ÎNCEPUTUL A FOST FĂCUT!!! COLŢ TEODOR şi ALEXANDRU REVESZ !!!

DRUMUL SPRE CASĂ PENTRU RESTUL !!!

Piticul handicapat-secretar de stat,şi-a pus în cap să extermine colectivul de muncitori peste care este “director” !!!Cu o satisfacţie morbidă a hotărât să se facă curăţenie în blocurile de locuinţe rămase nepredate beneficiarului!!!În toiul iernii,pe un ger de minus 15-17 grade!!!Blocurile respective nu mai sunt locuite de 14 ani,unele,şi de 17 ani altele !!! A fost luat tot şi vândut:

-WC-urile =400 buc.;

-chiuvetele cu picior = 400 buc.;

-oglinzile = 400 buc.;

-căzile de baie = 400 buc.;

-caloriferele = peste 1600 buc. (cu 6,8,10 elemenţi bucata);

-şifoniere,cuiere,mese,scaune = 2000 buc. cumulat.

Au rămas doar pereţii goi pe care se prelinge egrasia şi umezeala care te pătrunde până-n măduva oaselor.Colac peste pupăză,mai toate geamurile sunt sparte,uşile zac aruncate pe jos,şi este un curent înfiorător care face ca în bloc să fie cu 3-4 grade mai frig decât afară!!!

Criminalul-asasin dragomirescu viorel a obligat personalul muncitor la 8 ore,adică fără paznici şi TESA,să se apuce de curăţenie !!!Să înceapă de la etajul 9 şi să nu se oprească până nu ajung la parter !!!După ce au terminat un bloc să treacă imediat la blocul următor!!!Şi nu sunt decât vreo 5-6 blocuri,toate P+8,сu câte 2 scări,deci cu 36 de apartamente pe scară,deci un total de 360-432 de apartamente !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Au început să dea buluc la spital cu bronşite şi răceli grave!!!Au intrat în concedii medicale şi S-AU ÎMPRUMUTAT DE BANI DE LA CĂMĂTARII LOCALI PENTRU A-ŞI CUMPĂRA MEDICAMENTE !!!!! CELĂLALT CRIMINAL-ASASIN,MAMA HOŢILOR ŞI TATA INFRACTORILOR,ROMAN VASILE,I-A TRIMIS LA PLIMBARE CÂND S-AU DUS SĂ CEARĂ BANI PENTRU ACHIZIŢIONAREA MEDICAMENTELOR !!!!!

”N-AM BANI,NU MAI DĂ GUVERNUL BANI PENTRU ASISTENŢĂ MEDICALĂ, DESCURCAŢI-VĂ CUM PUTEŢI ŞI LĂSAŢI-MĂ ÎN PACE CU PROSTIILE ASTEA.”,RĂCNEŞTE DIN TOŢI BOJOCII INFRACTORUL ROMAN VASILE.

Piticul handicapat a mai găsit o metodă să bage lumea în spital,PROGRAMAREA OBLIGATORIE ÎN CONCEDIUL DE ODIHNĂ RESTANT DIN 2010!!!!!

”PLECI ÎN FEBRUARIE CĂ AŞA VREA MUŞCHII MEI,CE DACĂ TREBUIE SĂ PLECI ÎN IUNIE CĂ-ŢI EXPIRĂ VIZA,O SĂ PLECI DE 2 ORI,ODATĂ CĂ VREAU EU ŞI ODATĂ SĂ-ŢI ÎNOIEŞTI VIZA.”!!!!!

Conform Codului Muncii,art. 143 alin. (1),programarea în CO restant se face obligatoriu cu consultarea salariatului,fiind programare individuală,până la sfârşitul anului pentru anul următor. PITICUL HANDICAPAT A FĂCUT PROGRAMAREA ÎN FEBRUARIE 2011 PENTRU ANUL 2011!!!A TRIMIS-O LA BUCUREŞTI,FĂRĂ SEMNĂTURILE SALARIAŢILOR,IAR MADAME HAMPU,ŞEFA DE PERSONAL,I-A VÂRÂT-O SUB NAS TARTORULUI GEAMBAZI S-O APROBE,CEEA CE ACESTA A ŞI FĂCUT !!!!!

PRIN URMARE DE CONSECINŢĂ,UNUI SALARIAT I-A CEDAT INIMA ŞI A FOST INTERNAT DE URGENŢĂ ÎN SPITAL !!!!!

SALARIATUL CU FIBROZA PULMONARĂ SE ASCUTE PE ZI CE TRECE MAI RĂU CA LUPTA DE CLASĂ !!!

SALARIATUL CARE A FĂCUT “IMPRUDENŢA” SĂ SE OPEREZE LA PLĂMÂNI A RĂMAS FĂRĂ O JUMĂTATE DE PLĂMÂN ŞI A FOST TRECUT “PREVENTIV” PE CITOSTATICE !!! TOATĂ ACŢIUNEA L-A COSTAT 1500 DE DOLARI,TOŢI SCOŞI DIN BUZUNARUL LUI !!! DACĂ CRIMINALUL ROMAN VASILE NU DECONTEAZĂ REŢETE DE 25-30 DE DOLARI,VĂ DAŢI SEAMA CUM A REACŢIONAT LA SOLICITAREA UNEI ASEMENEA SUME !!!

SALARIATULUI,CARE CREDEA CĂ ARE “BOLOVANI” LA VEZICĂ,I S-A STABILIT DIAGNOSTICUL DUR PANCREATITĂ !!!ESTE ÎN CONTINUARE ÎN CONCEDIU MEDICAL.

SCOPUL TANDEMULUI INFRACŢIONALO-CRIMINALO-ASASIN DRAGOMIRESCU-ROMAN ESTE DE A-I TRIMITE PE CÂT MAI MULŢI PE URMELE LUI ALEXANDRU REVESZ !!!!!

CRIMINALILOR !!!!!!!!!!!!!!

ASASINILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOATE ACESTEA SE PETREC SUB OCHII INDIFERENŢI ŞI NEPĂSĂTORI AI TARTORULUI,ŞEFUL СEL MARE DE LA BUCUREŞTI,GEAMBAZI VASILE,ÎN COMPLICITATE CU ŞEFA DE PERSONAL VIVI HAMPU (ACTUALMENTE NISTORESCU) !!!!!

SUNTEŢI AUTORII MORALI AI GENOCIDULUI DE LA DOLINSCA !!!!

Admiraţi-o pe şefa Nistorescu-Hampu în colectivul de conducere al SC ARCOM SA!Mai aveţi vreo veste de la domnul Hampu?Chiar a fugit cu toţi banii?Nu v-a lăsat chiar nimic,ceva bănuţi albi pentru zile negre???


NU TREBUIE SĂ UITĂM NICI CELĂLELT TANDEM INFRACŢIONALO-CRIMINALO-ASASIN,ŞUŞNEA-MINCU,ŞI AUTORII MORALI MATACHE NICOLAIDE ŞI VLAICU ION,DE LA FILIALA UZINEXPORT KRIVOI ROG ŞI RESPECTIV SC UZINEXPORT SA BUCUREŞTI !!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

V-am tot relatat despre dosarul penal Nr. 4677/З/2008,s-a scris în ziare,s-a spus şi la televizor,despre cum comisarul Sava Iulian,de la Poliţia sect. 1 Bucureşti-Serviciul de investigare a fraudelor,a investigat din iunie 2008 până în martie 2010 cu mult simţ de răspundere şi profesionalism pentru a ajunge la finalizarea dosarului şi trimiterea lui la Parchetul de pe lângă Judecătoria sect. 1 Bucureşti cu propunerea de NEÂNCEPEREA URMĂRIRII PENALE !!!!!

I-AU TREBUIT 22 DE LUNI CA SĂ FACĂ ACEASTĂ PROPUNERE “ABSOLUT CORECTĂ”,BAZATĂ PE CELE APROAPE 1000 DE PAGINI CU MĂRTURII,DECLARAŢII,COPII DUPĂ DOCUMENTE FALSE,DOCUMENTE  FALSIFICATE ŞI FOTOGRAFII CARE AU DOVEDIT CU PRISOSINŢĂ SĂVÂRŞIREA INFRACŢIUNILOR DE “ABUZ ÎN SERVICIU”,”FALS” ŞI “UZ DE FALS”,PREVĂZUTE ŞI PEDEPSITE DE CODUL PENAL !!!!!

Dar la începutul investigaţiilor domnul comisar era foarte hotărât în a pedepsi infractorii.

Pe 26 martie 2009 domnul comisar răspunde unuia dintre reclamanţi că “SE EFECTUEAZĂ ACTE PREMERGĂTOARE PENTRU SĂVÂRŞIREA INFRACŢIUNILOR DE EVAZIUNE FISCALĂ (L 241/2005 art. 6),ABUZ ÎN SERVICIU (art. 246 CP) ŞI NEGLIJENŢĂ ÎN SERVICIU (art. 248 CP) DE CĂTRE CONDUCEREA ARCOM !!!!!


DE FALS ŞI UZ DE FALS DE CĂTRE CONDUCEREA FILIALEI UZINEXPORT KRIVOI ROG ŞI CONDUCEREA FILIALEI ARCIF KRIVOI ROG-NICI O VORBULIŢĂ !!!!!

Pe 23 decembrie 2009 domnul comisar răspunde altui reclamant că “A RĂMAS DOAR INFRACŢIUNEA DE ABUZ ÎN SERVICIU” !!!!!Adaugă o frază tulburătoare,năucitoare:

URMEAZĂ CA DOSARUL SĂ FIE FINALIZAT DUPĂ CONSTITUIREA CA PARTE CIVILĂ A STATULUI ROMÂN PRIN MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE.” !!!!!

NU VI SE PARE DE TOT CIRCUL????? INFRACŢIUNILE,DOVEDITE ŞI PROBATE,NU POT FI PEDEPSITE DECÂT CU ACORDUL MINISTERULUI FINANŢELOR PUBLICE !!!!!!!

DOMNULE COMISAR,ORICE INFRACŢIUNE DOVEDITĂ TREBUIE PEDEPSITĂ !!!!!CHIAR ŞI TENTATIVA,FĂRĂ FINALIZARE,SE PEDEPSEŞTE !!!!!

VRĂJEALA CU “CONSTITUIREA CA PARTE CIVILĂ” ESTE PENTRU PROSTIT PROŞTII (citat din Mircea Badea),CA SĂ MASCAŢI CĂDEREA LA PACE CU IMPLICAŢII SAU PRIMIREA UNEI DISPOZIŢII “DE SUS” !!!


Pe 14 aprilie 2010 domnul comisar răspunde domnului Simionescu Nicolae că:

DOSARUL A FOST ÎNAINTAT PE 17 MARTIE 2010 PARCHETULUI CU PROPUNEREA NUP,URMÂND CA PROCURORUL DE CAZ SĂ CONFIRME SAU SĂ INFIRME SOLUŢIA PROPUSĂ.” !!!

MIRACOL !!! AU DISPĂRUT TOATE INFRACŢIUNILE !!! MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE NU ARE EVIDENŢIATE LIPSURILE DIN PATRIMONIUL COMBINATULUI PENTRU CĂ MINISTERUL ORDONATOR DE CREDIT NU A FĂCUT NICI O VERIFICARE A FILIALELOR ŞI A RAPORTAT CELE DECLARATE DE ANTREPRENORI !!!!!


Pe 20 iulie 2010 domnul Simionescu întreabă Parchetul dacă infirmă sau confirmă soluţia propusă de Poliţie.


Pe 21 septembrie 2010 Parchetul îi răspunde domnului Simionescu (foarte operativ) că au confirmat propunerea organelor de poliţie de NUP.

PARCHETUL RĂSPUNDE LUI SIMIONESCU,21.09.2010!!!

Pe 14 decembrie 2010 domnul Simionescu contestă la Şeful Parchetului hotărârea procurorului de caz de a accepta propunerea de NUP.

SIMIONESCU CONTESTĂ SOLUŢIA DE NUP,14.12.2010!!!

Pe 7 ianuarie 2011 Şeful Parchetului îi răspunde domnului Simionescu şi îi comunică respingerea contestaţiei ca NEFONDATĂ !!!!!

RESPINGEREA PLÂNGERII,07.02.2011!!!

REZOLUŢIE,CONSTAT,DISPUN,RĂMÂNE NUP,07.02.2011!!!


Pe 14 februarie 2011 domnul Simionescu depune o PLÂNGERE la Judecătoria sect. 1 Bucureşti împotriva rezoluţiei NUP a Parchetului de pe lângă Judecătoria sect. 1 Bucureşti,aducând în sprijinul plângerii,în plus faţă de dovezile existente la dosar,câteva din foile de parcurs ale infractorului Roman Vasile,pentru autoturismul firmei B-73-FVC,cu care a falsificat numărul de Kilometri şi consumul de benzină decontaţi din banul public.

PLÂNGEREA LA JUDECĂTORIE,pag. 1,14.02.2011!!!

PLÂNGEREA LA JUDECĂTORIE,pag. 2,14.02.2011!!!

FINALIZARE

Pe 17 februarie 2011 JUDECĂTORIA SECTORULUI 1 BUCUREŞTI EMITE ”CITAŢIE”  PENTRU PREZENTARE LA CAMERA 304,C1-PENAL FOND,ÎN DOSARUL  7166/299/2011,A PETENTULUI SIMIONESCU NICOLAE ŞI A INTIMAŢILOR ROMAN VASILE ŞI PARFENE GICA !

CITAŢIE,TERMEN 28.02.2011!!!

NU VI SE PARE CIUDAT CĂ DOMNUL GEAMBAZI VASILE ÎI MAI ŢINE ÎN FUNCŢIILE DE CONTABIL ŞEF ŞI ŞEFĂ DE PERSONAL PE CEI DOI INFRACTORI CITAŢI ÎNTR-UN DOSAR PENAL ?????

CIUDĂŢENIE SAU COMPLICITATE ?????

NOTĂ

Intimaţii nu au putut fi anunţaţi în timp util şi procesul s-a amânat pentru 28 MARTIE 2011 la orele 8:30 !!! Infractorii mai au un respiro pentru a-şi găsi un avocat care să-i apere!!! Foarte grea misiune pentru avocat,care evident va cere şi un onorariu pe măsură (“băieţii” au de unde să plătească) !!! Tot ce va reuşi,dacă va reuşi,va fi să obţină o reducere a pedepsei cu vreo câteva zile!!!

CONCLUZIE

Datorită perseverenţei domnului Simionescu Nicolae,pentru care trebuie să avem toată admiraţia şi stima,dosarul penal Nr. 4677/P/2008,pitit aproape 2 ani în sertarul comisarului SAVA IULIAN,transmis Parchetului cu NUP şi acceptarea NUP-ului de către procurorul de caz,a ajuns,în sfârşit ÎN INSTANŢĂ !!!

SĂ SPERĂM CA MĂCAR JUSTIŢIA SĂ FIE OBIECTIVĂ ŞI IMPARŢIALĂ,SĂ CERCETEZE AMĂNUNŢIT TOATE FILELE DOSARULUI ŞI SĂ DEA SENTINŢA CORECTĂ !!!!!

AŞA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !!!!!

Advertisements