Nu mi-am dat numele in clar deoarece am vazut ce ati facut cu Paun Milu si Paun Costel Marian !!!

I-AŢI ARUNCAT ÎN STRADĂ PENTRU CĂ AU STRIGAT “HOŢII” !!!

Cele de mai sus apar în cuprinsul unei “SCRISORI DESCHISE” a unui salariat al Filialei ARCOM KRIVOI ROG adresată Preşedintelui Consiliului de Administraţie al S.C. ARCOM S.A., domnul Mihai Oprea,şi transmisă,spre ştiinţă,la foarte mulţi destinatari.

Această “SCRISOARE DESCHISĂ” a fost transmisă şi la Poliţia sector 1 Bucureşti,domnului comisar Ioniţă Cătălin Alexandru, Şef Serviciu pentru Investigare a Fraudelor,pentru a fi adăugată ca probă în dosarul penal nr. 4677/P/2008 referitor la fraudele comise de conducerile filialelor ARCOM-KRIVOI ROG şi UZINEXPORT-KRIVOI ROG,pe data de 11 iulie 2008!!!

Au fost depuse 4 SESIZĂRI la DNA,care au constituit dosarul penal nr. 4677/P/2008,la sfărşitul lunii martie 2008,care au fost redirecţionate la Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 1 Bucureşti în luna aprilie 2008.Parchetul a studiat cele 4 SESIZĂRI şi le-a trimis,la sfârşitul lunii mai 2008, la Poliţia sector 1 Bucureşti,Serviciul pentru Investigare a Fraudelor,pentru a efectua investigaţiile necesare şi a returna dosarul la Parchet cu propunerea de ÎUP sau NUP.

În articolul următor voi detalia istoria şi modul în care au evoluat investigaţiile Poliţiei precum şi JUSTIFICAREA PROPUNERII de NUP cu care Poliţia a returnat dosarul la Parchet !!! INCREDIBIL !!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Data : 11 Iulie 2008 00:51:04

Тема: SCRISOARE DESCHISĂ

Catre,

Politia sect. 1 Bucuresti-Serviciul Investigare Fraude

Domnului comisar IONITA Catalin Alexandru-Sef serviciu

Domnule comisar sef,

Va transmit,in continuare,plangerea unui angajat al Filialei ARCOM Krivoi Rog catre Presedintele Consiliului de administratie al ARCOM SA BUCURESTI-ing. Oprea Mihai.Manuscrisul il am in copie scanată după original si vi-l pot trimite oricand imi spuneti.Va trimit aceasta SCRISOARE DESCHISA,care a fost trimisa la toate adresele de e-mail mentionate la sfarsitul scrisorii,pentru a fi adaugata ca proba in dosarul penal nr.4677/P/2008 referitor la fraudele comise de conducerile filialelor ARCOM-KRIVOI ROG si UZINEXPORT-KRIVOI ROG.

_______________________________________________

Domnule Presedinte,

Sunt unul dintre salariatii Filialei ARCOM-KRIVOI ROG care am participat direct si personal la incarcatul,transportul si descarcatul unor cantitati uriase de materiale atat pentru valorificare pe plan local cat si pentru constructii pe la mai marii orasului si combinatului.

Lucrand la sectorul mecanizare eram trimis de de catre maistrul Damaschin sa incarc masini intregi cu materiale in urma dispozitiilor date de domnul director Ghirtoi Nicolae si de domnul contabil sef Roman Vasile.Materialele erau transportate la diverse adrese din Dolinsca (clienti) pentru diferite sume de bani,bani pe care ii dadeam domnului contabil sef Roman Vasile.De fiecare data domnul Roman spunea ca acestia sunt bani de masa pentru salariatii Filialei,insa nu era adevarat banii intrand in buzunarele dansului si ale domnului Ghirtoi Nicolae.

La aceste transporturi participam mai multi : Simonescu Dumitru (sofer),Tuca Vasile (sofer),Renghea Florea (sofer),Pavel Marin (macaragiu + sofer),Ene Constantin (sofer) plus alti salariati de la productie si din paza (la incarcat).

Materialele transportate,si la care am participat personal la incarcat-transportat-descarcat-incasat banii si predati personal domnului Roman, sunt urmatoarele :

Carbid = 6.000 Kg.;Vata de sticla = 240 de pachete (a cate 6 buc. in fiecare pachet);Fier beton (armatura)= 5.700 Kg.;Mozaic = 4 basculante a cate 16 Tone fiecare;Flanse de instalatii de diferite marimi = 2 camioane de 8 Tone fiecare;Cofraje = 150 buc. (un camion);Panouri de tabla cutata (din demontarea baracilor din baza) =cateva camioane;Gresie =10 Tone (un camion);Diverse : Tub PVC pentru inst. Electrice,Teava pentru instalatii sanitare,Panouri din plasa de sarma pentru garduri,Geamuri armate,etc. = cateva camioane.

Toate transporturile s-au facut in urma dispozitiilor date de domnul contabil sef Roman Vasile si a domnului director Ghirtoi Nicolae de foarte multe ori direct dar si prin intermediul domnului maistru Damaschin Nicolae.Acesta venea,stabilea echipa,si ne spunea ce materiale sa incarcam si de unde.Adresele unde trebuia sa ducem materialele ni le spunea domnul contabil sef Roman Vasile.

Pentru aceste transporturi se intocmeau avize de expeditie cu destinatie falsa:obiectiv Spital,Blocuri, Preventoriu.Eram urmariti cu Dacia de domnul contabil sef Roman Vasile si dupa ce descarcam marfa ma astepta sa-i dau imediat banii incasati de la client.Intotdeauna imi spunea ca acestia sunt bani de masa sau pentru protocol pentru diferite comisii venite de la Bucuresti sau chiar de pe plan local.Nu puteam sa zic nimic pentru ca imi era frica sa nu ma trimita in tara cu incetarea misiunii.Dupa ce s-a terminat cu fierul vechi si cu materialele de constructii am inceput cu baracile metalice din baza si de la Maiak.Cand s-au terminat si astea am inceput cu dalele de beton (mii de bucati) care au fost vandute unei firme de la Odesa.Afacerea a fost facuta in combinatie cu GOKOR-ul.S-au facut acte ca s-au vandut la GOKOR cu 50 grivne/buc (25 gr.-ARCOM si 25 gr. GOKOR) dar ele au fost vandute cu 250 gr./buc.,diferenta de 200 gr. intrand in buzunarele domnilor Roman si Ghirtoi (sau impartita cu GOKOR).Macaraua turn,Macaraua capra din rampa bazei impreuna cu caile de rulare au fost taiate si vandute ca fier vechi,pe bani buni,banii intrand in buzunarele domnilor Roman si Ghirtoi dar declarati ca bani de masa pentru salariatii Filialei.Macaraua AMERICAN HOIST a fost pregatita pentru reexport in Romania.S-a facut rexportul la numai 16 colete.Restul de 17 colete (cu macaraua propriu-zis) cantarind in jur de 300 Tone a fost vanduta la o firma particulara din Dolinsca unde este in stare de functionare si in prezent.Vazand ca nu mai este nimic de vandut nici din baza nici din Maiak (s-a vandut si rampa metalica de la mecanizare si singurul WC (din nefericire tot metalic) din baza de la postul nr. 2) ne-am mutat in combinat unde am inceput sa taiem baracile metalice din Organizarea de santier (lasate de TMUCB) si din interiorul combinatului si sa le vindem la fier vechi.Cand a revenit domnul Roman contabil sef Roman din Turkmenia,unde fusese detasat o perioada,a scos din calculator o situatie de consumuri din perioada cat a fost dansul in Turkmenia. Am fost chemati la dansul la birou,ne-a aratat situatia scoasa din calculator,si a inceput sa ne intrebe daca am montat pe masini diferite piese auto,anvelope,acumulatori,cate schimburi de ulei s-au facut,cati litri de motorina s-au alimentat pe luna si multe alte intrebari de genul acesta.La unele intrebari am raspuns,la altele nu i-am putut da raspuns pentru ca nu erau adevarate.Cand l-am intrebat de ce ne intreaba ne-a raspuns in felul urmator : “Pentru perioada cat am fost in Turkmenia,din vara lui 2004 pana in vara lui 2005,am depistat in actele din contabilitate o serie intreaga de ilegalitati comise de fostul contabil sef Paraschiv Petre,de maistrul Damaschin Nicolae,de seful de depozit Parvulescu Nicolae si de domnul director Ghirtoi Nicolae.”Ne-a spus in continuare ca au facut acte false si au furat din avutul obstesc insusindu-si sume de bani de peste 70-80 de mii de dolari.

Din situatia care a aratat-o reieseau urmatoarele : – centralele termice din baza si de la Maiak au functionat o iarna intreaga pe motorina,lucru total neadevarat ele functionand pe gaz;

– bascula de 16 To,camionul de 10 To,buldozerul S-650,escavatorul Castor si macaraua Telemac au lucrat cate 10 ore zilnic,non-stop,lucru total neadevarat;

– schimbul de ulei la toate autovehiculele s-a facut de 4-5 ori pe an,lucru total neadevarat;

– completari cu ulei hidraulic de mii de litri si cu ulei de transmisie de sute de litri,total neadevarat;

– la cele 2 autobuze care lucrau cu schimbul,cate 2 saptamani pe luna,cu cota de motorina de 175 de litri pe saptamana apareau 250 de litri si cate 4-5 schimburi de ulei plus anvelope noi,electromotoare, alternetoare, turbosuflante,acumulatori,etc.,total neadevarat.

Domnul Damaschin Nicolae,maistru la mecanizare,a fost autorul tuturor celor mentionate mai sus deoarece el facea referatele de necesitate pentru mecanizare care erau aprobate de domnul director Ghirtoi si de domnul contabil sef Paraschiv Petre.In baza referatului,aprobat pentru achizitionarea de pa piata locala,facea rost de facturi si chitante,in alb,de la diverse magazine cu piese auto si de la Neftegaz pe care le completa si le depunea ca documente justificative pentru decont.Domnul Parvulescu facea Notele de intrare-receptie (fara sa intre nimic in magazie),iar domnul Damaschin facea bonuri de consum pentru scoaterea lor din magazie (fara sa iasa nimic din magazie) pe mijloacele auto,utilaje si centralele termice,justificand astfel banii luati din caserie pentru achizitionarea lor de pe piata locala.De fapt nu aducea nimic iar banii luati prin acest joc de acte false se imparteau de cei patru in functie de functia si aportul fiecaruia:director-contabil sef-maistru-gestionar.Toate cele de mai sus au fost spuse de domnul Roman Vasile in baza situatiei facute de dansul dupa cele scoase din baza de date din calculator.Verificarea celor aratate mai sus cred ca se pot verifica in actele contabile de la ARCOM Bucuresti.Dupa o perioada de o luna si ceva de scandal intre domnulcontabil sef Roman Vasile si cei patru,domnul Damaschin Nicolae a disparut din Filiala plecand la Bucuresti pentru o saptamana si ceva.La intoarcere totul s-a linistit dar nu pentru mult timp.In perioada cand scandalul era in toi domnul Roman striga in gura mare,de s-auzea pana-n combinat,ca ii da pe mana DNA-ului,ii leaga pe toti ca au furat banii statului si ca lui Damaschin ii confisca masina (VOLKSWAGEN PASSAT) cumparata din bani furati.Venea domnul Roman la noi la mecanizare si zicea sa dam declaratii impotriva lui Damaschin N.Pe de alta parte venea domnul director Ghirtoi si zicea ca cel care da declaratie pleaca acasa definitiv.Ce puteam sa facem?Noi eram intre ciocan si nicovala.Nu a dat nimeni declaratie pentru ca ne-a fost frica sa nu fim trimisi in tara.Lucrurile s-au linistit si domnul Roman Vasile a trecut la campania de recuperare a timpului pierdut prin lipsa dansului de la Dolinsca.A trecut astfel la valorificarea a tot ce se putea vinde pe piata locala.Parca avea de gand sa nu mai ramana nimic din combinat.Nu avea frica de nimeni si de nimic ca si cum era absolut sigur pe acordul tacit al conducerii de la Bucuresti.Domnul Roman se lauda ca are 2 facultati,una de ing. Mecanic si una de finante-contabilitate.Dar cred ca la una a invatat cum sa fure si la cealalta cum sa falsifice documentele.

Cum este posibil ca un maistru de intretinere la o tesatorie (specialitatea plapumar) sa fie numit maistru la sectorul mecanizare mijloace auto si utilaje de care habar nu a avut nu are si nici n-o sa aiba?Nu a pus mana niciodata pe nimic ca sa nu se murdareasca cumva sau sa-si pateze tinuta de ginerica cu care vine la servici.Mai nou,acest maistru plapumar este investit cu functia de sef compartiment mecanizare si are 2-3 oameni in subordine.Se spune insa ca are relatii si pile la nivel inalt la Bucuresti.Dovada este ca domnul Roman Vasile a inghitit galusca si cei patru evanghelisti acuzati de furtul a peste 70-80 de mii de dolari din avutul statului au fost trei,Luca si Matei sau doar unul din ei (Paraschiv care a si parasit teatrul de operatii dar nelegat si nedat la DNA ci pur si simplu s-a retras din joc facandu-si suma).

Cei care au muncit cinstit,au fost corecti,nu au furat,nu au falsificat,au inghetat de frig in atelier,s-au imbolnavit,si nu au fost nici vazuti bine de sefi.Cand noi munceam in frig,fara nici o sursa de caldura,domnul Damaschin,seful,statea la birou la caldurica si servea cafeluta dupa cafeluta gandindu-se la urmatorul “tun”.

S-au facut casari la zeci de autovehicule pe parcursul anilor in urma carora am recuperat o serie intrega de piese,subansamble si ansamble ca piese de schimb pentru cele pe care le aveam in circulatie dar nu a durat mult si s-au incarcat toate intr-o auto de 21 To si s-au vandut la fier vechi.Acum atelierul de reparatii este gol si curat ca la Nufarul.Scopul a fost cat se poate de limpede.Achizitionare de piese de pe piata locala,mijloc sigur si rapid de a mai baga ceva bani in buzunarul propriu.Daca ati vedea cum arata cele doua autobuze ati fi convins ca au venit direct din Afganistan sau Irak,rad si curcile de ele.Sunt intr-o stare jalnica.Le plangi de mila.

Am avut si o Salvare,pentru interventii in cazuri urgente,insa domnulRoman Vasile a transformat-o in masina sa personala pentru a plimba amantele la sauna la Kirovograd,in timp ce salariatii care s-au mai imbolnavit erau nevoiti sa se duca pe jos pana la spital,uneori cu taxiul si de cele mai multe ori cu ARO dusi de domnul Ivancu.Anul 2008 si noua conducere a ARCOM i-a facut cadou domnului Roman,pentru merite deosebite bineanteles,un LOGAN nou,nout,ca doar a facut economii “la greu” taind amaratilor sporul de vechime,sporul de noapte,orele suplimentare, sambetele,duminicile,sarbatorile nationale si religioase.In timp ce amaratii erau platiti la nivelul salariului minim pe economie,fara nici un spor si nici pe departe la numarul de ore lucrate,in Organigrama Filialei,la 01.04.2008,in tot personalul TESA nu gasim decat sefi de compartimente, care fara nici un subaltern,care cu cate un subaltern,care cu cate 2-3 subalterni,dar toti cu cate 2.500 RON pe luna.In aceasta minunata Organigrama mai gasim si alte anomalii :

– Pct. 5-cod act. 1.3-Repararea si intretinera baracamentelor,a lucrarilor de O.S. si functionarea centralelor termice.Este trecut Pavel Marin-macaragiu.De fapt el foloseste macaraua doar la incarcat camioanele cu ce s-a adunat pentru vandut si nimic altceva.Tot aici este trecut Stefan Stefan-sofer schimb.De fapt lucreaza in echipa de supraveghere-intretinere a pompelor din statiile de drenaj.Tot aici este trecut Ene Constantin-mecanic auto.De fapt el lucreaza la sectorul mecanizare ca sofer.

– Pct.6-cod act.55.1-Intretinerea si repararea mijloacelor de transport aflate in exploatare.Damaschin Nicolae-sef compartiment.Simionescu Dumitru-mecanic utilaje.Compartiment cu un singur subaltern.

– Pct.7-cod act.55.7-Efectuarea de transporturi locale de personal si marfa.Transilvaneanu Stelian-sofer.Da dar pe Nissan si transporta doar pe directorul Filialei (cand e treaz si se poate duce la birou,lucru destul de rar) si nici pe departe alte persoane sau marfa.

– Pct.8-cod act.1.4-Asigurarea functionarii spatiilor de cazare si cantinei inclusiv asigurarea procurarii de alimente de pe plan local.Bosog Mihai-zugrav.Brici Dumitru-sudor analfabet.Neagu Marian-tamplar.Care cantina,care alimente?Cantina nu mai functioneaza de multi ani de zile iar alimente?!?isi cumpara fiecare si gateste cum poate.

– Pct.9-cod act.5.5.4-Asigurarea asistentei medicale si igiena.Barbu Stefan-asistent medical.Doar se plimba cu autobuzul,cei care mai au probleme de sanatate se duc cu domnul Ivancu Mihai care face si pe translatorul.Orzoi Fanica-sofer salvare.Este de fapt mecanic de utilaje.Iar salvarea nu mai exista,v-am explicat mai sus ce a devenit.

Referitor la domnul contabil sef Roman Vasile pot sa va mai informez,din spusele dansului la revenirea din Turkmenia la Dolinsca,ca in Turkmenia a fost arestat de KGB pentru trafic de valuta platind o suma insemnata de bani ca sa scape de puscarie si a scapat doar cu interdictie de intrara in Turkmenia timp de 5 ani de zile.KGB-ul din Turkmenia a avut informatii ca si la filiala de la Malo-Iaroslavet,de langa Moscova,s-a ocupat cu trafic de valuta.Dar a revenit cu greutate deoarece domnul Ghirtoi nu a vrut sa-l primeasca inapoi avand deja un contabil sef,Paraschiv Petre.Dupa vreo doua luni de insistenta,prinzand momentul cand domnul Ghirtoi a plecat in concediu de odihna,a venit la Dolinsca insotit de un sef mare de la ARCOM-Bucuresti si a reusit sa-l goneasca pe domnul Paraschiv Petre.

Cele relatate mai sus le pot demonstra cu fotografii ale adreselor unde s-au dus materialele,cu martori si cu documente (avize de expeditie) care exista la arhiva Directiei KGOKOR si la depozitul de materiale gestionat de domnul Parvulescu Nicolae.

La sfarsitul lunii noiembrie 2006 domnul Roman s-a dus la punctul de paza din Baza,a luat si a rupt registrul de poarta unde erau inregistrate masinile,atat romanesti cat si ucrainiene,cu marfa care ieseau si nr. avizelor de expeditie,iar domnului Parvulescu i-a dat dispozitie ca pe viitor sa faca avizele doar in 2 exemplare.

S-au perindat,in anii precedenti,destule comisii pentru controlul filialei dar de fiecare data se gasea totul in ordine deoarece erau rasplatite cum se cuvine.Cu ani in urma a venit un inspector de la CFI-ARCOM,domnul Constantinescu pentru control.S-a odihnit o zi,dupa un drum obositor de 1000 Km,dupa care a plecat cu domnul Roman Vasile si cu domnul Arhip Vasile cu NISSAN-ul directorului la YALTA in Crimea pentru vreo 4-5 zile.

Revenit la Dolinsca a intocmit raportul cu rezultatul controlului “totul este in regula si conducerea filialei merita felicitata pentru acest lucru”,dupa care a plecat in tara satisfacut,multumit si rasplatit

cum se cuvine.Cam asa s-a intamplat cu toate comisiile venite in control la filiala ; au mancat,au baut,au f…t,si-au luat si “darul”,au incheiat raportul cu felicitari adresate conducerii filialei si au plecat satisfacute,multumite si rasplatite cum se cuvine.

Domnule Presedinte,va rog sa ma iertati pentru indrazneala de a ma adresa dumneavoastra dar nu se mai poate rabda vazand tot ce se intampla in aceasta filiala.Nu mi-am dat numele in clar deoarece am vazut ce ati facut cu Paun Milu si Paun Costel Marian !! I-AŢI ARUNCAT ÎN STRADĂ PENTRU CĂ AU STRIGAT “HOŢII!”. Am auzit ca toate sesizarile pe care le-ati primit le-ati citit si comentat impreuna cu domnul Roman ca acesta sa-si noteze cine-l demasca si sa aibe grija sa-l mature din filiala. Acum si noul director,domnul Dragomirescu Viorel,a inceput sa dea cu barda (nici nu s-a uscat bine cerneala pe decizia de numire).Ati trimis deja la filiala faxul cu incetarea misiunii domnului Ivancu Mihai.Dar ati procedat miseleste,pe la spate (cazul lui Paun Milu tras la indigou),determinand societatea MECON-ARCOM-GALATI (la fel ca pe SUT-ARCOM-BERCENI in cazul lui Paun Milu) sa-i inceteze detasarea incepand cu data de 16.07.2008.Dansul este cel care v-a relatat ,sesizare pe care i-ati dat-o repede domnului Roman sa o citeasca si sa-si ia notite,amanuntit despre activitatea si cunostintele bogate ale noului director precum si despre inclinatia dansului spre fetite minore care era cat pe ce sa se soldeze cu un proces rusinos daca nu inchidea actiunea cu 1500$ si cu ajutorul domnului Ghirtoi (28 foi tabla cutata,2 paleti cu caramizi,140 foi de azbociment pentru casa parintilor minorei).E drept ca sesizarea a aparut si in ziarul Zona interzisa,dar a aparut dupa ce a citit-o domnul Roman la dvs. in birou.

Si totusi l-ati numit pe “Barbuta-KENT” director al filialei.Mai mare rusinea.Ce imgine are acum antrepriza romana de constructii ARCOM in Ucraina cu un incompetent,ciubucar,ranchiunos si pedofil la conducerea filialei ARCOM –Krivoi Rog?Asta pe deasupra imaginii deja create de un hot,infractor,traficant de valuta cu interdictie de intrare in Turkmenia pe 5 ani,afemeiat si ingamfat,domnul Roman Vasile.Despre imaginea creata de un infractor,betiv notoriu,alcoolic si lacom de bani iliciti,domnul Ghirtoi,nu mai e cazul sa ne agitam caci va pleca in curand si trecerea timpului va asterne incet,incet uitarea peste acest personaj demn de oprobiul tuturor.

Domnule Presedinte,sa stiti ca aici in filiala s-a format un nucleu puternic care va reactiona ferm la aceasta numire a domnului Dragomirescu in functia de director precum si la ramanerea domnului Roman in functia de contabil sef.Va asigur 100% ca lucrurile nu vor ramane multa vreme asa cum le-ati ticluit dumneavoastra.

Domnule Presedinte,aceasta scrisoare va fi publicata,intr-un ziar de mare tiraj,ca scrisoare deschisa adresata dumneavoastra cu speranta ca va veti schimba hotararile si veti lua o hotarare corecta si echitabila ( eohanes@yahoo.com ).

Domnule Presedinte,aceasta scrisoare o voi trimite domnului Presedinte Traian Basescu

( procetatean@presidency.ro ).

Domnule Presedinte,aceasta scrisoare o voi trimite la DNA

(anticoruptie@pna.ro ).

Domnule Presedinte,aceasta scrisoare o voi trimite domnului Prim Ministru Tariceanu si domnului Ministru Vosganian

( drp@gov.ro ; varujan_vosganian@minind.ro ).

Domnule Presedinte,aceasta scrisoare o voi trimite la Senat  la Comisia pentru cercetarea abuzurilor,combaterea coruptiei si petitii

( cabu@senat.ro ).

Domnule Presedinte,aceasta scrisoare o voi trimite la Camera Deputatilor la Comisia pentru cercetarea abuzurilor,combaterea coruptiei si petitii

( cp14@cdep.ro )

Domnule Presedinte,aceasta scrisoare o voi trimite domnului C. V. Tudor

( vadim.tudor@yahoo.com )

Domnule Presedinte,aceasta scrisoare o voi trimite domnului Becali

( social@png.ro ; politic@png.ro)

Domnule Presedinte,aceasta scrisoare o voi trimite Asociatiei pentru apararea drepturilor omului din Romania-Comitetul Helsinki

( office@apador.org ).

Domnule Presedinte,am convingerea ca din atatia destinatari se va gasi macar unul care sa ia o atitudine justa si corecta in problema murdara a filialei ARCOM-Krivoi Rog si sa se faca odata lumina in aceasta afacere tenebroasa..

Cu stima,

Un participant direct (ca unealta docila si manipulata prin amenintarea cu trimiterea in tara prin incetarea misiunii disciplinar) la toate actiunile descrise mai sus.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

VREŢI SĂ AFLAŢI EFECTUL/REZULTATUL ACESTEI SCRISORI DESCHISE ÎN RÂNDUL TUTUROR DESTINATARILOR?TREBUIE SĂ VI-L SPUN PENTRU CĂ ESTE ABSOLUT INCREDIBIL !

ZEROOOOOOOOOOOOO  BARAAAAAAAAAAAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

În articolul următor vă voi prezenta abnegaţia,profesionalismul şi tenacitatea comisarului de investigaţii care a investigat cale de 1 AN şi JUMĂTATE pentru a ajunge la concluzia că NU SE IMPUNE ÎNCEPEREA URMĂRIRII PENALE şi a returnat dosarul la Parchet cu PROPUNEREA de “NUP” !!!!!!!!!!!!!!!

Advertisements