune uriaşe economiei naţionale, este, asadar, pregătit să fure şi aurul şi argintul de la Roşia Montană.Conform surselor noastre, compania canadiană Gold Corporation, prin intermediul lui Radu Berceanu, a negociat, la începutul acestei veri, emiterea dreptului de exploatare a zăcămintelelor aurifere ale României şi înţelegerea a „costat” 100 de milioane de euro. Cca. 80% din valoare banilor a fost livrată deja în anumite conturi secrete în străinătate, aparţinînd lui Adriean Videanu şi Radu Berceanu. Ar mai fi de livrat ultima tranşă, avîndu-l ca beneficiar tot pe ministrul Transporturilor. Înţelegerea ar mai stabili şi o rentă viageră pentru Berceanu, conform unor surse, în cuantum de 1% anual din profitul adus de exploatare. Un procent cu o valoare substanţială, avînd în vedere posibilităţile afacerii, care urmăreşte extragerea şi prelucrarea a 800 de tone de aur şi aproximativ 2.000 de tone de argint. După înţelegere, Gold Corporation a început o amplă campanie de imagine, care prezintă avantajele exploatării zăcămintelor preţioase din zona Roşia Montană. Clipurile publicitare, a căror difuzare este plătită cu bani grei în toată mass-media, au scopul de a pregăti opinia publică pentru acceptarea deciziei de exploatare fără a menţiona, bineînţeles, dezavantajele metodei de exploatare propuse de canadieni, cum ar fi otrăvirea terenului şi a rîurilor din zonă cu compuşii chimici derivaţi din exploatarea zăcămintelor printr-un proces tehnologic pe bază de cianuri.Acum, greii Gold Corporation se tem de faptul că Berceanu va fi inlaturat din PDL (ceea ce devine tot mai evident!), iar ei vor rămîne cu praful de pe tobă şi banii cheltuiţi. În aceste condiţi, îi forţează puternic mîna acestuia spre a-şi onora promisiunea pentru care a fost recompensat în avans.Din informaţiile noastre, Radu Berceanu, artizanul înţelegerii, dă din colţ în colţ, neştiind cum să procedeze. Promisa Hotărîre de Guvern, prin care el ar fi trebuit să le deschidă uşa celor de la Gold Corporation, nu poate fi emisă de guvernul Boc, cel din urma refuzand presiunile lui Bercovici.Returnarea banilor nu este o soluţie, pentru că afaceriştii canadieni ameninţă că vor face publică povestea în cazul în care Berceanu nu onorează promisiunea.Radu Berceanu, după ce a provocat daune uriaşe economiei naţionale, este, asadar, pregătit să fure şi aurul şi argintul de la Roşia Montană.Dacă mai apucă …….

Daca v-a placut scrieţi-mi si vă spun incă multe alte poveşti despre “TUNURI (JAFURI)” ale marilor noştri conducători,foşti si actuali,peste care s-a asternut tăcerea mormântală şi binefacătoare  a independentei noastre mass-media (să trăiască, să aburească şi La Mai Mare !!!).

“tăcerea e de aur”..”lacăt la guriţă-bani la punguliţă”..”capul aplecat de sabie nu-i tăiat”..”minte sănătos şi vei fi la pungă gros” Închei cu un vis frumos care sper sa se transforme cândva in realitate :                                                                                                                                                                                                                             S-auzim şi de bine că de rău m-am săturat!