PRIMA VIAŢĂ DISTRUSĂ,PRIMUL CADAVRU VIU,COLŢ TEODOR!

Era şef de servici la Filiala UZINEXPORT KRIVOI ROG.În mai 2009 a împlinit 65 de ani.Era un tip cu un sistem nervos labil şi căruia îi plăcea să cam tragă la măsea.Îşi găsise o femeie serioasă,profesoară,cu care trăia în concubinaj de mulţi ani.Îşi aranjase casa la un nivel mult peste mediu (la Dolinsca) şi-şi dorea ”să ţină” combinatul cât mai mult să mai pună deoparte ceva ”bani albi pentru zile negre”.N-a avut parte să se bucure nici măcar de finalizarea dosarului de pensionare.Încă din ianuarie,cei doi şefi ai lui Colţ,contabilul şef Ilie Mincu şi directorul Costică Şuşnea (probabil şi ceilalţi colegi ca să le ţină isonul şefilor),cu o bucurie nedisimulată de a face rău au început să-l tracaseze,să-l streseze şi să-l înebunească pe bietul om că ”Gata Teo,iese decizia de pensionare,îţi iei la revedere de la Nina,de la maşină,de la casă,de la tot ce ai mai făcut pe aici şi te duci în ţară,la revedere,drum bun,cale bătută!”.Zi de zi,zi de zi,era o veselie nebună pe capul lor văzând cât de mult pune la inimă această miştocăreală şi cum se cătrăneşte bietul om.Azi aşa,mâine la fel,în fiecare zi la fel,pentru că,neavând nimic altceva ce face,l-au tocat pe bietul om până într-o zi în care Colţ Teodor a cedat nervos definitiv,în aprilie.A făcut ATAC VASCULAR CEREBRAL!!!

L-AU URCAT ÎNTR-O MAŞINĂ,L-AU DUS PÂNĂ LA GALAŢI,L-AU VĂRSAT ÎN MAŞINA CU CARE A VENIT NEPOTUL LUI COLŢ,LA SOLICITAREA MIŞTOCARILOR CARE NU AU CATADIXIT SĂ-L DUCĂ ”TOCMAI” PÂNĂ ÎN BUCUREŞTI,LA SPITALUL 9,CARE L-A PRELUAT PE UNCHIUL TEO!!!

”MISIUNEA S-A ÎNCHEIAT CU SUCCES”,ÎNAPOI LA DOLINSCA!!!

COLŢ TEODOR A RĂMAS PARALIZAT ŞI CU MEMORIA ŞTEARSĂ!!!

COLŢ TEODOR A DEVENIT O LEGUMĂ PARALIZATĂ!!!

Putem afirma că cei doi ”şefi”,din inconştienţă sau din bucuria morbidă de a chinui,sunt AUTORII MORALI ai acestui tragic accident???DA!!!

COMPLICE : GUVERNUL ROMÂNIEI !!!

Dacă Guvernul României nu avea nimic de ascuns referitor la CIM KRIVOI ROG, lua în considerare TOATE SESIZĂRILE şi PLÂNGERILE DESPRE INFRACŢIUNILE COMISE DE TOŢI ”ŞEFII” DE LA DOLINSCA ŞI-I TRIMITEAU UNDE LE ESTE LOCUL,NU SE ÎNTÂMPLA NIMIC!!!!!

A DOUA VIAŢĂ DISTRUSĂ,AL DOILEA CADAVRU VIU,ALEXANDRU REVESZ!

Acest om a fost şofer pe autobuzul cu care se ducea personalul Filialei ARCOM KRIVOI ROG  la muncă.Apoi a fost gestionar.Apoi a fost paznic.În ultima vreme,datorită AGRAVĂRII BOLILOR CRONICE,care au început să-şi arate colţii încă de acum 5 ani,a fost trecut iar gestionar.În urmă cu 5 ani,datorită unor necazuri personale,s-a îmbolnăvit de HEPATITĂ tip A,sau CIROZĂ mai pe scurtătură,care în scurtă vreme s-a combinat şi cu un zdravăn DIABET!!!

DEŞI CONDUCEREA FILIALEI,GHIRŢOI NICOLAE şi ROMAN VASILE până în august 2008,DRAGOMIRESCU VIOREL şi acelaşi ROMAN VASILE din august 2008 şi până în prezent,A ŞTIUT ACEST LUCRU,A MERS PE BURTĂ ŞI ÎN LOC SĂ-L TRIMITĂ ÎN ŢARĂ SA SE TRATEZE AU CONCEDIAT DOCTORUL FILIALEI ÎNCEPÂND CU 16 IULIE 2010,pe motiv că Guvernul le-a tăiat banii pentru asistenţă medicală în străinătate (bolnavii putând alege între a pleca pe banii lor în ţară să se trateze sau să moară în străinătate!!!),MOTIV PENTRU CARE S-A RETRAS ŞI ASISTENTUL MEDICAL CARE A DECLARAT CĂ NU POATE LUCRA FĂRĂ UN MEDIC ALĂTURI!!!

PRIN URMARE DE CONSECINŢĂ,FIECARE SE DESCURCĂ CUM POATE!!!

ACUM CÂTEVA ZILE LUI SANDU REVESZ I S-A FĂCUT RĂU,A FOST DUS CU SALVAREA LA URGENŢĂ,ŞI S-A CONSTATAT CĂ ARE ,COLAC PESTE PUPĂZĂ,ŞI UN BLOCAJ LA RINICHI NECESITÂND DE URGENŢĂ TRANSPORTAREA LUI LA SPITALUL JUDEŢEAN DIN KIROVOGRAD PENTRU DIALIZĂ! DIRECTORUL-SECRETAR DE STAT,DRAGOMIRESCU VIOREL,A ZIS CU NONŞALANŢĂ ”BINE DOMNULE,DACĂ-I URGENŢĂ DUCEŢI-L CU SALVAREA”!!!

ŞI L-AU DUS CU SALVAREA,O DUBĂ GOALĂ,FĂRĂ NICI O DOTARE,DE PE VREMEA CÂND ERA STALIN FLĂCĂU,CU O BANCĂ DE LEMN DE PE CARE DAI CU CAPUL DE TAVAN DE 100 DE ORI PÂNĂ AJUNGI LA KIROVOGRAD ŞI ŢI SE ZGÂLŢÂIE TOATE MĂRUNTAIELE!!!ACEST CRIMINAL N-A SPUS ”MITICĂ PUNE-L PE SANDU ÎN NISSAN ŞI ZBOARĂ CU EL LA KIROVOGRAD”!!!A FĂCUT ECONOMIE LA MOTORINĂ ŞI DECI LA BUGETUL ŢĂRII!!!

STAŢI UN PIC ŞI VĂ CRUCIŢI CĂ NU S-A TERMINAT!!!

SUNĂ KIROVOGRADUL ŞI ANUNŢĂ CĂ TREBUIE URGENT ŞI 2 LITRI DE SÂNGE!!

CU CHIU CU VAI S-AU COLECTAT CEI 2 LITRI DE SÂNGE!”SECRETARUL DE STAT” S-A PREZENTAT LA DIRECTORUL SPITALULUI,I-A ÎNMÂNAT RECIPIENTUL ŞI I-A SPUS  ”DUCEŢI-L DE URGENŢĂ LA KIROVOGRAD”!!!

RĂSPUNS ”MĂI CIUMPALACULE,TE SERVESC DAR MARCĂ BANU!L-AM DUS PE PACIENT CU SALVAREA LA KIROVOGRAD,NE-AM ÎNCHEIAT MISIUNEA,TU N-AI DITAI NISSANUL SĂ DAI O FUGĂ PÂNĂ LA KIROVOGRAD???ÎNCHIDE TE ROG UŞA CĂ E CURENT,DAR INCHIDE-O PE DINAFARĂ.MULŢUMESC.”!!!

A PRITOCIT-O ”SECRETARUL DE STAT” PÂNĂ A GĂSIT SOLUŢIA SĂ NU TRIMITĂ NISSANUL LA KIROVOGRAD,CĂ ŞI LA SPITAL MAI TREBUIA SĂ ARUNCE CU NIŞTE BANI ÎN STÂNGA ŞI-N DREAPTA.A SUNAT-O PE SOŢIA LUI REVESZ ŞI I-A SPUS CĂ-I TRIMITE UN ŞOFER SĂ CONDUCĂ MAŞINA LUI REVESZ,DECI SĂ SE PREGĂTEASCĂ CU BANI DE BENZINĂ ŞI DE CHELTUIALĂ LA SPITAL CĂ VA MERGE ÎMPREUNĂ CU ŞOFERUL LA KIROVOGRAD!!!!!

SE PARE CĂ SANDU REVESZ E IN STARE MAI MULT DECÂT GRAVĂ!!!!!

ROMAN VASILE ESTE ÎN ŢARĂ,CU DECONTUL PE TRIMESTRUL 4,DAR POATE CĂ ŞI PENTRU ALTELE!!!DECI TOATĂ ACŢIUNEA A FĂCUT-O CRIMINALUL DRAGOMIRESCU VIOREL.NU I-A AJUNS CÂTE A STRÂNS – PITIC HANDICAPAT,PEDOFIL,HOMOSEXUAL ŞI INFRACTOR – A MAI ADĂUGAT-O ŞI PE ASTA LA BOGATUL PALMARES PE CARE ÎL ARE!!!

ESTE CRIMĂ SĂ ŢII LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE UN OM CU BOLI CRONICE,ŞI CE BOLI,UNA ŞI UNA!!!!!!!!!!!!!

DAR NU NUMAI CONDUCEREA FILIALEI ESTE VINOVATĂ,ŞI CONDUCEREA DE LA BUCUREŞTI ESTE LA FEL DE VINOVATĂ,DIRECTORUL GENERAL GEAMBAZI CUNOAŞTE PERFECT CONDIŢIILE MIZERE ÎN CARE MUNCESC OAMENII LA DOLINSCA!!!

COMPLICI :

MINISTERUL SĂNĂTĂŢII,MINISTERUL MUNCII,MINISTERUL ECONOMIEI,INSPECŢIA MUNCII,INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ BUCUREŞTI,MINISTERUL DE EXTERNE,AMBASADA ROMÂNIEI LA KIEV,CONSULATELE GENERALE ALE ROMÂNIEI DE LA KIEV ŞI ODESA,ÎN FRUNTE CU ŞEFUL LOR IERARHIC,SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI!!!!!!!!!

TOŢI AU PRIMIT SESIZĂRI ŞI SEMNALE DE ALARMĂ,CU GRĂMADA!!!

TOŢI SUNT ÎN PERFECTĂ CUNOŞTINŢĂ DE CAUZĂ CU CONDIŢIILE DE MUNCĂ,DE VIAŢĂ,DE RELAŢIILE ŞEFI-SUBALTERNI,CU INFRACŢIUNILE,CU JAFUL,CU ETC.!!!!!!!!!

CE AŢI FĂCUT DOMNILOR?????     NIMIC !!!!!!!!!

VĂ SIMŢIŢI BINE CU DOUĂ SUFLETE OMENEŞTI PE CONŞTIINŢĂ???????

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Acest articol va fi trimis şi ca ”SCRISOARE DESCHISĂ” celor menţionaţi mai sus şi de asemenea tuturor SENATORILOR,DEPUTAŢILOR,JURNALIŞTILOR ŞI REPORTERILOR TV!!!!!!!!!!!!

DACĂ NICI DE DATA ASTA …………………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!