http://ordinulnegru.blogspot.com/2010/11/sorin-crivat-dos628dp2005.html#comment-form

MARȚI, 30 NOIEMBRIE 2010

Sorin Crivat – DOS.628/D/P/2005

http://2.bp.blogspot.com/_9sQdQnR9MGE/TPVzXU89qcI/AAAAAAAAAWA/ARrAGeaj5Vg/s320/referat.jpg

Undeva, într-un fișet bine ascuns și bine încuiat al DIICOT, unde nu mai avea acces nici măcar procurorul general al României, cu mult timp înainte de alegerile prezidențiale de anul trecut, un dosar de terorism internațional (volatilizat între timp în fișetele altei instituții gen ORNISS, dar ale cărui fotocopii au ajuns în posesia redacției noastre) putea juca – dacă ar fi fost dezvăluit la timp – un rol crucial în istorie. I-ar fi adus actualului președinte nu poziția de lider suprem al țării, ci 25 de ani de pușcărie, cât prevede legea în cazul actelor de terorism. Conform probelor din dosarul penal 628/D/P/2005, întocmit la DIICOT pe numele inculpatului Băsescu Traian, acesta „pe timpul mandatelor de ministru al Transporturilor, a dezvoltat și întreținut, împreună cu cetățeanul rus Bout Viktor, cunoscut ca dealer de armament în zonele de conflict internațional supuse embargoului ONU și NATO, rețeaua de trafic ilegal cu armament atât de proveniență românească cât și străină.

Rețeaua este constitută din:

1.general MApN Constantin DEGERATU,şef pentru Europa de Est şi UCRAINAmanaging Director and CEO pentru Apărare și Securitate Națională al consorțiului american MIC&Associates;

NOTA REDACȚIEI:

Degeratu este cel care a intermediat,sub umbrela combinatului de la Krivoi-Rog,inființarea,la Dolinska,a unei firme-fantomă,un fel de subsidiară a combinatului,în care traficantul morții,cu complicitatea lui Berceanu și Becali,a depozitat rachetele plecate ilicit din România

2. Radu BERCEANU, precursorul numitului Băsescu Traian la Ministerul Transporturilor;

3. general Vasile IONEL, fost secretar CSAT;

4. general Ionel GEANTĂ, fost adjunct SIE;

5. Aurel CAZACU, fost director ROMARM, Director al Directiei Producției de Apărare din cadrul Ministerului Economiei;

6. Teodor MELEȘCANU (fost Ministru al Apărării);

7. Sebastian VLĂDESCU (două mandate de ministru al Finanțelor),mandatar al firmei care s-a ocupat de trafic de arme și tehnică de luptă pe ruta Africa de Sud.

Detaliile dosarului 628/D/P/2005 vor fi făcute publice, în ziarul EXPLOZIV-NEWS.

Mențiune:

Sorin Crivăț, șeful Documentelor Clasificate din OPSPI, cel care a pus, în 2005, pe masa procurorilor DIICOT toate dovezile ce au stat la baza întocmirii dosarului nr. 628, a fost asasinat, în anul 2006, la ordinul lui Traian Băsescu. Dovada ne-a fost pusă la dispoziție de către tatăl lui Sorin Crivăț – Andrei Crivăț – fost colonel în Ministerul de Interne, dar și de către un renumit general al SRI (ce face parte din echipa de elită a Serviciului și nicidecum din gașca infracțională a lui COLDEA!), care ne-a înmânat decriparea laptop-ului lui Sorin Crivăț!

Publicat de Tim Ronin la 13:55

Trimiteţi prin e-mailPostaţi pe blog!Distribuiţi pe Twitter

Distribuiţi pe FacebookDistribuiţi pe Google Buzz!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Trebuie să menţionez faptul că Tim Ronin nu este un blogger oarecare!Tim Ronin este un “octogonar” care are abilitatea de a intra în posesia informaţiilor reale şi autentice,nu “pe surse” cum se practică în mass-media!Tim Ronin este OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT !!!AFLAŢI MAI MULTE DESPRE GIS-SSR ŞI VĂ VEŢI CONVINGE !!!

 

 

 

 

 

SIMPLU,ELEGANT,DISCRET şi FFFFF PROFITABIL !!!