Pe 19 iulie 2011 a apărut un articol excepţional pe www.realitatea.net

”Foşti viceprimari chinezi, executaţi pentru luare de mită şi abuz” pe care l-am preluat integral şi o să vi-l redau mai jos.

Înainte de a face asta vă redau integral un alt articol excepţional apărut pe 10 septembrie 2010 pe www.historia.ro :

China, pe primul loc în topul execuţiilor infractorilor

Redactia           /       5771 vizualizări

————————————————————————————————-

Articolul a fost preluat integral de numeroase site-uri dintre care citez doar două:

http://www.click.ro/pe_glob/mapamond/China-primul-topul-executiilor-infractorilor_0_1027697254.html

Vineri 10 Septembrie 2010 – 10:39 3228 afişări

http://stiri.rol.ro/china-pe-primul-loc-in-topul-executiilor-infractorilor-649356.html

————————————————————————————————–

http://www.historia.ro/exclusiv_web/actualitate/articol/china-primul-loc-topul-executiilor-infractorilor

Conform datelor publicate de Amnesty International, China este ţara în care au fost decise cele mai multe condamnări la moarte cu executarea în public a mii de infractori, în decursul anului trecut. De asemenea Republica Populară Chineză conduce detaşat în topul ţărilor care folosesc pedeapsa capitală drept cel mai eficient mijloc de pedepsire al celor care încalca legea.

Membrii Amnesty International susţin ca în anul 2009 «au avut loc mii de execuţii» în China, numărul real al infractorilor ucişi fiind clasificat de autorităţile de le Beijing drept “secret de stat”.


În decursul aceluiaşi an, se estimează că un număr de 714 persoane au fost executate în alte state precum Iran, Statele Unite ale Americii, Irak şi Arabia Saudită. Dacă în 2008, China a dispus executarea unui număr de 1.718 infractori, anul trecut autorităţile de la Beijing au aprobat uciderea a peste 2.390 infractori.

Pe locul second în acest sinistru top se află Iranul unde s-au aprobat anul trecut executarea a 388 de persoane, marea lor majoritate făcându-se vinovate de proteste şi acte de vandalism cu ocazia alegerilor desfăşurate în acesta ţară.

Amnesty International arată că 2009 este primul an din istorie în care nu au fost înregistrate execuţii pe bătrânul Continent. Bielorusia este singura ţara europeană care mai permite execuţiile umane. În S.U.A. au fost executaţi 52 de infractori în 2009, dintre care 24 de execuţii au avut loc doar în statul Texas.

Pedeapsa cu moartea este legală şi în Bangladesh, Japonia, India, Afganistan, Pakistan, Coreea de Nord, Malaezia, Thailanda, Singapore Botswana, Sudan şi Vietnam.

————————————————————————————————–

După mai bine de 10 luni vine în forţă şi REALITATEA.RO cu un exemplu concret de aplicare a soluţiei radicale împotriva CORUPŢIEI!!!PENTRU LUARE DE ŞPAGĂ ŞI ABUZ DE PUTERE!!!

Acest articol seamănă cu o rugăciune către PUTERE pentru a face ceva bun şi pentru poporul amărât care tace şi-nghite nenorocire după nenorocire.Articolul parcă strigă disperat:

LUAŢI EXEMPLU DE LA CHINEZI ŞI MAI LĂSAŢI CÂTE CEVA ŞI AMĂRÂŢILOR CARE VĂ VOTEAZĂ CA PROŞTII!!!

————————————————————————————————– 

http://www.realitatea.net/fosti-viceprimari-chinezi-executati-pentru-luare-de-mita-si-abuz_854569.html

Foşti viceprimari chinezi, executaţi pentru luare de mită şi abuz

19 iul 2011, 17:48 |        REALITATEA TV

Autorităţile comuniste chineze îşi continuă ferm lupta împotriva corupţiei, recurgând la soluţii radicale.

Doi foşti viceprimari, din două oraşe din estul Chinei au fost executaţi pentru încasarea unor foloase necuvenite în valoare de milioane de dolari.

Cei doi au fost executaţi marţi dimineaţă. Ei au fost acuzaţi de luare de mită, delapidare şi abuz de putere.

(EI AU FOST ACUZAŢI DE LUARE DE MITĂ,DELAPIDARE şi ABUZ DE PUTERE)!!!

Potrivit presei locale, cei doi ar fi încasat peste 15 milioane de dolari în legătură cu o serie de proiecte imobiliare.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET peFACEBOOK!

————————————————————————————————–

Nu am uitat ce v-am promis în articolul trecut.Vă voi prezenta ÎNCASĂRILE ILEGALE de pe urma vânzării DALELOR DE BETON, cum s-au împărţit banii între infractori,câtă “şpagă” a dus Roman Vasile la Bucureşti şi suplimentar un fapt de o nemernicie fără seamăn,cu ce l-au minţit Roman+Dragomirescu pe directorul GOKOR ca să le rămână lor un procent mai mare din încasări!!! Declaraţia aparţine chiar clientului tradiţional la faimoasele dale de beton de 3000x2000x200 mm,cu care s-au făcut şi se vor mai face mulţi kilometri de drumuri pe plaiurile ucrainiene.Greva foamei s-a decalat cu 7 zile apărând zvonul că Toma Gheorghe vine cu banii pe 22 iulie 2011!Numai mâine nu-i poimâine!!!Trimite-l Doamne cu banii că altfel iese groasă!!!