Stimaţi cititori,am intrat pe site-ul ziarului EXPLOZIV-NEWS să văd ce a mai scris jurnalistul de investigaţii SIMONA FICA.Înainte de a deschide articolul
“PREMIILE DE EXCELENTA “Tot ce-i ROMANESC nu piere! – 2010, Editia I”, acordate de catre EXPLOZIV-NEWS si GIS-SSR:”,preluat integral şi de şeful GIS-SSR,TIM RONIN,pe blogul http://ordinulnegru.blogspot.com/2011/01/premiile-de-excelenta-2010-editia-i.html , mi-a sărit în ochi titlul editorialului ”Carul cu Boi vs elicopterul prezidential …” şi m-am hotărât să-l citesc întâi pe acesta.Este mai proaspăt decât cel cu premiile de excelenţă,este din ianuarie 2011,după titlu şi conţinut.deşi e datat 20 mai 2010.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
http://www.exploziv-news.ro/component/content/98.html?task=view

Carul cu Boi vs elicopterul prezidential…
Thursday, 20 May 2010 01:00 | Articol scris de Simona FICA

Nicicand nu am fost mai dezgustata, ca ieri, de prestatia de bordel a unei moderatoare hiper-hormonale care se ratoia la Antena3 la presedintele Romaniei pentru ca acesta a avut indrazneala sa se deplaseze cu un elicopter. Urmaream emisiunea si singura intrebare a mea – daca as fi stat fata in fata cu acea frustrata blonda, proasta, nesimtita (na, sunt vulgara pentru ca unor otrepe de teapa acelei prompteriste nu ma pot adresa decent, ca n-ar intelege despre ce-i vorba in propozitie!) – era: “cucoana, cu ce-ai vrea sa mearga seful statului, cu carul cu boi? Pai, in tara asta, boii au ajuns moguli, nu mai stiu sa traga-n jug!”. Da, da! BOII numiti generic VANTU, PATRICIU, VOICULESCU, se pot plimba cu avioane si mertane de neam prost, cumparate din banii furati de la romani, dar Presedintele Romaniei nu poate folosi – dupa creierul fiert al cocotei lui Felix – mijloacele de transport de protocol, de care toti sefii de state din lumea asta mare beneficiaza! Mimoza de la Antena 3 a fost, asadar, aseara, cel mai dezgustator portret al scursurii tipice, care vrea sa-i mearga bine si se zbate sa-i si reuseasca, chiar daca comite nedreptate! Cel mai dezgustator, dar cred ca si cel mai profund! Are libertatea de a vorbi! De a arunca si de a scuipa rahat, en-gros si en-detail. Ma intreb daca macar are discernamantul de a intelege CINE dracu’ i-a dat ei aceasta libertate. Posibil ca aceasta depravata ce a tranzitat patul lui Voiculescu si a ajuns sa urle la toata lumea, sa creada ca securistul tampit de la Crescent i-a oferit, odata cu plata pe prestatia de la Crucea de Piatra ori de la Felinarul Rosu, si libertatea de a da din clanta. Ei bine, crede prost! Libertatea de a spune baliverne, rautati, tampenii, i-a fost data taman de cel pe care-l injura cu bale si venin la coltul gurii celei pacatoase. N-am vazut in toata istoria acestei tari, un presedinte mai scuipat, balacarit, injurat si – de foarte multe ori – nedreptatit, ca Basescu!

Si cine ridica mereu piatra sa-l loveasca? Scursurile sistemului, si hotii, curvarii, tradatorii si criminalii natiunii.

Care, dupa ce-i numara, din cinci in cinci minute, imbucaturile, tigarile, respiratiile, dupa ce-i contabilizeaza, secunda dupa secunda, probabil si frecventa cu care se duce la buda (ca, dupa mintea lor, nici acolo nu ar trebui sa aiba acces), tot ei se plang ca e Base dictator. Dictator pe dracu’. Tare as fi vrut sa stiu ce s-ar fi intamplat cu postul de televiziune al lui Dan Voiculescu azi, daca balacaritul de ieri ar fi fost Ion Iliescu, iar Ion Iliescu ar mai fi presedinte si pasarica blonda care se crede investigatoare l-ar fi luat la rost pe bosorog ca “umbla cu elicopterul prezidential”… Simona Ela FICA

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De ce am marcat cu roşu cele două pasaje?Pentru că Simona Fica este datoare cu o explicaţie!Trebuie să ne spună din ce categorie făcea parte,cu numai câteva luni în urmă,când făcea acelaşi lucru,ridica mereu piatra să-l lovească pe Preşedintele Băsescu!Atunci nu mai era dezgustată de prestaţia dânsei de mare jurnalist de investigaţii militare şi arunca nu cu pietre ci cu bolovani cât casa!!!

Vă prezint mai jos titlul unui articol publicat de Simona Fica pe 8 IUNIE 2010 (!!!):

EXPLOZIV NEWS ÎNCEPE RĂZBOIUL CU PALATUL COTROCENI. IERI, BĂSESCU A FOST ARUNCAT ÎN AER DE COMPLICELE SĂU

ÎN ATENŢIA DIICOT: IRANIANUL MEHRAB ASGARI, PREŞEDINTELE COMPANIEI MIRAVIA, CU ALE CĂREI AVIOANE GRUPAREA BĂSESCU A TRANSPORTAT ARME ROMÂNEŞTI PENTRU TERORIŞTII LUMII, A RECUNOSCUT CONTRABANDA!”

Acest articol putea fi citit aici:

http://www.exploziv-news.ro/abc/503-exploziv-news-incepe-rzboiul-cu-palatul-cotroceni-ieri-bsescu-a-fost-aruncat-in-aer-de-complicele-su.html#JOSC_TOP

Acum nu mai poate fi citit!Simona Fica a şters acest articol!Dacă încerci să accesezi linkul de mai sus primeşti răspunsul următor:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

404 – Article #503 not found

You may not be able to visit this page because of:

 1. an out-of-date bookmark/favourite
 2. a search engine that has an out-of-date listing for this site
 3. a mistyped address
 4. you have no access to this page
 5. The requested resource was not found.
 6. An error has occurred while processing your request.

Please try one of the following pages:

If difficulties persist, please contact the System Administrator of this site.

Article #503 not found

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vă prezint eu,care am salvat articolul încă de la apariţie,fragmentul de început:

———————————————————————–

Nu este o ştire prefabricată ci, aşa cum se va observa din printscreen-urile (vezi foto) pe care le punem la dispoziţia DIICOT (alături de alte dovezi pe care nu le vom publica însă aici din motive lesne de înţeles), este chiar o lovitură de graţie dată contrabandistului de armament Traian Băsescu de către unul dintre principalii săi complici: preşedintele şi unul dintre asociaţii companiei aeriene MIRAVIA, prin care, aşa cum arătam în ancheta numită CRIMINALII PERFECŢI AI ROMÂNIEI (pe care o puteti reciti aici http://www.exploziv-news.ro/afaceri-mafie/491-congresul-sua-ataca-criminalii-perfeci-ai-romaniei.html ), un grup criminal organizat condus de actualul preşedinte al României a virat armele morţii, pe reţeaua Bout-Nahor, în diverse atacuri teroriste de pe mapamond.

———————————————————————–

Am încercat să accesez linkul de mai sus.Degeaba.Am primit acelaşi răspuns:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

404 – Component not found

You may not be able to visit this page because of:

 1. an out-of-date bookmark/favourite
 2. a search engine that has an out-of-date listing for this site
 3. a mistyped address
 4. you have no access to this page
 5. The requested resource was not found.
 6. An error has occurred while processing your request.

Please try one of the following pages:

If difficulties persist, please contact the System Administrator of this site.

Component not found

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Norocul a fost că un site entuziasmat de conţinutul articolului l-a preluat şi l-a postat integral aici:

http://ziarero.antena3.ro/forum/viewtopic.php?t=2465&start=15&sid=1779f8c6370f10bc034e7cbfd8a3b10f

livia u2005,Redactor-Sef

Trimis: Joi Iun 03, 2010 2:20 pm

Titlul subiectului: MOSTENIREA LUI 2009, ESTE CORUPTIE PLUS TERORISM

Pentru completare,adaugă şi:

MENTIUNI:
1990 – 1992 = primul mandat al lui Traian Băsescu în fruncţia de ministru al Transporturilor, în Cabinetele conduse de Petre Roman şi Theodor Stolojan. In 1990 presedinte al Romaniei era Ion ILIESCU!
Primul transport ilegal cu arme s-a facut, asa cum se mentioneaza in materialul de mai sus, in anul 1991. Din 1996 până în 2000, Traian Băsescu revine în fruntea Ministerului Transporturilor, în guvernele Victor Ciorbea, Radu Vasile şi Mugur Isărescu. In 1996, presedinte al Romaniei era Emil CONSTANTINESCU. Din 2005, Basescu nu mai e ministru al Transporturilor. Ci chiar PRESEDINTELE ROMANIEI…”( sursa exploziv news)
Intre timp in tara se fac nationalizari dejist -ceausist-PDL-UNPR -basescu -bociste , primele nationalizate sunt pensiile.
Aceasta este mostenirea lui 2009 ,in 2010 in Romania.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Acestea sunt numai două din numeroasele articole în care Simona Fica a aruncat cu bolovani în Preşedintele României,Traian Băsescu!!!

În episodul următor o să vă prezint alte două articole,mai dure,în care Simona Fica a aruncat cu bolovani în Preşedintele României,Traian Băsescu!!!

Acum,pentru că a şters tot ce o compromitea evident şi brutal,adică toţi bolovanii,îşi permite să jignească şi să împroaşte cu noroi pe cei care aruncă doar cu pietre!!!

Titlurile articolelor promise:

+1.++ DEMISIA, SUSPENDAREA, PUŞCĂRIA! BĂSESCU POATE ALEGE DINTRE PRIMELE DOUĂ VARIANTE, DAR CEA DE-A TREIA O STABILEŞTE EXPLOZIV-NEWS

DENUNŢ PENAL AL EXPLOZIV-NEWS ÎMPOTRIVA NUMITULUI BĂSESCU TRAIAN, PRIMUL PAS SPRE RESTABILIREA ORDINII ÎN STATUL DE DREPT, ÎN DAUNA STATULUI MAFIOT!”

Simona FICA,13 June 2010

http://www.exploziv-news.ro/afaceri-mafie/512-denun-penal-al-exploziv-news-impotriva-numitului-bsescu-traian-primul-pas-spre-restabilirea-ordinii-in-statul-de-drept-in-dauna-statului-mafiot.html

Subsemnata Simona Fica, de profesie jurnalist, specializare investigaţii militare, formulez – conform dispoziţiile art.222 Cod procedură Penală, a dispoziţiile art. 246, 247, 248, 248 ind.1 din Codul penal, precum şi pe jurisprudenţa în materie, mai ales in conformitate cu legea 535/2004 – următorul

DENUNŢ PENAL

împotriva numiţilor:

1. BĂSESCU Traian, în prezent preşedinte al Republicii România, cu domiciliul ales în Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6, Bucuresti, pentru: I) infracţiunile prevăzute în Legea Siguranţei Naţionale 51/1991,………………………………………

……………………………………………………………………………………

404 – Article #486 not found

You may not be able to visit this page because of:

 1. an out-of-date bookmark/favourite
 2. a search engine that has an out-of-date listing for this site
 3. a mistyped address
 4. you have no access to this page
 5. The requested resource was not found.
 6. An error has occurred while processing your request.

Please try one of the following pages:

If difficulties persist, please contact the System Administrator of this site.

Component not found

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+2.++ A CRIMINAL CONECTION: T. BĂSESCU + V. BOUT + R. REYES

ŢIGARETA II, URANIU PENTRU TERORIŞTII FARC, TRAIAN BĂSESCU, ROMARM, ROMTEHNICA ŞI S.R.I., ÎN ANCHETĂ INTERNAŢIONALĂ – dosar stufos la O BAZĂ MILITARĂ SECRETĂ A SUA

Simona FICA (Exploziv-NEWS), Roberth HORVATH (Nipon PRESS), Colin BRAYTON (The Morning NEWS),Saturday, 29 May 2010,10:43

http://www.exploziv-news.ro/abc/486-a-criminal-conection-t-bsescu-v-bout-r-reyes.html

 

404 – Article #503 not found

You may not be able to visit this page because of:

 1. an out-of-date bookmark/favourite
 2. a search engine that has an out-of-date listing for this site
 3. a mistyped address
 4. you have no access to this page
 5. The requested resource was not found.
 6. An error has occurred while processing your request.

Please try one of the following pages:

If difficulties persist, please contact the System Administrator of this site.

Article #486 not found

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++