NU EXISTA MASS-MEDIA INDEPENDENTA !!!
Independenta mass-mediei – poveste de prostit prostii !
Cititi,si va cruciti,doar o mica parte din dovezile care confirma afirmatiile de mai sus.
Din Protocoalele maeştrilor francmasoni
“Pentru a fi stăpâni pe opinia publică trebuie să o aducem într-o stare de zăpăceală. Noi vom folosi presa ca să prezinte oamenilor ştiri diverse, încât ei să se piardă în labirintul acestor informaţii. Oamenii vor ajunge la concluzia că este mai bine să nu aibă nici o părere…”
De fapt ei nu folosesc doar presa ci intreaga mass-media : presa,radioul si televiziunea.
Richard Salant, fost preşedinte al CBS (Columbia Broadcasting System) a spus :
“Treaba noastră este nu să îi dăm publicului ceea ce el doreşte, ci ceea ce noi hotărâm ca el să primească.”
Sa va spun si ce a declarat decanul ziaristilor din America “tara adevaratei democratii”,John Swinton, în timpul unui banchet de la New York Press Club :
“Nu există în istoria Americii o presă independentă. O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu. Nici unul dintre voi nu îndrăzneşte să îşi exprime cinstit părerile în ziarul la care scrie. Sunt plătit tocmai pentru a nu-mi exprima opiniile cinstite în ziarul pentru care scriu. Voi, ceilalţi, sunteţi plătiţi ca să faceţi la fel, şi oricare dintre voi ar face nebunia de a-şi scrie părerile în mod cinstit ar fi imediat expediat pe stradă, căutând de lucru. Dacă mi-aş permite o părere cinstită într-unul din numerele ziarului meu, slujba mea ar dispărea în 24 de ore. Treaba jurnalistului este să distrugă adevărul, să mintă sfruntat, să pervertească, să denigreze, să lingă cizmele lui Mamon, să îşi vândă ţara şi neamul pentru pâinea cea de toate zilele. O ştiţi şi voi şi o ştiu şi eu, şi atunci de ce să închinăm pentru presa independentă? Suntem uneltele supuse şi slugile bogătaşilor din culise. Suntem Hopa-Mitică, ei trag sforile şi noi dansăm. Talentele, posibilităţile şi vieţile noastre aparţin altor oameni.
Suntem doar nişte prostituaţi intelectuali.”
Nu ramane decat sa va spun un lucru simplu si evident :
IN ROMANIA ESTE ABSOLUT LA FEL CA IN AMERICA SI CA IN ORICE ALTA “DEMOCRATIE” A GLOBULUI PAMANTESC !!!
Iata ce afirmă si istoricul american Ralph Epperson in cartea sa “Noua Ordine Mondiala” :
Rolul presei :
– Concentrează interesul publicului asupra evenimentelor sportive, relaţiilor sexuale mai mult sau mai puţin perverse, senzaţionalului şi faptului divers, astfel încât acesta să nu observe acţiunile guvernului;
– Împarte publicul în grupări ostile, exacerbând controverse minore (deviza francmasonilor este „Dezbină şi stăpâneşte”);
– Vorbeşte în cuvinte mari şi umflate despre democraţie;
– Arată risipa care se face în guvern (orchestrată anume) pentru a discredita guvernul şi a produce teama de inflaţie şi creşterea preţurilor;
– Încurajează greve şi răzmeriţe, încurajează dezordinea şi criminalitatea, dar şi atitudinea îngăduitoare faţă de criminalitatea guvernului.
Voi reveni incercand sa demonstrez,cu exemple concrete,ca mass-media din Romania se incadreaza perfect in tiparul desenat sugestiv mai sus,de oameni grei (si in deplina cunostinta de cauza),pentru mass-media din America.

Advertisements