2.NOUL PERSONAL DE PAZĂ ADUS LA DOLINSCA DIRECT DE LA COARNELE PLUGULUI!!!Faimoasa firmă de pază şi protecţie “EDIL SECURITY” a bătut la toate porţile din satele de pe lângă Slatina şi a reuşit să facă o adunătură de 10 ciumpalaci care au lăsat baltă coarnele plugului şi au plecat voioşi la Dolinsca să “PĂZEASCĂ COMBINATUL DE INFRACTORI”!!!!!

Am intrat pe site-ul faimoasei firme de pază şi protecţie.Citind tot ce scrie şi văzând şi toate expunerile rămâi mut de uimire.Este mai tare decât CIA+FBI+INTERPOL la un loc!!!!!

PAZĂ ŞI PROTECŢIE CU O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ :

EDIL SECURITY S.R.L.

http://www.edilsecurity.ro/index-5.html   

Personalul nostru

Postolache Z. Marin

Pozitie: Administrator
Website: www.iipzm.ro  >>>Dar Extra-Hosting.ro ne spune:

This Account Has Been Suspended.Acest cont a fost suspendat.  Extra-Hosting.ro


Telefon: +40 744 392 090

Tiberius Postolache

Pozitie: Director General
Website: http://blog.edilsecurity.ro >>>Dar Google ne spune:

Oops! Google Chrome could not find blog.edilsecurity.ro   

Telefon: +40 763 588 012

Sediul Edil Security

Situat pe Str. Mihai Eminescu nr. 39, in centrul vechi al Slatinei, compania isi are sediul principal aici.
Tel:  +40 349 417 793
Fax: +40 349 417 793

Deci “echipa” este familia Postolache!!!Mai este un Postolache şi tot Tiberius,băiatul lui Tiberius senior,pe care l-a trimis la Dolinsca să calce hotărât pe filonul de uraniu care traversează oraşul şi să adune o găleată de ploaie cu stronţişori ca să-i măsoare nivelul de radiaţie!!!Tată inconştient!!!Îşi trimite copilul direct în bătaia radiaţiilor din Ucraina.S-o fi gândit că dacă 60 de tâmpiţi stau acolo de atâţia ani înseamnă că sunt minciuni vrăjelile cu radiaţiile şi cu uraniul!!!Firma are un colectiv excepţional!Vânjoşii s-au pozat în jurul maşinii cu care pleacă în misiuni!!!Admiraţi-i în poza de mai jos!

3 bronzaţi şi cu şefu decolorat păzesc stadionul(!) să nu fure infractorii gazonul sau fotoliile de la tribuna oficială!!!Şi asta când stadionul este pustiu!!!TAREEEEEE!!!!!!!

Firma mai are şi un consultant de primă mărime!!!Admiraţi-o în exerciţiul funcţiunii!!!

 

Cam asta este toată echipa de comando de la EDIL SECURITY!!  Să revenim la subiect.”Nepotu” Geambazi a cedat presiunilor piticului handicapat şi a curvarului infractor şi a hotărât să înlocuiască toţi paznicii cu oameni care nici măcar nu au auzit de Dolinsca.S-a consultat cu …fostul securist infractor,prietenul şi partenerul de afaceri (păguboase) a maestrului europarlamentar JIJI Becali,şeful filialei Olt al PNG-CD cu sediul în Slatina,Mihai Oprea!Acesta a găsit soluţia imediat.L-a sunat pe prietenul Postolache şi i-a făcut oferta de a câştiga 12000 de parai nefăcând absolut nimic!”Bă Tibi,găseşte repede 40 de proşti să-i trimiţi paznici la Dolinsca pe 1000 de lei şi 600 de parai pe lună.Le dai la proşti câte 1000 de lei şi 300 de parai şi-ţi rămân şi ţie 300 de parai de fiecare prost.”.Tibi a pus în mişcare maşinăria de angajare dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg!Atunci a luat-o la colindat prin toate satele din jurul Slatinei şi a reuşit să adune 10 amărăşteni care au aruncat sapa şi lopata şi l-au urmat pe Tibi.Al 11-lea a fost chiar fiu-său!!!I-a angajat şi i-a detaşat la ARCOM SA care i-a trimis urgent la Dolinsca să umple golurile lăsate de cei concediaţi abuziv!!!Nici aşa nu-i rău că tot îmi intră de-a moaca 3000 de parai în buzunar!Când a înţeles cum stă treaba cu achitarea drepturilor băneşti din Paşte-n Crăciun şi-a dat brusc seama că a luat o leapşă cruntă!!!Şi fioroşii nou veniţi au început să plece câte unul,câte doi băgându-şi “piciorul” în paza combinatului.”Nepotu” se pare că n-are încotro şi a început să-i roage pe “concediaţi” să revină la Dolinsca!!!  Dumnezeu Drăguţul vede tot şi nu iartă nimic!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

În episoadele viitoare vă voi prezenta restul de subiecte  superbe: 

3.VALUTA PE TRIMESTRUL 4-2010 ADUSĂ LA DOLINSCA TOT DE GICĂ ŞI TOT PITITĂ PE SUB SCAUNELE MICROBUZULUI!!!Nu a adus şi banii pe trimestrul 1-2011 de frică să nu plece la drum cu foarte mulţi bani!!!

 4.PEDOFILUL HANDICAPAT SE ÎNSOARĂ CU PARAŞUTA ALCOOLICĂ,ÎI CUMPĂRĂ CASĂ, MOBILĂ,MAGAZIN ŞI SE STABILEŞTE LA DOLINSCA!!! A FOST UN FILM ”OMUL CARE TRECE PRIN ZID”,PEDOFILUL HANDICAPAT ESTE ”OMUL CARE VEDE PRIN ZID”!!!

 5.DIRECTORUL FILIALEI UZINEXPORT KRIVOI ROG,Şuşnea Costică,ÎŞI BATE JOC DE BENEFICIAR ŞI-L TRIMITE PE INTERNET SĂ CAUTE CONTACTELE CU PRODUCĂTORII UTILAJELOR LIVRATE LA COMBINATUL C.I.M. KRIVOI ROG!!!UTILAJE PE CARE UZINEXPORT LE-A COMANDAT ŞI LE-A LIVRAT ÎN ŞANTIER!!!! SUPERTAREEEEEEE!!!!!!!!!!!  DEMONSTRAŢIE CU MATERIALUL CLIENTULUI,DOCUMENTE ORIGINALE!!!