Serialul “HOŢIE LA DRUMUL MARE LA DOLINSCA”  s-a mutat de la “NEPOTUL” Geambazi la “UNCHIUL” Becali!!! Nepotul a desfiinţat site-ul societăţii, http://www.arcom.ro ,site cunoscut în toată lumea constructorilor,a desfiinţat şi conturile de e-mail!

S.C. ARCOM S.A. a dispărut de pe net!

Şi toate acestea pentru că nu a mai putut suporta să fie “bombardat” cu mesaje despre infracţiunile şi mârşăviile comise de “piticul handicapat,pedofil,homo şi infractor-Dragomirescu Viorel” şi “mama hoţilor şi tatăl infractorilor-Roman Vasile”,directorul şi respectiv contabilul şef ai Filialei ARCOM KRIVOI ROG!Dar şi pentru faptul că “domnia sa” este complice la tot ce comit cei doi la Dolinsca,este “şeful” care dă indicaţii,aprobă,stabileşte ce şi cu cât,acoperă şi muşamalizează tot până sus la Ordonatorul de credit,”măria sa” Petru Ianc!

Să vedem ce face acum “nepotul” că domnul Petru Ianc nu mai este “măria sa” din 28.10.2010!

NOTĂ !!! Domnul PETRU IANC şi-a depus “declaraţia de avere” şi “declaraţia de interese” pe data de 28.10.2010 cu ocazia ÎNCETĂRII MANDATULUI !!!De pe site-ul Ministerului Economiei,Comerţului şi Mediului de Afaceri citire:

Data completării Categoria Declaraţii
28.10.2010 declaraţie depusă la încetarea mandatului “Declaraţie de avere”  “Declaraţie de interese”

16.02.2010 Funcţionar public de conducere Declaraţie de avere Declaraţie de interese

15.06.2009 Funcţionar public de conducere Declaraţie de avere Declaraţie de interese

23.02.2009 Funcţionar public de conducere Declaraţie de avere Declaraţie de interese

11.06.2008 Funcţionar public de conducere Declaraţie de avere Declaraţie de interese

13.06.2005 Funcţionar public de conducere Declaraţie de avere Declaraţie de interese

20.01.2005 Funcţionar public de conducere Declaraţie de avere Declaraţie de interese

———————————————————————————————————————————–

Prin urmare de consecinţă a rămas ultima poartă la care se mai poate bate şi trage semnalul de alarmă – “unchiul” Becali,acţionarul majoritar la S.C. ARCOM S.A. şi moştenitorul acestei uriaşe cocoaşe ucrainiene – Filiala ARCOM KRIVOI ROG.

Domnul Simionescu Nicolae,fost angajat al S.C. ARCOM S.A.,detaşat la Filiala ARCOM KRIVOI ROG,în perioada 2002-2006,ca şef serviciu aprovizionare şi concediat abuziv pentru că “şi-a băgat nasul unde nu-i fierbea oala”,s-a hotărât să facă o ultimă încercare şi să retransmită domnului Becali toate mesajele adresate domnului Geambazi.Astăzi a transmis ultimul mesaj transmis domnului Geambazi care a fost returnat ca netransmis pe motiv că nu mai există adresele de e-mail trecute la destinatar.Domnul Simionescu a transmis mesajul la toate cele 3 adrese de e-mail de la sediul central al Partidului Noua Generaţie-Creştin Democrat.

——————————————————————————————-

From: Nicolae Simionescu   <nicolaesimionescu45@yahoo.com>

To: secretariat@png.ro, politic@png.ro, social@png.ro

Date: Wednesday, November 10, 2010, 8:17 PM

Subject: Fw: S-a aprins becul!

Ultima poartă la care se mai poate bate!

SEMNAL DE ALARMĂ!

Vă rog respectuos să transmiteţi de urgenţă domnului Preşedinte Becali acest mesaj. Domnul Vasile Geambazi,nepotul domnului Becali,înscăunat în funcţiile de Director General şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C. ARCOM S.A.,a desfiinţat site-ul http://www.arcom.ro .A desfiinţat şi conturile de e-mail office@arcom.ro,manager@arcom.ro şi geambazi@arcom.ro pentru a fi rejectate toate mesajele care se mai trimit pe aceste adrese.În loc să ia măsuri de pedepsire a infractorilor,directorul şi contabilul şef ai Filialei ARCOM Krivoi Rog,în urma primirii unei serii mari de mesaje sesizări,a preferat să nu mai primească nici un mesaj. Situaţia la Filială e tragică,s-a jefuit nu numai din patrimoniul combinatului dar şi din patrimoniul societăţii ARCOM (aflat la Dolinsca atât pe Organizare de şantier cât şi pentru construcţia combinatului). Au mai rămas zile,săptămâni,maximum câteva luni până se va trage linie şi se va reevalua datoria Ucrainei faţă de România.Deja o grupă de experţi,care include şi reprezentanţi ai puterii locale şi regionale,precum şi reprezentanţi ai institutelor de profil,au început reevaluarea amănunţită a combinatului. Domnul Preşedinte Becali are şi aşa destule belele de la “oamenii de bine” încât nu-i mai trebuie şi această belea care se anunţă foarte critică! Voi continua să vă transmit toate mesajele transmise atât domnului Geambazi cât şi tuturor Instituţiilor statului abilitate pentru a lua măsuri,le veţi vedea la destinatarii mesajelor,To:________ .

Cu deosebită consideraţie şi stimă, Nicolae Simionescu.

PS-

1.Vă rog respectuos să binevoiţi a-mi răspunde la acest mesaj cu confirmarea transmiterii lui domnului Preşedinte Becali.Vă mulţumesc.

2.Pentru a vă convinge de realitatea celor afirmate de mine vă rog să intraţi pe blogul https://bmarinescu41.wordpress.com şi să citiţi amănunte uluitoare despre Filiala ARCOM Krivoi Rog.Vă rog să reţineţi că reprezintă doar o părticică din dezastru! Cu aceeaşi consideraţie şi stimă,

Nicolae Simionescu.

— On Fri, 11/5/10, Nicolae Simionescu  <nicolaesimionescu45@yahoo.com> wrote:

From: Nicolae Simionescu <nicolaesimionescu45@yahoo.com>

Subject: Fw: S-a aprins becul!

To: manager@arcom.ro, office@arcom.ro

Date: Friday, November 5, 2010, 9:01 AM

Domnule Presedinte, Avand in vedere ca ati rejectat mesajul transmis de domnul Marinescu ieri,vi-l retransmit eu astazi,cu mentiunea ca mesajul a ajuns cu succes la ceilalti 3 destinatari. Va mai informez ca miercuri dimineata DACIA LOGAN B-73-FVC,cu domnii Roman Vasile, Damaschin Nicolae,Damaschin Dorinel si Miluta Lucian,a pornit la drum,in “interes de servici”,la Donetk la meciul de fotbal Sahtior-Arsenal.S-au intors joi dimineata la orele 9 si s-au culcat ca erau obositi dupa atata drum.Miluta Lucian trebuia sa intre in tura de paza in Baza dar a fost inlocuit cu Mihaila Marian.

Cu stima, Nicolae Simionescu,fost angajat ARCOM,detasat la Filiala ARCOM-Krivoi Rog in perioada 2002-2006 in functia de sef aprovizionare.

— On Fri, 11/5/10, Bogdan Marinescu <bmarinescu41@yahoo.co.uk> wrote:

From: Bogdan Marinescu <bmarinescu41@yahoo.co.uk>

Subject: Fw: S-a aprins becul!

To: nicolaesimionescu45@yahoo.com

Date: Friday, November 5, 2010, 8:39 AM

—– Forwarded Message —-

From: Bogdan Marinescu

To: Vasile Geambazi ; office@arcom.ro

Cc: drp@gov.ro; contact@sgg.ro; petru.ianc@minind.ro; dezbateri_publice@minind.ro; Diana Manolache

Sent: Thu, 4 November, 2010 14:52:58

Subject: S-a aprins becul!

Domnule Director General,

1.Trebuie să vă informez că am postat pe blogul meu,bmarinescu41.wordpress.com,mesajele confidenţiale pe care vi le-am trimis începând cu 6 septembrie 2010 cu completări necesare şi interesante.

2.Aşa cum domnul Petru Ianc “a aprins becul în hală în 2001 şi s-a lămurit că toate sunt acolo”,tot aşa şi Roman Vasile “mi-a aprins becul şi mi-a lămurit problema cu vânzările ilegale,atât din patrimoniul combinatului cât şi din patrimoniul societăţii,practicate de tandemul Roman-Dragomirescu”.

2.a).Roman Vasile a afirmat,pentru a-şi justifica întârzierea cu plata datoriilor,că a primit aprobarea de la “Şefu` de la Bucureşti!” să vândă macaraua TELEMAC,că a găsit şi clientul care să dea pe ea 7.000 de dolari şi că o va “prădui cât mai curând”.Din păcate trebuie să trimită toţi banii la Bucureşti lui “Şefu`!”.Dar să nu se neliniştească,el se va achita de datorie pentru că a aranjat

2.b).SĂ VÂNDĂ 1000 DE DALE DE BETON,3000x2000x200 mm,care pavează colonia MAIAK!!! Unii “localnici”,trecând “întâmplător” pe lângă colonie,se uitau cu jind şi după BORDURILE DE BETON care stăjuiesc DALELE!!!”BUNE,BUNE DE TOT” spuneau ei.Dacă socotim bine,cele 1000 de dale sunt străjuite de vreo 2.ooo de borduri! Dacă până acum aveau clienţi tradiţionali care plăteau 500 grivne pe UNA BUC. DALĂ,cu împărţeala factură-roman-gokor-vameş în proporţiile 140-150-150-60 grivne,DUPĂ CE I-AŢI IMPUS SĂ FACĂ FACTURA PE 340 GRIVNE Roman s-a supărat foc şi a hotărât să vândă dalele FĂRĂ FACTURĂ,SĂ VÂNDĂ ŞI BORDURILE,TOT FĂRĂ FACTURĂ,ŞI SĂ VĂ LASE CU OCHII-N SOARE,CĂ DOAR VĂ FACE PLOCON BANUL PE TELEMAC,7.000 DE PARAI (eu personal sunt convins că a bătut palma pe mult mai mult de 7.000,că doar nu e prost să vă dea toţi banii dumneavoastră,s-ar îmbolnăvi rău de tot şi nu vrea!). Bordurile sunt zdravene, 1000x400x200 mm,şi merg uşor la 150 grivne bucata,iar împărţeala e doar la 3: 120-120-30 (Roman-gokor-vameş)!Prin Roman trebuie să înţelegeţi TANDEMUL ROMAN-DRAGOMIRESCU!!!

CONCLUZIA EVIDENTĂ:

GEAMBAZI VASILE ESTE ŞEFU` CARE DĂ UNDĂ VERDE LA VÂNZĂRILE ILEGALE ŞI STABILEŞTE PREŢUL!!!

ROMAN ŞI DRAGOMIRESCU CIUPESC ŞI EI CUM POT,PE BLAT,FĂRĂ ŞTIREA ŞEFULUI MARE DE LA BUCUREŞTI!!!

Şi eu care trăiam cu iluzia că sunteţi omul dreptăţii şi aşteptam ca din moment în moment să-i luaţi la întrebări şi să le aplicaţi masura pedepsirii exemplare.Ce naiv am putut să fiu.Acum că Roman “mi-a aprins becul” şi am aflat cine conduce operaţiunile infracţionale la Dolinsca,am înţeles cum stă treaba şi cu domnul Petru Ianc care vă aprobă “instant” toate deconturile şi nu ŢIPĂ după “VALOAREA REEVALUATĂ A STOCURILOR TRECUTE ÎN PROPRIETATEA ARCOM şi ARCIF,CU PLATĂ,ÎN DECEMBRIE 1994!!!!!!!!!

DE DOMNIA SA AVEŢI DUMNEAVOASTRĂ GRIJĂ “SĂ-I ADORMIŢI” VIGILENŢA şi DORINŢA DE A VĂ CERE ACHITAREA DATORIILOR LA STAT!!!!!!!!!

————————————————————————————————

Acest mesaj va apărea,peste 15 min.,pe blog,ca episod suplimentar la serialul “HOŢIE LA DRUMUL MARE LA DOLINSCA!”, ca preambul la Situaţia financiară a S.C. ARCOM S.A. şi a explicaţiilor oferite de avocat.net.ro referitoare la: Cum scapă firmele rău-platnice de datorii,apelând la INSOLVENŢĂ!

————————————————————————————————-

Cu deosebită consideraţie şi stimă,

Bogdan Marinescu.

PS – Cumpărătorul “cotei de participaţie a Ucrainei la GOKOR” a început deja să preia obiectele finalizate predate de antreprenorul român beneficiarului-“Direcţia GOKOR”!Au preluat Staţiile de pompe de drenaj,Ob. 1.73,Ob. 1.95 şi Ob. 1.105! Curând Partea română va primi invitaţia de participare la Tratative pe problematica GOKOR pentru a se lua o decizie clară privind participarea în continuare sau stabilirea modalităţii de decontare a datoriei Ucrainei.Deja datoria a fost micşorată considerabil vehiculându-se suma de 353 milioane de dolari.Nu ştiu cât va rămâne după reevaluarea pe care o va face grupa de experţi desemnată de Ministerul Politicii Industriale,din însărcinarea Prim Vice-prim ministrului Klyuyev,in care vor fi şi reprezentanţi ai puterii locale şi regionale,precum şi reprezentanţi ai institutelor de profil!

————————————————————————————————————————————–

Sper ca membrii png-işti de la sediul central să transmită domnului Preşedinte Becali mesajul şi să-i confirme acest lucru şi domnului Simionescu.Oricum domnul Simionescu va continua retransmiterea tuturor mesajelor primite de domnul Becali,de la primul şi până la ultimul,asta în cazul în care nu se vor hotărâ şi domniile lor să anuleze conturile de e-mail .Să sperăm că nu o vor face.Vă reamintesc deviza partidului:

ÎN SLUJBA CRUCII ŞI A NEAMULUI ROMÂNESC!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Advertisements