1. SENZAŢIONAL!!!Turbaţi că nu pot să depisteze pe ”nerecunoscătorii” care transmit informaţiile la zi cu toate infracţiunile,fărădelegile,nemerniciile şi chiar cu găinăriile ordinare comise de grupul infracţional GEAMBAZI VASILE-HAMPU NISTORESCU VIORICA-DRAGOMIRESCU VIOREL-ROMAN VASILE,ei bine acest grup a hotărât să treacă la trimiterea în ţară a tuturor ”in corpore”.ZIS şi FĂCUT!

Primul pas l-a făcut piticul handicapat infractoro-pedofilo-asasin Dragomirescu Viorel!S-a dus în ţară să-şi facă paşaport nou (l-a făcut pe un an ca să-l ia în două ore,să se întoarcă repede la Dolinsca să nu piardă din diurnă).După care s-a dus la ”şefu`” unde,împreună cu doamna Hampu (care e olteancă şi l-a luat sub aripa dumneaei protectoare pe olteanul pitic handicapat),i-a prezentat o listă cu oamenii de care trebuie sa-l scape pentru a putea să facă liniştit matapazlâcurile în continuare.Tartorul Geambazi s-a uitat la ei,s-a uitat pe listă,s-a uitat iar la ei şi le-a trântit-o:

Bă,o să vă schimb pe toţi că m-am săturat,nu sunteţi în stare să faceţi ceva fără să se ştie în toată ţara.M-am săturat să mai primesc inspecţii şi bobârnace.Gata,audienţa s-a terminat.

Şi tartorul a trecut la fapte.

Prima mişcare : a emis Decizia de încetare a misiunii la 3 persoane detaşate de la nişte firme private care le-au făcut un serviciu celor 3 angajându-i şi apoi detaşându-i la ARCOM care i-a detaşat la Dolinsca.

CHETROIU VIOREL,ŞUŞNEA JAN,VASILE CONSTANTIN!!!

Chetroiu Viorel era valetul de casă al hoţului infractoro-asasin Roman Vasile!

Şuşnea Jan este fratele altui hoţ infractor,directorul filialei UZINEXPORT Krivoi  Rog!

Vasile Constantin era când cu Dragomirescu când cu Roman,după cum bătea vântul!

A doua mişcare : a hotărât să nu mai prelungească CONTRACTELE INDIVIDUALE DE MUNCĂ PE PERIOADĂ DETERMINATĂ.

A trimis la Filială,pe fax,TABELUL cu persoanele cărora le expiră termenul din Contractul individual de muncă şi care trebuie să-şi efectueze concediul de odihnă restant şi pe anul în curs ÎNAINTE DE EXPIRAREA TERMENULUI DIN CONTRACT!

Iată persoanele scrise în ordinea cronologică a datei de plecare în Concediul de odihnă:

1.Zuzu Vasile.

Contractul expiră începând cu 01.05.2011,are de efectuat 31 de zile de concediu,concediul trebuie efectuat începând cu 25.03.2011.

2.Dănilă Mihai.

15.05.2011 – 25 de zile – începe CO cu 08.04.2011.

3.Prună Ovidiu.

10.05.2011 – 22 de zile – începe CO cu 08.04.2011.

4.Budeanu Alin.

07.05.2011 – 15 zile – începe CO cu 15.04.2011.

5.Gherghiceanu Doru.

01.05.2011 – 10 zile – începe CO cu 15.04.2011.

6.Măgureanu Octavian.

01.07.2011 – 34 de zile – 13.05.2011.

7.Nedeloiu Florin.

12.07.2011 – 15 zile – începe CO cu 21.06.2011.

8.Şerbov Gabriel.

01.09.2011 – 36 de zile – 12.07.2011.

A treia mişcare : secretă – nu se ştie ce şopârle va găsi pentru cei cu Contracte individuale de muncă pe durată nedeterminată!

A patra mişcare : secretă – nu se ştie dacă va trimite în ţară şi personalul TESA!

A cincea mişcare : ultra secretă – nu se ştie ce va face cu cei doi infractori de la conducerea Filialei.Nu prea îi vine să-i schimbe că îi asigură un venit suplimentar gras din furturile din combinat dar nici nu prea îi vine să-i lase în continuare căci prea a ajuns de râsul lumii!!!

Timpul ne va arăta ultimele 3 mişcări!

Oricum şi aceste mişcări le face cu aceeaşi nesimţire cu care le întârzie plata drepturilor băneşti cu câte 4,5 şi chiar 6 luni,călcând în picioare LEGEA!!!

CREDEŢI CĂ CELOR 3 CARE AU PLECAT ÎN ŢARĂ LE-AU DAT BANII PE CONCEDIU CU 5 ZILE LUCRĂTOARE ÎNAINTE DE PLECAREA ÎN CONCEDIU AŞA CUM PREVEDE LEGEA???

NUUUUUUUUUUU,NICI VORBĂ!!!

NU E SIGUR DACĂ LE VOR ACHITA ŞI DREPTURILE BĂNEŞTI LA ZI,ODATĂ CU LICHIDAREA CONFORM LEGII,ADICĂ INCLUSIV PE LUNILE IANUARIE,FEBRUARIE ŞI PERIOADA LUCRATĂ DIN MARTIE 2011,AVÂND ÎN VEDERE FAPTUL CĂ NICI PÂNĂ ASTĂZI NU S-AU ACHITAT DREPTURILE BĂNEŞTI PENTRU TRIMESTRUL 4 DIN 2010 !!!!!

2.Un lucru nu reuşesc să priceapă aceşti infractori.Noi vom primi informaţii la zi,exacte şi concrete,chiar dacă îi schimbă pe toţi suspecţii!!!Domnul Simionescu a avut amabilitatea să-mi trimită ultimile furăciuni ale infractorilor pentru a le posta în avanpremieră pe blog.Domnul Simionescu va trimite o SESIZARE cu aceste ultime furăciuni,BANI MURDARI PENTRU SFINTELE SĂRBĂTORI DE PAŞTI,pe care o va trimite destinatarilor tradiţionali cu speranţa că se va trezi măcar unul dintre ei şi va începe mult aşteptata anchetă finalizată prin pedepsirea infractorilor şi a protectorilor lor de la niveluri mai mari!

IATĂ ULTIMILE FURĂCIUNI!

A sosit factura pentru plata apei!Vreo 500 de dolari!Prilej de chilipir!Bucureştiul nu ne mai dă bani,trebuie să găsim ceva de ”trânteală” să achităm factura!Au căutat şi au găsit!Au adunat tot ce au mai găsit prin cele 5-6 blocuri nepredate beneficiarului.Au adunat vreo 3-4 tone de fier vechi!Cu ce să ducă marfa la omul de încredere care nu pune întrebări şi plăteşte imediat cash?Au găsit!Semiremorca cu care duceau conteinerul cu gunoi au transformat-o într-un fel de ”struţo-cămilă”.Au placat-o cu paturi metalice şi au încropit o caricatură de caroserie!Bun şi aşa decât nimic!Au făcut 2 transporturi.Şef de lucrare,locotenentul de încredere Damaschin Nicolae!Dar Nicuşor a avut grijă să-şi facă şi el cotă din vânzare!A luat pe cele 2 transporturi cam 12oo de dolari şi a decontat şefului Roman exact 950 de dolari.Dar 950 de dolari e prea puţin ca să plătească 500 de dolari factura la apă!Păi ei cu ce mai rămân???Şi au mai găsit ceva!O bucată de 130 metri de cablu MCG,de forţă cu 4 fire,din cupru flexibil, cam 2,4 Kg/ml,deci vreo 300 Kg de cupru electrotehnic.Tăntălăilor nu le-a trecut prin cap să-l vândă ca şi cablu de forţă!!!I-au dat foc şi l-au vândut ca deşeuri de cupru la preţul de 3,3 $/Kg.Şi aşa a ieşit bine.Bine şi pentru Damaschin Nicolae care s-a ocupat şi de această afacere de la cap la coadă!A încasat vreo 1300 dolari şi a decontat şefului Roman exact 950 de dolari ca la fier vechi!Au strâns 1900 de dolari din cele 2 mici afaceri!Credem că au achitat factura de 500 de dolari la apă şi au împărţit frăţeşte restul de 1400,câte 700 de dolari de căciulă!!!Dar s-au cam terminat şi se apropie Sfintele Sărbători de Paşti!Foamea e mare!!!Au găsit o dublă afacere!!!

a)În combinat au mai rămas 15 semiconteinere de la fostele brigăzi subcontractoare,pe care nu le-au luat în 1997 când au plecat definitiv acasă!

b)În Bază,unde sunt şi birourile abandonate de când lucrează acasă în pijama şi în papuci,au mai rămas câteva sute de dale de beton de 3000x2000x200 mm.

Şeful de lucrări Damaschin a dat de greu-greu!!!Cele 2 afaceri se derulează simultan!!!

Când vin trailere la încărcat dale Damaschin e în Bază să urmărească încărcarea şi să noteze câte dale s-au încărcat în fiecare trailer.Într-un trailer încap 9-10 dale.Au început de luni 28 martie şi au tot cărat 3 zile.Joi au făcut pauză.Vineri se continuă cu spor.Când nu sunt maşini la încărcat Damaschin fuge în combinat să supravegheze oamenii clientului la conteinere care taie de zor cu aparatele de sudură şi cu polizoarele de mână!Banii pe Dale şi Conteinere nu mai sunt integral ai lor,trebuie să-i împartă cu beneficiarul şi cu vameşul!!!Altfel nu pot să le scoată din combinat!!!Oricum sunt 2 tunuri frumoase şi ŢAPENE!!!

La 400 de dale tot le rămân curat 12000-15000 de dolari.La 15 conteinere le rămân curat doar vreo 4500-5000 de dolari!!!

Cam asta este SESIZAREA pe care domnul SIMIONESCU NICOLAE o va trimite tuturor destinatarilor tradiţionali,Senatorilor,Deputaţilor,Jurnaliştilor,Reporterilor TV şi bineânţeles Guvernanţilor!!!

SĂ TRĂIŢI ELEGANT ŞI S-AUZIM DE BINE!!!