1.Creditorii au solicitat în instanţă declararea falimentului S.C. GRUPUL DE ŞANTIERE ARCOM S.A.!!!

Într-un articol apărut recent pe realitatea.net se scria:

Cinci firme au solicitat,recent,declararea falimentului acestei societăţi pentru recuperarea unor datorii,în valoare de câteva zeci de mii de euro.(ARCOM SA Bucureşti-n.a.)

Este o informaţie de două ori falsă!Primul fals este că solicitarea NU este recentă!Al doilea fals este că creditorii nu au solicitat falimentul S.C. ARCOM S.A. ci S.C. GRUPUL DE ŞANTIERE ARCOM S.A.!

Aceste 2 falsuri sunt dovedite din citirea dosarului Nr. 14064/3/2010 de la Tribunalul Bucureşti,înregistrat pe data de 18 MARTIE 2010,care poate fi citit integral aici :

http://www.tmb.ro/dosare_ecris.php?id_dosar=300000000319231

Vă redau mai jos un fragment din acest dosar.


Informaţii detaliate despre dosar

Înregistrate în ultimele 7 zile
Înregistrate în luna curentă
Număr unic dosar (Număr anterior): 14064/3/2010 
Înregistrat în data de: 18 Martie 2010
Obiectul cauzei: procedura insolvenţei
Materia juridică: Faliment
Stadiu procesual: Fond

 


PĂRŢI:

  1. SC ADISS SA CU SEDIUL ALES – Creditor

 2. SC GRUPUL DE SANTIERE ARCOM SA – Debitor

  3. SC CON-TRIM SRL – Creditor
4. SC GRUPUL DE INSTALATII SI CONSTRUCTII SRL – Creditor
5. SC ANTIMAN IMPEX SRL – Creditor
6. SC NAUM CONSALT SOFTWARE SRL – Creditor


TERMENE DE JUDECATĂ:

 

Nr.

Data

Soluţie

Detalii

1.  27 Septembrie 2011
2.  17 Mai 2011 Amână cauza
3.  22 Martie 2011 Amână cauza 1. Ia act de renunţarea creditoarei-contestatoare SC CONDACIA SA la judecata contestaţiei privind creanţa cu care a fost înscrisă în tabelul preliminar de creanţe întocmit de fostul lichidator C.I.I. LILIANA ROPOTICĂ. 2. Ia act de renunţarea creditoarei-contestatoare SC CONDACIA SA la judecata contestaţiilor privind creanţele cu care creditoarele SC CON-TRIM SRL, SC ANTIMAN IMPEX SRL, SC NAUM CONSALT SOFTWARE SRL şi SC GRUPUL DE INSTALAŢII ŞI CONSTRUCŢII SRL au fost înscrişi în tabelul preliminar al creanţelor înregistrate asupra averii debitoarei SC GRUPUL DE ŞANTIERE ARCOM BUCUREŞTI SA, tabel întocmit de lichidatorul AMD GRUP EXPERT SPRL. 3. Respinge ca neîntemeiată excepţia netimbrării declaraţiei de creanţă formulate de creditoarea SC TRANSCONSTRUCT CO SNAGOV SRL, excepţie invocată de creditoarea-contestatoare SC CONDACIA SA. Admite contestaţia creditoarei-contestatoare SC CONDACIA SA cu privire la creanţa cu care creditoarea SC TRANSCONSTRUCT CO SNAGOV SRL a fost înscrisă în tabelul preliminar al creanţelor întocmit de lichidatorul AMD GRUP EXPERT SPRL şi, în consecinţă: – dispune înscrierea acestei creditoare, în tabelul contestat, cu sumele de 87 270,51 lei debit principal şi 87 270,51 lei penalităţi contractuale de întârziere, în total creanţa de 174 541,02 lei. 4. Respinge ca neîntemeiată excepţia tardivităţii declaraţiei de creanţă formulate de creditoarea SC ROMCON INVEST SRL, excepţie invocată de creditoarea-contestatoare SC CONDACIA SA. Respinge capătul de cerere principal al contestaţiei creditoarei-contestatoare SC CONDACIA SA cu privire la creanţa cu care creditoarea SC ROMCON INVEST SRL a fost înscrisă în tabelul preliminar al creanţelor întocmit de lichidatorul AMD GRUP EXPERT SPRL. Admite capătul de cerere subsidiar al acestei contestaţii şi, în consecinţă: – dispune înscrierea creditoarei SC ROMCON INVEST SRL, în tabelul contestat, cu creanţa de 140 312,55 lei. 5. Respinge ca neîntemeiată excepţia tardivităţii declaraţiei de creanţă formulate de creditoarea SC VULCAN PG SRL, excepţie invocată de creditoarea-contestatoare SC CONDACIA SA. Definitivă şi executorie. Cu drept de recurs în termen de 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 22.03.2011.

 

2. ”NEPOTU” GEAMBAZI VASILE (ÎN SOLIDAR CU S.C. ARCOM S.A.) CHEMAT LA TRIBUNALUL BUCUREŞTI PENTRU ASUMAREA RĂSPUNDERII ÎN DECLARAREA FALIMENTULUI S.C. ARCOM S.A. !!!

Deci adevărul este că,de fapt,S.C. ARCOM S.A. este în faliment!!! Este conducătorul GRUPULUI DE SOCIETĂŢI ARCOM (10 unităţi distincte) !!!

CONDUCĂTORUL  TREBUIE SĂ-ŞI DECLARE FALIMENTUL !!!

Număr unic dosar (Număr anterior): 14064/3/2010/a1 
Înregistrat în data de: 27 Aprilie 2011
Obiectul cauzei: Angajarea raspunderii conform art.138 din Legea 85/2006 –
Materia juridică: Faliment
Stadiu procesual: Fond

 


PĂRŢI:

  1. SC GRUPUL DE SANTIERE ARCOM SA PRIN LICHIDATOR JUDICIAR AMD GRUP EXPERT SPRL – Reclamant
  2. SC ARCOM SA – Pârât
3. GEAMBAZI VASILE – Pârât


TERMENE DE JUDECATĂ:


Nr.

Data

Soluţie

Detalii

1.  27 Septembrie 2011
2.  17 Mai 2011 Amână cauza

3. GIGI BECALI ESTE ÎN FALIMENT !!!

Am ajuns şi la PATRONUL S.C. ARCOM S.A.,europarlamentarul GIGI BECALI (deţine 71% din acţiuni),care a reuşit în doar câţiva ani să aducă societatea în pragul falimentului numind la cârma firmei oameni paraleli cu domeniul de activitate al societăţii.Primul conducător numit de “nea” JIJI a fost prietenul şi partenerul său de afaceri, măria sa fost SECU,Mihai Oprea,care i-a dat şi o “ţeapă” de vreo 2 milioane de Euro transferaţi în conturile societăţii sale “LAVORO S.R.L.” din Slatina.Al doilea conducător numit pe data de 10 martie 2010 a fost “nepotu” GEAMBAZI VASILE. Nepotului i se cam “fâlfâie” de societate,a pus “boticul” la ŞPĂGILE aduse de infractorii Roman Vasile şi Viorel Dragomirescu,cotă parte din încasările obţinute din vânzările ilegale,fără milă şi frică fiind făcute cu aprobarea şi la indicaţiile “şefului”,a patrimoniului societăţii şi a patrimoniului combinatului CIM Krivoi Rog!!!CE-O FI O FI sau FIE CE-O FI!!!

Despre falimentul lui Gigi Becali,pe toate fronturile,putem citi în articolul de pe realitatea.net pe care îl redau integral mai jos.

http://www.realitatea.net/afacerile-lui-gigi-becali-se-prabusesc-e-in-faliment_855094.html

ACTUAL » JUSTIŢIE »

Afacerile lui Gigi Becali se prăbuşesc: e în faliment

21 iul 2011, 10:46 |      REALITATEA.NET

Uzina de armament de la Drăgăşani, Avicola Iaşi şi Societatea de Construcţii ARCOM, trei dintre cele mai importante investiţii ale lui Gigi Becali, sunt închise sau sunt puse sub sechestru de către Fisc din cauza datoriilor. Mai mult, pentru o sumă neachitată de Becali de 2,3 milioane de euro, ANAF a scos la licitaţie şi un teren din Pipera al europarlamentarului.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat că scoate din nou la vânzare terenul lui Gigi Becali din Pipera, la un preţ mai mic cu 25% după ce, la prima încercare, nu a existat nici un cumpărător, relatează www.libertatea.ro . Fiscul pune la mezat terenul deţinut de finanţatorul echipei Steaua Bucureşti pentru a-şi recupera prejudiciul creat de Becali ca urmare a vânzării unor imobile în perioada 2005-2009, fără să achite TVA la stat.

Necazurile financiare s-au ţinut lanţ de europarlamentarul Gigi Becali care, în ultimi ani, a fost nevoit să închidă mare parte din activitatea de la Avicola Iaşi, unde deţinea, din 2004, majoritatea acţiunilor, după ce nu şi-a mai plătit angajaţii cu lunile, iar mai multe firme cer insolvenţa societăţii.

O altă afacere a latifundiarului din Pipera, Uzina Mecanică de la Drăgăşani, cumpărată în 2007, e pusă sub sechestru de ANAF pentru neplata unor datorii. Fabrica producea, printre altele, armament pentru trupele Ministerului Apărării.

Nici Societatea Antrepriza Română de Construcţii – Montaj Bucureşti (ARCOM SA), companie al cărei acţionar e Becali în proporţie de 71%, nu este într-o situaţie financiară mai bună. Cinci firme au solicitat, recent, declararea falimentului acestei societăţi pentru recuperarea unor datorii, în valoare de câteva zeci de mii de euro.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cele mai importante ştiri din JUSTIŢIE»

————————————————————————————————–