UPDATE!!!

Stimaţi cititori ai acestui minunat blog,vă declar fără lipsă de modestie că sunt foarte tare.Fioroşii de la EDIL SECURITY au citit articolul dedicat lor,şi-au însuşit critica,şi-au făcut autocritica şi,prin urmare de consecinţă,AU REFĂCUT SITE-ul!!

http://www.edilsecurity.ro

-A dispărut maestrul POSTOLACHE Z. MARIN – administrator împreună şi cu website-ul său  www.iipzm.ro care oricum fusese suspendat de Extra-Hosting.ro.

-În locul domniei sale,de administrator,a fost numit,prin retrogradare din funcţia de “Director General”,maestrul TIBERIUS POSTOLACLE cu website:  http://www.edilsecurity.ro/ şi nr. de telefon: +40 763 588 012!!!

-În locul funcţiei de “Director General” a apărut funcţia de “Director Tehnic” în care a fost nominalizat maestrul ALEXANDRU PĂUN cu acelaşi website ca al lui nea TIBI şi nr. de telefon: +40 749 131 821.

-A dispărut de pe site şi http://blog.edilsecurity.ro care oricum nu putea fi găsit pentru că nu exista!!!

-A dispărut de pe noul site şi consultanta profesionistă care făcea întuneric în zona în care apărea.Noroc că am avut inspiraţia să salvez poza într-o pagină de Word pe care o postez mai jos.Faceţi click pe titlu şi admiraţi-o în toată splendoarea,brunetă tare,cu papion roşu şi cu o cărămidă de telefon la ureche acordând consultanţă de specialitate la cursuri la mare distanţă!!!!!

PROFESIONISTA de la EDIL SECURITY!!! 

-A apărut şi o chestie formidabilă.”CONSULTAŢIE GRATUITĂ PENTRU TOATE PERSOANELE “AFLATE ÎN NEVOIE” SAU CARE DORESC UN SISTEM DE MONITORIZARE COMPLET”!!!!!Într-o cameră aproape goală,cu o masă,aproape goală,şi 3 scaune,un ciudat blond cu ochelari oferă o consultaţie gratuită la 2 persoane “aflate în nevoie”!!!!! E TAREEEE!!!!!

RECUNOAŞTEŢI CĂ SUNT TARE???   

Acum putem continua cu subiectele promise în articolul precedent dar într-o ordine puţin schimbată.

5.DIRECTORUL FILIALEI UZINEXPORT KRIVOI ROG, INFRACTORUL ŞUŞNEA COSTICĂ, ÎŞI BATE JOC DE BENEFICIAR ŞI-L TRIMITE PE INTERNET SĂ CAUTE CONTACTELE CU PRODUCĂTORII UTILAJELOR LIVRATE LA COMBINATUL C.I.M. KRIVOI ROG DE (GHICI GHICITOAREA MEA) …UZINEXPORT S.A.!!!

O firmă austriacă a sosit la Dolinsca şi a început tratativele cu conducerea CIM în vederea cumpărării combinatului.Condiţia pusă de austrieci a fost să li se preuinte o evaluare exactă a necesarului de piese de schimb de completare a tuturor furăciunilor şi lipsurilor constatate din vremuri străvechi şi până în prezent.Asta pentru a aduce combinatul la starea în care era in 1997 când s-au sistat complet lucrările şi au continuat doar furăciunile şi jaful nesimţit. Prin urmare de consecinţă Directorul tehnic al beneficiarului îi transmite lui Şuşnea Costică lista cu producătorii principalelor utilaje cu rugămintea de a obţine de la aceştia oferte tehnico-comerciale pentru piesele de schimb necesare completării utilajelor ajunse în stare de plâns!Şuşnea Costică răspunde într-o manieră de tot jigodismul de care este în stare un infractor.Îi transmite lista cu site-urile producătorilor respectivi!!!Priviţi mai jos şi citiţi lista cu producătorii transmisă de beneficiar şi apoi citiţi,şi vă cruciţi, răspunsul lui Şuşnea Costică!!!Prima imagine este lista originală.A doua imagine este lista originală la care am adăugat traducerea în limba română.Titlul nu l-am terminat de tradus şi este:”Uzinele-producătoare ale principalelor utilaje tehnologice din Fabrica de Producere a Peletelor”.

 

 

 

 

 

 

Şi acum admiraţi răspunsul directorului filialei,filială care a asigurat livrarea în şantier a tuturor utilajelor tehnologice pentru ŢPO (Fabrica de Producere a Peletelor).

Traducerea sună aşa:

IATĂ SAITURILE PRODUCĂTORILOR NOŞTRI:

ŞI ACUM FILIAL NOASTRĂ UZINEXPORT:

(NOTĂ:Nu am scris greşit “filial noastră”,aşa a scris Şuşnea Costică în ruseşte.Filiala este de gen masculin în rusă dar Şuşnea Costică a pus pronumele posesiv pentru un substantiv de gen feminin!!!Şi pentru asta ia şi 10% spor de limbă străină!!!!!)

1.SUSNEA COSTICA  – director

2.MINCU ILIE             – contabil sef

3.PINTILIE PETRU   – inginer

4.FLOAREA ION        – gestionar

un uriaş mulţumesc

с susnea

———————————————————————————————-

ALOOOOOOO!!!!!DOMNULE NICOLAIDE MATACHE VĂ PLACE CE DIRECTOR DE FILIALĂ AVEŢI??????AŢI FĂCUT CE AŢI FĂCUT ŞI AŢI LĂSAT DOAR PE CEI CARE S-AU OCUPAT DE JAF ŞI V-AU DAT ŞPAGA GRASĂ CA SĂ RĂMÂNĂ ŞI CÂND NU MAI AU ABSOLUT NIMIC DE FĂCUT ÎN AFARĂ DE JAF!!!Andriev Andrei Radulov a plecat mâncând nori,pe Ghimeş Sorin l-aţi concediat că începuse să vi le spună pe bune,pe Colţ Teodor l-aţi stresat până a paralizat şi a ajuns o legumă şi în final l-aţi mătrăşit şi pe Daşchevici Adrian care probabil că începuse să ridice pretenţii la o felioară din caşcavalul gras al jafului!!!!SĂ FIŢI SĂNĂTOS ŞI LA PUNGĂ GROS (AU GRIJĂ CEI PATRU)!!!

3.VALUTA PE TRIMESTRUL 4-2010 ADUSĂ LA DOLINSCA TOT DE GICĂ ŞI TOT PITITĂ PE SUB SCAUNELE MICROBUZULUI!!!

A dat Dumnezeu şi au reuşit să trimită la Dolinsca drepturile băneşti pe trimestrul 4 – 2010 pe la jumătatea lui august 2011!!!!!Bineânţeles în aceleaşi condiţii infracţionale ca de obicei. a.Banii au fost aduşi tot de nea Gică cu microbuzul şi tot pitiţi prin toate colţurile.

b.Gembazi Vasile nu ţine cont de LEGE şi-şi bagă în continuare în buzunar comisionul de 1% reţinut ilegal şi abuziv de la angajaţii filialei!!!VASILEEEEEEEE!!!DE CE FACI DE RÂS PE UNCHIUL BECALI, EUROPARLAMENTAR şi ŞEF DE PARTID, ŞI TE COMPORŢI CA UN INFRACTOR DE ULTIMĂ SPEŢĂ?????

4.PEDOFILUL HANDICAPAT SE ÎNSOARĂ CU PARAŞUTA ALCOOLICĂ,ÎI CUMPĂRĂ CASĂ, MOBILĂ,MAGAZIN ŞI SE STABILEŞTE LA DOLINSCA!!! A FOST UN FILM ”OMUL CARE TRECE PRIN ZID”,PEDOFILUL HANDICAPAT ESTE ”OMUL CARE VEDE PRIN ZID”!!!

Se pare că zvonurile încep să se adeverească!Piticul handicapat afirma cu tărie că vrea să ia o garsonieră cu chirie pentru alcoolica lui.Mai afirma cu tărie că nici prin cap nu-i trece să rămână la Dolinsca.Mai afirma cu tărie că are familie în România,nevastă şi copil.Dar realitatea este cu totul alta.Nevasta oficială,din România,s-a cuplat de multă vreme cu un fost deputat Stan (sau Stănescu) care a deschis o afacere pe numele ei (manevra clasică pentru a arăta că este curat) şi care a aranjat numirea piticului în funcţia de director pentru a-l ţine cât mai mult timp departe de nevastă-sa.Deci familie are doar scriptic. Garsoniera cu chirie s-a transformat într-un apartament cumpărat în microraionul construit de nemţi.Mobila a fost comandată la magazinul nou din centru.A plecat în ţară doar cu o parte din bagaje,restul le-a dus pe furiş la “garsoniera închiriată”!!!A rămas să mai aflăm data oficierii cununiei şi ne prezentăm “la patru ace” la chef!!!!!

Să trecem şi la lucruri îngrijorătoare şi să tragem un SERIOS SEMNAL DE ALARMĂ ATÂT LUI GEAMBAZI VASILE CÂT ŞI CONSULATULUI GENERAL DE LA ODESA!!!!!

În aşteptarea noului director de filială,piticul handicapat a făcut o recapitulare a activităţii lui de director (asta a însemnat un efort extraordinar pentru creierul lui cât bobul de orez) şi a ajuns la concluzia că nu stă bine de loc.S-a hotărât să treacă la acţiune şi a început să regizeze furturi de la obiectivul Spital,de la obiectivul Preventoriu şi mai ales din Combinat.Cu solicitarea Miliţiei locale,cu prelevări de probe,cu audierea paznicilor şi obligarea lor de a da declaraţii prin care să recunoască furturile,cu aducerea la secţie a unor paznici cu cătuşele la mâini şi “bumbăcirea” lor pentru a-i speria şi a da declaraţii de recunoaştere a efectuării furturilor,etc.

MINUNE MARE MINUNE!!!!!

PAZNICUL DUS LA SECŢIE CU CĂTUŞELE LA MÂINI ŞI “BUMBĂCIT” BINE DE TOT A DAT TELEFON LA CONSULATUL GENERAL AL ROMÂNIEI DE LA ODESA ŞI A RUGAT CONSULUL SĂ VINĂ URGENT LA DOLINSCA SĂ REZOLVE CONFLICTUL DINTRE ROMÂNI ŞI AUTORITĂŢILE LOCALE!!!!!!!

RĂSPUNSUL CONSULULUI A FOST SCURT ŞI LA OBIECT:

DOMNULE XULESCU CA SĂ PUTEM INTERVENI TREBUIE SĂ VĂ DEPLASAŢI PÂNĂ LA ODESA LA NOI LA CONSULAT ŞI SĂ DEPUNEŢI O PLÂNGERE SCRISĂ ŞI SEMNATĂ ÎN FAŢA NOASTRĂ DE TOŢI CEI CARE AŢI FOST AGRESAŢI DE AUTORITĂŢILE LOCALE DIN DOLINSCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VĂ VINE SĂ CREDEŢI????????

INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT!!!!!!!!!!!!

ALOOOOOOOOO!!!!!!DOMNULE BACONSCHI!!!!!!!!!!!!!!!!! DUMNEAVOASTRĂ AŢI CITIT CE AM SCRIS MAI SUS????????CUM VĂ MAI RABDĂ PĂMÂNTUL PE CARE CĂLCAŢI?????????

—————————————————————————

Deja nu mai pot să continui.Tremur de nervi şi de indignare.Mă opresc aici şi voi continua mâine când vă voi prezenta documente originale,decizii de imputaţie emise în baza unor referate întocmite cu 4 luni în urmă,referatele respective, analizarea lor şi concluziile evidente care rezultă din această analiză minuţioasă.Ţineţi aproape!Veţi afla lucruri incredibile.O să vă prezint şi câteva documente originale din care rezultă cuantumul jafului comis de grupul infracţional din filiala UZINEXPORT KRIVOI ROG.