Dragi cititori ai acestui minunat blog vă mărturisesc sincer că am obosit să mai detaliez,să analizez şi să comentez toate infracţiunile, hoţiile,fărădelegile,nemerniciile şi bătaia de joc ale grupurilor infracţionale de la filialele ARCOM KRIVOI ROG,UZINEXPORT KRIVOI ROG,ARCIF KRIVOI ROG şi ale şefilor lor de la Bucureşti care îi protejează şi-i acoperă în faţa şefilor lor de la Ministerul ordonator de credit care,la rândul lor,închid ochii şi înghit toate cele menţionate mai sus.Am obosit să mai scriu SESIZĂRI la toate instituţiile statului cu dovezi evidente şi concrete pentru că TOŢI SUNT MÂNJIŢI ŞI TAC,ŞI TAC,ŞI TAC!!!Dar o să vină şi vremea să se audă şi ceasul cum face TIC-TAC,TIC-TAC,…..,A SOSIT VREMEA SOCOTELILOR!!!Prin urmare de consecinţă vă voi prezenta faptele în sine şi documentele doveditoare!!!Fără detalieri,fără analize,fără comentarii!!!

1. ÎMPĂRŢEALA BANILOR ÎNCASAŢI PE DALELE VÂNDUTE ILEGAL ÎN ULTIMELE 4 LUNI!! CURVARUL INFRACTOR ROMAN VASILE S-A LĂUDAT CĂ L-A CUMPĂRAT PE GEAMBAZI CU 15.OOO DE PARAI DIN VÂNZAREA DALELOR ŞI A SCĂPAT DE PITICUL HANDICAPAT CARE ESTE PENSIONAR CU DATA DE 1 SEPTEMBRIE DAR CARE TREBUIE SĂ PLECE ÎN CO DIN 11 AUGUST !!!

În perioada aprilie-iulie 2011 au fost vândute aproape 1100 de dale de beton cu dimensiunile de 3000x2000x200 mm şi cu o masă de aproape 3 tone bucata.Contractul a fost semnat cu clientul tradiţional Kolea,care a plătit $100 USD bucata.Deci s-au încasat peste  $100.000 USD!!!De semnalat faptul că în luna iulie s-a accelerat ritmul de încărcare făcându-se şi 3-4 ,chiar 5,maşini pe zi!!A aflat pedofilul handicapat,de la paraşuta Vivi Hampu,că nu mai poate s-o lungească mult cu ieşitul la pensie şi a apăsat tare pe acceleraţie!!!Piticul handicapat dragomirescu şi curvarul infractor roman au făcut şi altă nemernicie fără seamăn!S-au dus la “şefu” de la GOKOR şi l-au anunţat că se schimbă procentele de împărţire a banilor pentru că trebuie să dea şi angajaţilor nişte bani deoarece nu şi-au primit salariul şi diurna încă din luna octombrie 2010!!!”Nu mai luăm noi 70% şi voi cu vameşul 30%,acum luăm noi 80% şi voi cu vameşul 20%”!!!!!!!!!!!! Beneficiarul a fost de acord înjurănd în gând nesimţirea guvernului care lasă 60 de oameni să moară de foame!!!Deci infractorii dragomirescu-roman au încasat peste 80.000 de parai!!!!!Angajaţilor filialei le-a dat (M)UIE!!! Curvarul infractor Roman Vasile s-a dus repede la “tizu” Vasile Geambazi cu un tăşcălău de vreo 15.000 de parai şi cu “târnăcopul” să-l sape definitiv pe pitic!!!A săpat o lună întreagă pe lângă “tizu” şi a reuşit  s-o anihileze pe paraşuta Vivi Hampu obţinând debarcarea piticului!!! Din prima situaţie primită de domnul Simionescu rezultă că în perioada 04.04-30.06.2011 s-au încărcat şi au luat drumul Nikolaevului un număr de 350 de dale de beton mari şi 150 de dale de beton mici (cele mici au dimensiunile de 2000x1500x200 mm şi o masă de aproape 1,5 tone bucata).Maşinile care se încărcau cu dale au fost:

MAZ    CA 8664 AK  = 15 buc. dale

DAF     AA 8389 KI   =  8 buc.

VOLVO   34426  EB   =  8 buc.

MAN   BE 0315  AX    = 14 buc.

TIR  AH 4435 HE       = 20 buc.

KAMAZ 02097 MA     = 20 buc.

RENAULT BB 8834 BX = 8 buc.

KAMAZ  BA 0438 AM    =  28 tone fier vechi!!!!!

KAMAZ  BA 4055 AM    = 15 buc.

Şi lista continuă până la încărcare celor 500 buc.!!!!!

Foarte curând voi primi de la domnul Simionescu şi situaţia pentru luna iulie 2011 când s-a accelerat ritmul şi v-am explicat mai sus de ce!!!”Nepotu” Geambazi a semnat decizia de încetare a contractului individual de muncă al piticului cu data de 1 septembrie 2011!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

În curând şi episoadele viitoare care vor aborda următoarele subiecte:

 

2.NOUL PERSONAL DE PAZĂ ADUS LA DOLINSCA DIRECT DE LA COARNELE PLUGULUI!!!Faimoasa firmă de pază şi protecţie “EDIL SECURITY” a bătut la toate porţile din satele de pe lângă Slatina şi a reuşit să facă o adunătură de 10 ciumpalaci care au lăsat baltă coarnele plugului şi au plecat voioşi la Dolinsca să “PĂZEASCĂ COMBINATUL DE INFRACTORI”!!!!!

 3.VALUTA PE TRIMESTRUL 4-2010 ADUSĂ LA DOLINSCA TOT DE GICĂ ŞI TOT PITITĂ PE SUB SCAUNELE MICROBUZULUI!!!

 4.PEDOFILUL HANDICAPAT SE ÎNSOARĂ CU PARAŞUTA ALCOOLICĂ,ÎI CUMPĂRĂ CASĂ, MOBILĂ,MAGAZIN ŞI SE STABILEŞTE LA DOLINSCA!!! A FOST UN FILM ”OMUL CARE TRECE PRIN ZID”,PEDOFILUL HANDICAPAT ESTE ”OMUL CARE VEDE PRIN ZID”!!!

 5.DIRECTORUL FILIALEI UZINEXPORT KRIVOI ROG ÎŞI BATE JOC DE BENEFICIAR ŞI-I TRIMITE PE INTERNET SĂ CAUTE CONTACTELE CU PRODUCĂTORII UTILAJELOR LIVRATE LA COMBINATUL C.I.M. KRIVOI ROG CHIAR DE UZINEXPORT!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nu rataţi episodul următor în care voi publica şi documente foarte tari!!!!! 

     

Advertisements