GHIRŢOI NICOLAE,fostul director al Filialei ARCOM-KRIVOI ROG,PRIETEN LA CATARAMĂ CU BACHUS,în compania căruia se făcea pulbere câte 7-8 zile în şir, lăsând totul pe mâna infractorului ROMAN VASILE care putea să-şi facă de cap şi să vândă tot ce-i trecea prin creierul lui bolnav de obsesia BANILOR CÂT MAI MULŢI,şi-a tras o ”plăpumioară protectoare” pentru jaful pe care-l făcea el când era treaz!!!

Pe 15 martie 2007 a emis DECIZIA Nr. 1 prin care a ânfiinţat 4 grupe de SUPRAVEGHERE şi CONTROL a şantierului CIM,incluzând toate lucrările executate şi nepredate beneficiarului,baza cu toate spaţiile de depozitare şi alte lucrări de organizare de şantier.

GRUPA II

-ing. Dragomirescu Viorel

-sing. Roşu Adrian

GRUPA IV

-ec. Roman Vasile

-Ivancu Mihai – şeful sectorului PAZĂ

Art. 2. Obiectele repartizate vor fi controlate odată pe săptămână sau ori de câte ori se va considera necesar.

Art. 3. Cu această ocazie SE VOR VERIFICA URMĂTOARELE :

-Integritatea măsurilor de securitate şi antiefracţie şi măsuri suplimentare unde este cazul!!!!!!!!!!!!!!!!

-LA OBIECTELE UNDE EXISTĂ ACCES PREVĂZUT CU ÎNCUIETORI SE VA FACE CONROLUL ŞI ÎN INTERIOR (ÎN SPECIAL STAŢIILE ELECTRICE)

-STAREA INSTALAŢIILOR ELECTRICE

-STAREA UTILAJELOR ŞI ECHIPAMENTELOR

-COMITEREA UNOR EVENTUALE DISTRUGERI SAU SUSTRAGERI

Art. 4. După efectuarea controalelor periodice,responsabilii nominalizaţi la art. 1 VOR ÎNTOCMI UN RAPORT însoţit de eventuale propuneri de măsuri.

Art. 5. Responsabilii nominalizaţi VOR TRATA CONTROLUL CU EXIGENŢĂ ŞI MINUŢIOZITATE,SESIZÂND IMEDIAT NEREGULILE CE POT PERICLITA INTEGRITATEA CONSTRUCŢIILOR ŞI A INSTALAŢIILOR.

……………………..

Art. 8. Realizarea măsurilor şi sarcinilor care decurg dinprezenta decizie se va efectua prin conducerea Filialei şi prin responsabililii nominalizaţi.ÎN CAZURI DEOSEBITE CONDUCEREA FILIALEI VA INFORMA ŞI CONDUCEREA ARCOM – S.A. BUCUREŞTI.

DIRECTOR

Ing. N. GHIRŢOI

————————————————————————————————

Ghirţoi a fost tare cu această DECIZIE!!!

DACĂ LIPSEŞTE CEVA VINOVAŢI SUNT RESPONSABILII NOMINALIZAŢI CU SUPRAVEGHEREA ŞI CONTROLUL!!!!!

Dar piticul handicapat şi infractorul periculos deşi aveau sarcini precise de supraveghere şi control pentru păstrarea integrităţii patrimoniului CIM au tratat cu un mare sictir acest lucru şi au continuat cu nesimţire jaful din banul public pentru a-şi umple buzunarele proprii!!!

Iar piticul handicapat nu s-a lăsat până nu şi-a văzut realizat VISUL VIEŢII :

SĂ FIE DIRECTOR LA DOLINSCA!!!!!

SĂ FACĂ ŞI EL AVERE CUM AU FĂCUT IANCULESCU ŞI GHIRŢOI CA DIRECTORI SAU MĂCAR CA ROMAN VASILE CA ŞI CONTABIL ŞEF!!!!!

A AJUNS DIRECTOR pe 1 iulie 2008!!!

Pe 28 iulie a şi dat cu mucii în fasole!!!A trimis în ţară cu încetarea misiunii un grup de 8 paznici şi fochişti pe motiv că sunt reclamagii şi toarnă la Bucureşti toate furăciunile pe care le fac el şi cu Roman!!!!!

CÂND HANDICAPATUL AJUNGE ÎMPĂRAT ÎL OMOARĂ ÎNTÂI PE TA-SU CA SĂ-I ŞTIE TOŢI DE FRICĂ!!!!!

Vă prezint în continuare DECIZIA nr.  1 15.03.2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În încheierea acestui articol superb vă transmit o ”bombă” care mi-a parvenit din mai multe surse şi implicit din mai multe locuri,Bacău,Ploieşti,Popeşti-Leordeni,şi chiar de la Dolinsca!!!

Sper că aţi citit articolul din 31 martie 2011:

1.GRUPUL INFRACŢIONAL GEAMBAZI-HAMPU-DRAGOMIRESCU-ROMAN A TRECUT LA REPRESALII!2.JAFUL ÎN RITM ACCELERAT!SE APROPIE SĂRBĂTORILE DE PAŞTI ŞI FOAMEA E MARE!!!

Vă spuneam că s-a hotărât înlocuirea personalului filialei cu oameni noi care nu au mai fost nici odată la Dolinsca!Primele 3 victime au fost Chetroiu Viorel, Şuşnea Jan şi Vasile Constantin.În locul lor au sosit la Dolinsca 3 oameni noi,din Slatina de baştină,de la firma de pază SECURITY GUARD din Slobozia!!!

ARCOM SA a încheiat un contract cu SECURITY GUARD prin care firma de pază se obligă să asigure personalul necesar pentru ”PAZA COMBINATULUI”!

Cei trei lei-paralei au sosit vineri seară la Dolinsca şi l-au pus la punct pe piticul handicapat într-un mod dur şi fără echivoc:

”Pe noi să nu ne iei cu şmecherii cu cositul,cu smulsul ierbii dintre dale,cu văruitul  şi alte asemenea!Noi avem mandat de la firmă cu ce avem de făcut.Nu avem nici o treabă cu ARCOM!Dacă sunt probleme vorbim cu şefii noştri!”

Piticul a rămas fără grai şi cu gura căscată ca la dinţar!!!

Acum urmează ”bomba”!!!

”Nea Bogdane stai pe scaun să nu cazi,Chetroiu+Şuşnea+Vasile se reântorc la Dolinsca!!!!!”

Se pare că toată panarama a fost ”regizată” doar pentru a băga spaima în toţi şi a obţine rezultatul mult dorit,ÎNCETAREA FURNIZĂRII DE INFORMAŢII EXACTE ŞI OPERATIV DESPRE JAFUL SISTEMATIC EFECTUAT CU NESIMŢIRE DE GRUPURILE INFRACŢIONALE CONSTITUITE ÎN CADRUL CELOR TREI FILIALE, APROBATE ŞI PROTEJATE DE CONDUCERILE FILIALELOR DE LA BUCUREŞTI, DE MINISTERUL ECONOMIEI,MINISTERUL FINANŢELOR,PRIMUL MINISTRU, SENAT,CAMERA DEPUTAŢILOR,PARCHET,POLIŢIE-INVESTIGARE FRAUDE.

HORAŢIU A SPUS :

“Cel vinovat nu trebuie sa se bizuie pe incetineala cu care vine pedeapsa. Rar s-a intamplat ca vinovatul sa scape nepedepsit.”

ÎNCĂ NU REALIZEAZĂ MARELE ADEVĂR AL VORBELOR LUI HORAŢIU!!!

DACĂ VINOVATUL NU ESTE PEDEPSIT DE CĂTRE OAMENI,ÎN MOD ABSOLUT SIGUR VA FI PEDEPSIT DE DUMNEZEU!!!!!

În articolul următor o să vă invit să ne întoarcem şi mai mult  în timp până prin anul 2002 când acelaşi GHIRŢOI NICOLAE emite DECIZIA Nr. 25 / 12.09.2002 prin care a constituit COMISIA CENTRALĂ DE INVENTARIERE PE ANUL 2002 A FILIALEI KRIVOI ROG şi COMISIILE PE GESTIUNI!

PITICUL HANDICAPAT PEDOFILO-HOMO-INFRACTORO-CRIMINALO-ASASIN DRAGOMIRESCU VIOREL A FOST NOMINALIZAT PREŞEDINTELE COMISIEI CENTRALE DE INVENTARIERE ŞI RESPONSABIL DE COMISIE LA INVENTARIEREA A 5 GESTIUNI:

-Gestiunea 01-Materiale de construcţii

-Gestiunea 02-Materiale electrice

-Gestiunea 05-Materiale inst. sanitare

-Gestiunea 06-Materiale gospodăreşti+ob. inventar

-Gestiunea 13,14-Obiective inventar cantină. Aşa este scris în decizie -obiective în loc de obiecte!!!Directorul semnează ca primarul,nu are timp să citească şi să verifice textul,se grăbea la întâlnirea cu Bachus!!!!!

Tot în articolul următor o să vă demonstrez faptul că AMBASADA ROMÂNIEI ÎN UCRAINA ÎMPREUNĂ CU MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE AL ROMÂNIEI ŞI INSPECŢIA MUNCII SUNT PARTE INTEGRANTĂ A GENOCIDULUI DE LA CIM KRIVOI ROG!!!!!!!!!!!!!
 

Advertisements