Vă prezint o analiză exceptională,de fapt o sinteza a evenimentelor petrecute în România dupa realegerea “cu unaminitate de voturi” a Preşedintelui şi viitorul luminos care ne asteaptă dacă nu ne vom trezi şi nu vom acţiona ferm pentru a obţine cu adevărat ce ne-am dorit in `89 şi pentru care mulţi au plătit cu viaţa.Există şi varianta mult mai lejeră,a inactivităţii şi expectativei,care ne va conduce indubitabil la ceea ce concluzionează Marius Mina pe http://mariusmina.blogspot.com :

un regim despotic iluminat de rit venezuelean.

Partida prezidenţială continuă marşul forţat lovind in plin reduta şubrezită a Opoziţiei. Racolări,şantaje penale, concentrarea puterii absolute în mâinile unui cerc închis controlat din umbră de către cei care manevrează discret comportamentul pervers al purtătorului de mesaj prezidenţial. Cine îl mai consideră pe Traian Băsescu capul tuturor rautăţilor din România , se înşeala. Începând cu 7 decembrie 2009, puterea decizională a fost preluată de către cei care l-au şi propulsat pe pacientul naţional in scaunul suprem. Am intrat până la umeri in zodia mafiocraţiei de partid şi de stat care nu are decât o singura misiune : tranformarea României intr-un comitat de sclavi sub cizma “puterii din umbră”. Aripa frânta a serviciilor secrete comuniste a reuşit, odată cu frauda electorală din 6 decembrie, să-şi ia revanşa după înfrângerea umilitoare din decembrie ’89. Lupii înfometaţi ai serviciilor au ocupat poziţiile strategice în aparatul de stat, controlând în proporţie de 90% “produsul intern brut”. Monpolul masiv asupra economiei româneşti, controlul total asupra Serviciilor Secrete, Justiţiei, Procuraturii ,al miliţiei politice DNA, Minister de Interne, Apărarea Natională, Fondurile Europene pentru Dezvoltare, unica sursă de supravieţuire economică deocamdată , nu în ultimul rând, prelungirea acordurilor sinucigaşe de împrumut cu FMI , instrumentate cu nesimţire de gruparea infracţională de la putere. Sunt semnele unui naufragiu premeditat. Circul mediatic cu zănganit de cătuşe in prime time , arestarea demnitarilor opoziţiei in baza unor probe anorganice si halucinante, conturează perfect tehnologia machiavelică implementată cu zeci de ani in urmă de bolşevici. O viziune mai putin ortodoxă mă obligă să-i privesc pe executanţii principali ca pe un grup infracţional, condamnat deja cu suspendarea pedepsei , pe o perioadă limitată. Pentru că, mai devreme sau mai târziu, toţi vor lustrui zăbrelele temniţei.

Precedentul creat de cazul “Voicu”, a încălzit motoarele pentru zeci şi sute de nume grele din Opoziţie. El fiind doar luneta prin care Basescu & CO ţintesc fortăreţele rămase necucerite . Una dintre ele este Şefia Senatului, ultima baricadă în calea tăvălugului pornit in forţă pentru modificarea Constituţiei şi instaurarea “legitimă” a puterii discreţionare.Vor urma desigur şi alţii dacă Opoziţia nu renuntă la somnul creator de monstruozităţi şi nu îşi redefineşte strategia de rezistenţă şi contraatac. Când mă refer la Opoziţie , am în calcul în primul rand poziţia PNL, vis a vis de practicile neonaziste ale conglomeratului malign aflat acum la putere. Senatorul Cătălin Voicu nu este decat sperietoarea din prim plan, rolul său prestabilit este unul secundar care , înainte de a-l victimiza , va face multe victime colaterale.

Trădările şi dezertările vor continua cu precădere in PSD , parazitat intern , după instalarea lui Victor Ponta, favoritul Cotrocenilor. Cât de curând, atât Adrian Năstase cât şi Ion Iliescu işi vor inghiţi sec acreala deciziei de a-l susţine pe micul colaborator la şefia PSD.

PNL-ul s-a detoxificat intens, inainte şi dupa Congres, Gabriel Berca si Mihai Banu sunt printre ultimile trădări care îngroaşă colecţia de insectar a leprozeriei cotroceniste, în care îşi vor sfârşi cariera politică. Modelul de succes Muscă-Stolojan excelează în performanţă. Dar detoxifierea nu este singurul element prin care îţi poţi îmbunătăţi scorul pe tabela de marcaj.

Daca ieşirile pe sticlă nu sunt coroborate cu acţiuni concrete şi activitatea in teritoriu va continua să mimeze boxul cu umbra, speranţele se vor transforma în eşecuri pe bandă rulantă. De ce ?

Pentru că nu putem noi vota cat pot ei fura.

Avem pe tablă doua exemple clare,europarlamentarele din 2008 şi prezidenţialele de anul trecut. După primele semne ale primăverii noastre politice, am senzaţia că nu ne-a displăcut , ba chiar am mai vrea odată , pentru totdeauna. Incă un exerciţiu de acest gen ar fi de-ajuns pentru instalarea unui regim despotic iluminat de rit venezuelean.

—————————————————————————————————————

Si acum sa analizăm ce a realizat mass-media noastră cea independentă.Am o mare nelămurire în ceea ce priveşte cum a acţionat  mass-media  vis a vis de cazul “Voicu”.A actionat in trombă,pe toate canalele,amplificând la maximum exemplul minunat dat de Putere privind traficul de influenţă şi corupţia lui Voicu.Exact ce şi-a propus Puterea să obţină,condamnarea mediatică a lui Voicu.

Asta pentru că mass-media este manipulată!

Mass-media trebuia sa scoată pe piaţa o contrareplică,mult mai tare,şi s-o toace mărunt 24 de ore din 24.Iar cazul “Voicu”  sa fie prezentat succinct in 2 minute la “Stiri” şi să lase justiţia să-şi ducă treaba până la sfârşit.

Mass-media are,Slavă Domnului, contrareplici super tari.Una din ele,conform http://www.exploziv-news.ro , este Arad Bercovici (nume de scenă Radu Berceanu),spion dovedit dar nearestat,ministru al transporturilor,care de 1 an de zile fezandează şi macerează CFR Marfa pregătind-o pentru a fi servită celui mai important operator feroviar european,operatorul austriac Rail Cargo,la un preţ mult mai mic decît cel corect. Sursele Exploziv-News din minister spun că preţul pe care austriecii îl vor da pentru CFR Marfă, este de maximum 500 de milioane de euro, la care se adaugă şi “comisionul” de 300 de milioane de euro, sumă care urmează a fi împărţită de Radu Berceanu cu „altii”. Dincolo de aceste socoteli, austriecii mai sînt pregătiţi ca alte 10 milioane de euro să ungă rotiţele mai mici ale angrenajului privatizării atît din cadrul ministerului, cît şi pentru liderii sindicali, care vor avea un important rol în procesul de privatizare.

Care e mai tare domnilor “Voicu” sau “Bercovici” ???

Altă contrareplică super tare este Videanu-Berceanu cu Roşia Montană ! (tot pe http://www.explosiv-news.ro)

100 de milioane de IEUROI,fifty-fifty intre cei doi artizani,plus o renta viagera de 1% din profitul de exploatare doar pentru Bercovici(sic!).

Concluzia trista este ca “independenta” mass-media face jocul “puterii din umbra” !

Iar noi trebuie sa mestecam doar ce ne serveste mass-media,deci să huiduim Opozitia Corupta si sa aplaudam Puterea Imaculată !

Advertisements