De când au aflat şi au citit proiectul noului COD al MUNCII,tandemul infracţionalo-criminalo-nemernic până-n măduva oaselor,ROMAN VASILE-DRAGOMIRESCU VIOREL,a căzut în extaz şi nu mai prididesc cu acţiuni speciale pentru a grăbi adoptarea codului şi publicarea lui în Monitorul Oficial:

-rugăciuni de 3 ori pe zi,dimineaţa-la prânz şi seara;

-mătănii de 3 ori pe zi,dimineaţa-la prânz şi seara,până la pământ,cu feţele îndreptate spre Bucureşti la tandemul omolog de la vârful Guvernului,Emil Boc-Neluţu Botiş;

-la biserică,zilnic,pentru dat acatiste şi aprins lumânări în vederea urgentării procedurii de adoptare a noului COD al MUNCII şi pentru ca nu cumva să se răzgândească tandemul omolog şi să-l mai îndulcească.

În paralel cu aceste actvităţi,de o importanţă deosebită,cei doi infractori,criminali şi nemernici,au început să bage spaima şi teroarea în angajaţii filialei.

ROMAN VASILE latră cât îl ţine gura (şi GÂLMA care o are la gât cât o portocală,gata-gata să pocnească):

BĂ AMĂRÂŢILOR NENOROCIŢI,V-A SUNAT CEASUL!!!!!

IMEDIAT CUM SE VOTEAZĂ NOUL COD AL MUNCII VĂ TRIMIT ACASĂ,VĂ DISTRUG,VĂ SPULBER!!!!!

AM DEJA O LISTĂ CU 6 (ŞASE) DERBEDEI CARE AU AVUT CURAJUL ŞI NESIMŢIREA SĂ SCRIE DE RĂU LA BUCUREŞTI DESPRE MINE.PÂNĂ SE VOTEAZĂ O SĂ AM GRIJĂ SĂ O COMPLETEZ ŞI CU ALŢII CARE M-AU DAT ÎN PRIMIRE LA BUCUREŞTI.VĂ TERMIN PE TOŢI!!!!!

DRAGOMIRESCU VIOREL,mai în vârstă şi conştient de faptul că e ţinut ILEGAL la Dolinsca,trebuia să-i fie încetat de drept contractul individual de muncă încă din mai 2010,nu latră aşa sonor ca partenerul său de infracţiuni,ROMAN VASILE,dar nu s-a putut abţine în a striga că el are deja lista gata cu 10 (ZECE) “CLIENŢI” pe care abia aşteaptă să-i trimită în ţară fără vreun motiv întemeiat,ci doar pentru că aşa vrea el,DIRECTORUL-SECRETAR de STAT,MARELE ŞEF DE LA DOLINSCA!

ÎN ACEST TIMP OAMENII,STRESAŢI ŞI TERORIZAŢI DE TANDEMUL MAFIOT, CONTINUĂ SĂ SE ÎMBOLNĂVEASCĂ!CEL CU UN SINGUR PLĂMÂN IEŞIT ÎN “POZĂ” ARE FIBROZĂ PULMONARĂ!!!CEL CU PATA LA PLĂMÂN S-A DECIS SĂ SE SUPUNĂ OPERAŢIEI DE EXTIRPARE A CHISTULUI (??!!??)!!!CEL CU BILA,FICATUL ŞI STOMACUL ESTE ÎN “MEDICAL”!!! CEILALŢI SE TÂRĂSC CUM POT ÎNGHIŢIND “PILULE” CU POLONICUL!!!

RABDĂ INIMĂ ŞI TACI,CA PĂMÂNTUL CARE-L CALCI!!!

DAR PÂNĂ CÂND O VIAŢ-AMARĂ ŞI UN TRAI NEFERICIT????????

ACESTA ESTE TABLOUL TRIST ŞI DUREROS DE LA DOLINSCA!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ACESTA ESTE EFECTUL NOULUI COD al MUNCII,GÂNDIT PROFUND ŞI CU MULT SIMŢ DE RĂSPUNDERE DE MINISTRUL MUNCII,FAMILIEI ŞI (MAI ALES) PROTECŢIEI SOCIALE,ŞI APROBAT CU APLAUZE LA SCENĂ DESCHISĂ DE ŞEFUL SĂU,PRIMUL MINISTRU EMIL BOC!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dar toate cele de mai sus se petrec pe fondul unei PANICI TOTALE!!!

E GREU SĂ TE TREZEŞTI PE BANCA ACUZAŢILOR!!!

SĂ EXPLICI DE CE AI FĂCUT INFRACŢIUNILE,DE CE AI FALSIFICAT ŞI AI FĂCUT UZ DE FALS,DE CE AI FĂCUT ABUZ ÎN SERVICI,DE CE UMILEŞTI ŞI BATJOCOREŞTI SUBALTERNII !!!

ROMAN VASILE,ÎMPREUNĂ CU DOAMNA ROMAN de DOLINSCA,PARFENE GICA, LUCREAZĂ “LA GREU” PÂNĂ SEARA TÂRZIU LA “XEROX” PREGĂTIND “PLĂPUMIOARE JUSTIFICATIVE”,PE CARE DRAGOMIRESCU VIOREL LE AUTENTIFICĂ “LA FOC AUTOMAT” PUNÂND ŞTAMPILA,CU PLĂCERE ŞI MÂNDRIE NEDISIMULATĂ,PE TOATE PLĂPUMIOARELE.

Totuşi ROMAN VASILE mai găseşte timp să-i facă seara câte o vizită scurtă,o oră-o oră şi jumătate,celeilalte doamne ROMAN de Dolinsca,VIKA-jurista Direcţiei CIM KRIVOI ROG,la apartamentul acesteia din str. NOVAIA nr. 64.DAR SE DUCE ÎNSOŢIT DE BODY GUARDUL personal,Doru-o huidumă de vreo 2 m,care stă de pază ca o “CĂŢEA CREDINCIOASĂ” până-şi termină “STĂPÂNUL” GHIDUŞIILE, şi-l însoţeşte înapoi la bloc până intră în deplină siguranţă la apartamentul repartizat pentru contabilul şef al filialei!!!

OARE DE CE ÎI ESTE FRICĂ LUI ROMAN VASILE SĂ UMBLE SINGUR SEARA???

DRAGOMIRESCU VIOREL este,pe bune,de compătimit!Ştiind prevederile LEGII Nr. 49/2010,intrată în vigoare din 29 aprilie 2010,a renunţat la efectuarea concediului de odihnă pe 2010 pentru a avea mai mult timp,măcar în 2011,să umble după adeverinţele de venituri de la CAP-urile şi SMT-urile pe unde a fost ŞEF CU VOPSITUL TRACTOARELOR,COMBINELOR şi a altor MAŞINI AGRICOLE!

ESTE ABSOLUT STRESAT DE IDEEA CĂ ELE NU MAI EXISTĂ DE MULT ŞI NU VA PUTEA SĂ DEMONSTREZE CE VENITURI BAROSANE A AVUT EL ACOLO ŞI PRIN URMARE DE CONSECINŢĂ SE VA TREZI CU O PENSIE MULT MAI MICĂ DECÂT “MERITĂ”!!!!!

De aceea este foarte supărat pe subalternul său,GEAMBAZI VASILE, DIRECTORUL GENERAL al SC ARCOM SA,că nu i-a încetat de drept Contractul Individual de Muncă de anul trecut de la 1 mai 2010,de când a îndeplinit condiţiile cumulate de vârstă de pensionare şi stagiu de cotizare conform prevederilor LEGII Nr. 49/2010.L-A RUGAT SĂ FIE DE ACORD SĂ RĂMÂNĂ ÎN CONTINUARE DIRECTOR-SECRETAR DE STAT,DEŞI ÎNCALCĂ LEGEA!!!

“ŞI EU AM ACCEPTAT CA UN TÂMPIT CE SUNT” a mărturisit cu năduf “nea Viorel” !!!!!Este atât de STRESAT că nu mai ştie ce să mai facă,ultima găselniţă e să facă curăţenie în toate barăcile de la Maiak,care au rămas goale de anul trecut când s-au mutat cu toţii la bloc!!!Altă găselniţă e să tundă iarba de sub zăpadă!!!

E TARE RĂU CÂND TE LOVEŞTE FILOXERA LA CREIERII MICI !!!!!

FII LINIŞTIT nea VIORELE,CĂ ARE GRIJĂ ROMAN VASILE SĂ TE TRAGĂ DUPĂ EL,CĂ DOAR NU E TÂMPIT SĂ LE IA PE TOATE-N CÂRCA LUI!!!!!

VĂ FACE VASILICĂ PORŢIE LA TOŢI CARE AŢI COLABORAT CU EL !!!!!ŞI LUI DRAGOMIRESCU,ŞI LUI PARFENE,ŞI LUI DAMASCHIN,ŞI LUI BORDIANU,ŞI LUI ROŞU,ŞI LUI GHIRŢOI,ETC.!!!!!

PĂI NU E NORMAL SĂ-I RĂMÂNĂ O PORŢIE CÂT MAI MICĂ?????

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vă prezint,în continuare,cele 2 documente care vor fi folosite ca ARGUMENTE în susţinerea SOLICITĂRII DE ANULARE A PREVEDERILOR HG Nr. 161/1994,şi anume:

DIURNA NEGOCIATĂ!!!!!

DIURNA DIFERENŢIATĂ PE CATEGORII DE PERSONAL!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI
(adoptata de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite

la 10 septembrie 1948)

Articolul 1
Toate fiintele umane se nasc libere si egale in demnitate si in drepturi. Ele inzestrate cu ratiune si constiinta si trebuie sa se comporte unii fata de altele in spiritul fraternitatii.

Articolul 5
Nimeni nu va fi supus torturii, nici la pedepse sau tratamente crude, inumane sau degradante.

Articolul 7
Toti oamenii sint egali in fata legii si au, fara nici o deosebire, dreptul la o egala protectie a legii. Toti oamenii au dreptul la o protectie egala impotriva oricarei discriminari care ar viola prezenta Declaratie si impotriva oricarei provocari la o asemenea discriminare.
Articolul 8
Orice persoana are dreptul la satisfactia efectiva din partea instantelor juridice nationale competente impotriva actelor care violeaza drepturile fundamentale ce-i sint recunoscute prin constitutie sau lege.

Articolul 12
Nimeni nu va fi supus la imixtiuni arbitrare in viata sa personala, in familia sa, in domiciliul lui sau in corespondenta sa, nici la atingeri aduse onoarei si reputatiei sale. Orice persoana are dreptul la protectia legii impotriva unor asemenea imixtiuni sau atingeri.
Articolul 19

Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspindi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Articolul 21

Orice persoana are dreptul de a lua parte la conducerea treburilor publice ale tarii sale, fie direct, fie prin reprezentanti liber alesi.
Orice persoana are dreptul de acces egal la functiile publice din tara sa.
Vointa poporului trebuie sa constituie baza puterii de stat; aceasta vointa trebuie sa fie exprimata prin alegeri nefalsificate, care sa aiba loc in mod periodic prin sufragiu universal, egal si exprimat prin vot secret sau urmind o procedura echivalenta care sa asigure libertatea votului.
Articolul 23
Orice persoana are dreptul la munca, la libera alegere a muncii sale, la conditii echitabile si satisfacatoare de munca, precum si la ocrotirea impotriva somajului.
Toti oamenii, fara nici o discriminare, au dreptul la salariu egal pentru munca egala.Orice om care munceste are dreptul la o retribuire echitabila si satisfacatoare care sa-i asigure atit lui, cit si familiei sale, o existenta conforma cu demnitatea umana si completata, la nevoie, prin alte mijloace de protectie sociala.
Orice persoana are dreptul de a intemeia sindicate si de a se afilia la sindicate pentru apararea intereselelor sale .
Articolul 25
Orice om are dreptul la un nivel de trai care sa-i asigure sanatatea si bunastarea lui si familiei sale, cuprinzind hrana, imbracamintea, locuinta, ingrijirea medicala, precum si serviciile sociale necesare; el are dreptul la asigurare in caz de somaj, boala, invaliditate, vaduvie, batrinete sau in celelalte cazuri de pierdere a mijloacelor de subzistenta, in urma unor imprejurari independente de vointa sa.
Mama si copilul au dreptul la ajutor si ocrotire deosebite. Toti copiii, fie ca sint nascuti in cadrul casatorii sau in afara acesteia, se bucura aceeasi protectie sociala.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

CONSTITUŢIA ROMÂNIEI

TITLUL II
Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale
CAPITOLUL I
Dispoziţii comune
Universalitatea ARTICOLUL 15
(1) Cetăţenii beneficiază de drepturile şi de libertăţile consacrate prin Constituţie şi prin alte legi şi au obligaţiile prevăzute de acestea. 

(2) Legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile.

Egalitatea în drepturi ARTICOLUL 16
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. 

(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

(3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi.

(4) În condiţiile aderării României la Uniunea Europeană, cetăţenii Uniunii care îndeplinesc cerinţele legii organice au dreptul de a alege şi de a fi aleşi în autorităţile administraţiei publice locale.

Cetăţenii români în străinătate ARTICOLUL 17
Cetăţenii români se bucură în străinătate de protecţia statului român şi trebuie să-şi îndeplinească obligaţiile, cu excepţia acelora ce nu sunt compatibile cu absenţa lor din ţară.
Tratatele internaţionale privind drepturile omului ARTICOLUL 20
(1) Dispoziţiile constituţionale privind drepturile şi libertăţile cetăţenilor vor fi interpretate şi aplicate în concordanţă cu Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, cu pactele şi cu celelalte tratate la care România este parte. 

(2) Dacă există neconcordanţe între pactele şi tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care România este parte, şi legile interne, au prioritate reglementările internaţionale, cu excepţia cazului în care Constituţia sau legile interne conţin dispoziţii mai favorabile.

Accesul liber la justiţie ARTICOLUL 21
(1) Orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime. 

(2) Nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept.

(3) Părţile au dreptul la un proces echitabil şi la soluţionarea cauzelor într-un termen rezonabil.

(4) Jurisdicţiile speciale administrative sunt facultative şi gratuite.

Dreptul persoanei vătămate de o autoritate publică ARTICOLUL 52
(1) Persoana vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, este îndreptăţită să obţină recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim, anularea actului şi repararea pagubei. 

(2) Condiţiile şi limitele exercitării acestui drept se stabilesc prin lege organică.

(3) Statul răspunde patrimonial pentru prejudiciile cauzate prin erorile judiciare. Răspunderea statului este stabilită în condiţiile legii şi nu înlătură răspunderea magistraţilor care şi-au exercitat funcţia cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă.

În articolul următor vă voi prezenta HG Nr. 161/1994,celelalte HG-uri care o contrazic (HG Nr. 647/1993 şi HG Nr. 518/1995),precum şi argumentele în susţinerea solicitării de anulare a prevederilor HG Nr. 161/1994.