1. NIMENI nu e mai presus de LEGE !

http://www.exploziv-news.ro/component/content/98.html?task=view#CommentForm

NIMENI nu e mai presus de LEGE!

Friday,04 February 2011 01:00 | Articol scris de Simona Ela FICA
Fapta unei persoane care, cu intenţie, determină, prin orice mijloace o altă persoană să săvârşească o faptă prevazută de legea penală” (art. 25 Cod penal) se numeşte INSTIGARE. Se implinesc un an si doua luni de cand, prin oficinele pe care le patroneaza, Vantu si Patriciu incalca legea, in forma continuata si agravanta, si instiga populatia la anarhie si, deci, la nerespectarea legii. Din decembrie anul trecut, si pana azi, cei doi infractori dovediti, incearca sa scape de pedeapsa penala – ce ar trebui urgent aplicata, pentru alte infractiuni savarsite si pentru care au stufoase dosare penale – printr-o manipulare grosiera si grosolana a opiniei publice, ei incercand, zi de zi, sa distruga autoritatea statului şi sa creeze haosul necesar schimbării ordinii constituţionale existente. “În trei luni de zile, Traian Băsescu trebuie să devină amintire în istoria politică a României” – a ordonat infractorul SOV la sfârşitul lui septembrie anul trecut. Asta nu este decat instigare la dezordine publică şi revoltă socială, dar in spatele ei, procurorii ar fi trebuit sa vada ceva mult mai grav: AMENINTAREA! Vantu isi permite luxul sa ameninte ditamai Presedintele unei tari, iar DIICOT-ul nu se autosesizeaza si face pe el de frica unui gainar. Mişcările de stradă neautorizate, violenţele, blocarea activităţii instituţiilor statului, încercarea de schimbare prin violenţă a miniştrilor, premierului sau preşedintelui statului, toate acestea pot fi uşor recunoscute drept intenţii ale autorilor instigărilor ordonate de Vîntu şi Voiculescu şi realizate prin derbedeii care-şi spun, în fals, jurnalişti sau analişti la cele două oficine de manipulare. Intr-o tara NORMALA, pentru fapte mai putin grave decat acestea, cele doua posturi TV erau inchise de urgenta, iar instigatorii arestati in cinci secunde de la savarsirea infractiunii. Asa ca, stimati procurori, ce va impiedica sa aplicati legea? NIMENI, absolut nimeni, nu este mai presus de ea!

Simona Ela FICA

 

———————————————————————————————————————

2. ASOCIATIA-MAGISTRATILOR.RO

http://www.asociatia-magistratilor.ro/no-comment/cat_view/82-no-comment/96-denunt-penal-tb

DENUNT PENAL T.B.

Documente    Dată adăugată

Ordonare după : Nume Dată | Accese [ Ascendent ]

Ordonare după : Nume | Dată | Accese [ Ascendent ]

Catre DIRECTIA DE INVESTIGARE A INFRACTIUNILOR DE CRIMINALITATE SI TERORISM

06/16/2010Accese: 460

Download Details

Către DIRECŢIA DE INVESTIGARE A INFRACŢIUNILOR DE CRIMINALITATE ŞI TERORISM, Structura Centrală,  Bd. Libertăţii nr. 12 -14, Sector 5, Bucureşti.

În atenţia procurorului şef al DIICOT, dl. Codruţ OLARU şi a procurorului-şef al Serviciului de Combatere a Infracţiunilor de Terorism şi a celor contra Siguranţei Statului, dl. George MUSCALU

Subsemnata Simona Fica, de profesie jurnalist, specializare investigaţii militare, funcţia: co-editor al ziarului EXPLOZIV-NEWS, având în vedere că: 1. DIICOT, prin departamentul specializat S.C.I.T.S.S., este singura structură din Ministerul Public cu competenţe în cercetarea penală a infracţiunilor care aduc atingere siguranţei statului şi a celor de terorism, 2. Ca cetăţean român trebuie să respect art.2 din Legea Siguranţei Naţionale (care prevede că “cetăţenii români, ca expresie a fidelităţii lor faţă de ţară, au îndatorirea morală de a contribui la realizarea siguranţei statului” – şi, ca urmare, sunt obligată prin legea organică să sesizez organele de cercetare penală cu privire la persoane şi fapte care aduc atingere securităţii statale), 3. Prin natura meseriei subsemnatei am strâns dovezi despre un grup terorist româno-iraniano-israelian, specializat în contrabandă internaţională cu tehnică de luptă, iar nedivulgarea numelor şi a faptelor acestuia m-ar face pasibilă de încălcarea Codului Penal al României, prin infracţiunile de tăinuire şi favorizare a infractorului, formulez – conform dispoziţiile art.222 Cod procedură Penală, a dispoziţiile art. 246, 247, 248, 248 ind.1 din Codul penal, precum şi pe jurisprudenţa în materie, mai ales in conformitate cu legea 535/2004 – urmatorul

DENUNŢ PENAL

împotriva numiţilor:

1. BĂSESCU Traian, în prezent preşedinte al Republicii România,cu domiciliul ales în Bulevardul Geniului nr. 1-3, Sector 6, Bucuresti, pentru: I) infracţiunile prevăzute in Legea Siguranţei Naţionale 51/1991, prin incalcarea Art.3, literele: k)  – sustragerea de armament, munitie, materii explozive sau radioactive, toxice sau biologice din unitatile autorizate sa le detina, contrabanda cu acestea, producerea, detinerea, instrainarea, transportul sau folosirea lor in alte conditii decit cele prevazute de lege; l) – initierea sau constituirea de organizatii sau grupari ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a acestora, in scopul desfasurarii vreuneia din activitatile enumerate la lit. a) – k), precum si desfasurarea in secret de asemenea activitati de catre organizatii sau grupari constituite potrivit legii”; i) – “initierea sau sprijinirea in orice mod a oricaror activitati al caror scop il constituie savirsirea de acte teroriste”; j) – „atentatele contra unei colectivitati, savirsite prin orice mijloace”; II) Infractiunile de: conducere a unei entitati teroriste (art.35, alin.1. din legea 535/2004), asocierea în scopul săvârşirii de acte de terorism si sprijinirea unei astfel de asocieri art.35, alin.2. din legea 535/2004

…………………………………………………………

Infractiunile pentru care il invinuiesc pe numitul Basescu Traian sunt:contrabandă cu arme, operaţiuni de trafic de influenţă la nivel guvernamental , delapidare la uzinele de armament din România, crime cu premeditare (rachetele furnizate teroriştilor FARC, UNITA, JIHAD şi HEZBOLAH, prin nucleul de contrabandă condus de actualul preşedinte român, au ucis mii de civili din lumea a III-a, dar şi militari NATO), protejarea unor terorişti internaţionali căutaţi de Departamentul de Stat al SUA, fapte care fac obiectul unor grave infracţiuni cu efecte şi rezonanţă penală multinaţională. ……………………………………………………………………………….

Pentru susţinerea faptică a denunţului penal, înţeleg să pun la dispoziţia DIICOT toate probele incriminatorii pentru făptuitorii cuprinşi în prezentul denunţ – însemnând documente, înregistrări video şi audio, fotografii, declaraţii de martori. Cer de asemenea, fiind vorba despre infracţiuni de încălcare a Siguranţei Naţionale de către înalţi demnitari, să fie audiaţi, ca martori, următorii: dna. Angela Ciurea, fost procuror DIICOT şi dl. Ciprian Nastasiu, fost procuror DIICOT, dl. Dan Voinea, fost proc.şef al Parchetului Militar şi sugerez DIICOT,având în vedere că denunţul penal al subsemnatei îl indică – ca punct central al nucleului de terorism – pe însuşi şeful statului român, să solicite Senatului, conform Constituţiei României care prevede şi această posibilitate, suspendarea din funcţie a numitului Băsescu Traian până la clarificarea situaţiei create.

Simona FICA, Exploziv-News

PENTRU MEDIASIND

 

06/16/2010Accese: 273

Download Details

Pe data de 8 iunie 2010, la rubrica “EDITORIAL” a ziarului Exploziv News, am postat “Dama a III-a din Republică”,in care scriam, in stil pamfletar, despre sefa Secretariatului General al Guvernului, si despre modul in care, prin ea, presedintele Romaniei controleaza achizitiile publice ale Guvernului. Tot in editia din 8 iunie,pe prima pagina a ziarului Exploziv-News, apare articolul “Exploziv News începe războiul cu Palatul Cotroceni”.

In ediţia din 9 iunie 2010,public, tot pe prima pagina, articolul “Teroriştii nu ne sperie” (in care dezvaluiam, cu probe, modul in care un iranian din anturajul lui Traian Basescu ma amenintase,chiar in aceea zi, in urma unei anchete in care aparea, ca si „carausa” a contrabandei de stat cu arme, compania aeriana Miravia, prezidata de iranianul in cauza, numit Asgari Mehrab), păstrând în acelaşi timp, la “EDITORIAL”, articolul “Dama a III-a din Republică”.

Şi acum apare “SURPRIZA”!Domnul Daniel Andrei Moldoveanu, Şeful Direcţiei Securităţii Naţionale din cadrul Administraţiei Prezidenţiale,nepăsându-i câtuşi de puţin de acuzaţiile grave aduse Preşedintelui Traian Băsescu referitoare la traficul ilegal de armament în zonele de conflict supuse embargoului ONU, găseşte de cuviinţă să trimită un mesaj terifiant redacţiei Exploziv News,ameninţând cu arestarea fără mandat, în numele legilor privind siguranţa naţională, în cazul „continuării cu minciunile la adresa Preşedintelui”.DAR ATENTIE!!!Subiectul care a generat ameninţările este articolul “Dama a III-a din Republică”!!! si nu seria dezvaluirilor mele referitoare la subiectul contrabandei cu tehnica de lupta…Să înţeleg că este de acord cu acuzaţiile privind traficul ilegal de armament în zonele de conflict supuse embargoului şi că minciunile la adresa preşedintelui României sunt doar cele referitoare la numirea doamnei Andreescu la şefia SGG?Si ca, deoarece mi-am permis sa „pronunt” numele acestei doamne ma fac vinovata, in spiritul gandirii sefului DSN, de „incalcarea sigurantei nationale”? Nici nu cred că poate exista cineva care să înţeleagă altfel.

În concluzie, in loc sa facă, în regim de urgenţă, verificările acuzaţiilor referitoare la traficul ilegal de armament şi să ia măsurile cele mai drastice, în strânsă colaborare cu toate instituţiile Statului abilitate, pentru stopa definitiv această infracţiune şi a pedepsi vinovaţii, domnul Moldoveanu a facut un gest de curaj adanc amenintandu-ma, in scris, cu arestarea! Fara mandat!

Iata, mai jos, seria articolelor care au condus la isterizarea oamenilor lui Basescu:

Dama a III-a din republică…

Simona FICA

Traian cel Mare (zis şi Marinaru) a pus mâna pe Guvern. Nu s-a mulţumit doar cu impunerea unui premier care să nu-i iasă din cuvânt… a poftit mult mai mult. Cea mai bună dovadă este Secretarul General al Guvernului, care nu este altcineva decât un fost consilier prezidenţial… si nu unul oarecare ci… chiar Daniela Andreescu, Consilierul de stat la Departamentul Constituţional Legislativ din cadrul Administraţiei Prezidenţiale. Prin impunerea lui Andreescu în acest post, de secretar general al lui Boc, Traian Băsescu are practic în mână Guvernul (toate actele Guvernului trec pe la SGG + în subordinea SGG se află şi vaca de muls numită RAAPPS).Şi uite aşa,prin dama a III-a, România a devenit deja republică prezidenţială. Pardon,băsesciană…

————————————————————————————

EXPLOZIV NEWS ÎNCEPE RĂZBOIUL CU PALATUL COTROCENI. IERI, BĂSESCU A FOST ARUNCAT ÎN AER DE COMPLICELE SĂU

ÎN ATENŢIA DIICOT: IRANIANUL MEHRAB ASGARI, PREŞEDINTELE COMPANIEI MIRAVIA, CU ALE CĂREI AVIOANE GRUPAREA BĂSESCU A TRANSPORTAT ARME ROMÂNEŞTI PENTRU TERORIŞTII LUMII, A RECUNOSCUT CONTRABANDA!

SIMONA FICA,08 June 2010

Nu este o ştire prefabricată ci, aşa cum se va observa din printscreen-urile (vezi foto) pe care le punem la dispoziţia DIICOT (alături de alte dovezi pe care nu le vom publica însă aici din motive lesne de înţeles), este chiar o lovitură de graţie dată contrabandistului de armament Traian Băsescu de către unul dintre principalii săi complici: preşedintele şi unul dintre asociaţii companiei aeriene MIRAVIA, prin care, aşa cum arătam în ancheta numită

CRIMINALII PERFECŢI AI ROMÂNIEI (pe care o puteti reciti aici http://www.exploziv-news.ro/afaceri-mafie/491-congresul-sua-ataca-criminalii-perfeci-ai-romaniei.html ),un grup criminal organizat condus de actualul preşedinte al României a virat armele morţii, pe reţeaua Bout-Nahor, în diverse atacuri teroriste de pe mapamond.(notă:articol postat pe 01.06.2010).

————————————————————————————

TERORIŞTII NU NE SPERIE!

MEHRAB ASGARI VA FI PEDEPSIT DE REGIMUL DE LA TEHERAN, BĂSESCU VA TREBUI SĂ FACĂ FAŢĂ UNUI PROCES CU EXPLOZIV-NEWS, iar ACUZAŢIILE RĂMÂN DE NECLINTIT: TRAFIC CU ARMAMENT!

Simona FICA,09 June 2010

Continuam prezentarea companiei aeriene MIRAVIA, a presedintelui ei, cetateanul iranian MEHRAB ASGARI (care, asa cum aratam in articolul precedent, a incercat sa ne intimideze cu o amenintare puerila), si, mai ales, continuam prezentarea implicarii lui Traian Basescu si a oamenilor sai in contrabanda cu armament pentru gruparile FARC si UNITA. Ne vom opri asupra ultimei, nu inainte de a-l avertiza pe Asgari ca paparrazzi Exploziv-News sunt mai vioi decat sereistul Coldea si l-au imortalizat pe iranian, a carui fotografie o prezentam in premiera ABSOLUTA! Pe de alta parte ii sugeram lui Basescu ca, daca tot ne citeste in fiecare zi, este necesar sa isi angajeze avocati bine pregatiti pentru ca infractiunile de care il acuzam (si care, la finalul anchetei noastre, vor fi materializate intr-o plangere penala pe care, pe de o parte, o vom depune la DIICOT, iar pe de alta parte, am remis-o deja tuturor guvernelor tarilor care au avut de suferit de pe urma exportului de moarte ridicat de catre T.B. si gruparea sa la nivel de politica de stat), sunt extrem de grave si intra sub incidenta Legilor Speciale care nu tin cont de imunitatea presedintiala.

———————————————————————————

DICTATURA PORTOCALIE ÎŞI ARATĂ COLŢII. IAR EXPLOZIV-NEWS ÎI SMULGE DIN RĂDĂCINI!

MAFIA S-A GANSTERIZAT: ŞEFUL DEPARTAMENTULUI SECURITĂŢII NAŢIONALE A LUI TRAIAN BĂSESCU AMENINŢĂ PRESA CU ARESTĂRI, IAR INTERLOPII LUI UDREA DE LA NIRO GRUP PROMIT REPRESALII ÎMPOTRIVA JURNALIŞTILOR!

Simona FICA,10 June 2010

Seria dezvăluirilor despre gangsterii dictaturii băsesciene au dat roade, iar ceea ce vom prezenta mai jos reflectă fără dubii faptul că prezentarea de dovezi împotriva mafioţilor portocalii a zdruncinat cloaca de la Cotroceni! După ameninţările şi încercarea de intimidare a conducerii Exploziv-News de către iranianul complice al şefului statului în contrabanda cu armament, ieri atacurile furibunde ale infractorilor s-au înteţit. Astfel, la ora 14.02, pe telefonul redacţiei (0763.132.955) a fost primit un apel de la numărul de telefon +4031.403.93.87, iar persoana care a apelat de la acest număr s-a recomandat a fi un oarecare “BADEA, de la biroul de presă al Niro Grup”. El a atenţionat jurnaliştii Exploziv-News „să aibă grijă ce scriu despre doamna Udrea, pentru că Nuţu Cămătaru tocmai a ieşit din închisoare”. Îl asigurăm public pe numitul Badea că nu ne interesează, şi cu atât mai puţin nu ne sperie, interlopii „doamnei Udrea” şi vom continua seria dezvăluirilor referitoare la trecutul său de informatoare a lui Truţulescu! Tot ieri, pe site-ul ziarului Exploziv-News, de la adresa de mail pe care o puteţi viziona în foto-copiile de mai jos, un oarecare Daniel Andrei Moldoveanu ameninţa că, dacă se mai scrie ceva împotriva lui Băsescu, urmează arestarea jurnalistului „fără mandat”, pe motiv de „încălcare a siguranţei naţionale”. Despre persoana care a ameninţat cu „arestări” de tip kaghebist jurnaliştii neobedienţi puterii de la Cotroceni, specificăm că el este chiar şeful DSN din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, care a avut tupeul de a ne trimite ameninţarea de pe serverul instituţiei în cauză.

Daniel Andrei Moldoveanu (dsn@presedentie.ro) 09.06.2010;13:01:02;

Content : Dama a III-a din republică

Aveti mare grija….

Doamna Fica,va informez oficial ca deja mergeti mult prea departe cu minciunile

la adresa presedintelui Romaniei.Va avertizez ca,in conditiile in care veti continua,

legile privind siguranta nationala permit arestarea dumneavoastra fara a fi nevoie de mandat din partea unui judecator.Va multumesc!

————————————————————————————

ULTIMA ORĂ:

HITLER DE ROMÂNIA BAGĂ IAR PUMNUL ÎN GURA PRESEI! ALŢI DOI REPREZENTANŢI AI MASS-MEDIA AU FOST AMENINŢAŢI, IERI! Atacurile sunt coordonate de catre DAN ANDRONIC si FORŢA LEGII, controlată de MIHAI STÂNIŞOARĂ şi D. A. MOLDOVEANU!

Simona FICA,11 June 2010

Ameninţările şi agresiunile verbale împotriva jurnaliştilor şi a editorilor de presă venite dinspre Cotroceni s-au înteţit în decurs de numai două zile. Problema depăşeşte până şi aspectul penal, luând o turnură fără precedent, de autentică dictatură de tip stalinisto-hitlerist, în România postdecembristă. Astfel, la doar o zi după ce conducerea ziarului Exploziv-News a fost ameninţată, de către şeful DSN al Administraţiei Prezidenţiale, cu arestarea în cazul în care continuă dezvăluirile referitoare la infracţiunile grave săvârşite de numitul Băsescu Traian (iar numita Udrea Elena încerca să ne sperie cu interlopii ei cămătari),iată că ieri şi producătoarea emisiunii „Ştirea Zilei” a postului de televiziune Antena 3, a fost ameninţată, în acelaşi mod. Ea a fost apelată, pe telefonul personal, de la un număr privat de telefon, şi i s-a adus la cunoştiinţă faptul că „nici nu va ştii ce i se poate întâmpla dacă mai continuă să o lase pe Gabriela Vrânceanu Firea (realizatoarea emisiunii – n.r.) să facă referire, în emisiunile sale, la preşedinte!”. Un alt jurnalist din presa centrală (care va detalia în ziarul său ceea ce i s-a întâmplat) a fost “atenţionat”, de către un reprezentant al PDL, “să fie atent ce spune referitor la Băsescu, altfel va sfârşi cu maşina într-un pom!”.

img3

06/16/2010Accese: 189

Download View Details


img2

06/16/2010Accese: 164

Download View Details

img1

06/16/2010Accese: 165

Download View Details


——————————————————————————————————–

CÂTEVA COMENTARII LA EDITORIALUL DE LA pct. 1 :

  • |2010-12-08 01:54:42Dani – Intoarcere la 180 grade

V-au tradat toti, iar Dvs o intoarceti acum ca la Braila: Basescu, din infractor devine “partener”. Poi e de rau.

Devin curand si iezuitzii parteneri sau sponsori?
De fapt, nu stiu de ce mai pierd vremea pe aici….. adio…

Reply

  • |2010-12-08 09:52:28Dani, du-te, nene, la pascut! – se trezira sa vorbeasca maidanezii lui Nastase!

Domnule “Dani”, crezi dumneata ca isi permite cineva sa tradeze Exploziv-NEWS? Cred ca bati campii. MARS la mogulii dumitale!!!
Eu raman cititorul fidel al acestui ziar care pe zi ce trece e tot ma bun, mai complex, mai interesant. E unic in Romania! Si cu Base care-i treaba? Ca si baba care a postat mai jos, esti prost facut gramada: pai unde scrie, ba, de Basescu? Partener e “administratia prezidentiala”, copiii mosului, nu persoana Basescu! Asta inseamna sa fii un bun roman, nu un tradator!
Fire-ati ai dracului de comentatori dusi cu capul!

  • |2010-12-07 15:18:52livia – ce ati patit?

De cand un terorist international si un criminal abject cum este Basescu Traian va este “partener”?Si unde au disparut toate articolele datorita carora ati castigat dragostea si respectul nostru?

  • |2010-12-05 11:27:11Dr.Ghemes Patricia – unii dintre asa zisii politisti

Un bărbat ameţit de băutură mergea clătinându-se printre maşinile de la parcare şi trecea cu mâna peste capote.
“Ce tot faceţi acolo?”, întreabă un trecător.
“Imi caut maşina”, spune bărbatul.
„Păi cum o cauţi, nene, că toate maşinile au aceleaşi capote!“
“Da, dar a mea are un far albastru pe ea…”

——————————————————————————————————-