Pe data de 5 MAI 2008 domnul Nicolae Simionescu a trimis o SESIZARE la Autoritatea Naţională a Vămilor,str. Matei Millo nr. 13,sect. 1,Bucureşti,semnându-se “Un grup de salariaţi din şantierul Krivoi Rog”,prin care atrăgea atenţia că o macara pe şenile,de mare tonaj,AMERICAN HOIST,exportată temporar în şantierul Krivoi Rog în 33 de colete,a fost reexportată parţial în România în doar 16 colete,restul de colete,având circa 300 tone,conţinând practic macaraua,fiind vândute pe plan local unui om de afaceri ucrainian care a asamblat-o la el în Bază şi a pus-o în funcţiune.Mai mult decât atât,conducerea Filialei ARCOM Krivoi Rog i-a pus la dispoziţie şi “Cartea maşinii” în vederea ISCIR-izării macaralei!!!

După o aşteptare de câteva luni,văzând că la ARCOM nu e luat nimeni la întrebări,domnul Simionescu a făcut o revenire,de data aceasta în nume propriu,solicitând şi starea cercetărilor acestei infracţiuni.

Într-un târziu domnul Director VIOREL COMĂNIŢĂ (CIUDATĂ COINCIDENŢĂ-TOT VIOREL ÎL CHEAMĂ ŞI PE DIRECTORUL FILIALEI ARCOM KRIVOI ROG,INFRACTOR CU DIPLOMĂ) binevoieşte să trimită Răspunsul nr. 671/SAV/15.12.2009 prin care îi comunică domnului Simionescu că din analiza documentelor rezultă că macaraua AMERICAN HOIST a fost reexportată INTEGRAL şi s-au lichidat Declaraţiile Vamale pentru Operaţiuni Temporare,şi chiar dacă n-ar fi fost aşa oricum e prea târziu să se rezolve ceva deoarece au trecut mai mult de 5 ani de la acordarea Liberului de Vamă!!!!!

TOŢI ANGAJAŢII şi FOŞTII ANGAJAŢI ai FILIALEI ARCOM KRIVOI ROG,în drum spre KIROVOGRAD,ADMIRĂ MACARAUA “AMERICAN HOIST”,FOSTĂ PROPRIETATE ARCOM S.A., ÎN BAZA DE APROVIZIONARE şi DESFACERE DE LA INTRAREA ÎN KIROVOGRAD A OMULUI DE AFACERI LOCAL,RUDĂ CU DIRECTORUL DE CONSTRUCŢII CAPITALE al COMBINATULUI CIM KRIVOI ROG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vă vine a crede ochilor care citesc “RĂSPUNSUL” DOMNULUI VIOREL COMĂNIŢĂ ???????

Din 20.10.2008 domnul VIOREL COMĂNIŢĂ este DIRECTOR la DIRECŢIA SUPRAVEGHERE şi OPERAŢIUNI VAMALE din cadrul AUTORITĂŢII NAŢIONALE a VĂMILOR – A.N.A.F. !!!!!

Domnul VIOREL COMĂNIŢĂ are un CV “SUPER” !!!Vi-l prezint în continuare.

CV “BETON” – VIOREL COMĂNIŢĂ !!!

01.11.1996 – 15.05.2005 : AVOCAT în Baroul Sibiu;

16.05.2005 – 31.12.2006:DIRECTOR la Direcţia Juridică,URMĂRIRE şi ÎNCASARE a CREANŢELOR din cadrul A.N.V.-A.N.A.F.;

01.01.2007 – 18.04.2007 : director la Direcţia de Supraveghere Produse Accizate şi Tranzite din cadrul A.N.V. – A.N.A.F.;

19.04.2007 – 19.10.2008 : DIRECTOR la Direcţia Juridică din cadrul A.N.V.-A.N.A.F.

Profesia de bază : JURIST !!!   Tânăr,pe 15 iunie a împlinit 37 de ani.

Specializare:

-Drept fiscal/Procedură fiscală;

-Drept vamal;

Drept penal;

-Drept comercial;

-Contencios administrativ.

Aproape 9 ani a fost AVOCAT,deci uns cu toate “alifiile” şi antrenat îndeajuns pentru a demonstra în 2 timpi şi 3 mişcări că albul este negru sau că negrul este alb imaculat,în funcţie de cum “unge osia” clientul !!!

La răspunsul NĂUCITOR al domnului VIOREL COMĂNIŢĂ, domnul Simionescu i-a trimis următorul răspuns :

Domnul Simionescu s-a ţinut de cuvânt.A făcut o Plângere penală la PARCHETUL de pe lângă JUDECĂTORIA sect. 1 BUCUREŞTI care a fost trimisă,pentru investigaţii,la POLIŢIA sect. 1 BUCUREŞTI-Serviciul pentru INVESTIGAREA FRAUDELOR  !!!

Dar despre asta vă voi vorbi în episodul următor.

Tot ce-mi doresc,din tot sufletul,este ca ceea ce se petrece cu SESIZAREA şi PLÂNGEREA PENALĂ să nu fie urmare a ceea ce explică Horaţiu Mălăiele în monologul nemuritor “A AVEA sau A NU AVEA”.

 

 
Advertisements