3.NEPOTUL GEAMBAZI CEDEAZĂ PRESIUNII HANDICAPATULUI DRAGOMIRESCU CARE A CEDAT PRESIUNII INFRACTORULUI ROMAN!

Continui cu subiectul 3 deoarece este mult mai tare decât tentativa de diversiune executată asupra mea de un lacheu cretin al grupului infracţional dragomirescu-roman.

Începutul a fost făcut de curvarul infractor-criminalo-asasin roman vasile în august 2010!I-a trântit un referat tembelului handicapat dragomirescu prin care “îl roagă” să dispună masuri disciplinare cu domnul Măgureanu Octavian pentru a “nu încuraja pe viitor astfel de manifestări”!!!Staţi un pic să vedeţi “manifestările” şi să vă cruciţi!!! Manifestările constau în faptul că au apărut DOCUMENTE ale filialei-serviciul mecanizare-pe stâlpi în oraşul Dolinska iar Măgureanu Octavian era singura persoană care a deţinut ACEST DOCUMENT!!!!!

Tembelule,au apărut documente iar Măgureanu a deţinut acest document?????Ai trecut de clasa I-a cu beţişoare şi cerculeţe???Dacă Măgureanu a deţinut acest document şi au apărut pe stâlpi documente  ce legătură are Măgureanu cu documentele???Să vă explic la ce documente se referea infractorul.Se referea la “Lista cu piese Dacia” făcută de infractorul Ilie Mincu,omologul lui de la filiala rivală dar prietenă uzinexport krivoi-rog,piese pe care infractorul mincu să le vândă infractorului roman pe 1500 grivne dar să facă actele pe 3000 grivne!!!Demascarea aceastei afaceri ilegale i-a scos din minţi pe cei doi infractori (Apropo de Ilie Mincu,şi el a fost dat în urmărire generală de INTERPOL şi vă voi posta fotografia primită).Prin urmare de consecinţă infractorul roman l-a acuzat pe Măgureanu de încălcarea art. 26-alin. 1,literele d) şi f) şi art. 26-alin. 2,lit. b),h),i) şi m)!Culmea este că lit. h) şi m) sunt identice cu lit. d) şi f).Dar mai bine comentăm chiar pe referatul infractorului scris pe 19.08.2010, înregistrat pe 20.08.2010 şi repartizat de tembelul handicapat paraşutei infractorului,Parfene Gica,cu rezoluţia de trecere imediată în pază a lui Măgureanu şi preluarea mecanizării de către sluga servilă Damaschin Nicolae.Un om de bine a scos referatul de la dosar, l-a scanat şi a trimis copia scanată după original domnului Simionescu ce a binevoit să mi-o expedieze (cu oarecare întârziere).Observaţi găurile de la perforator şi acurateţea colii de hârtie (este evident că nu este o copie scanată după o copie xerox).

 

 

Deci Măgureanu a încălcat:

d)- “obligaţia de fidelitate” faţă de angajator

f)- “obligaţia de a respecta secretul de serviciu”;

h)- “obligaţia de loialitate” faţă de Angajator (la  lit. d) este angajator);

m)- “păstrarea secretului de serviciu”.

 

Lăsând la o parte faptul că bietul Măgureanu n-a avut absolut nici o legătură cu “documentele” – “acest document” lipite pe stâlpi iese în evidenţă un jigodism cras – o afacere ilegală (o escrocherie pe banii statutului) curvarul infractor o consideră “SECRET DE SERVICIU”!!!Romaneeeee vezi să nu-ţi pocnească guguloiul din gât de atâta jigodism!!!”Prietenii” chiar îl alintă “Fir-ar al dracului de ceangău guşat,nu i-ar mai muri mulţi înainte”!!!Documenteleacest document au fost (a fost) pierdute (pierdut) de însăşi infractorul ilie mincu.Documentul este listat la imprimantă cu rubricile:

P/U lei;Cantit;Valoare lei;Valoare grivne.

Are 45 de poziţii şi un total de 1547 lei.Totalul de “3124,94” şi moneda ucrainiană “grivne”  sunt scrise de mână,de mânuţa infractorului ilie mincu.

Documentele  acest document aflat la serviciul mecanizare are copletat în dreptul fiecărei poziţii şi nr. maşinii pentru care se potriveşte piesa respectivă!!!!La asta nu te-ai gândit jigodie sau l-ai vrut pe Damaschin care nu poate să te refuze la nici o “mânărie” că are grijă să-şi facă singur parte?????

În episodul următor o să vă prezint documentul pierdut de infractorul mincu şi ajuns în posesia subsemnatului. 

Tembelul handicapat pedofilo-homo-criminalo-asasin dragomirescu a pus imediat rezoluţia de sancţionare a lui Măgureanu prin trecerea la sectorul pază şi a repartizat referatul paraşutei lui roman vasile, Parfene Gica (ca să fiu corect este paraşuta ambilor infractori,roman vasile şi mincu ilie,are grafic de primire,o zi ilie,2 zile vasile că o ţine şefă de personal!),pentru aducerea la îndeplinire!!!În aceeaşi zi,20.08.2010, tembelul handicapat semnează decizia nr. 11, de retrogradare a lui Măgureanu Octavian,întocmită de paraşuta Parfene.Pe data de 23.08.2010 Măgureanu Octavian face contestaţie “În atenţia Domnului Director General al S.C. ARCOM S.A. BUCUREŞTI”!Adică nepotului Geambazi!!!După ce în prealabil l-a informat pe “CONSILIERUL JURIDIC” ROŞIORU(!!!!) care i-a transmis “să stea liniştit şi să-şi vadă de treabă”!!!!!Deşi această decizie a fost emisă cu încălcarea gravă a prevederilor Codului Muncii (adică fără efectuarea CERCETĂRII DISCIPLINARE PREALABILE) şi este sub SANCŢIUNEA NULITĂŢII ABSOLUTE,atât “consilierul juridic” Roşioru Marian cât şi “nepotul” Geambazi Vasile au rămas neclintiţi pe varianta consilierului “STAI LINIŞTIT ŞI VEZI-ŢI DE TREABĂ CĂ FIECARE VA PLĂTI ÎN DREPTUL LUI CÂND VA VENI MOMENTUL”!!!!!Vă prezint în continuare şi contestaţia domnului Măgureanu Octavian care a ajuns la coşul de gunoi al “nepotului”!

DE ATUNCI AU TRECUT APROAPE DOI ANI ŞI “MOMENTUL” ÎNCĂ NU A SOSIT!!!!!”NEPOTUL” GEAMBAZI NU POATE SĂ-I SUPERE PE CEI 2 INFRACTORI DEOARECE A PUS ŞI EL BOTUL,CA ŞI PREDECESORII SĂI,LA ŞPAGA OFERITĂ DE ACEŞTIA CU LARGHEŢE CĂ DOAR AU DE UNDE!!!Aproape au terminat de prăduit dalele mari din Bază,au scos şi dalele mici din toate magaziile şi le-au stivuit frumos în aşteptarea trailerelor!Au stabilit preţul de 120.000 de dolari pentru colonia Maiak de le-au căzut plombele celor interesaţi de cumpărarea Maiakului.Povestea unul din clienţi că s-a făcut şi o expertiză de evaluare şi nu s-a ridicat peste 17-20.000 de dolari având în vedere starea avansată de degradare a barăcilor.Spunea alt client că dacă,prin absurd,ar da 50.000 de dolari lui roman vasile,cu cheltuielile de vămuire,plată TVA,experţi,alte taxe,manoperă de demontare,manoperă de sortare,manoperă de reparare sau de cârpeală,încărcare,transport,descărcare,depozitare,ar depăşi cu mult 120.000 de dolari!!!!!Dar să ceri 120.000 de dolari pe nişte putregaiuri este o lăcomie şi nesimţire strigătoare la cer.A încheiat “S-aştepte roman până găseşte vreun nebun care să-i dea atâţia bani”!!!Cu slovacii e cu totul altă treabă,elegantă şi civilizată,am semnat o convenţie,am stabilit preţul total şi am convenit că vom plăti parţial pe măsură ce demontăm şi vindem ce am demontat.Şi,scuze,dar barăcile slovacilor sunt întreţinute excepţional,sunt aproape noi,chiar şi ale bulgarilor au fost mult mai bune decât putregaiurile din Maiak!Totul se face cu girul beneficiarului GOKOR şi cu toate taxele şi vămuirile făcute ca la carte!Omul de afaceri Cerkun a semnat protocolul cu slovacii pentru cumpărarea separatoarelor magnetice şi a confecţiei metalice de susţinere din Corpul de separare magnetică.Protocol avizat de Ministerul de resort din Slovacia şi de Ministerul de resort din Ucraina.Transparent cu cărtile pe masă!!!

NU JAF PE FURIŞ ŞI PE UŞA DIN DOS CA ROMÂNII!!!!!

În episodul următor vă prezint alt caz,cazul domnului Păduraru Vasile,în care “nepotul” Geambazi cedează presiunilor tembelului handicapat dragomirescu viorel care cedează presiunilor ceangăului guşat roman vasile. 

În încheiere,aşa cum am promis mai sus,vă prezint pe primul din cei trei,de la filiala uzinexport krivoi-rog,daţi în urmărire generală de INTERPOL,curvarul infractor MINCU ILIE!