DECIZIE PENTRU

COMISIA CENTRALĂ DE INVENTARIERE A FILIALEI KRIVOI ROG PE ANUL 2002 PRIN INVENTARIEREA ELEMENTELOR DE ACTIV,CORPORALE ŞI NECORPORALE ŞI A ELEMENTELOR DE PASIV CE SE REGĂSESC ÎN SOLDURILE CONTURILOR CONTABILE :

1.ing. DRAGOMIRESCU VIOREL – PREŞEDINTE

2.ec. SIMIONESCU NICOLAE -VICEPREŞEDINTE

3.ec. ROMAN VASILE -VICEPREŞEDINTE

RESPONSABILI DE COMISII PE GESTIUNI :

-GESTIUNEA 01

1.ing. DRAGOMIRESCU VIOREL -RESPONSABIL COMISIE

-GESTIUNEA 02

1.ing. DRAGOMIRESCU VIOREL -RESPONSABIL COMISIE

-GESTIUNEA 02

1.ing. DRAGOMIRESCU VIOREL -RESPONSABIL COMISIE

-GESTIUNEA 05

1.ing. DRAGOMIRESCU VIOREL -RESPONSABIL COMISIE

-GESTIUNEA 06

1.ing. DRAGOMIRESCU VIOREL -RESPONSABIL COMISIE

-GESTIUNEA 13,14

1.ing. DRAGOMIRESCU VIOREL -RESPONSABIL COMISIE

DECIZIE EMISĂ ŞI SEMNATĂ DE PRIETENUL LUI BACHUS,ing. GHIRŢOI NICOLAE!DE LA ACESTA A PRELUAT PITICUL HANDICAPAT MÂNDRIA CRETINĂ DE A PUNE ŞTAMPILA (ÎN LIMBA RUSĂ) PE DOCUMENTELE INTERNE ALE FILIALEI!!! VORBA PROVERBULUI “PROSTUL PÂNĂ NU-I FUDUL PARCĂ NU E PROST DESTUL”!!!ÎN STÂNGA ESTE TRECUT ŞI CONTABILUL ŞEF ROMAN VASILE DAR ACESTA “A UITAT” SĂ SEMNEZE DECIZIA ALĂTURI DE DIRECTOR!!!

RESPONSABIL DE COMISIE LA 6 GESTIUNI,CELE MAI GRASE,ŞI, ÎN ACELAŞI TIMP,PREŞEDINTELE COMISIEI CENTRALE CARE VERIFICĂ RESPONSABILII DE COMISII!TARE DE TOT!!!IAR CONTABILUL ŞEF,CARE NU A SEMNAT DECIZIA,A MANEVRAT DIN UMBRĂEFECTUAREA INVENTARIERII ÎN TIMP RECORD!!!

Domnul Simionescu,proaspăt sosit ca şeful aprovizionării,a relatat modul în care se făceau inventarierile de sfârşit de ani,la foc automat şi total superficial!!!

CONSIDER CĂ ESTE CLAR CA LUMINA ZILEI ŞI NU MAI ESTE NEVOIE DE A DETALIA ŞI EXPLICA MODUL ÎN CARE S-AU “PITIT” TOATE FURĂCIUNILE.

După ce se termina inventarierea şi se trimitea “INVENTARUL” la Bucureşti venea echipa de “COMANDO” în frunte cu CRISTI MONTALION care opera “CORECŢIILE NECESARE” în BAZA DE DATE A CONTABILITĂŢII FILIALEI!!!ABIA ACUM PUTEM CONSIDERA INVENTARIEREA FINALIZATĂ CÂND “SCRIPTICUL” COINCIDE CU “FAPTICUL”!!!

  În articolul următor o să revin la articolul cu “CONTINUAREA GENOCIDULUI LA CIM KRIVOI ROG” cu câteva completări uluitoare de domeniul fantasticului:

 “În ceea ce priveşte volumul de materiale radioactive scurs, estimările noastre arată că reprezintă circa 10% din cât s-a scurs la Cernobîl”   

la Cernobîlau fost eliberate în atmosferă 5,3 milioane de terra becquereli

Victimele accidentului nuclear dela Cernobîl au fost tratate în Cuba timp de 20 de ani

De asemenea o să vă prezint corespondenţa unui fost angajat al filialei UZINEXPORT KRIVOI ROG purtată cu INSPECŢIA MUNCII (ŞPĂGARII ŞEFI AI ROMÂNIEI),AMBASADA ROMÂNIEI ÎN UCRAINA (TOŢI LIPIŢI CU PRENADEZ DE FOTOLII SĂ NU CUMVA SĂ CHELTUIASCĂ BANUL PUBLIC PE DEPLASĂRI ÎN TERITORIU) ŞI MINISTRUL DE EXTERNE CRISTIAN DIACONESCU (PE ATUNCI UN SOCIAL DEMOCRAT CARE LUPTA DIN RĂSPUTERI PENTRU PROTECŢIA SOCIALĂ ŞI MAI BINELE CETĂŢENILOR)!!!

ESTE NĂUCITOR ŞI TERIBIL DE DUREROS!!!

MI-AM PUS TOATE SPERANŢELE ÎN VORBELE ÎNŢELEPTE ALE LUI HORAŢIU :

Cel vinovat nu trebuie sa se bizuie pe incetineala cu care vine pedeapsa. 

Rar s-a intamplat ca vinovatul sa scape nepedepsit

            

Advertisements