Primul video clip este scurt.Are doar 39 de secunde,suficiente însă pentru ca Simon Peres sa ne spună,răzând,că Israel cumpără România.
Realizare:ValeriuGafencu — January 31, 2009 – Pe 10 octombrie 2007,la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, Simon Peres declară că Israel cumpără Manhattan, Ungaria, România şi Polonia.
Al doilea video clip “Sclavia financiară” ne spune în încheiere:
Frica de a-şi pierde bunurile şi puterea,le alimentează străduinţa de a face plăţile datoriilor perpetue şi inflaţia continuă din sistem,completată de sistemul monetar însuşi prin care dobânda nu poate fi niciodată plătită,ceea ce este cu adevărat doar în beneficiul elitei din vârful piramidei.Datoriile sunt o armă invizibilă,folosită pentru a cuceri şi a aduce sub sclavie populaţia iar dobânda este muniţia principală!Şi pe măsură ce majoritatea continuă a ignora această realitate,băncile în colaborare cu guvernele şi corporaţiile continuă să implementeze şi să extindă tacticile lor de război economic,folosind noile centre : BANCA MONDIALĂ şi FMI! .
Al treilea video clip “O nouă Noua Ordine Mondială” începe cu :
Vă spun tot la ce am fost martoră şi văzut,auzit,fotografiat şi înregistrat în spatele scenei acestei Noi Ordini Mondiale.Aceşti criminali, care ne controlează ţara,operează pe filozofia “cunoştinţa secretă înseamnă putere”….Cu siguranţă erau prieteni (Bush şi Clinton) şi nu recunoşteau graniţa vreunui partid între ei,asta e doar fum şi oglinzi pentru public,pentru că ei aveau aceeaşi agendă,pentru a aduce această Nouă Ordine Mondială.
Şi ne spune în incheiere :
Nu sunt necesare conturi mari în bancă,ci o alegere acum între TEAMĂ şi IUBIRE.
TEAMA e cuvântul din 5 litere care a controlat Planeta şi rasa umană de mii de ani.
IUBIREA este cuvântul care ne va elibera.
Şi asta e alegerea cu care ne confruntăm acum şi lumea pe care aceste două alegeri o va crea va fi atât de diferită,încât e de neexplicat diferenţa dintre cele două : O ÎNCHISOARE sau UN PARADIS!
THE CHOISE IS YOURS !
ALEGEREA ESTE A VOASTRĂ!

Advertisements