VASILE GEAMBAZI – Director General şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C. ARCOM S.A. Bucureşti,înscăunat de unchiul său,marele europarlamentar GIGI BECALI, acţionar majoritar al acestei societăţi cu capital integral privat,adusă la “SAPĂ DE LEMN” de predecesorul său Oprea Mihai,fost securist DIE,dat afară din Securitate pentru că a băgat mâna prea adânc în buzunarele acesteia şi căruia îi plăcea să se recomande “prietenul şi partenerul de afaceri al lui GIGI”.

Aţi citit bine,la “SAPĂ DE LEMN”.ARCOM-ul s-a prăbuşit în timpul mandatului lui Oprea Mihai.Acesta a mai făcut şi o deturnare de fonduri de vreo 2 milioane de EURO către firma sa LAVORO S.R.L.,deturnare dovedită cu acte domnului Becali de către  fosta Contabilă şefă-doamna Otilia.Astfel că în prezent societatea este în proces de insolvenţă!!!

Număr unic dosar (Număr anterior): 14064/3/2010 Înregistrat în data de: 18 Martie 2010 Obiectul cauzei: procedura insolvenţei Materia juridică: Faliment Stadiu procesual: Fond

—————————————————————————————————————————————

***Termenul din 15 Iunie 2010 –   ***Soluţionare  :

Înlocuieşte din oficiuu din calitatea de administrator judiciar pe C.I.I. LILIANA ROPOTAN cu practicianul în insolvenţă INSOLVEXPERT SPRL GALAŢI –PCT.DE LUCRU BACĂU. Pune în vedere administratorului judiciar INSOLVEXPERT SPRL GALAŢI –PCT.DE LUCRU BACĂU să îndeplinească atribuţiile stabilite prin sentinţa de deschidere a procedurii insolvenţei, cu o remuneraţie de 2000 lei din averea debitoarei. Notificarea prevăzută de art.61 alin.1 din Legea nr.85/2006 va cuprinde următoarele termene limită: 1. termenul de înregistrare a cererilor de admitere a creanţelor asupra averii debitoarei – 13.08.2010; 2. termenul de verificare a creanţelor, de întocmire, afişare şi comunicare a tabelului preliminar de creanţe – 24.08.2010; 3. termenul de definitivare a tabelului creanţelor − 14.09.2010; 4. data primei şedinţe a adunării generale a creditorilor la 30.08.2010. Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la data de 28.09.2010. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 15.06.2010.

*** Termenul din 28 Septembrie 2010 – ***Încheiere:

Înlocuieşte din oficiu din calitatea de administrator judiciar pe INSOLVEXPERT SPRL GALAŢI –PCT.DE LUCRU BACĂU cu practicianul în insolvenţă AMD GRUP EXPERT SPRL. Pune în vedere administratorului judiciar AMD GRUP EXPERT SPRL să îndeplinească atribuţiile stabilite prin sentinţa comercială nr.2988/30.03.2010 de deschidere a procedurii insolvenţei, cu o remuneraţie de 2000 lei din averea debitoarei. Notificarea prevăzută de art.61 alin.1 din Legea nr.85/2006 va cuprinde următoarele termene limită: 1. termenul de înregistrare a cererilor de admitere a creanţelor asupra averii debitoarei – 12.11.2010; 2. termenul de verificare a creanţelor, de întocmire, afişare şi comunicare a tabelului preliminar de creanţe – 23.11.2010; 3. termenul de definitivare a tabelului creanţelor − 07.12.2010; 4. data primei şedinţe a adunării generale a creditorilor la 29.11.2010. Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la data de 07.12.2010. Cu drept de recurs în termen de 7 zile de la comunicare.Termen nou : 7 decembrie 2010.

——————————————————————————————————————————————–

După cum bine observaţi,avocatul de casă al domnului Becali,Cătălin DANCU,are abilitatea necesară pentru a schimba lichidatorii şi a lungi procesul până la “calendrele greceşti”!Până în prezent a reuşit să ducă procesul din martie până în decembrie!Să vedem cum se va descurca cu amânările după intrarea în vigoare a “LEGII MICII REFORME ÎN JUSTIŢIE”!

Din nefericire domnul Becali ,odată cu preluarea controlului aspra societăţii,a moştenit şi o cocoaşă ucrainiană care îi dă mare bătaie de cap şi de care nu ştie (sau încă nu poate) cum să scape!Până va reuşi (dacă va reuşi!?!) să scape de această cocoaşă,care se numeşte FILIALA ARCOM KRIVOI ROG – DOLINSCA – UCRAINA,va trebui să suporte toate SESIZĂRILE, PLÂNGERILE PENALE,ARTICOLELE DIN ZIARE şi REPORTAJELE TV (DIFUZATE PE PRO TV în cadrul emisiunii ROMÂNIA TE IUBESC din 14 martie şi 9 mai 2010).De fapt nu le suportă domnul Becali ci NEPOTUL-VASILE GEAMBAZI.Dar acesta,prin felul de a reacţiona la toate acestea,pare ABSOLUT INDIFERENT la tot ce citeşte în presă,vede la televizor sau citeşte în e-mailurile care curg atât pe adresa oficială a societăţii office@arcom.ro cât şi pe adresa dumnealui personală manager@arcom.ro .

Am făcut această introducere mai lungă pentru a vă pune la curent cu situaţia dificilă în care se află societatea ARCOM , cu toate conturile blocate asiguratoriu (excepţie făcând contul special în care Ministerul Finanţelor Publice virează banii alocaţi de la Bugetul de Stat pentru cheltuielile efectuate de FILIALA ARCOM KRIVOI ROG),şi a ajunge la indiferenţa totală a domnului Vasile Geambazi faţă de infracţiunile şi nelegiuirile comise de cei doi conducători ai Filialei.

Unul este Piticul handicapat,pedofil,homosexual şi infractor de drept comun şi penal-directorul Filialei-Dragomirescu Viorel,care e chiar convins că funcţia lui este echivalentă cu cea de “Secretar de Stat” şi,prin urmare de consecinţă,îşi permite să asuprească salariaţii,să-i umilească,să-i lipsească de asistenţa medicală,să-i arunce în stradă pentru a mai închiria un apartament ucrainienilor şi a băga în buzunarul propriu chiria (cheltuielile cu apartamentul sunt decontate elegant de la buget),să aprobe Pontaje false,să-şi facă Foi de parcurs fictive (pentru a avea bani suficienţi să sărbătorească Crăciunul cu “doamna Dragomirescu de Dolinsca”),să vândă ilegal utilaje (cu înşelarea Bucureştiului asupra preţului real al tranzacţiei),şi multe alte infracţiuni şi fărădelegi.

Le veţi afla pe toate în episoadele următoare!

Al doilea este “MARELE BLOND”,doar infractor de drept comun şi penal – Contabilul şef al Filialei – Roman Vasile,care este implicat 100% în toate cele trecute mai sus în dreptul lui Dragomirescu Viorel.Un tandem care împarte totul frăţeşte!!!Tot în episoadele următoare veţi afla infracţiunile şi fărădelegile marca “ROMAN VASILE”. Şi le merge,le merge bine de tot,le-a mers şi cu “fostul” Oprea Mihai,le merge de minune şi cu “actualul” VASILE GEAMBAZI!!!

Vorba zicalei din bătrâni : ALTĂ MĂRIE CU ACEEAŞI PĂLĂRIE !!!

Am ajuns la momentul în care voi începe a vă prezenta mesajele confidenţiale transmise domnului VASILE GEAMBAZI.În acest prim episod vă prezint mesajul “confidenţial” transmis luni,6 septembrie 2010,la care domnia sa NU A CATADIXIT SĂ RĂSPUNDĂ.

——————————————————————————————————————————————-

confidenţial

Mon,6 September, 2010 0:03:28

From: Bogdan Marinescu <bmarinescu41@yahoo.co.uk>

To: manager@arcom.ro

Domnule Director General,

Vă rog mult să nu mai pierdeţi timpul!

Trimiteţi de urgenţă echipele SMURD la Dolinsca!

A început reglarea de conturi între clanuri!

Clanul Dragomirescu vs clanul Roman vs clanul Mincu!

Fiecare clan vs celelalte 2 clanuri!

Clanul angajaţilor vs clanul Dragomirescu şi clanul Roman.

Mai tare ca reglările de conturi între clanurile mafiote în lupta pentru supremaţie!!!

De câteva zile e răzmeriţă mare!

Deocamdată sunt la stadiul de răgete,urlete,ţipete,acuzaţii,înjurături şi blesteme,dar dacă nu interveniţi rapid s-ar putea să se ajungă şi la lucruri grave care necesită intervenţia SMURD-ului!

Sau,ca în vremurile străvechi,a misionarilor care să propovăduiască cuvintele Domnului : ”IUBEŞTE-ŢI APROAPELE!”

Dragomirescu îl acuză pe Mincu Ilie că din cauza lui se întâmplă totul,că dacă nu era încăpăţânat până la prostie acum câţiva ani,nu se întâmpla nimic şi-şi vedeau liniştiţi de treabă mai departe!

NOTĂ.Vă rog să aveţi amabilitatea să-l puneţi în temă şi pe domnul Matache Nicolaide cu această acuzaţie,care este şeful ierarhic superior al lui Mincu Ilie!

Dragomirescu îl acuză pe Roman că dă informaţii contabile exacte pentru a fi transmise la Bucureşti!

Dragomirescu îl face hoţ şi bandit pe Roman că i-a furat din birou HÂRTIA cu calculaţia de 1500 de grivne la ”afacerea cu PIESE DACIA” şi nu mai poate dovedi că a fost păcălit.

Mincu îl acuză pe Roman că a fost un tâmpit şi n-a ştiut să mascheze ”afacerea” pe care a aflat-o toată lumea şi el e în ”rahat” că nu mai are nici un document justificativ şi nici banii nu i-a băgat în caserie!

Dragomirescu îl acuză pe Roman că,din cauza consumurilor de combustibili ca pentru 1 batalion de tancuri şi a medicamentelor ca pentru 1 spital,Ministerul a returnat iar decontul pe trim. 2 şi deci drepturile salariale nu mai pot veni ”DIN CÂTE ŞTIU EU,PE LA JUMĂTATEA LUI AUGUST!!??!!”.

Roman îl acuză pe Dragomirescu că nu i-a dat împuternicire să-i ţină locul când era plecat în concediu şi de aceea s-au întâmplat toate belelele!

Roman îl acuză pe şeful pazei că a pontat oamenii fictiv şi-l ameninţă cu trimiterea disciplinară în ţară!

Diversiune elegantă să abată atenţia de la pontajele lui fictive!Despre astea,în curând!

Dragomirescu nu ştie că domnul Roşioru i-a dat 1000 USD lui Roman să se achite de doctorul Bezuglîi şi că acesta i-a făcut pierduţi prin propriile buzunare!Nici măcar nu pot bănui ce tărăboi o să iasă când o să afle!Şi o să afle în curând!

Ce s-a întâmplat cu Roman Vasile că a încărcat toată arhiva în Logan şi a plecat val-vârtej în ţară??N-a mai avut loc,ca de obicei,Parfene Gica cu fata.A fost nevoie de încă o maşină pentru a face serviciul de a duce perechea mamă-fică în ţară.Familia Damaschin s-a sacrificat.Ăl bătrân,şofer la contabilul şef,şi ăl tânăr,şofer la nelipsita Gica ba şi cu maşina lui.A intrat la ceva cheltuială nea Vasile.Combustibil pentru maşina a doua,că pentru a lui şi-a făcut delegaţie şi decontează,plus leii şi dolarii pentru 2 persoane pe câteva zile bune.L-aţi chemat dumneavoastră la ARCOM cu arhiva?

Sau a fost chemat în altă parte şi trebuie să stea mai mult,că până ieri la orele 20:30 nu se întorsese nici una din maşini la Dolinsca?

Doar cu 3 zile înainte de a pleca val-vârtej se bătea cu pumnii în piept şi striga cât îl ţineau bojocii că a trimis el în ţară pe Şipcă şi că l-a aranjat,nu mai vine la Dolinsca,a vorbit cu Geambazi să-i dea de lucru la Bucureşti.Trebuie să ceară un om la Bucureşti pentru pază în locul lui Şipcă,că în locul lui Transilvăneanu l-a trecut în pază pe încăpăţânatul de revizor că aşa-i trebuie dacă nu face ce-i spune el şi se pune contra lui!Se pare că Roman conduce filiala nu Dragomirescu.Dragomirescu face ce-i spune Roman şi semnează tot ce-i bagă Roman sub nas?E o ceaţă totală la această filială!Pe bune!

Revin la ”pontaje fictive”!

Am reuşit să leg cap la cap informaţiile referitoare la plata paznicilor şi a electricienilor de întreţinere pompe de drenaj.Sunt 3 chestii clare şi oficiale CARE SE BAT CAP ÎN CAP ŞI SE CONTRAZIC RECIPROC!

1.FIŞA P(r)OSTULUI,ANEXĂ LA CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ,

prevede la capitolul ”CONDIŢIILE DE LUCRU ALE POSTULUI”:

Programul de lucru : 8 ore şi suplimentar când este nevoie.

2.PONTAJUL LUNAR,întocmit şi semnat de şeful sectorului pază,redactat apoi la calculator şi listat la imprimantă,semnat de şefa de personal şi APROBAT,SEMNAT ŞI ŞTAMPILAT de DIRECTORUL FILIALEI,care confirmă programul de lucru de 8 ore de luni până vineri!

Punctul 2. confirmă punctul 1., programul de lucru semnat de angajaţi în Anexa la Contractul individual de muncă.DAR vine punctul 3. care strică toată armonia şi ”legalitatea” programului paznicilor de 8 ore pe zi de luni până vineri.

3.GRAFICUL PAZĂ,cu programarea săptămânală a paznicilor şi electricienilor de întreţinere şi repartizarea lor pe cele 11 posturi de pază existente la obiectivul CIM Krivoi Rog,întocmit de şeful sectorului pază şi APROBAT,SEMNAT ŞI ŞTAMPILAT de DIRECTOR,ING. V. DRAGOMIRESCU. Studierea cu atenţie a Graficului pază şi compararea lui cu Pontajul lunar şi cu Programul de lucru din Fişa p(r)ostului duce la concluzia evidentă :

ABUZ ÎN SERVICIU,FALS,ÎNŞELĂCIUNE ŞI UZ DE FALS – INFRACŢIUNI PREVĂZUTE ŞI PEDEPSITE DE CODUL PENAL!

a) În Graficul Pază sunt programaţi paznici şi electricieni de întreţinere în toate zilele de SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ !!!Contrar Programului de lucru şi Pontajului lunar!

b) În Graficul Pază sunt programaţi 7-8 sau maximum 9 paznici (din totalul de 30 de paznici) şi un singur electrician de întreţinere (din totalul de 4 electricieni),zilnic !!!

Contrar Programului de lucru şi Pontajului lunar!

Ceilalţi paznici şi electricieni,care apar pontaţi zilnic de luni până vineri,unde efectuează serviciul de pază, respectiv de întreţinere pompe de drenaj ???

SAU SE LUCREAZĂ CU PROGRAMUL DE LUCRU DE 24 DE ORE CU 72 DE ORE LIBERE ?????

ABUZ ÎN SERVICIU

Deşi paznicii şi electricienii au semnat programul de lucru de 8 ore zilnic,de luni până vineri, conducerea filialei îi obligă să efectueze serviciul în regim de 24 de ore cu 72 de ore libere!

FALS

Întocmirea falsă,semnarea,aprobarea şi ştampilarea pontajului lunar cu 8 ore zilnic de luni până vineri,deşi serviciul efectuat este de 24 h cu 72 h libere.Acest fals conduce automat şi la infracţiunea de

ÎNŞELĂCIUNE.

Pe de o parte este înşelat salariatul pentru că nu i se plătesc orele suplimentare şi orele de noapte,şi pe de altă parte este înşelat statul prin plata diminuată a reţinerilor din salariu vărsate la buget.La salarii mai mici,reţineri mai mici,contribuţia la buget mai mică.

UZ DE FALS

Trimiterea Pontajelor false la ARCOM SA BUCUREŞTI pentru includerea lor în decontările trimestriale cu Ministerul Economiei,Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Domnule Director General,

Acum există şi PROBA care lipsea Inspecţiei Muncii pentru a lua măsurile de rigoare.Asta pe de o parte.Pe de altă parte voi face un denunţ la Parchetul de pe lângă Judecătoria sect. 1 Bucureşti împotriva numiţilor Marola Nicolae (deşi sunt convins că n-a avut încotro şi a executat ordinul ”şefului”),şef sector pază,Parfene Gica,şefa de personal,şi Dragomirescu Viorel,directorul filialei.

Voi face denunţul fără infracţiunea de înşelăciune ca să nu mai fie nevoie să se constituie statul parte civilă şi Serviciul de Investigare a Fraudelor de la Poliţia sect. 1 Bucureşti să poată finaliza rapid dosarul şi să-l trimită la Parchet cu propunerea de ÎUP!

Sunt în posesia celor 11 file de inventar cu ”MARFĂ UZINEXPORT PRIMITA IN CUSTODIE DE LA FILIALA ARCOM”!Marfa a fost predată cu 26 de Procese-Verbale de predare în custodie.Toate au fost sustrase din arhiva filialei pe filiera Şuşnea Costică-Suşnea Jan-Dragomirescu Viorel-Şuşnea Jan-Şuşnea Costică.Filiala Uzinexport a făcut un foc de tabără cu PV-urile pentru a se şterge urmele mărfurilor vândute ilegal pe piaţa locală.Cu acordul şi ”ajutorul cointeresat” al conducerii filialei ARCOM!!

-Tot ce a vândut ilegal filiala UZINEXPORT,în plus faţă de custodia menţionată mai sus,s-a făcut de asemenea cu acordul şi cu ”ajutorul cointeresat” al conducerii filialei ARCOM.Este vorba de mii de tone de utilaje pentru care filiala ARCOM a asigurat macara,macaragiu,închiderea ochilor la paznici şi liber de ieşire pe poartă,deşi prin convenţie bilaterală era obligată să asigure paza şi integritatea furniturii UZINEXPORT prin serviciul de pază constituit!Mai mult decât atât,filiala UZINEXPORT a întocmit Procese-Verbale de predare ARCOM-ului la montaj pentru tot ce a vândut pe piaţa locală,DAR fără să dea şi 1 exemplar ARCOM-ului!UZINEXPORT e curat şi a scos tot din inventar iar ARCOM a rămas încărcat fictiv cu tot ce s-a scăzut UZINEXPORT-ul!!!

Este în pregătire un material cu toate problemele grele şi grave,făcut succint,pe puncte şi cu anexe reprezentative pentru fiecare punct,care să fie transmis,ca document de lucru,Comisiei ce se va deplasa la Dolinsca în jurul datei de 20 septembrie.Materialul va fi transmis,în format electronic,în jurul datei de 14-15 septembrie,şi în formă scrisă într-un plic care va fi înmânat Preşedintelui Comisiei în momentul sosirii la Dolinsca.

Vă rog să reţineţi că sunteţi singurul destinatar al acestui mesaj.Aştept,sincer,un răspuns de la dumneavoastră,dar nu unul ca cel care mi l-aţi trimis ultima dată,care a fost de fapt şi singurul.

Cu consideraţie şi stimă,

Bogdan Marinescu

—————————————————————————————————————————————————————-

Pentru a vă dovedi că nu l-am păcălit pe domnul Geambazi când i-am spus că sunt în posesia “PROBEI” care lipseşte Inspecţiei Muncii,vă ataşez această probă “GRAFICUL PAZĂ”,întocmit de şef sector pază,Marola Nicolae,aprobat,semnat şi ştampilat de directorul filialei,Dragomirescu Viorel.De asemenea vă ataşez pag. 2 din “FIŞA P(r)OST PAZNIC” şi pag. 3 din “FIŞA P(r)OST ELECTRICIAN” unde este trecut programul de lucru de 8 ore zilnic,în totală contradicţie cu programul de lucru de 24 ore cu 72 ore libere din “GRAFICUL PAZĂ”.Îmi pare rău că nu am putut obţine şi un pontaj dar conform răspunsului trimis mie de Inspecţia muncii “pontajele sunt corecte,în conformitate cu programul menţionat în anexa la Contractul individual de muncă (adică în Fişa Postului)”!!!!

 

 

Şi ca să vă conving până la capăt,vă ataşez şi pag. 3/3 din Fişa Post Paznic (identică cu pag. 4/4 din Fişa Post Electrician) pentru a vedea că “FIŞA POSTULUI” este “Anexă la Contractul individual de muncă”,actualizată la 1 Martie 2009 (de Mărţişor) şi semnată/ştampilată de Directorul General al S.C. ARCOM S.A. – Ing. OPREA MIHAI !!! BETON !!!

TOŢI PAZNICII şi ELECTRICIENII AU SEMNAT FĂRĂ SĂ CRÂCNEASCĂ,FIIND SUB AMENINŢAREA TRIMITERII ÎN ŢARĂ DISCIPLINAR !!!

ŞI ASTFEL,PRIN URMARE DE CONSECINŢĂ,PAZNICII şi ELECTRICIENII MUNCESC 24 ORE CU 72 ORE LIBERE (conform GRAFIC PAZĂ) şi SUNT PONTAŢI 8 ORE ZILNIC,DE LUNI PÂNĂ VINERI (conform ANEXA LA CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ) !!!

STIMATĂ INSPECŢIA MUNCII,CHIAR NU AVEŢI NIMIC DE SPUS LA ACEASTĂ INFRACŢIUNE,NU AVEŢI NIMIC DE ÎNTREPRINS ?????

 

 

CEEA CE ERA DE DEMONSTRAT !!!!

În episodul 2,pe care încă nu ştiu cum o să-l botez,vă voi prezenta al doilea mesaj transmis domnului Geambazi,tot confidenţial dar intitulat “incredibil”,pe data de 9 septembrie 2010.După ce voi termina seria acestor mesaje confidenţiale,le voi reuni pe toate într-un megamesaj neconfidenţial pe care îl voi transmite,împreună cu domnul Simionescu Nicolae cu care am colaborat strâns la întocmirea multor sesizări şi care a trimis,la rândul dumnealui, numeroase sesizări pe aceeaşi temă,tuturor Instituţiilor Statului abilitate pentru a ancheta serios “DOSARUL PENAL CIM KRIVOI ROG” şi a lua măsurile cele mai drastice pentru a stopa definitiv infracţionalitatea la Dolinsca şi a pedepsi exemplar pe toţi participanţii,activi şi pasivi,la infracţiunile,mârşăviile şi fărădelegile comise la Dolinsca.

AŞTEPT COMENTARIILE ŞI COMPLETĂRILE DUMNEAVOASTRĂ CU CEEA CE ŞTIŢI SAU CU CEEA CE AŢI MAI AFLAT DE LA PRIETENI SAU COLEGI.

ŢINEŢI APROAPE ŞI FIŢI CU OCHII PE BLOG PENTRU EPISODUL 2 !!!

 

Advertisements