Am trimis scrisoarea de mai jos TUTUROR!Deşi am trimis-o pe 22 iulie 2010 nu a  apărut nici o reacţie de nicăieri!Se pare că avem de-a face cu o conspiraţie uriaşă,la nivel naţional  şi până la cel mai înalt nivel.Sunt convins că cele 2 articole ale Simonei Fica din ziarul http://www.exploziv-news.ro sunt 100% adevărate iar faptul că nimeni n-a făcut nici o desminţire asupra nici unei acuzaţii le întăreşte şi mai mult veridicitatea.Este vorba de articolele :

MAFIA ROMÂNĂ DE ARMAMENT (II)BERCEANU și BECALI – TRAFICANȚI, PENTRU DEALERII UCRAINIENI, de ARMAMENT ȘI MUNIȚIE direct din uzinele militare de la GĂEȘTI, CUGIR ȘI SADU (uzina de armament Sadu este patronată de Gigi Becali, conexat la mafia ucrainiană prin CIM Krivoi Rog)!12 April 2010 Articol scris de Simona FICA

Avanpremieră: PREJUDICIEREA RUSIEI, GUVERNELE ROMÂNIEI ȘI INFRACȚIUNEA SECOLULUI LA COMBINATUL DE LÂNGĂ KRIVOI-ROG DIN UCRAINA.CEA MAI MARE EXPLOATARE DE FIER DIN LUME, TRANSFORMATĂ DE MAFIA POLITICĂ ROMÂNO-UCRAINANĂ ÎN DEPOZIT URIAȘ CU ARMAMENT DE CONTRABANDĂ!Articol scris de Simona FICA Monday, 19 April 2010 11:06

După ce citiţi scrisoarea de mai jos,reţinând toţi destinatarii acesteia,vă invit să citiţi şi cele 2 articole menţionate mai sus.

ROMÂNIA UMILITĂ DE FILIALA ARCOM-KRIVOI ROG!
Thursday, 22 July, 2010 19:01
From:“Bogdan Marinescu” <bmarinescu41@yahoo.co.uk>
Add sender to Contacts
To:cabu@senat.ro, cp14@cdep.ro, procetatean@presidency.ro, office@arcom.ro, geambazi@arcom.ro, nicolaide@uzinexport.ro, lavorogrup@yahoo.com, “PETITII INSPECTIA MUNCII” <petitii@inspectiamuncii.ro>, relatiicupublicul@mmuncii.ro, itmbucuresti@itmbucuresti.ro, petru.ianc@minind.ro, “DianaManolache” <diana_manolache@minind.ro>, contact@sgg.ro, deputat@alinagorghiu.ro, dsavu@danielsavu.ro, avp@avp.ro, ministru@mae.ro, konsulamb.kiev.ro@adamant.net
Cc:
ficamonica@gmail.com, lumeanoastra@gmail.com, “alexandru boariu” < alboariu@yahoo.com>, norcosro@yahoo.com, “RaduTudor” <radutudor@yahoo.com>, “roscastanescu” <srstanescu@gmail.com>, silviu.apostol@catavencu.ro, victor@ciutacu.ro
Message contains attachments
5 Files (4460KB) | Download All
IMG_0001.jpg
IMG_0001-M1.jpg
IMG_0002.jpg
IMG_0003.jpg
IMG_0004.jpg
Domnilor Senatori,Deputaţi,Guvernanţi,Inspectori ai muncii,Jurnalişti,
Am primit 2 documente,pe care vi le ataşez la prezenta,dintre care unul este ULUITOR,CUTREMURĂTOR!Cele 2 documente mi-au fost transmise prin amabilitatea domnului doctor Bezuglîi Vladimir Vadimovici,în urma contactării telefonice a domniei sale,medicul care asigura serviciile medicale complete pentru personalul filialei ARCOM KRIVOI ROG pe bază de Contract de Prestări Servicii.Primul document este chiar Contractul de Prestări Servicii,în limba română,încheiat pe perioada ianuarie-decembrie 2010,între ARCOM SA Bucureşti,prin directorul general Mihai Oprea cu ştampila ARCOM SA nr. 1 ,şi domnia sa.Cel de-al doilea document,cel ULUITOR şi CUTREMURĂTOR,este adresa nr. 97/16.07.2010,semnată de directorul filialei ARCOM Krivoi Rog,Dragomirescu Viorel,cu ştampila filialei,prin care îi aduce la cunoştinţă domnului doctor Bezugli V.V. că începând chiar cu 16.07.2010,ÎN BAZA HOTĂRÂRII MINISTERULUI ECONOMIEI şi COMERŢULUI PRIVIND ÎNCETAREA PLĂŢILOR SERVICIILOR MEDICALE, ”CONVENŢIA DE MUNCĂ ÎNCHEIATĂ CU FILIALA ÎNCETEAZĂ”.
NOTĂ Vă rugăm să observaţi 3 (trei) tâmpenii/aberaţii/idioţenii sau cum doriţi să le spuneţi.
1.Marele director de filială a transformat Contractul de Prestări Servicii ”PENTRU FILIALĂ”,semnat şi parafat de Directorul General al Societăţii,într-o Convenţie de Muncă ÎNCHEIATĂ CU FILIALA,deşi în adresă,între paranteze,este menţionat Contract Nr. 23/07.01.2010.
2.Subalternul este mai mare şi mai tare decât şeful ierarhic superior.Directorul de filială şi-a arogat dreptul de a anula un CONTRACT semnat şi parafat de Directorul General al Societăţii,şeful ierarhic superior al Majestăţii Sale Dragomirescu Viorel.
3.Vă rugăm să citiţi cu atenţie acest Contract şi să observaţi că motivul invocat, hotărârea Ministerului de a înceta plăţile serviciilor medicale,NU SE REGĂSEŞTE LA CAPITOLUL ”CLAUZE DE ÎNCETARE A CONTRACTULUI”!!!!Aceste clauze sunt:
-Expirarea duratei stipulată în contract;
-Beneficiarul probează că Prestatorul de servicii este angajat într-o afacere sau activitate care contrazice afacerile Beneficiarului;
-Prestatorul de servicii nu respectă clauzele inserate în prezentul contract.
Beneficiar: SC ARCOM SA/DIRECTOR GENERAL/ing. MIHAI OPREA
Prestator: dr. Bezuglîi Vladimir Vadimovici
Ce părere aveţi de subalternul Dragomirescu?E mai şef decât Directorul General al societăţii!!!
Dar ceea ce este de o josnicie fără margini este faptul că l-au ”convins” să semneze că a primit banii pe lunile aprilie,mai şi iunie,cu promisiunea fermă că Roman Vasile,contabill şef al filialei,se duce în ţară cu decontul pe trim. 2 şi la întoarcerea la Dolinsca primul lucru pe care-l va face va fi să-i dea drepturile băneşti conform contractului,adică 900 USD.Roman Vasile s-a dus cu decontul şi a revenit la Dolinsca cu ”şopârla” că nu poate să-i dea banii deoarece Ministerul a hotărât încetarea plăţilor pentru serviciile medicale!I-a mai spus să stea liniştit că se va ocupa să mai vândă câte ceva de prin Bază şi/sau Combinat şi se va achita de datorie!!!După care a venit MÂRLĂNIA CU “ÎNCETAREA Convenţiei de muncă încheiată cu filiala”!!!
Domnul Bezuglîi ne-a spus că aşteaptă 10 zile,conform procedurilor din Ucraina, şi dacă nu primeşte toţi banii până pe 26 iulie,pe 27 iulie dă în judecată Statul Român prin reprezentantul său DRAGOMIRESCU VIOREL!!!
NOTĂ-Pentru a vă convinge că nu vă spunem baliverne puteţi să-l contactaţi telefonic pe domnul Bezuglîi personal la numărul +380689068180.
—————————————————————————————————————————————————————
Ştiri calde,de astăzi:
1.Dosarul a fost depus astăzi la Tribunalul orăşenesc Dolinsca şi i s-a dat termen pe 26 august 2010.
2.Domnul Bezuglîi s-a gândit şi la depunerea unei plângeri la PROCURATURĂ împotriva numitului Dragomirescu Viorel, lucru pe care-l va face mâine 28 iulie 2010.
—————————————————————————————————————————————————————
ŞI ACUM URMEAZĂ BOMBA!!!
Din banii pe care o să-i încaseze din prăduirea macaralei TELEMAC-25T nu se îndură să ”rupă” 900 USD ca să se achite de doctorul Bezuglîi.Altceva de ”prăduială” nu prea
a mai rămas,că de 14 ani tot ”prăduiesc” şi au ajuns la fundul sacului.Maestrul Roman Vasile,tata hoţilor şi mama infractorilor,a găsit soluţia ieşirii din ”criză”,metoda micului şantaj!L-a ”aburit” pe Marele Director de Filială (care se crede mai tare decât Directorul General),şi l-a convins să semneze un ANUNŢ:
——————————————————————————————————————————————————————–
ARCOM S.A.
Filiala Krivoi Rog
ANUNŢ
Având în vedere hotărârea Ministerului Economiei şi Comerţului de a nu mai plăti serviciile medicale-inclusiv medicul,vă propunem pentru asigurarea serviciilor medicale ori de câte ori este nevoie- plata a 20 USD pentru o perioadă de 3 luni pentru a fi luaţi în evidenţa medicului care va oferi asistenţa medicală la nevoie.
Persoanele care sunt de acord cu această variantă vor depune la cabinetul medical suma de 20 USD până la data de 21.07.2010-pentru următoarele 3 luni.
CONDUCEREA
SS/Dragomirescu
—————————————————————————————————————————————————————-
Aveţi ataşată copia scanată după original.
Acest anunţ trebuie de fapt citit altfel:
Dacă vreţi doctor şi asistenţă medicală,puneţi pe masa din cabinetul medical câte 20 de parai de căciulă,îi adun eu şi-i dau de-o vodcă unui doctor să scrie reţete pentru cine are nevoie şi să se uite-n gât şi-n urechi când vă trage curentul,că apă caldă la sfântu-aşteaptă şi-n curând apa rece şi lumina,că de căldură nu mai avem nevoie că nu ne mai prinde iarna p-acilea!!!!

1.DE CE NU LA CASERIA FILIALEI CU CHITANŢĂ FISCALĂ????
2.ESTE CUMVA ILEGAL ŞI CONSTITUIE INFRACŢIUNE????
3.DACĂ TOŢI 65 DE OAMENI PUN ”BOTUL” LA ACEASTĂ MÂRŞĂVIE (CĂ FIECARE VREA SĂ AIBE UN DOCTOR LA CARE SĂ SE DUCĂ!),ÎNSEAMNĂ 1300 USD!!!DE-O VODCĂ ÎNSEAMNĂ 100-200 USD!   ŞI DIFERENŢA PÂNĂ LA 1300 USD???????
NOTĂ– Pentru că tot veni vorba de asigurarea asistenţei medicale,să vă explicăm cum stă treaba cu decontarea reţetelor plătite de oameni şi depuse cu referat la contabilitate.Contabilul şef Roman Vasile le-a primit şi le-a explicat oamenilor că vor primi banii la terminarea lucrărilor în şantier.Suntem convinşi că ştiţi foarte bine câte mii de grivne decontează lunar Roman Vasile pentru medicamente,din deconturile trimestriale pe care le semnaţi şi dumneavoastră înainte de a fi duse la Minister,iar oamenii aşteaptă terminarea lucrărilor ca să-şi primească banii.
BANII CUVENIŢI ACESTOR OAMENI S-AU ÎMPĂRŢIT FRĂŢEŞTE ÎNTRE CEI 2 Mari Şefi ai filialei,contabilul şef şi directorul!!!
4.MULŢI DINTRE CEI PEDEPSIŢI SĂ-ŞI PLĂTEASCĂ DOCTORUL AU SPUS CU MULTĂ TRISTEŢE ŞI SUFERINŢĂ:
DACĂ STATUL ROMÂN ŞI-A LUAT MÂNA DE PE NOI ŞI NE-A LĂSAT PRADĂ DISPERĂRII,NOI DE CE AM MAI RĂMÂNE CETĂŢENI ROMÂNI????SUNTEM DISPUŞI SĂ RENUNŢĂM LA CETĂŢENIE ŞI SĂ-I EXPLICĂM PREŞEDINTELUI BĂSESCU MOTIVUL CARE NE-A ÎMPINS LA ACEST GEST!
*****Domnule Ministru Videanu,cum vă pică vorbele românilor pe care i-aţi pedepsit doar pentru faptul că muncesc în străinătate,dar pentru statul român???
*****Stimaţi Parlamentari,veţi tolera o asemenea mârşăvie fără să mişcaţi un deget???
*****Stimaţi Jurnalişti,veţi lua o atitudine fermă,măcar de data aceasta că la demascarea jafului sistematic al combinatului nu prea v-aţi înghesuit???
Să vă mai spunem o perlă de-a Şefului cel Mare,Dragomirescu.
”Măi băieţi,l-am sunat pe Geambazi şi l-am luat la întrebări cu banii pe trim. 2.Mi-a răspuns cam aşa:”Ştii în ce situaţie suntem cu falimentul,cu lichidarea şi alte alea,îi mai ţinem în bancă să ciupim şi noi ceva dobândă.Vezi şi tu cum îi convingi pe băieţi să mai rabde o vreme fără să mai facă valuri.”       NO COMENT !!!
NOTĂ- Domnul Geambazi s-ar putea trezi cu surpriza încetării Contractului individual de muncă printr-o DECIZIE emisă de Marele Şef Dragomirescu!!!!
—————————————————————————————————————————————————————-
Câteva cuvinte despre un subiect arzător.Vă pun în temă cu o ”MANEVRĂ INTELIGENTĂ” a filialei colocatare din Bază,filiala UZINEXPORT Krivoi Rog.Am fost informat că domnul Mincu Ilie,omologul şi colaboratorul,într-ale furăciunilor,lui Roman Vasile,a fost zgâlţâit cam rău de domnul Matache Nicolaide,directorul general al SC UZINEXPORT SA,şi trimis urgent înapoi la Dolinsca,anulându-i jumătate din concediul de odihnă,ca să facă lumină în situaţiile financiar-contabile ale filialei.Trebuie să vă informez că atmosfera la vecini e cam sumbră,e albastră şi chiar bate-n negru.Se pare că a sosit momentul să se tragă linie şi să se ”numere pe bune” ce a mai rămas din stocurile care erau în 1998 când s-au sistat lucrările.Dar să vă explic ”manevra”,manevră despre care i-am avertizat şi pe domnii Antohi şi Oprea,în 2007-2009,dar care n-au ţinut cont de ea.De fapt au fost 2 manevre.
1.Marfa predată la montaj brigăzilor subcontractoare ale ARCOM-ului şi care aveau defecte de fabricaţie erau returnate filialei UZINEXPORT cu Proces-verbal de custodie şi era evidenţiată separat în listele de inventariere ca ”Marfă ARCOM predată în custodie la UZINEXPORT”.Din 2007,domnul Mincu a hotărât să elimine acest capitol din inventar şi a început să valorifice această marfă pe plan local.Era însă o problemă delicată.Un exemplar din Procesul-verbal,cel care rămânea la brigadă,se găsea în arhiva filialei ARCOM.Cu ajutorul domnului Dragomirescu, actualul director al filialei ARCOM,a intrat în posesia tuturor Proceselor-verbale de custodie aflate în arhiva filialei ARCOM.Când a adunat toate Procesele-verbale,atât de la ARCOM cât şi de la UZINEXPORT,a încins cu ele un foc de tabără pe cinste şi astfel au ars toate dovezile existenţei ”mărfii ARCOM în custodie la UZINEXPORT”.
2.Pentru  marfa aflată pe stoc,dar nu în custodie,s-a apelat la manevra 2.Se făceau Procese-verbale de predare la montaj brigăzilor subcontractoare ale ARCOM-ului,care nu mai erau de mult în şantier,dar erau antedatate în perioadele cînd se muncea intens pentru că era nevoie şi de semnăturile de primire ale maiştrilor.Procesele-verbale se făceau în 2 exemplare (gestionar şi contabilitate UZINEXPORT) şi se semnau cu dreapta la predare şi cu stânga la primire.De al 3-lea exemplar nu mai era nevoie că brigăzile nu mai erau.Se vindea marfa şi se ştergea din inventarul filialei UZINEXPORT.
DECI filiala ARCOM a fost ÎNCĂRCATĂ FICTIV cu toată marfa ştearsă din inventarul filialei UZINEXPORT (pentru că a fost ”predată” la montaj ARCOM-ului!).Şi este vorba de multe mii de tone de utilaje,conducte tehnologice şi confecţie metalică.Ar trebui ca ARCOM să fie cu mare grijă când face punctajul cu UZINEXPORT la capitolul ”MARFĂ PREDATĂ/PRELUATĂ LA MONTAJ” căci s-ar putea să plătească ”şi oalele sparte de vecini”!!!
—————————————————————————————————————————————————————–
În încheiere să analizăm puţin activitatea celor 3 ”GREI” trimişi de către domnul Geambazi la Dolinsca,16-23 iulie 2010,pentru a verifica situaţia filialei.
1.I-a trimis să-şi petreacă şi ei un week end la Dolinsca,pe 38 USD/zi (de la buget sau de la privat???)!Sâmbătă şi duminică a fost un ”dolce fa niente”.Luni,marţi şi miercuri a fost program redus ca pentru mame care alăptează (luni şi marţi 8:00-12:00,miercuri 8:00-13:00).S-au pus zeci de afişe pentru şedinţa cu prezenţa obligatorie a întregului personal al filiale pentru 21 şi 22 iulie 2010 pentru analiza activităţii filialei.În urma unei analize atente a stării de spirit din filială şeful delegaţiei Roşioru a hotărât să contramandeze totul şi a dat dispoziţie să dispară toate afişele,mai repede decât au apărut.
2.De asemenea domnul Roşioru,luându-se cu mâinile de cap citind ”ANUNŢUL” despre care v-am povestit mai sus (tăierea plăţilor serviciilor medicale din dispoziţia Ministrului Videanu şi prin urmare de consecinţă concedierea doctorului filialei şi cotizarea ”la negru” a salariaţilor cu 20 USD),a dat aceeaşi dispoziţie de a disparea urgent toate ”ANUNŢURILE”.
3.În cele ”multe ore” de activitate în Bază,domnii delegaţi au cam împins vântul la deal,au tăiat apa în felii şi au aşezat feliile în stivă!!!!Concluzia delegaţiei:ŞEFU,TOTUL ESTE OK LA FILIALĂ!!!Şi pentru că am terminat mai repede ne-am hotărât să plecăm joi,nu vineri,pentru a face şi noi economii la bugetul de stat,aşa cum ne cere premierul Emil Boc.Şi astfel joi,la 12:30,s-a învârtit roata spre Bucureşti!
NOTĂ-Singurul care a muncit,totuşi,a fost Montalion care a ” aranjat situaţiile din calculator” ca să se pupe perfect SCRIPTICUL cu FAPTICUL!!!???!!!
Să nu spuneţi că nu v-am pus în temă cu tabloul de ansamblu,însoţit şi de documentele corespunzătoare (COPII SCANATE DUPĂ ORIGINALE CARE POT FI ARĂTATE ORICÂND ŞI ORICUI ESTE INTERESAT!!!).DE FAPT SINGURA MISIUNE A DELEGAŢIEI A FOST SĂ MÂNĂREASCĂ NIŞTE “DURERI” CU VAMA DE LA KIROVOGRAD,poate chiar cele la care a făcut sesizare la Parchet domnul Simionescu şi procurorii au cerut nişte răspunsuri clare!!!Domnului Ionică (omul cu problemele de personal) i s-a cadorisit această delegaţie drept recompensă pentru “reuşitele” anterioare la Dolinsca!!!
——————————————————————————————————————————————————————
Stimaţi Senatori,Deputaţi,Guvernanţi,Inspectori ai muncii şi Jurnalişti,
V-am trimis,de-a lungul anilor,zeci de sesizări referitoare la jaful sistematic al combinatului de către şefii celor 3 filiale ale antreprenorilor români,şi toate au avut acelaşi rezultat :
ZERO BARAT !!!
Poate de data aceasta,când :
1.Un director şi un contabil şef,plătiţi de Statului Român,au făcut de râs Guvernul României şi implicit Statul Român,prin afirmaţiile aberante ”SCRISE şi SEMNATE” la adresa Ministerului Economiei,punând în gura Ministrului Videanu o hotărâre care depăşeşte orice limită de bun simţ (Este imperios necesară o reacţie pe măsură din partea Ministrului prin luarea măsurilor corespunzătoare),
2.Afirmaţiile aberante ”SCRISE şi SEMNATE” transmise unui cetăţean ucrainian,doctor angajat pe plan local pentru angajaţii filialei,ca motiv de încetare a Contractului cu dânsul şi a lipsi angajaţii de asistenţa medicală într-o Ţară străină,au avut ca urmare de consecinţă gestul firesc şi normal al cetăţeanului ucrainian de a ameninţa cu darea în judecată a ANTREPRENORULUI ROMÂN ARCOM SA (reprezentantul Statului Român în Contractul interguvernamental pentru construirea CIM Krivoi Rog) pentru a-şi recupera drepturile băneşti cuvenite legal şi neachitate de către antreprenor,
3.În Uniunea Europeană suntem deja făcuţi de râs.Iată că am ajuns să ne facem de râs şi în restul Europei,
vă luaţi inima-n dinţi şi luaţi măsurile necesare şi obligatorii pentru a face să dispară pentru totdeauna această palmă grea pe obrazul României şi a cetăţenilor ei.
Cu deosebită consideraţie,stimă şi respect,
Bogdan Marinescu.

Advertisements