2.TENTATIVA DE DIVERSIUNE A SLUGII CRETINE A TEMBELILOR DRAGOMIRESCU ŞI ROMAN!        

La articolul meu  “1.GRUPUL INFRACŢIONAL GEAMBAZI-HAMPU-DRAGOMIRESCU-ROMAN A TRECUT LA REPRESALII!2.JAFUL ÎN RITM ACCELERAT!SE APROPIE SĂRBĂTORILE DE PAŞTI ŞI FOAMEA E MARE!!!“pe care l-am publicat pe 31.03.2011 am aprobat un comentariu care mi-a trezit interesul şi a urmat o întreagă corespondenţă,mai întâi pe blog şi apoi continuată pe e-mail.Mărturisesc că la început m-am lăsat păcălit de comentariile lichelei şi abia într-un târziu m-am lămurit cu cine am de-a face. O să înţelegeţi totul citind în continuare schimbul de mesaje,în ordine cronologică,dintre subsemnatul şi lacheul infractorilor penali ROMAN VASILE + VIOREL DRAGOMIRESCU.

—————————————————————————————————

   arcom   stoi_itos@yahoo.com
46.247.144.199
                                 

Submitted on 2011/04/10 at 18:40

ADEVARAT-ADEVARAT scris si publicat, trimit in tara cozile proaste dar capurile destepte ramin in continuare sa distruga si sa vinda tot ce este posibil, va venii si ziua cind cei doi sefi (Dragomirescu-Roman) impeuna cu Geambazi sustinatorul lor vor raspunde penal si vor trage consecintele legii, de distrugere al acestui mare combinat care din bugetul Romaniei se cheltuie milione de euro ptr. conservarea acestuia si nu se face nimic decit sa fure si sa imparta banii intre cei trei, am mai multe informatii scrie-mi pe stoi_itos@yahoo.com

————————————————————————————————–

bmarinescu41  bmarinescu41.wordpress.com

Submitted on 2011/04/10 at 22:31 | In reply to arcom.

Am crezut că eşti un om serios şi-mi dai o adresă de e-mail validă!Ţi-am scris imediat dar mesajul mi-a fost returnat pe motiv că stoi_itos nu are cont în yahoo!
“This user doesn’t have a yahoo.com account (stoi_itos@yahoo.com)”.
Aştept o revenire cu o adresă validă de mail.
S-auzim numai de bine.

————————————————————————————————–

arcom    stoi70@yahoo.com
95.111.240.83 

Submitted on 2011/04/12 at 13:30 | In reply to bmarinescu41.

scuze!!!!!dar imi pare bine ca putem colabora, am informatii trasnet dar le voi da atunci cind va fii cazul, sper ca vor fii de folos ptr. a distruge mafia din ARCOM-KRIVOI ROG (stoi70@yahoo.com)

————————————————————————————————–

Asta a fost tot pe blog.Restul de mesaje s-au transmis pe e.mail.

Citiţi cu multă atenţie mesajele mele pentru că veţi afla furăciuni proaspete ale infractorilor ROMAN+DRAGOMIRESCU coordonaţi şi verificaţi atent de la “CENTRU” de “nepotul” GEAMBAZI!!!

În articolul următor vă voi prezenta situaţia aproape exactă a vânzărilor de dale, din perioada 04.04. – 08.07.2011,clientului tradiţional KOLEA care le-a dus la NIKOLAEV unde are sediul afacerilor excelente cu HOŢII ROMAN+DRAGOMIRESCU.Prin amabilitatea unei persoane importante din cadrul combinatului i-a fost transmis domnului Simionescu un extras din registrul de poartă al PUNCTULUI DE CONTROL Nr. 1 al combinatului (punct de control asigurat de personalul de pază al beneficiarului).În curând voi primi de la domnul Simionescu lista cu maşinile încărcate cu dale care au trecut de punctul de control (cu acordul conducerii beneficiarului,care a participat şi la împărţeala banilor împreună şi cu vameşul) şi au luat drumul Nikolaevului.KOLEA este clientul permanent la dale,începuturile fiind încă de pe vremea directorului Ghirţoi Nicolae,beţivul infractor scos la “pensie” ca să-i facă loc piticului handicapato-pedofilo-homo-infractoro-criminalo-asasin DRAGOMIRESCU VIOREL,ţinut în braţe şi protejat de paraşuta penală HAMPU-NISTORESCU VIVI şi,evident,”nepotul” GEAMBAZI!Şi asta pentru că,împreună cu curvarul infractoro-criminalo-asasin ROMAN VASILE,”COTIZEAZĂ LA GREU” din banii încasaţi din furăciuni!!! Veţi afla cât au încasat pe dale în ultimele 3 luni,cât a fost partea lor şi ce “COTIZAŢIE” a depus ROMAN VASILE,care se află în ţară încă din 20.06.2011 şi nu numai pentru prezentarea la termen la Judecătoria sect. 1 în procesul intentat de domnul Simionescu, în buzunarul larg al “nepotului”.Tot în articolul următor vă voi prezenta hotărârea năpăstuiţilor,CARE NU ŞI-AU PRIMIT DREPTURILE BĂNEŞTI DE 9 LUNI DE ZILE,de a intra în GREVA FOAMEI!!!Dacă până pe data de 15 IULIE 2011 nu vine Toma Gheorghe cu diurna pe trimestrul 4-2010 şi trimestrul 1-2011 şi cu leii pe lunile februarie,martie,aprilie,mai şi iunie 2011,vor declanşa greva foamei şi vor mărşălui cu pancarte de gât şi banderole pe frunte,pe care vor fi scise cuvintele “GREVA FOAMEI” şi “ГОЛОДОВКА”,atât prin curte cât şi prin faţa PRIMĂRIEI,care se află lângă blocul colonie al românilor!!!Sper ca să nu fie nevoie de această acţiune disperată şi Toma Gheorghe să le aducă toţi banii care li se cuvin!!!

———————————————————————————

Continui să vă prezint corespondenţa purtată pe mail cu lacheul celor doi infractori şi vă las plăcerea să descoperiţi momentul în care am înţeles că este o tentativă cretină de diversiune.    

———————————————————————————

Fw: CIM KRIVOI ROG                 Tuesday, 12 April, 2011 22:53

From:“Bogdan Marinescu” < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

To: stoi70@yahoo.com

— On Sun, 10/4/11, Bogdan Marinescu <bmarinescu41@yahoo.co.uk> wrote:
From: Bogdan Marinescu <bmarinescu41@yahoo.co.uk>
Subject: CIM KRIVOI ROG
To: stoi_itos@yahoo.com
Date: Sunday, 10 April, 2011, 20:25
Am citit cu multă plăcere comentariul tău.M-a bucurat faptul că ai şi vrei să-mi dai mai multe informaţii despre jaful sistematic al patrimoniului combinatului.

Deja Roman şi Parfene au fost chemaţila Poliţie-Investigare Fraude pe 5 aprilie să dea un “extemporal”!!!

Se apropie funia de par încet,încet!

“Cel vinovat nu trebuie sa se bizuie pe incetineala cu care vine pedeapsa. Rar s-a intamplat ca vinovatul sa scape nepedepsit” – (Horaţiu)

Au ajuns zvonuri interesante de la Dolinsca.Cumpărătorular fi preluat deja partea ucraineană şi a bătut palma şi cu slovacii la PREŢ.Băieţii lucrează intens la verificarea documentelor la partea română,Fabrica de pelete,urmând ca să treacă la verificările pe teren,astfel ca până la sfârşitul lui iunie să se rezolve şi cu românii!!!

Aştept cu mult interes şi nerăbdare orice informaţie pe care să o public pe blog şi să o trimit domnului Simionescu care o va trimite ca SESIZARE guvernului,senatului,camerei deputaţilor,jurnaliştilor,reporterilor TV, etc. Avem o bază bogată de date cu adrese de e-mail ale “destinatarilor tradiţionali” (cum îi numesc eu pe blog).

Dacă informaţia este mai dură se poate transforma în “PLÂNGERE PENALĂ”!!!

S-auzim numai de bine. 

 

 ————————————————————————————————–

 

[ No Subject ]                          Wednesday, 13 April, 2011 9:38

From:“Stoi Stoi” < stoi70@yahoo.com >

To: bmarinescu41@yahoo.co.uk

sper sa fie de folos ce voi da (documente si poze) dar nu acum, ptr.ca fiecare isi apara fundul cum poate, pozele mai ales ma pot identifica si nu  imi pot creea singur probleme, am poze cum nu a mai avut nici un articol publicat, clare cu furaciuninile facute de Dracomirescu&Roman, dar orce informatie actuala o pot da, dar din trecut mai tirziu.. sper ca va venii si ziua treptatii!!! acum hotii  cu venirea celor trei noi paznici din tara calmeaza oamenii cu vorbe de cinci lei promitindule la cei plecati si la prostii care au ramas ca regele Dragomirescu le  rezolva pe toate si toti la cererea lui se vor intoarce, idiotul, cum poti sa vorbesti asa prostii, cind totul e pe finish. Sanatate si ne vom auzii.

———————————————————————————–

Re: informaţii,documente,poze,sesizări,plângeri penale,etc.  Wednesday, 13 April, 2011 17:46

From: “Bogdan Marinescu” < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

To:”Stoi Stoi” < stoi70@yahoo.com >

Mulţumesc pentru răspuns.Sunt minunate şi informaţiile actuale dacă sunt altele decât cele pe care le primesc eu şi Simionescu!Ceva documente sau poze actuale ar fi de milioane!

Retrimiterea la Dolinsca a primilor trei plecaţi a fost confirmată şi de alte surse.Se pare că vor pleca spre Dolinsca imediat după Paşti!!!

Le-au închis gura cu ceva mărunţiş!Vineri,8 aprilie,a venit Toma Ghe. cu cei 3 paznici dela SECURITY GUARD,le-a adus leii pe trim. 4/2010 şi ianuarie 2011,şi a plecat ieri dimineaţă cu 4 oameni.Le-a închis gura să nu facă urât de sărbători,că băieţii ajunseseră la disperare şi spuneau că mai au puţin şi explodează!!!

S-a confirmat şi faptul că Roman şi Gina Parfene au fost să dea extemporal la Poliţie-Investigare Fraude.Roman se pare că o să ajungăla Dolinsca în noaptea asta!

Dragomirescu a reluat activitatea de vânzare a dalelor din Bază,începută luni 4 aprilie şi întreruptă după 3 zile,şi continuă tăierea conteinerelor barăci ale TIAB-ului (15 buc.).Astea 2 acţiuni sunt cu acordul lui Abramovici,jidanul veteran la GOKOR,pentru că nici ei nu mai au mult de stat.Ultimile ştiri sunt că ruşii au preluat deja partea ucraineană şi au bătut palma cu slovacii la PREŢ!!

Comisia munceşte de 2 luni la verificarea documentelor şi evaluarea scriptică a Fabricii de pelete,partea noastră,urmând ca în curând să verifice scripticul cu fapticul!!!!!Adică verificarea pe teren a ce a mai rămas întreg din situaţiile de lucrări semnate de beneficiar.Atunci începe,în sfârşit,şi jalea cea mare pentru infractori!!!!!

O să bag toate astea pe blog cât de curând.Întâi bag ce am promis-Comisia Centrală de inventariere cu piticul handicapat preşedinte şi apoi cele de mai sus.

Aştept cu nerăbdare ceva proaspăt!

S-auzim numai de bine! 

———————————————————————————–

HRISTOS A ÎNVIAT!                         Sunday, 24 April, 2011 8:55

From:“Bogdan Marinescu” < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

To:“Stoi Stoi” < stoi70@yahoo.com >

HRISTOS A ÎNVIAT!

Aşteptat noutăţile din actualitate promise.

Se pare că în curând firma de pază,care a trimis cei 3 ciumpalaci la Dolinsca,va trimite încă 37 de oameni pentru a schimba pe toţi existenţi şi a asigura efectivul complet de paznici pentru cele 10 posturi de pază!

S-auzim numai de bine.

—————————————————————————————————

[ No Subject ]                                Monday, 25 April, 2011 11:55

From:”Stoi Stoi” < stoi70@yahoo.com >

To:”Bogdan Marinescu” < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

ADEVARAT A INVIAT -vom astepta schimbarile si important este sa nu ramina cei doi hoti Dragomirescu-Roman ca sa continue cu distrugerea si praduirea materialelor ramase, asa cum isi explica Dragomirescu vinzarea dalelor din baza “ele sint platite din toamna banii ia-m incasat si acum le iau ei (ukrainenii -Colea) cind pot” jegosu crede ca lumea este fraiera si nu stie cum lucreaza astea, au mai ramas 200 buc. si Colea le lasa asa pe vorbele unui ,,pitic handicapat” -marfa si banu asa se lucreaza.

Voi da ceva mai bun dupa 15-05   dupa plecarea lui M.Octavian, Paduraru Vasile si astept ceva pe blog ptr. ca stiu ca ati mai primit informatii……. Pe curind!

———————————————————————————–

schimbări,informaţii                  Monday, 25 April, 2011 18:47

From:”Bogdan Marinescu” < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

To:”Stoi Stoi” < stoi70@yahoo.com >

Amice Stoi,

Nu ştiu ce schimbări trebuie să aşteptăm.Dacă le ştii şi eşti sigur pe ele varsă-le şi vor apare pe blog ca “bomba zilei”!Treaba cu dalele şi Kolea e veche şi am pus-o pe blog mai de mult!Ai scris că vei da ceva mai bun după 15-05!Dar până acum n-ai dat nimic!Poate ai vrut să spui că vei da ceva bun după 15-05.Şi nu înţeleg de ce după 15-05 după plecarea lui M.Octavian şi Paduraru Vasile?Ce legătură are plecarea celor 2 cu informaţiile pe care le ai?Ţin să te informez că eu nu am absolut nimic de-a face cu cei mici din filială care nu văd altceva în faţa ochilor decât plata la vreme a salariilor şi valutei.Tot ce aflăm provine de la voi de la birouri,de la veteranii care le ştiu pe toate care se învârt în filială.Simionescu a reactivat toate relaţiile bune pe care le avea în Dolinsca.Informaţii primim şi de la localnici cu funcţii importante prin combinat şi nu numai.

Paznicii spun una şi bună:”Din partea mea să vândă tot combinatul,să-şi umfle buzunarele cu milioane de parai,treaba lor dar să ne dea drepturile noastre la timp,lună de lună,nu să-şi bată joc de noi să ni-i dea la 7 luni odată”!!!Mai multe nu afli de la ei pentru că le e frică să nu-i trimită în ţară disciplinar golanii Roman+Dragomirescu!!!

Deci amice Stoi,dacă ai ceva de transmis dă-i drumul şi nu mai aştepta plecarea celor 2 ciumpalaci.Deja golanii au pregătit plecarea a încă 3 ciumpalaci,dar s-ar putea să le iasă pe nas rău de tot cu ăştia!!!Abia aşteptăm momentul când se va amorsa această bombă cu efect imediat! 

Dacă nu ai nimic şi încerci doar să mă tragi de limbă pentru a afla ce mai ştim pentru a preveni pe golani ca să-şi pregătească apărarea să ştii că nu ai şanse de reuşită.

Îţi spun ultima livrare către Simionescu ca să le-o spui lui Roman+Piticul să vedem cum se pot apăra la chestia asta:Foi de parcurs FALSE,semnate în alb fără trasee,fără Km,fără consum normat.Ce părere ai de chestia asta???Dacă te interesează pot să-ţi ataşez câte o Foaie pentru fiecare din cei doi.Simionescu abia aşteaptă să completeze plângerea penală cu aceste exemple minunate.

S-auzim numai de bine.

———————————————————————————-

Re:                                                     Thursday, 2 June, 2011 20:36

From:”Bogdan Marinescu” < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

Add sender to Contacts

To:”Stoi Stoi” < stoi70@yahoo.com >

Amice Stoi,

O. Magureanu a plecat de mult iar Vasile Paduraru ocoleste filiala la1 Km.Nu crezi ca ar fi timpul potrivit sa incepi sa dai drumul la materiale?

Slovacii au vandut Baza de productie cu 80.000 de dolari.

Marele om de afaceri Cerkun a dat anunt in toate ziarele ca angajeaza urgent sudori autogeni.Incepe sa taie tot in tarlaua slovacilor din combinat.Deci cu slovacii s-a cam terminat negocierea.Urmeaza in curand si tragerea liniei cu romanii.

Am primit copia scanata dupa originalul referatului piticului handicapat din 14 aprilie 2011 (nu copia xerox pe care i-a dat-o Geambazi lui Paduraru) in care se mentioneaza ca revine la referatul din 20.01.2011 si ca daca nu-i concediaza pe cei 2 vinovati,Paduraru si Magureanu,e de jale.In urma acestui referat a fost concediat Paduraru!

Am primit si copia scanata dupa original a referatului facut de Roman lui Magureanu in august 2010 in urma caruia piticul handicapat l-a trecut pe Magureanu in paza.

Furtul din Magazia “Custodie UEI” a fost stabilita la aproximativ 10.000 de dolari.Piticul handicapat nu mai are curajul sa impute banii paznicilor si se da de ceasul mortii ca nu stie cum s-o rezolve!De fapt piticul handicapat e pe lista neagra a lui Geambi si se pare ca luna asta se va deplasala Dolinsca sa-l anunte vestea cea buna si sa-l imputerniceasca pe Roman si cu atributiile de director!Geambazi e baiat istet.Trebuie sa tina pe cineva la Dolinsca sa i se sparga toate oalele in capul lui cand va veni “CLIPA”!

Mi-a trimis si Batranul comandant Ghimes ca piticul handicapat l-a amenintat din nou cu actionarea in instanta si cu daune morale de 1 milion de dolari,exact ca anul trecut,Ghimes spunandu-i ca asteapta de 1 an de zile sa se intalneasca cu el la tribunal sa rezolve problema si sa se hotarasca cine cui trebuie sa plateasca daune morale!!!Sluga Renghea pune umarul serios in sprijinirea actiunilor tembele si cretine ale piticului handicapat!!!

Mi-am luat o mini vacanta si n-am mai vrut sa aud si sa stiu nimic de acest subiect.Dar vacanta s-a terminat si de maine incep sa ma ocup serios de treaba.

Tot ce ti-am scris va apare intr-un articol “bomba” dar mai stufos cu analize si comentarii la fiecare subiect.

Astept materiale bomba de la tine ca sa iasa un articol de topul topurilor.Daca te-ai inmuiat si ai renuntat nu-i nimic,va iesi un articol doar de top.

Sa traiesti elegant si s-auzim de bine. 

———————————————————————————–

Re:                                                  Thursday, 9 June, 2011 15:53

From:”Stoi Stoi” < stoi70@yahoo.com >

To:”Bogdan Marinescu” < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

va venii timpul cind ne vom intilni personal, ce am nu pot posta pe net, cred ca ma intelegi, stiu ca multi asteapta ceva ca sa-i termine pe jegosii astea, dar!!!!!!!! si de Ghimes voi lua legatura chiar cred ca bmarinescu este una si aceiasi persoana,  faptul ca Geambazi vine la Dolinska este si o informatie data de mine unei persoane care a ajuns in miinile bosului dar daca va fi fara rezultat atunci ne vom intilnii.

———————————————————————————–

Re:                                                Saturday, 11 June, 2011 5:57

From:”Bogdan Marinescu” < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

To:”Stoi Stoi” < stoi70@yahoo.com >

Amice Stoi,

M-au distrat încercările tale puerile de a mă convinge că nici româneşte nu ştii prea bine,că vrei să pari ceea ce nu eşti (vreun paznic semianalfabet sau vreun localnic care are relaţii cu românii şi care o “ciupeşte” româneşte ) dar a început să mă supere ideea că mă iei de fraer şi pun botul la toate “smekeriile” tale cretine.

Mai aveam puţin şi postam articolul despre care ţi-am spus.M-am răzgândit şi o să-i mai adaug un capitol.Articolul se va intitula:

1.Castraţi pedofilul handicapat! 2.Ciumpalacul Geambazi cedează presiunilor piticului handicapat Dragomirescu şi concediază “incomozii”! 3.Piticul handicapat sufocat de “papucul” infractorului Roman Vasile! 4.Tentative de diversiune ale slugii cretine a piticului handicapat şi infractorului Roman Vasile! 

“si de Ghimes voi lua legatura chiar cred ca bmarinescu este una si aceiasi persoana”!!!În ce limbă vorbeşti şi scrii mister “descoperire epocală”???Eşti la fel ca cretinii care au lansat ideea şi care au răspândit-o pe unde au găsit alţi tembeli care să-i creadă!!!

Aştept comentariile tale “profesionale” la articolul sus menţionat care va apare azi sau cel mai târziu mâine.

Îţi dau mai jos un fragment în avanpremieră.

Pedofilii şi violatorii, castraţi ca maidanezii

Parlamentarii propun ca puşcăriaşii condamnaţi pentru abuzuri sexuale să fie trataţi cu pastile care să le inhibe, pe viaţă, pornirile animalice.

Pedofilul Stelian Nicolae, zis “Spanac”, a primit cea mai mare pedeapsă din sistemul judiciar românesc: 30 de ani de închisoare. Bărbatul a recunoscut în faţa judecătorilor că a abuzat sexual 8 minori, “convingându-i” prin bătaie.

Oripilaţi de numărul mare de violatori şi pedofili care există în România, câţiva parlamentari au pregătit o lege care vizează castrarea cu pastile, prin metode chimice.

Modelul legislativ este preluat din Polonia şi este aplicat şi în alte ţări europene. “În timpul detenţiei, în regimul penitenciar, persoanelor condamnate pentru viol şi pedofilie li se aplică, de către medici, un tratament chimic”, a explicat senatorul Iulian Urban, unul dintre iniţiatorii legii castrării pedofililor şi violatorilor.
“Măsura provoacă fiori”
În România sunt peste 1.400 de condamnaţi definitiv pentru viol şi pedofilie, dintre care o parte sunt la a doua sentinţă pentru acelaşi gen de infracţiuni.

———————————————————————————–

Re:                                                     Sunday, 12 June, 2011 16:15

From:”Stoi Stoi” < stoi70@yahoo.com >

To:”Bogdan Marinescu” < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

te crezi marele critic literar si nu stii cum sa iti dai parerea!!!!!!!!!  citesteti timpeniile tale scrise mediocre si bolnave pe care le postezi FARA NICI UN REZULTAT, Roman si Dragomirescu iti rid in fata si toti care iti citesc prostiile, ai pierdut mult, aveam sa iti dau o informatie buna  care trebuia rabdare si bine ca acum stiu ce iti poate capul, esti un IDIOT, nici prin cap nu iti trece ce ai pierdut ADIOSSSSSSSSSSS

———————————————————————————

Re:                                                   Sunday, 12 June, 2011 18:41

From:”Bogdan Marinescu” < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

To:”Stoi Stoi” < stoi70@yahoo.com >

Message contains attachments

1 File (212KB)

1.Nu mă cred nici un fel de critic literar.Prezint fapte reale primite din surse sigure.

2.Mai pune mâna pe gramatica limbii române poate reuşeşti să scri şi corect româneşte!

3.Roman şi Dragomirescu nu râd ci turbează cu fiecare articol postat de mine.Urmăreşte-le reacţia după citirea articolului de care ţi-am spus.După ce îţi transmit acest mesaj încep să transcriu articolul care este gata şi aşteaptă să fie postat.Geambazi a citit tot şi va acţiona în consecinţă!Piticul a primit decizia de pensionare!Când începe să-şi facă bagajele?Sau s-a milogit în genunchi la “şefu” şi a mai căpătat o dispensă de 6 luni???  

4.N-am pierdut nimic!Informaţiile tale “bune” sunt ori vechi şi nerelvante ori egale cu ZERO BARAT!Se încarcă la greu dalele din Bază.Au fost stivuite şi dalele mici scoase de prin depozite.Cretinul infractor Roman Vasile nu vrea decât 120.000 de dolari pe Maiak deşi experţii dela Krivoi Rogau evaluat colonia Maiak la maximum 17-20.000!!!Slovacii au vândut depozite din Baza lor cu 13-14.000 de dolari bucata dar erau intreţinute ca lumea şi arătau ca noi!În Maiak totul e putred şi stă să cadă!Slovacii au vândut şi separatoarele magnetice din Fabrica de separare magnetică din combinat împreună cu toată confecţia metalică de susţinere.Cerkun a început deja operaţiunea de tăiere şi transport la centrele de colectare a fierului vechi.Oamenii de afaceri locali declară că nu reuşesc să înţeleagă lăcomia cretină a a lui Roman şi Dragomirescu şi că au făcut afaceri bune cu românii doar până a plecat Ghirţoi în ţară!!!

5.IDIOŢI sunt cei care gândesc şi scriu ca d-alde tine,cu ochelari de cal şi cârlig în nas ca la porci să nu vadă adevărul şi să facă în continuare pantofii cu cremă “şefilor” aplecaţi până la pământ!!!

6.Adrian,Doru,Marian,Dorin,Vasile,Viorel sau oricare altul din filială care te-ai rebotezat Stoi e jalnic felul în care ai gândit,sau ţi s-a impus,această tentativă de diversiune cretină!!!

Tot schimbul de mesaje va face obiectul capitolului 4 al articolului menţionat.

Subscriu la finalul mesajului tău:

ADIOSSSSSSSSSSS!!!

———————————————————————————-

NU AU PRIMIT DIURNA ÎNCEPÂND CU LUNA OCTOMBRIE 2010!!!!!!!

NU AU PRIMIT LEII ÎNCEPÂND CU LUNA FEBRUARIE 2011!!!!!!!

TOŢI CREDITORII AU ZIS PAS PÂNĂ LA ACHITAREA DATORIILOR!!!!!!!

TOŢI CREDITORII AMENINŢĂ CU “NASOALE!” DACĂ NU SE ACHITĂ DATORIILE!!!!!!!

LA REGISTRELE CU DATORNICI DIN TOATE MAGAZINELE ALIMENTARE S-A TRAS LINIE ŞI SE AŞTEAPTĂ ACHITAREA DATORIILOR!!!!!!! 

AU AJUNS LA DISPERARE CĂ NU MAI AU CU CE SĂ-ŞI CUMPERE DE MÂNCARE IAR FAMILIILE ÎN ŢARĂ SUNT ÎNGLODATE ÎN DATORII!!!!!!!

ÎN ACELAŞI TIMP INFRACTORII PENALI ÎNCASEAZĂ PE FURĂCIUNI ZECI DE MII DE DOLARI,TRIMIT “COTIZAŢIA” DE MII DE DOLARI LA “CENTRU” ŞI SE UITĂ CU SILĂ ŞI INDIFERENŢĂ LA AMĂRÂŢII CARE MOR DE FOAME!!!!!!!!!!!!

DOMNILOR MINIŞTRI ARITON şi IALOMIŢEANU UNDE SUNT BANII ALOCAŢI DE LA BUGETUL DE STAT PENTRU “PAZA ŞI ÎNTREŢINEREA COMBINATULUI MINIER KRIVOI ROG” PENTRU TRIMESTRUL 4/2010 ŞI TRIMESTRUL 1/2011?????????????????????

CINE VĂ PERMITE SĂ LĂSAŢI CÂTEVA ZECI DE FAMILII SĂ MOARĂ DE FOAME???????????????????  

DE CE ÎI ŢINEŢI LA PESTE 1000 Km DEPARTE DE ŢARĂ ÎN ASEMENEA CONDIŢII DE SCLAVIE??????????????????????

DACĂ V-AR BLESTEMA ACEŞTI OROPSIŢI SĂ FOLOSIŢI BANII CE LI SE CUVIN LOR DOAR PENTRU CUMPĂRAREA DE LUMÂNĂRI ŞI DUMNEZEU CEL SFÂNT LE-AR ASCULTA RUGA????????????????????

ZIUA DE 15 IULIE 2011 ESTE O ZI CRITICĂ!!!!!!SE POATE DECLANŞA INTRAREA ÎN GREVA FOAMEI A MUNCITORILOR ROMÂNI TRIMIŞI SĂ LUCREZE ÎN STRĂINĂTATE ÎN CONDIŢII MULT MAI RELE DECÂT ALE SCLAVILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!