Înainte de a vă prezenta al treilea mesaj,aşa cum v-am promis,trebuie să vă relatez încă o mârlănie a tandemului ROMAN-DRAGOMIRESCU referitoare la încetarea Convenţiei de muncă încheiată între Filială şi doamna LUMINIŢA SPÂNU,angajată pe postul de translator al filialei,începând cu 1 octombrie 2010.Mârlănia constă în faptul că Filiala nu i-a achitat integral drepturile salariale pe ultimele 5 luni,rămânând de achitat mai bine de 2.ooo de dolari!!!La fel ca şi doctorul Bezugli,care are de primit “doar” vreo 700 de dolari”,aşteaptă “MILA BUCUREŞTIULUI” să găsească “O SOLUŢIE”!!!Culmea mârlăniei este că Luminiţa Spânu este ROMÂNCĂ de-a noastră!!!CUM ESTE POSIBIL???

ALOOOOO BUCUREŞTIULE,CÂND GĂSEŞTI SOLUŢIA SĂ-ŢI CUREŢI OBRAZUL DE RUŞINE ???

Şi acum vă prezint mesajul promis dar cu precizarea că nu vi-l prezint integral deoarece este foarte lung,face referire şi la infracţiunile Filialei UZINEXPORT KRIVOI ROG,şi va face obiectul EPSODULUI 4!

——————————————————————————————————————————-

fierbere mare la Dolinsca , Thu, 14 October, 2010 23:08:06

From: Bogdan Marinescu <bmarinescu41@yahoo.co.uk>

To: Vasile Geambazi <manager@arcom.ro>

Domnule Director General,

Vă mai scriu un mesaj confidenţial,deşi nu binevoiţi să-mi răspundeţi,din 2 motive:

1.La Dolinsca iar este fierbere mare şi trebuie să vă pun la curent cu ce se întâmplă.

2. Vă redau în avanpremieră,în continuarea prezentului mesaj,documentul pe care îl voi finalize în câteva zile şi-l voi trimite la toţi destinatarii tradiţionali.Mai am puţin de conspectat din BALANŢA la decembrie 2001.

Cu consideraţie şi stimă,

Bogdan Marinescu

————————————————–

1.

1.a.Domnul Roman Vasile are foarte multă treabă în Bază,chiar mai multă decât atunci când avea biroul acolo,şi pentru a rezolva problemele şi-a luat şi ajutoare de nădejde,Damaschin Nicolae şi Revesz Alexandru.Trebuie să “găsească neapărat” documentele cu care s-au făcut casări la nişte utilaje.Utilajele au fost vândute,bine merci,de mult dar documente de casare semnate de vamă IOC! Dacă ne uităm în BALANŢA din 2001,gestiunea G-81,Mijl. fixe propr. ARCOM,pag. 122-127,ni se face părul măciucă.Sunt 213 poziţii cu un total gestiune de

1.619.231.905 lei (în preţuri medii).Au mai rămas câteva zeci de poziţii,circa un sfert.Restul de poziţii s-au volatilizat prin “reexporturi” şi ”casări”.Autobuze,autocamioane,autocisterne, autofurgoane,autofurgonete,autoturisme, autovidanje,buldozere,cazane abur,convertizoare de sudură CS 315,electrocompresoare ECR 350,generatoare acetilena BOSCH,instalaţii de vopsit, macarale,maşini de găurit KANGO,maşini de valţuit,motostivuitoare,nacele autoridicătoare,polizoare,palane,redresor de sudură cu 6 posturi RSM-1000,schele autoridicătoare,vinciuri,s-au volatilizat.OARE LA CARE DIN CELE ENUMERATE MAI SUS CAUTĂ ROMAN VASILE&COMPANIA SĂ GĂSEASCĂ/FACĂ/CREEZE/INVENTEZE DOCUMENTE JUSTIFICATIVE?

Domnul Dragomirescu,cam tras şi palid la faţă,se străduieşte să le explice tuturor celor pe care-i vede că Roman are dosare cu grămada,la Parchet,Procuratură,Poliţie,şi încearcă disperat să “găsească” documente justificative poate,poate,reuşeşte s-o scoată la vopsea.

1.b.Domnul Roman Vasile este dator vândut la mulţi salariaţi ai filialei,cărora nu le-a dat banii pe deconturile de medicamente,unii aşteptând de mai bine de 3 ani.Pentru a scăpa de gura lor le-a explicat că Bucureştiul nu i-a dat banii pentru madicamente la vreme iar când a avut banii i-a cheltuit cu MESELE DE PROTOCOL pentru şefii de la Bucureşti.Cu alte cuvinte banii salariaţilor de la deconturile de medicamente se găsesc în burţile lui Roşioru, Montalion,Toma, Ionică,şi nu în ultimul rând Geambazi (sic!),transformaţi în aperitive,grătare,şaşlâcuri,vodcă, vin,cafele,ţigări fine,cadouri cumpărate de la bazarul central din Krivoi Rog,şi multe altele.

A sosit momentul să luaţi decizia corectă.Începeţi să faceţi o chetă,să adunaţi banii necesari de la cei menţionaţi mai sus (nu i-am inclus în listă pe cei de la Minister pentru că nu am aflat cum îi cheamă dar vă rog pe dumneavoastră să-i adăugaţi),şi să-i daţi lui Toma pentru a-i preda celor care aşteaptă aceşti bani de muuuultăăăă vreme.Să nu faceţi greşeala să-i daţi lui Roman Vasile că dispar în buzunarul domniei sale şi va continua să se vaite că nu-i dă Bucureştiul banii.

Vă menţionez o parte din ei care au sume mai mari de primit:

-Ene Constantin -1.150 grn. (circa 500 RON)-îi aşteaptă din iunie 2009;

-Zuzu Vasile – 811 grn. (circa 350 RON)-îi aşteaptă din iulie 2007

-Zuzu Vasile-625 grn. (circa 270 RON)-a cumpărat o coasă pe benzină şi accesorii cu promisiunea că îi va primi când vin banii pe trim. 2-îi                                                                  aşteaptă din aprilie-mai 2010;

-Măgureanu Octavian-520 grn.(medicamente) şi 120 grn.(bon benzină pentru maşina doctorului)

adică 640 grn. (circa 270 RON)-îi aşteaptă din iunie 2010;

-Trîncă Ion-650 grn. (circa 280 RON) îi aşteaptă din 2009;

-Roşu Adrian-450 grn.(circa 200 RON) îi aşteaptă din martie 2010.

Ca să nu mai vorbim de costul spitalizării lui Vasile Arhip în urma accidentului avut cu maşina personală.

Mai sunt şi alţii dar cu sume mai mici (puteţi rotunji totalul de mai sus cu vreo 10-15%)

1.c.Fişele medicale cu controlul medical anual obligatoriu!Se pare că

FIŞELE MEDICALE PE 2010 AU FOST FĂCUTE LA TERMENUL CERUT DE BUCUREŞTI !!!

NICI MĂCAR UN SALARIAT NU A FOST LA POLICLINICĂ PENTRU ACEASTA ŞI IMPLICIT NU A AJUNS LA NICI UN DOCTOR DE SPECIALITATE PENTRU CONTROLUL MEDICAL!!!

FIŞELE MEDICALE AU FOST FĂCUTE LA FOC AUTOMAT,ÎN BIROU,UMBLÂNDU-SE CU TEANCUL DE FIŞE PE LA CABINETELE DE SPECIALITATE PENTRU A FI SEMNATE ŞI PARAFATE!!!

ACEST FALS GROSOLAN ŞI UZUL FALSULUI,ÎN DETRIMENTUL SALARIAŢILOR FILIALEI,VA INTRA ÎN CURÂND ÎN ATENŢIA UNOR PERSOANE ABILITATE PENTRU A PUNE ÎNTREBĂRI INCOMODE,A CERCETA CAZUL ŞI A LUA ŞI MĂSURILE CE SE IMPUN!!!

Puteţi întreba pe artizanul acestei acţiuni cu câţi salariaţi a fost la Policlinică şi cât a mai costat filiala în plus faţă de cele 3200 grn. plătite pentru întocmirea Fişelor!Vă spun eu: CU NICI UNUL !!!

Sunt convins că aţi primit pe fax Fişele medicale a tuturor salariaţilor filialei la termenul stabilit!

NOTA 1-Informaţie de ultimă oră:AŢI PRIMIT FIŞELE MEDICALE ORIGINALE prin TOMA GHEORGHE!!!

La Dolinsca nu trebuie să ştie nimeni că ”a efectuat controlul medical anual obligatoriu”,că e sănătos ”tun”,apt de muncă şi deci nu              are nevoie de ASISTENŢĂ MEDICALĂ!!!

ŞI DUMNEAVOASTRĂ TOLERAŢI ACEASTĂ NOUĂ INFRACŢIUNE / MÂRLĂNIE!!!

NOTA 2-Domnul Roman Vasile l-a umilit din nou pe doctor spunându-i că n-a primit şi banii pentru DÂNSUL!!!

2.DOCUMENT ÎN LUCRU,ÎN CURS DE FINALIZARE.

To: office@arcom.ro ; petitii@rcc.ro ; ccbucuresti@rcc.ro ; presa.igpf@mai.gov.ro, vlad.serbu@mfinante.ro, relatiipublice.anaf@mfinante.ro, presa.igpf@mai.gov.ro, drp@gov.ro ; cabu@senat.ro ; cp14@cdep.ro ; procetatean@presidency.ro ; DianaManolache < diana_manolache@minind.ro >; contact@sgg.ro ; nicolaide@uzinexport.ro ; petru.ianc@minind.ro ; deputat@alinagorghiu.ro ; dsavu@danielsavu.ro ; avp@avp.ro ; ministru@mae.ro ; konsulamb.kiev.ro@adamant.net ; PETITII INSPECTIA MUNCII < petitii@inspectiamuncii.ro >; relatiicupublicul@mmuncii.ro ; itmbucuresti@itmbucuresti.ro ; presa@igpf.ro ;

CC: manager@arcom.ro ; lumeanoastra@gmail.com ; norcosro@yahoo.com ; RaduTudor < radutudor@yahoo.com >; roscastanescu < srstanescu@gmail.com >; silviu.apostol@catavencu.ro ; victor@ciutacu.ro ; sorin.rusu@realitatea.net ; victor.roncea@gmail.com ; office@agentia.org ; realitateatepriveste@realitatea.net ; stiri@antena3.ro , (de adăugat şi alţi jurnalişti “grei”!)

Domnule Director General,

Nu binevoiţi să-mi răspundeţi la nici un mesaj pe care vi-l trimit.Nu aveţi nimic de spus sau nu vă mai interesează subiectul Krivoi Rog?

Vă relatez totuşi un lucru extrem de interesant şi palpitant,Concursul dintre conducerile celor 2 filiale UZINEXPORT KRIVOI ROG şi ARCOM KRIVOI ROG “Care va intra în Cartea recordurilor?”

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

CONTINUAREA ÎN EPISODUL 4 !!!

Advertisements