http://www.exploziv-news.ro/component/content/98.html?task=view

Este un “EDITORIAL” care va fi şters în momentul în care va găsi un nou subiect “TARE”!!!

LA ORDINEA ZILEI: Cine-a pus carciuma-n Antena danei grecu? 

Thursday, 20 January 2011 01:00    |    Articol scris de Simona Ela FICA

Vanturile PSD-iste fac atat de mult zgomot la (i)Realitatea si (ne)Adevarul, prin mustatile pe post de antene ale dezinformarii marca “Felix-icedunaristul”, incat iti trebuie o tona de rabdare si nervi de otel ca sa nu spargi televizorul. Ori capetele patrate si cu mintea-n colturi ale ciutacilor. Vanturile PSD-iste au, mereu si mereu, intr-un dejavu scarbos si macabru, aceleasi consecinte: impiedica desfasurarea normala, necorupta a activitatii statului roman, sau promit fericirea fara efort si fara raspundere. Cand satisfactia suprema este distrugerea si murdarirea, locul “moderatorilor” Badea, Grecu, Gadea, Ciutacu, Ursu, Stancu et comp., nu mai poate fi altundeva decat este alaturi de cei din familia extinsa si croncanitoare numita VOICU: madalin si catalin. Iti trebuie o buna doza de tupeu ca sa afirmi, TU, mircea badea, si TU, mihai gadea, si TU, oana stancu, si TU, dana grecu, ca madalin voicu e un erou national pentru ca jigneste romanii in direct si-n reluare, iar in temeiul aceleiasi logici a hartuirii si a parului ridicat, se poate construi orice scenariu. De exemplu, si eu pot sa insailez un scenariu (care, poate, ca nu-i chiar… scenariu, ci realitate cruda!), si sa o acuz pe dana grecu, bunaoara, ca, intr-o seara oarecare, dupa ce a sarbatorit cu o juma’ de litru de vodka, victoria unei emisiuni paranoice in care numara bubele din capul lui Basescu, s-a urcat in masina personala cu muuuulte grade etilice la “bord” (bordul ei, nu al autoturismului din dotare) si, pac, pac, si-a facut masina zob. Prin rasturnare! Haoleo, ar zice medelin voicu! Aoleu zic si eu, pentru ca, din cate stiu, conducerea pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice, mai ales cu o alcoolemie ce l-ar face sa roseasca pana si pe cel mai betiv barbat dintre barbati, este INFRACTIUNE! Ei bine, greaca asta n-a rosit. Ca, vorba aia: “Obrazul subtire roseste, obrazul GROS, insista!”…

Simona Ela FICA

—————————————————————————————————————-

http://www.exploziv-news.ro/ziaristi-corupti/763-guristul-mircea-badea-de-la-manele-pe-lovele-la-gura-presei-din-preputul-gandirii-lui-voiculescu.html

GURISTUL MIRCEA BADEA, DE LA MANELE PE LOVELE, LA GURA PRESEI DIN PREPUTUL GANDIRII LUI VOICULESCU… 

Monday, 24 January 2011 11:42    |    Articol scris de Simona Ela FICA

Il vedeti, de trei ori pe zi – o data in direct si de doua ori in reluare – la Antena3. De vreo doi ani, din Gura Presei, recte organul vorbirii pupincuristului voiculescian, Mircea BADEA latra la luna (sub stelele de pe umarul securistului de la CRESCENT si GRIVCO) si face clabuci impotriva lui TRAIAN BASESCU. Nu are alt subiect, de doi ani, decat presedintele. A devenit penibil, obositor, incult, prost, precum o potaie obosita si lipsita de coada. Dar are impresia – cine i-o alimenta-o? – ca e “jurnalist”. FALS! Badea nu e decat un gurist urat mirositor, venit de la periferia maidanului in studioul Felix-ului, ca sa vomite rautati, pe melodia impusa de Voiculescu! I se potrivea mai bine rolul de cantaret de manele. Da, da, marele antimanelist autodeclarat BADEA, canta manele. Iata, mai jos, dovada! Priviti videoclipul de mai jos si comparati ceea ce vedeti – si este o realitate! – cu ceea ce vedeti acum in emisiunea lui Badea de la Antena3. Apoi, inchideti televizorul…

———————————————————————————————————-

ŞI ACUM URMEAZĂ REPLICILE LA CELE 2 ARTICOLE MINUNATE DE MAI SUS!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

CARUL CU BOI,ELICOPTERUL PREZIDENŢIAL ŞI JURNALISTUL JUSTIŢIAR CU VIRAJUL LA 180 DE GRADE !!!

Filed under: Uncategorized by bmarinescu41 — 3 Comments January 7, 2011

2 Comments:

ministerulcoruptiei

January 25, 2011 at 08:57 edit

Nu e de mirare ca s-a sucit si pupa presidentia in dos de unde pana mai ieri lansa atacuri virulente,doar asa fac oamenii cu mai multe fetze ca ea.Lesinata asta de foame fara o para in buzunar si fara dinti in gura,macar asa sa aiba si ea ce manca si sa nu ajunga impuscata in cine stie ce ghena. Dar va ramane cu nasul maro. Prietenii stiu de ce.

Reply Rog,pe această cale,”ministerulcoruptiei” să revină cu un comentariu în care să ne explice de ce “va rămâne cu nasul maro” sau măcar să ne dezvăluie câţiva “prieteni” care să ne satisfacă curiozitatea.Mulţumiri anticipate!

ministerulcoruptiei

January 25, 2011 at 09:01 edit

exploziv-news.ro/abc/503-exploziv-news-incepe-rzboiul-cu-palatul-cotroceni-ieri-bsescu-a-fost-aruncat-in-aer-de-complicele-su.html#JOSC_TOP
EXPLOZIV NEWS ÎNCEPE RĂZBOIUL CU PALATUL COTROCENI. IERI, BĂSESCU A FOST ARUNCAT ÎN AER DE COMPLICELE SĂU
ÎN ATENŢIA DIICOT: IRANIANUL MEHRAB ASGARI, PREŞEDINTELE COMPANIEI MIRAVIA, CU ALE CĂREI AVIOANE GRUPAREA BĂSESCU A TRANSPORTAT ARME ROMÂNEŞTI PENTRU TERORIŞTII LUMII, A RECUNOSCUT CONTRABANDA!
SIMONA FICA,08 June 2010
Nu este o ştire prefabricată ci, aşa cum se va observa din printscreen-urile (vezi foto) pe care le punem la dispoziţia DIICOT (alături de alte dovezi pe care nu le vom publica însă aici din motive lesne de înţeles), este chiar o lovitură de graţie dată contrabandistului de armament Traian Băsescu de către unul dintre principalii săi complici: preşedintele şi unul dintre asociaţii companiei aeriene MIRAVIA, prin care, aşa cum arătam în ancheta numită CRIMINALII PERFECŢI AI ROMÂNIEI (pe care o puteti reciti aici
http://www.exploziv-news.ro/afaceri-mafie/491-congresul-sua-ataca-criminalii-perfeci-ai-romaniei.html), un grup criminal organizat condus de actualul preşedinte al României a virat armele morţii, pe reţeaua Bout-Nahor, în diverse atacuri teroriste de pe mapamond.
Zdruncinat, se pare, de una dintre dezvăluirile noastre referitoare la momentul în care avionul cu indicativul IL-176, inchiriat de către MIRAVIA de la Victor Bout şi plătit de către Shimon Nahor, a efectuat mai multe curse cu încărcătură de arme, pe ruta Otopeni – Podgorita – Munte Negru – IRAN (unde se pregătea o lovitură de stat), iranianul MEHRAB ASGARI, însuşi co-acţionarul şi preşedinte al MIRAVIA, a găsit de cuviinţă să contacteze, pe e-mail, semnatara anchetei.
Iniţial (foto 1), el a recurs la ameninţări siropoase de genul: “vă fac plângeri penale”, apoi, pentru că Exploziv-News nu a percutat la tentativa (subtilă, dar jalnică) de intimidare, iranianul a lăsat garda jos, spunând (vezi foto 2) că, de fapt, „Miravia nu a efectuat niciodată transporturi cu armament”. Prompţi, i-am prezentat lui Asgari una dintre dovezile indubitabile deţinute de noi şi, în urma faptului că l-am înştiinţat că urmează să trimitem aceste dovezi regimului de la Teheran (unde, pentru fapta comisă, pe iranian îl aşteaptă execuţia), acesta a făcut, în scris, declaraţia pe care o puteţi citi mai jos (foto 3). Mai mult decât atât, el ne-a dat detalii complete despre întreaga reţea Băsescu – Bout – Nahor (pe care însă, din motive de securitate, am ales să nu le publicăm ci să le trimitem, la pachet, la ONU şi Washington DC), alegând să-şi salveze pielea de condamnarea la moarte în ţara sa de baştină în schimbul trădării complicilor săi. Este prima oară când unul dintre cei implicaţi în contrabanda morţii a lui Traian Băsescu, desi afirma ca nu au traficat arme pentru lovitura de stat din Iran, recunoaşte totusi grozăvia: “Nu pentru Iran, dar am transportat!”. Şi ne ajută să închidem cercul. Va urma

Reply

1 Trackback or Pingback for this entry:

În România lui Băsescu orice este posibil! « Popateapa’s Blog

[…] Pana la urma cred ca cea mai buna opoziție suntem noi înșine! Politicienii ne vând pentru patruz…

View This Pollsurvey software 14.113847 -17.490234 […]

——————————————————————————————————————–

Citiţi şi vă cruciţi ce am fost în stare să scriu pe 1 august 2010 despre acţiunea firească şi logică a jurnalistului independent şi incoruptibil:

https://bmarinescu41.wordpress.com/2010/08/01/marsavia-si-nemernicia-protejate-de-statul-roman-de-ne-drept/#comment-68

Filed under: Uncategorized by bmarinescu41 — 3 Comments August 1, 2010

……………………

După acest preambul magnific (sunt şi magnific de modest,sper că v-aţi dat seama!),vă invit să lecturaţi,integral,PLÂNGEREA PENALĂ a Simonei Fica.Simona Fica,jurnalistul,de investigaţii militare,independent şi incoruptibil,a depus această plângere la D.I.I.C.O.T. împotriva a 6 (ŞASE) INDIVIZI care se regăsesc,fără nici un dubiu,printre cei enumeraţi de mine la începutul acestui magnific preambul.

TREBUIE SĂ VĂ SPUN ŞI CARE VA FI PASUL MEU URMĂTOR.VOI TRIMITE ACEASTĂ PLÂNGERE,ca SCRISOARE DESCHISĂ,TUTUROR INSTITUŢIILOR ABILITATE ALE STATULUI şi TUTUROR JURNALIŞTILOR pe care îi apreciez ca jurnalişti adevăraţi cu coloana verticală.Eu,sincer vorbind,am oarece îndoieli în verticalitatea DIICOT-ului!

Fac această afirmaţie ţinând cont că Simona Fica a depus la DIICOT un DENUNŢ PENAL împotriva Preşedintelui Traian Băsescu,şi a altora, pentru trafic de armament şi altele,în urmă cu mai bine de O LUNĂ ŞI JUMĂTATE,12 iunie 2010,a primit confirmarea că denunţul a fost înregistrat ŞI CU ASTA BASTA!LINIŞTE MORMÂNTALĂ!

…………………………………………………………………….

—————————————————————————————————————-

NO COMENTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!