Degeaba aţi rămas muţi la citirea titlului.Este adevărul adevărat.S-o luăm pe rând.

Pedofilo-homo-infractoro-asasinul Dragomirescu Viorel împreună cu curvaro-infractoro-asasinul Roman Vasile au cerut de la obraz,fără nici o jenă şi cu o neruşinare fără seamăn,tuturor angajaţilor filialei să contribuie cu minimum 50 de grivne fiecare (5 euro) pentru a strange de un “ajutor de înmormântare”!!!În condiţiile în care încă nu s-au primit drepturile băneşti pe trimestrul 4 (OCTOMBRIE,NOIEMBRIE, DECEMBRIE)!!!Au strâns cu chiu cu vai 100 de grivne pentru o coroană.100 de grivne DAR numai de la angajaţi!NU ŞI DE LA EI DIN BUZUNAR!!!Ca nu cumva să cheltuiască bani din contul filialei,că nu au şi bani prevăzuţi pentru cazuri deosebite,i-au pus pe câţiva băieţi să sape groapa la cimitir,pe un ger de minus 10 grade,iar pe alţi băieţi să ia mortul de la morgă şi să-l ducă acasă!!!

Şi acum urmează o demonstraţie de caracter de JIVINĂ SĂLBATICĂ a lui Dragomirescu Viorel!Ţineţi-vă bine!La priveghi,soţia unui angajat al filialei a izbucnit în plans lângă soţia mortului.JIVINA s-a apropiat de ea şi i-a spus răstit:

DACĂ NU TE POTOLEŞTI,TE DAU AFARĂ!!!

ÎN CASA MORTULUI,ÎN TIMPUL PRIVEGHIULUI!!!

După un timp A ÎNCEPUT SĂ RÂDĂ CA PROASTA-N TÂRG!!!

De fapt el nu râdea ca proasta-n târg,el nu a reuşit să-şi stăpânească manifestarea BUCURIEI!!!

DA,BUCURIA CĂ ACUM A MURIT REVESZ şi A ÎNVIAT ACARUL PĂUN!!!

GESTIONARUL ALEXANDRU REVESZ ESTE SINGURUL VINOVAT PENTRU TOATE LIPSURILE !!! CA ÎNTOTDEAUNA şi CA PESTE TOT,CINE-I VINOVATUL,MORTU-I VINOVATUL!!!

BUCURIA CĂ ACUM EI,HOŢII şi JEFUITORII,ADEVĂRAŢII INFRACTORI,VOR DEVENI “OAMENII CU MÂINILE CURATE”!!!

Pot să pun pariu că în maximum 3 zile vor numi un gestionar,în urma unui inventar riguros şi amănunţit,care va prelua gestiunea faptică,conform inventarului!!!

TOATE LIPSURILE REZULTATE ÎN URMA INVENTARULUI VOR FI TRECUTE LA “PIERDERI NERECUPERABILE”,NEPUTÂND FI IMPUTATE FOSTULUI GESTIONAR PE MOTIV DE DECES!!!

BUCURIA TREBUIE MARCATĂ ŞI PRINTR-O PARANGHELIE DE POMINĂ,SĂ CURGĂ ŞAMPANIA ÎN VALURI,MULŢUMIM SANDULE CĂ NE-AI SCĂPAT DE BELELE CÂT CASA!!!!!SĂ MAI AIBĂ CURAJUL SĂ ZICĂ CINEVA CEVA DE RĂU DESPRE NOI!!!!!

O vorbă din bătrâni spune “NU ZICE HOP PÂNĂ NU SARI!”.

AVEM PREGĂTITĂ O MARE SURPRIZĂ PENTRU CEI DOI “CU MÂINILE CURĂŢITE DE MOARTEA UNUI OM”!!!!!

Mai avem să punem cap la cap câteva “chestii” super tari şi în curând VA EXPLODA SURPRIZA!!!MAI TARE CA LA HIROŞIMA!!!

Aveţi puţintică răbdare domnilor!

AMBASADA ROMÂNIEI LA KIEV-UCRAINA

15 ani au convieţuit la 350 de Km distanţă unii de ceilalţi.Ambasada şi Consulatul de la Kiev se află la 350 Km distanţă de Dolinsca.Tot la 350 Km distanţă de Dolinsca se află şi Consulatul General al României de la Odesa.

SURPRIZĂ MARE!!!

Pe 1 februarie 2011,pe la orele 9,cu câteva ore înainte să moară Revesz,în biroul directorului Dragomirescu sună telefonul şi secretara anunţă că e de la Kiev de la ambasadă!PANICĂ TOTALĂ!Roman Vasile a dispărut instantaneu iar secretarul de stat abia a putut să îngaime bâlbâit “vorbeşte tu Nicule” că eu nu ştiu ce să le spun!!!Şi prin urmare de consecinţă,reprezentantul ambasadei a vorbit cu reprezentantul filialei,cu ciumpalacul Nicu!!!

NU SUNT BANI PENTRU DEPLASĂRI PE TERITORIU!!!TOATE PROBLEMELE SE REZOLVĂ LA TELEFON,DIN FOTOLIU,FIIND INTERZISĂ PĂRĂSIREA AMBASADEI!!!!!

A doua zi au revenit cu telefonul interesându-se de sănătatea celorlaţi care au fost menţionaţi în scrisoarea deschisă,primită şi de Ministerul Afacerilor Externe care le-o fi tras săpuneala de rigoare şi i-a băgat puţin în viteză.Dar numai puţin! N-au reuşit să-i deslipească de fotolii şi să-i urnească la un drum până la Dolinsca!!!După ce au aflat că unul din angajaţi a fost operat la plămâni şi se află la reanimare,celălat şi-a mai făcut o “poză”,a aflat că are “FIBROZĂ PULMONARĂ”,deci e bine,şi continuă cu efectuarea serviciului de pază în combinat,patrulând pe o tarla de câteva hectare,la minus 10 grade,mâncând într-o baracă nenorocită,fără apă curentă şi fără grup sanitar,al treilea e bine mersic în concediu medical până s-o face “bine”,reprezentanţii AMBASADEI au întrebat,în sfârşit,dacă au luat legătura cu familia decedatului şi ce s-a hotărât!!!

Aici e altă bombă!!!Directorul filialei,a cărei obligaţie clară este de a lua legătura cu familia,de a le comunica necazul şi de a-i întreba unde să ducă sicriul cu corpul neânsufleţit al lui Revesz,i-a dat dispoziţie altui ciumpalac,întâmplător tot Nicu îl cheamă,să sune pe băiatul lui Revesz şi să-l întrebe dacă e de acord cu dorinţa soţiei de a-l înmormânta la Dolinsca!!!!!A vorbit,n-a vorbit,nu se ştie!Cert este că au comunicat AMBASADEI că FAMILIA şi-a dat acordul să fie înmormântat la Dolinsca!La auzul acestei veşti s-a auzit un oftat de uşurare din partea AMBASADEI,care a fost imediat şi întru totul de acord cu hotărârea luată!!!!!Au scăpat de un efort supraomenesc,sicriu de zinc,aprobări la graniţă pentru trecerea frontierei,mai ştiu eu ce alte aprobări speciale,ce mai la deal,la vale,o întreagă tevatură,numai asta le mai lipsea pe capul lor pe care nu şi-l mai văd de treburi importante!!!

CAM AŞA E REPREZENTATĂ ROMÂNIA ÎN UCRAINA!!!

CAM AŞA ARE GRIJĂ AMBASADA DE ROMÂNII DIN UCRAINA!!!

CONSTITUŢIA ROMÂNIEI


Cetăţenii români în străinătate

ARTICOLUL 17
Cetăţenii români se bucură în străinătate de protecţia statului român şi trebuie să-şi îndeplinească obligaţiile, cu excepţia acelora ce nu sunt compatibile cu absenţa lor din ţară.

CETĂŢENII ROMÂNI SE BUCURĂ ÎN STRĂINĂTATE DE PROTECŢIA STATULUI ROMÂN !!!!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

CE FEL DE PROTECŢIE???????????????????

ÎN CARE STRĂINĂTATE??????????????????

CARE STAT ROMÂN?????????????????????

DE PE CARE PLANETĂ???????????????????

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PATRU ÎNTREBĂRI LA CARE NU S-A RĂSPUNS!!!!!

PATRU ÎNTREBĂRI LA CARE NICI NU SE VA RĂSPUNDE!!!!

Sau poate aveţi voi,cititorii acestui umil blog,răspunsurile la cele patru întrebări!

Le aştept cu nerăbdare şi curiozitate!Nu vă sfiiţi!Luminaţi-mă!