http://www.realitatea.net/dezastrul-de-la-fukushima-a-fost-ridicat-de-la-nivelul-5-la-7-ca-la-cernobil_823930.html

Radiaţii ca la Cernobîl în Japonia: Nivelul dezastrului de la Fukushima, ridicat la 7

12 apr 2011, 07:19 | Actualizat Marţi, 12 Aprilie 2011 11:46

REALITATEA.NET

…………….

Nivelul şapte înseamnă un “accident major” cu “consecinţe mai ample” decât nivelul precedent, potrivit autorităţilor.

“Am crescut gradul de severitate la şapte pentru că impactul scurgerii de radiaţii a fost răspândit de la aer, la legume, apa de băut şi ocean“, a explicat Minoru Dogoda, de la Agenţia japoneză pentru securitate nucleară şi industrială (NISA).

Un reprezentant al TEPCO, societatea care operează centrala, a precizat că scurgerea de radiaţii nu s-a oprit complet şi ar putea, în cele din urmă, să depăşească nivelul de la Cernobîl.

Însă un purtător de cuvânt al NISA a dat asigurări că scurgerile sunt încă mici faţă de cele de la centrala din Ucraina. “În ceea ce priveşte volumul de materiale radioactive scurs, estimările noastre arată că reprezintă circa 10% din cât s-a scurs la Cernobîl, a spus el.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

VĂ DAŢI SEAMA CE A FOST ÎN UCRAINA DACĂ TOATE NENOROCIRILE DE LA FUKUSHIMA REPREZINTĂ DOAR 10% DIN CE A FOST ÎN 1986 LA CERNOBÎL???????ŞI CRIMINALII ROMÂNIEI,ÎNCEPÂND CU CEAUŞESCU,AU TRIMIS LA MUNCĂ MII DE ROMÂNI DIN CARE MAI SUNT ŞI ASTĂZI APROAPE 100 DE COMDAMNAŢI LA MOARTE LENTĂ PRIN IRADIERE!!!


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

http://www.realitatea.net/aiea-accidentul-de-la-fukushima-complet-diferit-de-cel-de-la-cernobil_824286.html

AIEA: Accidentul de la Fukushima, “complet diferit” de cel de la Cernobîl

12 apr 2011, 22:29 | Actualizat Miercuri, 13 Aprilie 2011 10:24

…………..

…………..

Japonia a ridicat marţi de la 5 la 7, cel mai mare, nivelul de gravitate al accidentului de la Fukushima pe scara INES, plasându-l pe aceeaşi treaptă cu catastrofa nucleară de la Cernobîl din 1986.

Trecerea la nivelul şase – un “accident major cu efecte considerabile asupra sănătăţii şi mediului” – a fost decisă pe baza emisiilor radioactive măsurate în ansamblu. Acestea ar fi, potrivit autorităţilor japoneze, de 370.000 terra becquereli, în timp ce

la Cernobîl au fost eliberate în atmosferă 5,3 milioane de terra becquereli, a explicat Flory, potrivit Agerpres

“Mecanismele accidentului sunt foarte diferite”, a subliniat Denis Flory. Puterea exploziei de la Cernobîl, cu un reactor în funcţiune, a trimis mari cantităţi de radiaţii în atmosferă, ‘răspândindu-le peste tot în lume“. În schimb, la Fukushima, reactoarele erau oprite şi nu a existat o explozie în interiorul incintei de securitate

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

“RĂSPÂNDINDU-LE PESTE TOT ÎN LUME”!!!!!DOAR ÎN UCRAINA NU S-A RĂSPÂNDIT NIMIC DECI ROMÂNII POT SĂ MUNCEASCĂ LINIŞTIŢI LA CIM KRIVOI ROG ÎN CONDIŢII DE MAXIMĂ SIGURANŢĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

http://www.adevarul.ro/international/cernobil-cuba-tratamente_0_234576813.html

VIDEO Victimele accidentului nuclear dela Cernobîlau fost tratate în Cuba timp de 20 de ani

30 martie 2010, 13:37 |  Autor: Cristina Sbîrn  | 829 afişări

Cuvinte cheie: cernobilcubatratamente,

Cuba a tratat pe gratis timp de 20 de ani circa 25.500 de victime din Ucraina, Belarusia şi Rusia ale catastrofei nucleare de la Cernobîl (Ucraina), din 1986, cea mai gravă din istorie, potrivit afirmaţilor autorităţilor de la Havana.

 Majoritatea celor au beneficiat de îngrijire medicală specializată în Cuba sunt ucrainieni născuţi după accidentul de la 26 aprilie 1986. În total, timp de 20 de ani, medicii cubanezi au tratat 25.457 de pacienţi afectaţi de cel mai mare accident nuclear din istorie. Informaţiile au fost prezentate de  Juan Medina, coordonatorul cubanez al programului de la Tarara, în apropiere de Havana, în prezenţa lui Leonid Kucima, fost preşedinte al Ucrainei în perioada 1994-2005.

Rusia şi Belarus au încetat finanţarea acestui program după destrămarea Uniunii Sovietice, în 1991.

Oficial, autorităţile cubaneze asigură toate cheltuielile medicale şi de cazare în centrul medical de la Tarara, la 20 de kilometri est de Havana, la malul mării, în timp ce cheltuielile de transport sunt suportate de statul ucrainean. Costul integral al proiectului nu a fost niciodată făcut public.

Pe 26 aprilie 1986, reactorul numărul 4 al centralei nucleare de la Cernobîl, în nordul Ucrainei, în apropiere de Rusia şi Belarus, a explodat. Rezidurile radioactive aruncate în aer au acoperit întreaga Europă, însă cele mai afectate state au fost cele trei republici: Rusia, Belarus şi Ucraina. La faţa locului au fost trimise echipaje pentru a stinge incendiu, însă fără nicio măsură de protecţie. Mii de “pompieri” care au curăţat perimetrul au murit.

Oficial, în Ucraina 2,3 milioane de persoane au suportat consecinţele radioactivităţii crescute, care provoacă numeroase forme de cancer.

 După trei ani de la explozie, erau primiţi la Tarara primii copii bolnavi, iar unii dintre ei, care au devenit adulţi, continuă să primească în continuare îngrijiri în acest centru.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2,3 MILIOANE !!!!ASTA ESTE “OFICIAL”!!!!!DAR ÎN REALITATE?????

CÂŢI ROMÂNI CARE AU MUNCIT LA CIM KRIVOI ROG AU FOST INCLUŞI ÎN CELE 2,3 MILIOANE?????

RĂSPUNS CORECT : NICI UNUL !!!!!

CÎŢI ROMÂNI DIN CEI CARE MUNCESC ŞI ASTĂZI LA CIM KRIVOI ROG AU FOST INCLUŞI ÎN CELE 2,3 MILIOANE DE PERSOANE CARE AU SUPORTAT CONSECINŢELE RADIOACTIVITĂŢII CRESCUTE CARE PROVOACĂ NUMEROASE FORME DE CANCER???????????????

RĂSPUNS CORECT : NICI UNUL !!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Şi acum urmează dovada că diplomaţii de la Ambasada Rămâniei în Ucraina în frunte cu şefii domniilor lor de la M.A.E. sunt coautori ai genocidului de la CIM Krivoi Rog!

20 august 2008:

От кого:sorin ghimes <sorin57@mail.ru
Кому:romania@adamant.net 
Дата:20 Авг 2008 17:02:19 
Тема:rugaminte 
win koi mac utf Перевести больше языков и словарей – Translate.ru
Excelenta Voastra,Domnule Ambasador,
Apelam la dumneavoastra cu speranta ca ne veti intelege si ne veti ajuta intr-o problema delicata pe care v-o detaliem in continuare.
Pe data de 03.07.2008 am trimis o Sesizare la Inspectia Muncii,doamnei Inspector General de Stat-Mariana Basuc.Printre alte probleme se afla si cea privind conditiile de munca pe santierul de la Dolinskaia,pentru construirea combinatului CIM-Krivoi Rog,in cadrul Filialelor ARCOM-KRIVOI ROG,UZINEXPORT-KRIVOI ROG si ARCIF-KRIVOI ROG.Despre aceasta problema am aflat din presa din tara.In ziarul Zona interzisa au aparut doua articole care fac referire in mod expres la conditiile deosebite in care au muncit mii de muncitori si specialisti romani si in care au mai ramas sa munceasca circa 100 de oameni.
1.In editia din19.03.2008 a aparut articolul din care va redam pasajul referitor la conditiile de munca de la Dolinskaia.
INTERVIU CU UNUL DINTRE ULTIMII ACADEMICIENI IN VIATA IN MATERIE DE KRIVOI ROG
Eduard Ovidiu Ohanesian – 2008-03-18
Fostul director adjunct al UzinExport S.A. ( fosta Uzin ExportImport) Bucuresti, Ion Hotaranu a participat la realizarea CIM Krivoi Rog inca de la demararea investitiei, comandata de conducerea fostei URSS. Hotaranu spune ca a partcipat la mai toate negocierile derulate pe problema Krivoi Rog si a facut nenumarate demersuri la persoanele responsabile din mai toate guvernele postdecembriste. Interviul lamureste in mare parte problemele referitoare la conventiile semnate de Romania cu partenerii externi si identifica documentele de baza care fundamenteaza investitia de la Krivoi Rog. O gaura neagra de care sunt legate si astazi peste 150 de firme romanesti.
Romanii au lucrat la CIM Krivoi Rog in conditii de radioactivitate naturala mare, fiind supusi unor anomalii magnetice extrem de puternice.
Dupa cum se stie, lucrarile in combinatul din Ucraina au fost demarate in 1986, adica exact in anul in care a avut loc cel mai mare accident nuclear din istoria omenirii, explozia de la Cernobal. Cum a fost influentat personalul deplasat la munca la Krivoi Rog ? Ca o opinie personala, de simplu cetatean care isi exercita dreptul la vot din patru in patru ani , mi se pare o nedreptate enorma ca actualii bugetari sa beneficieze de toate minunatiile de sporuri si facilitati salariale (citez sporul de antena) in conditiile in care in santierul CIM Krivoi Rog, mii si mii de barbati, sute de femei au lucrat, unii mai lucreaza si azi in conditii reale de radioactivitate naturala mare si de anomalii magnetice foarte puternice. Acestia nu au beneficiat de avantaje materiale la salariu sau la pensie, ci numai de caderea parului, a dintilor, declansarea unor boli, etc.(nu ca masa de oameni ci ca indivizi).Zona Dolinskaia este o zona puternic ionizata, descarcarile electrice sunt foarte violente, iar toata vegetatia are pronuntata textura lemnoasa. Selectia naturala a actionat de-a lungul vremurilor. Sunt putini bastinasi cardiaci monitorizati special, iar in perioada anomaniilor magnetice activitatea localnicilor este mai redusa, fiind persoane carora le este interzisa parasirea domiciliului.Exista si voci care condamna participare Romaniei la acest megaproiect comunist. A fost sau nu CIM Krivoi Rog o afacere buna pentru tara noastra ?
Domnule Ohanesian, ati lucrat in santier, dar responsabilitatile dvs. au fost in limita fisei postului, venind in contact cu unele realitati si/sau informatii mai mult sau mai putin reale, dar in nici un caz de substanta, care sa afecteze demolarea realizarii CIM Krivoi Rog si a Conventiei Bilaterale. Nu acele informatii, nu gura lumii, nu referirile unor indivizi duplicitari sau nesinceri, nu gainariile sau cotcariile caracterizeaza munca depusa de enorm de multi oameni de buna credinta atunci si acum anonimi. Krivoi Rog a fost o afacere buna, nefinalizata pentru ca la nivel de Conventie a fost derulata prost, iar Parlamentul prin reprezentantii sai nu a facut absolut nimic. Apreciez ca imperativa implicarea parlamentului in aducerea la zi a Afacerii Krivoi Rog si stabilirea masurilor de urmat. Avem nevoie de fapte nu de vorbe! Sunt perfect constient ca acest interviu va deranja, in special unele autoritati cu responsabilitati certe, dar facand parte din cei nevoiti sa invete la fata locului, pot afirma fara modestie ca in materie de Krivoi Rog, sunt unul din ultimii academicieni in viata.
2.In editia din 23.04.2008 a aparut articolul din care va redam pasajul referitor la conditiile de munca de la Dolinskaia.
SECRETELE ACCIDENTULUI NUCLEAR DE LA CERNOBIL
Eduard Ovidiu Ohanesian – 2008-04-22
Data de 26 aprilie 1986 marcheaza una dintre cele mai negre zile din istoria omenirii. Explozia reactorului nr. 4 de la Cernobil, cel mai grav accident nuclear petrecut vreodata a spulberat visul sovietic al obtinerii energiei ieftine, la indemana tuturor si a marcat dizolvarea URSS. Un test de rutina transforma varful tehnologiei sovietice intr-un dezastru. Zeci de mii de oameni au murit in catastrofa, sute au fost otraviti instantaneu. Norul radioactiv inalt de un kilometru s-a intins peste Europa, Asia si a ajuns in Statele Unite. Zone mari din Ucraina, Belarus, Europa si Scandinavia au fost contaminate. Au fost evacuati mai mult de 200.000 de oameni. De peste doua decenii, secretele accidentului au fost clasificate. |ntr-un raport secret, fostul sef KGB Iuri Andropov semnala erori grave inca de la inceputurile constructiei centralei de la Cernobil. Acum se stie ca sovieticii au evitat in ultima clipa un dezstru si mai mare care ar fi aruncat Europa in noaptea nucleara. Documente secrete ale Sovietului Suprem arata ca drama umanitara a fost musamalizata pe plan intern si international. Numeroase au fost si “coincidentele” nefericite ce au precedat sau urmat evenimentul. Cartea postala de inalta rezolutie a venit din spatiu. Ca si cum nu s-a intamplat nimic, in decembrie 1986, autoritatile romane hotarasc sa trimita ofiteri si muncitori pe teritoriul Ucrainei. 
Militarii si muncitorii romani afectati direct de explozia nucleara
Veteranii rachetisti spun ca in aprilie 1986, mai multe delegatii militare romanesti au fost surprinse de explozia nucleara, in apropierea localitatii Cernobil. Militarii rachetisti, trebuiau sa ajunga la o unitate secreta, aflata in padure la 11 km de Minsk, capitala fostei republici sovietice Belarus.
Miliatrii romani trimisi la specializare erau selectionati in vederea formarii unor regimente de rachete Neva, tip nou. Nucleele de tehnicieni constituite (baterii de rechete de fabricatie sovietica, radiotehnica) plecau la instruire pe o perioada de 4-6 luni. Rachetistii romani au fost surprinsi de evenimente intr-un hotel din Kiev, unde facusera popas, inainte de a ajunge la institutul de rachetistica. Militarii spun ca dupa ce au fost expusi radiatiilor, au avut mari probleme de sanatate. Nu au primit niciodata sporuri sau compensatii.
Ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, in luna Decembrie 1986, conducerea de partid de la Bucuresti hotaraste trimiterea muncitorilor romani pentru constructia Combinatului de Imbunatatire a Minereurilor Acide Krivoi Rog – Ucraina. Mii de constructori si specialisti din toate domeniile au lucrat la combinat, fara sa beneficieze de vreun spor de radiatii. Acestia nu au fost protejati in nici un fel, cu toate ca se stia de dimensiunile contaminarii teritoriului ucrainean, dar si de nivelul ridicat de radioactivitate naturala din zona oraselor Krivoi Rog – Kirovograd. In prezent, la CIM Krivoi Rog activeaza aproximativ 100 de muncitori romani in aceleasi conditii. Spre deosebire de ei, burtosii parlamentari de la Casa Poporului primesc spor de antena de 10 % din salariu.
————————-///—————————-
In baza celor doua articole am formulat intrebarea de mai jos.
“Fata de cele expuse mai sus sunt indreptatit sa solicit,in temeiul art. 269 din Codul Muncii, drepturile enuntate mai jos?

-sporul pentru conditii de munca periculoase si pentru conditii nocive de munca;
-acordarea grupei a II-a de munca pentru toata perioada lucrata la filiala ARCOM-KRIVOI ROG si reducerea corespunzatoare a varstei de pensionare;”
Pe data de 28.07.2008 cu Nr. P 1435/5193/28.07.2008 a fost transmis raspunsul,prin posta,semnat de Doamna Inspector General de Stat Mariana Basuc(pe care il atasez complet,scanat,la prezentul mesaj).Va redam pasajul care se refera la problema conditiilor deosebite de munca de la Dolinskaia.
In privinta muncii in conditii de radioactivitate si magnetism,va precizam ca activitatea fiind desfasurata pe teritoriul unui alt stat decat Romania,autoritatile romane nu au competenta sa demareze verificari si sa solutioneze cereri de acest gen.Ramane ca dumneavoastra sa va adresati institutiilor competente constituite la nivelul administratiei publice ukrainiene,precum si misiunii diplomatice romane in aceasta tara,pentru a stabili dimensiunea si efectele conditiilor de radioactivitate si magnetism in care va desfasurati activitatea.

—————————-///———————— 

In concluzie,Excelenta Voastra Domnule Ambasador,va rugam din tot sufletul sa ne intelegeti si sa ne sprijiniti in rezolvarea acestei probleme.Va rugam sa ne transmiteti,pe baza datelor pe care le detineti sau pe care le puteti obtine,pe cale diplomatica,de la institutiile competente ucrainiene,documentul care atesta faptul ca zona Dolinskaia este o zona cu radioactivitate naturala mare si cu anomalii magnetice puternice si ca este afectata de efectele accidentului nuclear de la Cenobal din anul 1986. 
Va multumim din toata inima pentru intelegere si ajutor. 
Cu deosebita stima si consideratie,
Ghimes Sorin,in numele tuturor celor care lucreaza la Dolinskaia si care doresc sa capete macar un spor de 10% la salariu si incadrarea in “conditii deosebite de munca” (fosta grupa a II-a de munca).

28500,г. Долинская,Кировоградская обл.
Ул. НОВА дом 70,кв. 61
Гимешу Сорину
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Acest mesaj a fost trimis,spre ştiinţă,şi Consulatului General al României de la Kiev pe adresa:

От кого:

 sorin ghimes <sorin57@mail.ru>

Кому:

konsulamb.kiev.ro@adamant.net

Дата:

Ср 20 авг 2008 17:19:55

Тема:

rugaminte

————————————————————————
Toată suflarea românească de la Dolinsca a aşteptat cu sufletul la gură răspunsul “pozitiv” al “excelenţei sale”!!!!!!!!!!!!!

Pe data de 7 septembrie 2008 se face “revenire”!!!!!

revenire
Sunday, September 7, 2008 11:19 AM
From:”ghimes sorin” <ghimess@yahoo.com>
Add sender to Contacts
To: romania@adamant.net                                         Exelenta Voastra Domnule Ambasador,
V-am trimis un mesaj pe data de 20 august 2008 de pe sorin57@mail.ru cu marea rugaminte de a ne ajuta.Va rog din suflet sa-mi raspundeti cum ne puteti ajuta in aceasta problema dureroasa,pentru noi,avand in vedere faptul ca numai dumneavoastra aveti posibilitatea de a ne ajuta.Pentru siguranta va redau,mai jos,mesajul din 20 august 2008.
____________________
Excelenta Voastra,Domnule Ambasador,
Apelam la dumneavoastra cu speranta ca ne veti intelege si ne veti ajuta intr-o problema delicata pe care v-o detaliem in continuare.

NOTĂ:Urmează restul mesajului transmis pe 20.08.2008. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MINUNE,MARE MINUNE!!!După numai 3 zile,pe 10 septembrie 2008,vine răspunsul de la Ambasadă!!!

Raspuns solicitare Ambasada 

Wednesday, September 10, 2008 1:23 AM
From:This sender is DomainKeys verified
“dumitru cheregi” <dumitruch@yahoo.com>
Add sender to Contacts
To:ghimess@yahoo.com
Stimate domnule Ghimes,
Referitor la mesajele trimise la Ambasada Romaniei in legatura cu problema nivelului de radiatii la Dolina, din pacate Ambasada nu detine datele pe care dumneavoastra le solicitati.
Data fiind complexitatea problemei, vom incerca sa identificam institutii din Ucraina care ar putea oferi astfel de date, le vom solicita si desigur vi le vom pune la dispozitie. 
Cu stima,
Dumitru Cheregi,
Consilier economic
Ambasada Romaniei in Ucraina
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Câtă vrăjeală!!!Câtă bătaie de joc!!! CONSILIERUL ECONOMIC CHEREGI NU ŞTIA CE INSTITUŢII DIN UCRAINA AR PUTEA “OFERI” ASTFEL DE DATE  ŞI “VA ÎNCERCA” SĂ LE IDENTIFICE!!!!!!!!!!!!!!!

RUŞINE “DIPLOMATULE” ROMÂN DE 2 BANI!!!

Dar bieţii oameni nu au sesizat miştoul şi minciuna din spatele vorbelor frumoase trimise ca răspuns!!!!!!!!!!!S-au bucurat enorm şi au început să aştepte cu multă încredere cele promise de nemernicul cheregi!

Au aşteptat,au aşteptat,au aşteptat,până când obosind de atâta aşteptare s-au hotărât să-i mai scrie odată şi “excelenţei sale” şi consulului general,pe 23 februarie 2009 :

 От кого:sorin ghimes <sorin57@mail.ru>
Кому:romania@adamant.net
Копии:konsulamb.kiev.ro@adamant.net
Дата:23 Фев 2009 02:22:27 
Тема:speranta 
win koi mac utf Перевести больше языков и словарей Translate.ru
Excelenta Voastra Domnule Ambasador,
Am citit cu multa bucurie,speranta si incredere raspunsul pe care ni l-ati trimis prin intermediul domnului consilier economic Cheregi.Am inceput sa numaram ca la armata AMR 60,59,58,…….,1,0 si am luat-o de la capat.Va rugam din tot sufletul sa ne dati o veste buna,sa ne trimiteti dovada ca in zona Dolinsca este un nivel de radiatii peste limita admisibila si au loc intense tulburari electromagnetice.Pana mai acum vreo 3-4 ani se anuntau in presa locala si la radio Dolinsca cand sunt furtuni magnetice si se facea recomandarea sa nu iesim din casa.Daca am fi stiut de atunci,strangeam toate ziarele cu asemenea comunicate si nu mai era nici o problema,dar acum ne-a rams doar speranta la dumneavoastra. 
Va multumim din suflet si asteptam cu nerabdare ajutorul solicitat.
Cu deosebita stima,consideratie si respect,
Ghimes Sorin si grupul de angajati din santierul CIM-Krivoi Rog din Dolinsca.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Şi iar au aşzeptat,au aşteptat,până când au făcut o re-revenire pe 30 martie 2009:

От кого:sorin ghimes <sorin57@mail.ru>
Кому:romania@adamant.net
Копии:konsulamb.kiev.ro@adamant.net
Дата:30 Мар 2009 02:51:39
Тема:re-revenire
win koi mac utf Перевести больше языков и словарей Translate.ru
Exelenta Voastra Domnule Ambasador,
Cu respect va informez ca au trecut cele 30 de zile prevazute de legea 544/2001,art. 7-(1),(2) si (3), si n-am primit inca nici un raspuns de la dumneavoastra.Considerati ca este mai util sa ne adresam domnului Ministru Diaconescu cu rugamintea de a ne ne rezolva dansul solicitarea noastra? 
In asteptarea unui raspuns pozitiv,cu deosebita consideratie,stima si respect,
Sorin Ghimes,in numele tuturor romanilor care muncesc la Dolinsca pe santierul CIM Krivoi Rog.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

N-au mai aşteptat răspunsul de la Kiev şi pe 3 aprilie 2009 i-au scris lui Cristian Diaconescu,ministrul de externe,SOCIAL-DEMOCRAT care lupta aprig pentru binele cetăţenilor,pentru condiţii mai bune de viaţă şi de muncă,de educaţie şi sănătate:

От кого:

 sorin ghimes <sorin57@mail.ru>

Кому:

 ministru@mae.ro

Дата:

Пт 03 апр 2009 14:16:29

Тема:

rugaminte

  Русский  Английский  Немецкий  Французский  Испанский      Русский  Английский  Немецкий  Французский  Испанский   Перевести

win    koi    mac    utf

Stimate Domnule Ministru,
Va redau mai jos corespondenta pe care am purtat-o cu Ambasada Romaniei si Consulatul General al Romaniei de la Kiev.Nu va rugam decat sa analizati mesajele noastre si raspunsul primit,lasand la latitudinea dumneavoastra sa apreciati ce se poate face mai departe.Avem insa rugamintea fierbinte de a ne scrie si noua ce ati hotarat pentru ca situatia noastra este deosebit de delicata (cei ce trebuie sa se preocupe de noi,romanii din Ucraina,ne trateaza cu indiferenta si ne duc cu zaharelul).
—————///——————————
1.Transmis pe 20 august 2008 17:02:19. Copia a fost trimisa la 17.19:55 si la Consulatul General de la Kiev.

NOTĂ: Urmează toată corespondenţa redată mai sus!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

V-a trecut prin cap că ministrul Diaconescu a măturat podeaua cu “excelenţa sa” şi cu “consulul general”!!!!!!!!!!!!!!Nici pomeneală!!!!!Tăcere mormântală!!!!!!!!!!!!!!!!!Pe 10 mai se revine invocând OG 27/2002,aprobată cu modificări şi completări de Legea 233/2002:

От кого:  sorin ghimes <sorin57@mail.ru>                                              
Кому: ministru@mae.ro
Копии: relatii_cu_publicul@mae.ro
Дата: Вс 10 мая 2009 10:37:42
Тема: <Без темы>
  Русский  Английский  Немецкий  Французский  Испанский      Русский  Английский  Немецкий  Французский  Испанский   Перевести

win    koi    mac    utf

Stimate Domnule Ministru,
Revenim cu rugamintea de a ne comunica ce ati dispus in legatura cu soarta noastra din Ucraina.Mentionez ca au trecut cele 30 de zile acordate de OG 27/2002l(art.8-(1)),aprobata de legea 233/2002,pentru transmiterea raspunsului, indiferent daca acesta este favorabil sau defavorabil.Va redau in continuare rugamintea pe care v-am transmis-o pe 03.04.2009.
NOTĂ:Se repetă integral mesajul din 03.04.2009 redat mai sus!
________________________________________________________ 

Aţi sperat să se întâmple vreo minune???NUUUUUUU!!!!! Aceeaşi tăcere mormântală!!!!!!!!!!!!PE 24 IUNIE 2009 SE FACE RE-RE-REVENIRE:

От кого:  sorin ghimes <sorin57@mail.ru>             
Кому: ministru@mae.rorelatii_cu_publicul@mae.ro, drp@gov.ro
Копии: relatiicupublicul@mmuncii.ro,realitateazilei@realitatea.net
Дата: Ср 24 июн 2009 00:19:03
Тема: re-re-revenire
  Русский  Английский  Немецкий  Французский  Испанский      Русский  Английский  Немецкий  Французский  Испанский   Перевести

win    koi    mac    utf

Stimate domnule Ministru,
Au trecut 43 de zile de la transmiterea mesajului meu (revenire la mesajul din 3 aprilie) si nu ati binevoit sa-mi raspundeti ce ati hotarat in ceea ce priveste soarta noastra si modul in care se ocupa de romanii care lucreaza in Ucraina Ambasada si Consulatul General al Romaniei de la Kiev.Credem ca nu e de loc fair play aceasta indiferenta totala pe care o manifestati fata de noi.Va redau mai jos toata corespondenta inceputa pe data de 23.02.2009. Rugamintea fierbinte este de a gasi putin timp si pentru noi,macar pentru a ne raspunde.Va multumim.Cu deosebita stima,
Sorin Ghimes,in numele tuturor muncitorilor de pe platforma CIM Krivoi Rog.
_________________________////_______________________________ 

ABIA ACUM S-AU ÎNDURAT SĂ TRANSMITĂ UN RĂSPUNS!!!DAR CU O NESIMŢIRE ŞI O BĂTAIE DE JOC CARE AU ÎNTRECUT CU MULT PE ALE “DIPLOMAŢILOR” DE LA KIEV!!!MINISTRUL,ENERVAT DE ATÂTA ÎNCĂPĂŢÂNARE,A DAT “TEMA” CIUMPALACILOR DE LA “DIRECŢIA RELAŢII CONSULARE” SĂ TRANSMITĂ RĂSPUNSUL MULT AŞTEPTAT (DIN FEBRUARIE 2008)!!!! PE DATA DE 26 IUNIE 2009,DUPĂ 1 AN ŞI 4 LUNI S-A TRANSMIS RĂSPUNSUL:


От кого:

“DRCO – Directia Relatii Consulare” < drco@mae.ro  в адресную книгув чёрный списокв фильтры

Кому:

< sorin57@mail.ru >

Копии:

“relatii_cu_publicul” < relatii_cu_publicul@mae.ro >

Дата:

Пт 26 июн 2009 13:51:06

Тема:

Raspuns mesaj H3/P/Co/862/24.06.2009

Приложения           Русский Английский Немецкий Французский Испанский             Русский Английский Немецкий Французский Испанский  Перевести

win    koi    mac    utf

Rugam confirmati primirea.

DRCo

Прикрепленные файлы: 1

raspuns email Sorin Ghimes,DRP, Ucraina, 25.06.2009, conditii lucru.doc

44 Кб   Скачать

                          MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE

DIRECŢIA GENERALĂ AFACERI CONSULARE

Nr. G5-1/P/1606                             25 iunie 2009

            Stimate domn,

Urmare scrisorii dumneavoastră adresate Ministerului Afacerilor Externe cu privire la condiţiile de lucru dela Combinatul KrivoiRog, Ucraina, vă aducem la cunoştinţă că am solicitat informaţii dela MMFPS– Inspecţia Muncii.

Din comunicarea primită rezultă că autorităţile române nu au competenţe legale pentru a efectua verificări pe teritoriile altor state, referitor la condiţiile de lucru în radioactivitate naturală mare şi anomalii magnetice  puternice.

În opinia instituţiei amintite mai sus, autorităţile ucrainene care au competenţă in domeniu, pot elibera documente care să ateste condiţiile dificile de lucru care pot afecta sănătatea celor care lucrează in zona Dolinskaia.

Cu stimă,

            Director DRCo

Domnului Sorin Ghimeş  sorin57@mail.ru

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remarcaţi câtă IMBECILITATE poate să fie în acest răspuns?

Inspecţia Muncii a spus clar:

“Ramane ca dumneavoastra sa va adresati institutiilor competente constituite la nivelul administratiei publice ukrainiene,precum si misiunii diplomatice romane in aceasta tara,pentru a stabili dimensiunea si efectele conditiilor de radioactivitate si magnetism in care va desfasurati activitatea.”

Consilierul CHEREGI de la KIEV a spus clar:

“Data fiind complexitatea problemei, vom incerca sa identificam institutii din Ucraina care ar putea oferi astfel de date, le vom solicita si desigur vi le vom pune la dispozitie.”

Tembelii de la DRCo au citit ce a scris Inspecţia Muncii şi consilierul Cheregi!!!Cu toate acestea răspunde că autorităţile române nu au competenţe legale pentru a efectua verificări pe teritoriile altor state”!!!Păi le-a cerut cineva să vină în Ucraina să verifice?????

TOATĂ TREABA ERA CA AMBASADA ŞI/SAU CONSULATUL GENERAL SĂ SOLICITE INSTITUŢIILOR COMPETENTE UCRAINIENE SĂ LE TRANSMITĂ UN BULETIN DE MĂSURĂTORI AL NIVELULUI DE RADIAŢIE ÎN REGIUNEA KIROVOGRAD ŞI O CONFIRMARE A FAPTULUI CĂ EXISTĂ ŞI O RADIOACTIVITATE NATURALĂ PUTERNICĂ ÎN REGIUNE ÎNSOŢITĂ DE ANOMALII MAGNETICE!!!!!!!!!!!!!!

Domniile lor ştiu foarte bine aceste lucruri dar LE ESTE INTERZIS DE A LE ADUCE LA CUNOŞTINŢA OPINIEI PUBLICE!!!!!!!!!!!!!AR TREBUI SĂ DEA TOŢI SOCOTEALĂ PENTRU GENOCID!!!!ŞI  S-AR ALEGE PRAFUL DE “AFACEREA” GRASĂ CU “GAURA NEAGRĂ” DE PESTE 1 MILIARD DE DOLARI DE LA CIM KRIVOI ROG!!!!!!!!!!!!!!

Vă aştept cu comentarii,aprecieri,şi mai ales cu completări!!!Simt că sunt mulţi,foare mulţi,care au câte ceva de adăugat!!! Advertisements