MINUNE MARE FRAŢILOR !

Marele Director General al societăţii falimentare ARCOM S.A. n-a mai putut suporta bombardamentul cu sesizări ale infracţiunilor de la Dolinsca şi demascarea sa ca “ŞEFUL INFRACTORILOR” şi a procedat rapid la desfiinţarea site-ului

http://www.arcom.ro şi a conturilor de e-mail office@arcom.ro manager@arcom.ro , geambazi@arcom.ro !!!

———————————————————————

< office@arcom.ro >:
Sorry, I couldn’t find any host by that name. (#4.1.2)
I’m not going to try again; this message has been in the queue too long.

< manager@arcom.ro >:
Sorry, I couldn’t find any host by that name. (#4.1.2)
I’m not going to try again; this message has been in the queue too long.
—————————————————

Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.

<geambazi@arcom.ro>:
No MX or A records for arcom.ro

——————————————————————

Nu s-a putut localiza serverul

Aţi încercat să accesaţi adresa http://www.arcom.ro, care momentan nu este disponibilă.

Asigurați-vă că adresa web (URL‑ul) este scrisă și punctuată corect, după care încercați să reîncărcați pagina.

———————————————————-

Şi domnul Simionescu Nicolae a încercat să-i transmită un mesaj domnului Vasile Geambazi,de fapt retransmiterea ultimului meu mesaj completat cu informaţii de ultimă oră:

Fw: S-a aprins becul!  Friday, November 5, 2010 9:01 AM

From: Nicolae Simionescu” <nicolaesimionescu45@yahoo.com>
To:manager@arcom.ro, office@arcom.ro

Domnule Presedinte,

Avand in vedere ca ati rejectat mesajul transmis de domnul Marinescu ieri,vi-l retransmit eu astazi,cu mentiunea ca mesajul a ajuns cu succes la ceilalti 3 destinatari.
Va mai informez ca miercuri dimineata DACIA LOGAN B-73-FVC,cu domnii Roman Vasile,Damaschin Nicolae, Damaschin Dorinel si Miluta Lucian,a pornit la drum,in “interes de servici”,la Donetk la meciul de fotbal Sahtior-Arsenal.S-au intors joi dimineata la orele 9 si s-au culcat ca erau obositi dupa atata drum.Miluta Lucian trebuia sa intre in tura de paza in Baza dar a fost inlocuit cu Mihaila Marian.
Cu stima,

Nicolae Simionescu,fost angajat ARCOM,detasat la Filiala ARCOM-Krivoi Rog in perioada 2002-2006 in functia de sef aprovizionare.

— On Fri, 11/5/10, Bogdan Marinescu <bmarinescu41@yahoo.co.uk> wrote:

From: Bogdan Marinescu <bmarinescu41@yahoo.co.uk>
Subject: Fw: S-a aprins becul!
To: nicolaesimionescu45@yahoo.com
Date: Friday, November 5, 2010, 8:39 AM

—– Forwarded Message —-

From: Bogdan Marinescu <bmarinescu41@yahoo.co.uk>
To: Vasile Geambazi <manager@arcom.ro>; office@arcom.ro
Cc: drp@gov.ro; contact@sgg.ro; petru.ianc@minind.ro; dezbateri_publice@minind.ro; Diana Manolache <diana_manolache@minind.ro>
Sent: Thu, 4 November, 2010 14:52:58
Subject: S-a aprins becul!

Domnule Director General,
1.Trebuie să vă informez că am postat pe blogul meu,bmarinescu41.wordpress.com,mesajele confidenţiale pe care vi le-am trimis începând cu 6 septembrie 2010 cu completări necesare şi interesante.
2.Aşa cum domnul Petru Ianc “a aprins becul în hală în 2001 şi s-a lămurit că toate sunt acolo”,tot aşa şi Roman Vasile “mi-a aprins becul şi mi-a lămurit problema cu vânzările ilegale,atât din patrimoniul combinatului cât şi din patrimoniul societăţii,practicate de tandemul Roman-Dragomirescu”.
2.a).Roman Vasile a afirmat,pentru a-şi justifica întârzierea cu plata datoriilor,că a primit aprobarea de la “Şefu` de la Bucureşti!” să vândă macaraua TELEMAC,că a găsit şi clientul care să dea pe ea 7.000 de dolari şi că o va “prădui cât mai curând”.Din păcate trebuie să trimită toţi banii la Bucureşti lui “Şefu`!”.Dar să nu se neliniştească,el se va achita de datorie pentru că a aranjat
2.b).SĂ VÂNDĂ 1000 DE DALE DE BETON,3000x2000x200 mm,care pavează colonia MAIAK!!!
Unii “localnici”,trecând “întâmplător” pe lângă colonie,se uitau cu jind şi după BORDURILE DE BETON care stăjuiesc DALELE!!!”BUNE,BUNE DE TOT” spuneau ei.Dacă socotim bine,cele 1000 de dale sunt străjuite de vreo 2.ooo de borduri!
Dacă până acum aveau clienţi tradiţionali care plăteau 500 grivne pe UNA BUC. DALĂ,cu împărţeala factură-roman-gokor-vameş în proporţiile 140-150-150-60 grivne,DUPĂ CE I-AŢI IMPUS SĂ FACĂ FACTURA PE 340 GRIVNE Roman s-a supărat foc şi a hotărât să vândă dalele FĂRĂ FACTURĂ,SĂ VÂNDĂ ŞI BORDURILE,TOT FĂRĂ FACTURĂ,ŞI SĂ VĂ LASE CU OCHII-N SOARE,CĂ DOAR VĂ FACE PLOCON BANUL PE TELEMAC,7.000 DE PARAI (eu personal sunt convins că a bătut palma pe mult mai mult de 7.000,că doar nu e prost să vă dea toţi banii dumneavoastră,s-ar îmbolnăvi rău de tot şi nu vrea!). Bordurile sunt zdravene, 1000x400x200 mm,şi merg uşor la 150 grivne bucata,iar împărţeala e doar la 3: 120-120-30 (Roman-gokor-vameş)!Prin Roman trebuie să înţelegeţi TANDEMUL ROMAN-DRAGOMIRESCU!!!
CONCLUZIA EVIDENTĂ:
GEAMBAZI VASILE ESTE ŞEFU` CARE DĂ UNDĂ VERDE LA VÂNZĂRILE ILEGALE ŞI STABILEŞTE PREŢUL!!!
ROMAN ŞI DRAGOMIRESCU CIUPESC ŞI EI CUM POT,PE BLAT,FĂRĂ ŞTIREA ŞEFULUI MARE DE LA BUCUREŞTI!!!
Şi eu care trăiam cu iluzia că sunteţi omul dreptăţii şi aşteptam ca din moment în moment să-i luaţi la întrebări şi să le aplicaţi masura pedepsirii exemplare.Ce naiv am putut să fiu.Acum că Roman “mi-a aprins becul” şi am aflat cine conduce operaţiunile infracţionale la Dolinsca,am înţeles cum stă treaba şi cu domnul Petru Ianc care vă aprobă “instant” toate deconturile şi nu ŢIPĂ după “VALOAREA REEVALUATĂ A STOCURILOR TRECUTE ÎN PROPRIETATEA ARCOM şi ARCIF,CU PLATĂ,ÎNDECEMBRIE 1994!!!!!!!!!
DE DOMNIA SA AVEŢI DUMNEAVOASTRĂ GRIJĂ “SĂ-I ADORMIŢI” VIGILENŢA şi DORINŢA DE A VĂ CERE ACHITAREA DATORIILOR LA STAT!!!!!!!!!
————————————————————————————————
Acest mesaj va apărea,peste 15 min.,pe blog,ca episod suplimentar la serialul “HOŢIE LA DRUMUL MARE LA DOLINSCA!”, ca preambul la Situaţia financiară a S.C. ARCOM S.A. şi a explicaţiilor oferite de avocat.net.ro referitoare la:

Cum scapă firmele rău-platnice de datorii,apelând la INSOLVENŢĂ!

————————————————————————————————-

Cu deosebită consideraţie şi stimă,
Bogdan Marinescu.
PS – Cumpărătorul “cotei de participaţie a Ucrainei la GOKOR” a început deja să preia obiectele finalizate predate de antreprenorul român beneficiarului-“Direcţia GOKOR”!Au preluat Staţiile de pompe de drenaj,Ob. 1.73,Ob. 1.95 şi Ob. 1.105!
Curând Partea română va primi invitaţia de participare la Tratative pe problematica GOKOR pentru a se lua o decizie clară privind participarea în continuare sau stabilirea modalităţii de decontare a datoriei Ucrainei.Deja datoria a fost micşorată considerabil vehiculându-se suma de 353 milioane de dolari.Nu ştiu cât va rămâne după reevaluarea pe care o va face grupa de experţi desemnată de Ministerul Politicii Industriale,din însărcinarea Prim Vice-prim ministrului Klyuyev,in care vor fi şi reprezentanţi ai puterii locale şi regionale,precum şi reprezentanţi ai institutelor de profil.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ce părere aveţi  stimaţi cititori?
Ce mai pot spune la o asemenea replică uluitoare a domnului Geambazi?
Un singur lucru:
RUŞINEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

Advertisements