UPDATE – 10.10.2011 , 06:30

Preluarea articolului meu DAR cu 2 completări excelente şi cu 2 documente oficiale năucitoare (începând din 25.08.2011 TOŢI CEI 3 PAZNICI DIN COMBINAT PĂZESC DOAR CĂRUCIOARELE,RESTUL DE 60 HECTARE RĂMÂNÂND LIBERE LA DISCREŢIA HOŢILOR!!!) aici:  http://soringhimes.wordpress.com/2011/10/08/documente-oficiale-care-confirma-jaful-cim-krivoi-rog/  

UPDATE – 09.10.2011 , 23:45

PEDOFILUL HANDICAPAT DRAGOMIRESCU S-A ÎNARMAT ŞI UMBLĂ CU PISTOLUL LA BRÂU!!!!!A INSTALAT TEROAREA ÎN RÂNDUL ANGAJAŢILOR FILIALEI ŞI A LOCUITORILOR PAŞNICI AI ORĂŞELULUI DOLINSCA!!! DEJA LUMEA A ÎNCEPUT SĂ-I SPUNĂ “PEDO PISTOLARUL”!DE FAPT S-A ÎNARMAT DE FRICĂ SĂ NU O IA ÎN “BARBĂ” DE LA CEI CĂRORA LE-A IMPUTAT MII DE DOLARI PENTRU FURTURILE COMISE CHIAR DE EL ÎMPREUNĂ CU INFRACTORUL ROMAN VASILE.A UITAT SĂ-ŞI CUMPERE ŞI UN SET DE “PAMPERS” SĂ NU-ŞI MURDĂREASCĂ PANTALONII CÂND SE PIPI PE EL!!!!!

UPDATE – 07.10.2011 , 18:20

În curând voi transmite,în max. 2-3 zile,aceloraşi destinatari, “COMPLETARE LA SCRISOAREA DESCHISĂ” în care voi prezenta istoria DOSARULUI PENAL nr. 4677/P/2008,îngropat cu propunerea de NUP pe motiv că “STATUL,PRIN MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE,NU S-A CONSTITUIT PARTE CIVILĂ ÎN ACEST DOSAR MOTIVÂND CĂ NU ESTE PĂGUBIT CU NIMIC ÎN INVESTIŢIA JEFUITĂ DIN UCRAINA!!!!!Voi prezenta şi multe alte documente oficiale,declaraţii,mărturii şi fotografii care reprezintă tot atâtea dovezi ale jafului nesimţit al combinatului,jaf început cu 15 ani în urmă şi care continuă şi în prezent cu acceptul tacit şi chiar protecţia Guvernului României!!!

————————————————————————————

Stimaţi cititori ai acestui minunat blog,vă prezint,în premieră naţională,documente oficiale care confirmă indubitabil toate sesizările făcute de Ohanesian,subsemnatul,Simionescu,Ghimeş, Dobrescu,  Ciutacu,Boariu,Mogoş,ProTV,şi mulţi alţii referitoare la jaful sistematic al CIM Krivoi Rog-Ucraina.Vă redau,în continuare,mesajul,sub forma unei SCRISORI DESCHISE, transmis pe e-mail ieri,orele 23:50,tuturor destinatarilor tradiţionali,prin care i-am pus în faţa documentelor oficiale emise de conducerea filialei ARCOM Krivoi Rog care atestă existenţa FURTURILOR SISTEMATICE DIN PATRIMONIUL COMBINATULUI!!!

CITIŢI ŞI DELECTAŢI-VĂ CU DOCUMENTELE OFICIALE PRECUM ŞI CU FOTOGRAFIILE INEDITE POSTATE ÎN ACEST ARTICOL FORMIDABIL!!!

MESAJUL!!! 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DOVADA JAFULUI CIM KRIVOI ROG!!!              

Thursday, 6 October 2011, 23:50

19 Attached files|6.4 MB

FROM: Bogdan Marinescu < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

TO: drp@gov.ro, contact@sgg.ro, vlad.serbu@mfinante.gov.ro, ion.ariton@senat.ro, dezbateri_publice@minind.ro , cabu@senat.ro, cp14@cdep.ro, manager@arcom.ro, office@arcom.ro, personal@arcom.ro, nicolaide@uzinexport.ro, menoiu@uzinexport.ro, procetatean@presidency.ro,

CC: victorponta2.0@gmail.com, dsavu@danielsavu.ro, grup@psdsenat.ro, pnl@senat.ro, presedinte@pnl.ro, emilian.francu@yahoo.com, alinagorghiu@yahoo.com, personal@mirceatoader.ro,raluca_turcan@yahoo.co.ukeohanes@yahoo.com, victor@ciutacu.ro, dana.grecu@antena3.ro, razvan.dumitrescu@antena3.ro, radutudor@yahoo.com, redactia@sfin.ro, gabriela.firea@antena3.ro, mihai.gadea@antena3.ro, srstanescu@gmail.com, stiri@antena3.ro, valentin.stan@antena3.ro, victor.roncea@gmail.com, norcosro@yahoo.com, srstanescu@gmail.com, stiri@antena3.ro, marilena.nedelcu@realitatea.net, carmen.avram@antena3.ro, ghimess@yahoo.com, nicolaesimionescu45@yahoo.com, mdobrescu@yandex.ru

Message flagged

 

SCRISOARE DESCHISĂ

Către:

Domnul Emil Boc ,Prim-Ministru, drp@gov.ro , contact@sgg.ro  

Domnul Gheorghe Ialomiţianu,Ministrul Finanţelor Publice,vlad.serbu@mfinante.gov.ro

Domnul Ion Ariton,Ministrul Economiei, ion.ariton@senat.ro ,dezbateri_publice@minind.ro

Domnul Nicoară Marius-Petre,Preşedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor,   cabu@senat.ro

Domnul Stan Ioan,Preşedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor,cp14@cdep.ro

Domnul Geambazi Vasile,Director General al S.C. ARCOM S.A. Bucureşti,  manager@arcom.ro office@arcom.ro , personal@arcom.ro

Domnul Matache Nicolaide,Director General al S.C. UZINEXPORT S.A. Bucureşti,  nicolaide@uzinexport.ro , menoiu@uzinexport.ro

Doamna Georgescu Carmen,Director General al S.C. ARCIF S.A. Bucureşti, va primi pe fax această scrisoare deschisă , 0213232847,deoarece societatea nu are nici site şi nici adresă de e-mail de contact ?!?

VĂ PREZINT ÎN PREMIERĂ DOVADA CONCRETĂ A JAFULUI SISTEMATIC AL COMBINATULUI CIM KRIVOI ROG-UCRAINA MATERIALIZATĂ PRIN EMITEREA A 39 DE DECIZII DE IMPUTAŢIE PENTRU FURTURILE CONSTATATE!!!!

Înainte de a vă prezenta această dovadă vă prezint un extras din SCRISOAREA DESCHISĂ transmisă tuturor pe data de 17 SEPTEMBRIE 2009 de către jurnalistulOvidiu Eduard OHANESIAN (cu 2 ani de muncă la filiala ARCOM Krivoi Rog şi UZINEXPORT Krivoi Rog) şi ing. Sorin GHIMEŞ (cu 12 ani de muncă la filiala UZINEXPORT Krivoi Rog).

___________________________///___________________///__________________

In intampinarea tratativelor de la Kiev     6 Attached files|8.7MB

Thursday, September 17, 2009 12:35 AM

FROM: ghimess@yahoo.com

TO: petru.ianc@minind.ro christiana_leucuta@minind.ro ,procetatean@presidency.ro drp@gov.ro contact@sgg.ro ,

      dezbateri_publice@minind.ro diana_manolache@minind.ro ,cabu@senat.ro cp14@cdep.ro publicinfo@mfinante.ro ,relatiicupublicul@mmuncii.ro petitii@inspectiamuncii.ro ,itmbucuresti@itmbucuresti.ro ,

      deputat@alinagorghiu.ro

 Thursday, September 17, 2009 12:35 AM

SCRISOARE DESCHISA
Domnului Director General al Directiei Generale de Politica Industriala si Competitivitate
din cadrul MINISTERULUI ECONOMIEI – PETRU IANC

Domnule Director General,

Sesizari,memorii,marturii,au fost numeroase,de prin 2003 inziare,si din 2008 trimise la toate institutiile,inclusiv dvs personal (Presedintie,Comisia de abuzuri de la Senatsi Camera deputatilor,Prim-ministru Tariceanu,ministru Vosganian,DNA,Director general Petru Ianc,Prim-ministru Boc,ministru Videanu,DNA).Inca din ianuarie 2009 vi s-au facut propuneri clare,simple si realizabile de reducere a cheltuielilor bugetare cu Krivoi Rog cu peste 500.000 dolari in acest an dar n-ati tinut cont de ele si jumatate din cele 5 milioane le-ati avizat “bun de plata” pe cele 2 trimestre care s-au scurs de la inceputul anului.Peste 3 saptamani o sa dati “bun de plata” si la al treilea sfert din bani pentru incheierea trimestrului III.Si asa s-a ales praful de propunerile de economii de la buget.
Este foarte tare si raspunsul Biroului de presa al Ministerului Economiei dat jurnalistului de investigatii de la JN.
________________________________________________________________

XII100386/30.06.2009
Către
Departamentul investigaţii
Stimate domn,
Vă transmitem, în cele ce urmează, informaţiile furnizate Biroului de presă de către direcţiile de specialitate din cadrul ME.
Referitor la afirmaţia potrivit căreia la combinatul de la Krivoi Rog se derulează un jaf, vă rugăm să ne acordaţi întregul dumneavoastră sprijin, prin furnizarea tuturor informaţiilor pe care le deţineţi în legătură cu ceea ce se întâmplă în perimetrul combinatului, astfel încât ME, prin mijloacele legale pe care le deţine, să fie în măsura de a demara o anchetă pe acest subiect.
Pentru obiectivele nefinalizate de partea romana si aflate in diferite stadii de executie pe santierul de la Krivoi Rog , prin HG 643/12 august 1999 s-a stabilit modul de decontare a cheltuielilor efectuate de antreprenorii romani, S.C. ARCOM S.A., S.C. ARCIF S.A. si S.C. UZINEXPORTIMPORT S.A., pentru paza acestora, pe perioada de sistare a lucrarilor de constructii montaj la CIM Krivoi Rog Ucraina. Sumele sunt platite de Ministerul Economiei in baza deconturilor prezentate de antreprenorii romani.
Din discutiile recente avute cu antreprenorii, acestia au raportat ca au facut o analiza la fata locului si nu s-au constatat lipsuri in gestiunea obiectivelor avute in paza.
Suma alocată obiectivului pentru anul în curs este de 5 milioane de lei şi provine de la bugetul de stat.
Biroul de presă al Ministerului Economiei 

_________________________________________________________________

1.Ministerul Economiei n-are nici un fel de informatie despre jaful de la combinatul de la Krivoi Rogsi cere informatii de la jurnalisti.Nimeni din Minister n-a avut timp sa citeasca macar un articol din zecile scrise cu lux de amanunte si aparute in mai multe ziare.Nimeni din Minister n-a avut timp sa citeasca macar o sesizare sau un memoriu din zecile primite direct sau redirectionate catre Minister pe cele primite de alte institutii abilitate ale Statului.E TARE !!!
2.Cheltuielile nu sunt doar pentru paza obiectivelor nefinalizate ci si pentru intretinerea in stare de functionare a statiilor si substatiilor electrice cat si pentru executia lucrarilor de intretinere la utilajele si instalatiile tehnologice montate ale complexului I de pornire.
3.Ati uitat sa mentionati si Norma Metodologica MLPAT nr. 12076/03.12.1999 care prevede in mod expres la cap. III Verificarea operatiunilor:
In afara documentelor justificative ptr. cheltuielile aferente si prezentate la decontare,prevazute la cap. II,ordonatorul de credite verifica: – REALIZAREA ACTIVITATILOR PREVAZUTE la ART. 1 din HOTARARE; 
Dar din declaratia directorului Dragomiorescu (care e de 16 ani la Dolinska ),facuta jurnalistului Adrian Mogos de la Jurnalul National ,si publicata in articolul ”800 de milioane de dolari,ignorati la Bucuresti ”,in editia din 01.09.2009,rezulta ca n-ati catadixit nici macar o data sa indepliniti prevederea expresa din Norma mentionata mai sus,asa cum veti vedea mai jos intr-un extras din articol.
V-ati multumit sa intrebati HOTII daca au FURAT (!!??!!) si v-ati declarat pe deplin satisfacut de marturisirea lor (N-am furat ŞEFU`,se poate sa ne intrebati asa ceva?Noi suntem curati ca lacrima!!!!).
Noul director Dragomirescu a declarat pentru Jurnalul National,in acelasi articol mentionat mai sus
“În fiecare zi era beat şi pe timpul lui s-au făcut prostii multe (fostul director Ghirtoi Nicolae). 363000 de dolari valorează numai cuprul care a dispărut şi care a fost vândut pe plan local  
(n.a.-asta este valoarea calculata la preturile din devizele sovietice din anii 1984 si transformata in dolari dupa algoritmul cunoscut bine de catre dvs.: 1 Rb.`84 x 1,36 = 1,36 Rb. Transf. x 1,0366 = 1,409776 USD ).Era o filieră care fura. Cu ştirea lui Ghirţoi, cu şeful pazei… Era un grup de oameni apropiaţi lui Ghirţoi. Unii din zonă îi aşteptau cu maşinile pe la garduri”,va semnalam faptul ca JAFUL continua nestingherit.
Folosindu-se de HG 573/1995 + HG 959/1994(r1),prin care au devenit proprietatarii stocului de la 31.12.1994,au devalizat patrimoniul Romaniei prin trecerea pe stoc a organizarilor de santier, ARCOM + ARCIF,(Baza de productie pardosita cu peste 4000 de dale de beton 3000x2000x200 mm,baraci-birouri,baraci-magazii de materiale,containere-birouri,retele de apa rece-apa calda-incalzire,macarale capra,macaraua American Hoist,1.000 Km,kilometri nu metri,de cablu,rezervoare de combustibil de 60.000 litri,etc,etc) in vederea vanzarii ilegale pe plan local si a reexporturilor masive,1995-1996,in Malo-Iaroslavet, Astrahan,Kazahstan si bineanteles Romania a sute de vagoane cu materiale de constructii (vila de lux pentru Cernomardin si vile de lux,la 125$/mp locuibil,la Snagov ,pentru “baietii buni”).

“…unele deconturi şi pontaje care s-au făcut destul de ciudat, însă directorul Dragomirescu doarme liniştit, pentru că şefii de la Bucureşti au decis asta şi el este acoperit. Mai mult, conducerea Arcom a trimis o comisie care îi spunea lui Dragomirescu ce şi cum să facă pentru ca totul să iasă bine. “Eu nu fac nimic fără aprobarea Bucureştiului”, a adăugat directorul. Arcom SA primeşte de la Ministerul Economiei aproape 2,9 milioane de lei noi anual pentru gaze, energie, salarii sau carburanţi, pentru că sunt aproape 17 km de la blocuri până în combinat (n.a.-credem ca v-ati prins ca kilometrii n-au absolut nici o legatura cu gazele,energia electrica,salariile sau carburantii iar pentru 2009 primeste 3,3 milioane din care au incasat deja aproape 1,8 milioane pentru trim. I si II si va incasa in jur de 800000 pentru trim. III).
Cu toate acestea, nici un oficial român nu s-a obosit să ajungă vreodată la Dolinska să vadă care e treaba pe acolo, cu toate că au fost nenumărate comisii din minister care au mers de câteva ori la întâlniri bilaterale la Kiev, aflat la mai puţin de 300 km depărtare de combinat. Petru Ianc, directorul general al Departamentului de politici industriale din Ministerul Economiei, este considerat omul care cunoaşte îndeaproape situaţia combinatului.În iulie a fost la Kiev , a precizat directorul Dragomirescu, dar pe la Dolinska nu a trecut. În septembrie se va duce din nou. Şi tot numai la Kiev. “E posibil ca de atât timp să nu vină nimeni de la Bucureşti , vreo comisie să vadă cum trăim aici? E o situaţie grea, pentru că aici sunt niveluri de radiaţii de douăzeci de ori mai mari. Cine stă aici tre’ să aibă un organism puternic. Ianculescu, care a fost director aici după Revoluţie, e paralizat complet”, a adăugat un muncitor.

……………………..

Cu stima,
Jurnalist Ovidiu Eduard Ohanesian
Tel. de contact : 0723230021 si 00380985188630
E-mail :  eohanes@yahoo.com
   
Ing. Ghimes Sorin
Tel. de contact : 0752986882 si 00380688561970;00380638244049
E-mail : ghimess@yahoo.com  ; sorin57@mail.ru
   
PS-Copiile dupa cartile noastre de identitate le-ati primit inca de la inceputul lunii iulie cand vi s-a facut propunerea sa ne primiti la sediul Ministerului,pe 6 iulie,pentru a clarifica aspectele neclare privind situatia combinatului CIM Krivoi Rog de la Dolinska ,Ucraina. 

_____________________///_______________________///__________________

Acum sunt în măsură de a vă aduce probe evidente,documente originale,prin care se evidenţiază o părticică din jaful sistematic al combinatului CIM Krivoi Rog – Ucraina !

Referate de constatare a furturilor şi DECIZII DE IMPUTARE paznicilor pentru recuperarea prejudiciului.Evident că s-a premeditat totul cu multă grijă pentru a arunca totul în cârca paznicilor (veţi constata singuri din citirea referatelor de constatare).Este vorba de câteva mii de dolari.Pentru furturile efectuate cu camioanele,cu TIR-urile şi cu Trailere nu îndrăzneşte nimeni să emită nici măcar UNA DECIZIE DE IMPUTARE!!!

Să vă explic în detaliu de ce s-a ajuns aici.Directorul filialei ARCOM Krivoi Rog a preluat filiala,în iulie 2008 dela Ghirţoi Nicolaecare a ieşit la pensie,semnând ”ca primarul” că totul este intact.

Pe 1 septembrie i-a ieşit Decizia de pensionare.Aşteaptă noul director să-i predea filiala.Şi-a dat seama că va trebui să dea socoteală pentru tot ce lipseşte.Şi s-a hotărât să plece curat la pensie.Astfel a început să emită DECIZII DE IMPUTARE la foc automat fără să ţină seama că nu are nimic concret cu care să acuze paznicii.În unele cazuri a solicitat anchete din partea Miliţiei locale,care nu au finalizat nici una din anchete,în alte cazuri nici măcar nu a mai solicitat Miliţia.

Mai trebuie menţionat şi faptul că filiala nu are responsabilitate juridică deci directorul filialei nu are calitatea de a emite decizii de imputare sau decizii de sancţionare cu ”terminarea misiunii disciplinar”!Directorul filialei face referate către conducerea societăţii cu propuneri iar conducerea societăţii hotărăşte dacă dă sau nu curs propunerilor directorului filialei!

Directorul filialei,Dragomirescu Viorel,a emis nici mai mult nici mai puţin decât 39 de DECIZII DE IMPUTARE şi DECIZII DE SANCŢIONARE CU ”TERMINAREA MISIUNII DISCIPLINAR”!

Majoritatea deciziilor de imputare au fost pentru furturile grătarelor de inox care echipează cărucioarele de ardere.Un cărucior este echipat cu 400 de grătare.Un grătar,deşi de dimensiuni mici,are în jur de 4 Kg.Preţul pentru inox este acelaşi ca pentru cupru electrotehnic,adică în jur de 5000 USD / tonă.Grătarele au fost livrate în şantier separat de cărucioare,în butoaie de 5000 Kgbutoiul împreună cu organele de asamblare (bolţuri,şaibe,piuliţe,şplinturi),montarea lor pe cărucioare urmînd să se facă înainte de predarea cărucioarelor la montaj pe maşinile de ardere. În referatul nr. 54/04.05.2011 se aminteşte că astfel de lipsuri au fost constatate şi de către filiala UZINEXPORT Krivoi Rog în Nota de constatare nr. 173/I/28.09.2000.Ce nu s-a menţionat în referat este faptul că lipsurile constatate în 2000 au fost de peste 4000 (PATRU MII) de grătare şi peste 200 (două sute) de pereţi laterali.Şi încă un lucru demn de menţionat: NU S-A EMIS NICI O DECIZIE DE IMPUTARE!Din lipsă de probe pentru a putea identifica autorii!Deşi erau mult mai mulţi paznici de serviciu într-un schimb.Iar dosarul penal deschisla Miliţie s-a clasat cu AN (AUTORI NECUNOSCUŢI)

Martori oculari din acea perioadă au declarat că şefii filialei UZINEXPORT Krivoi Rog încărcau şi câte 2-3 butoaie cu grătare în camioanele în care puneau deasupra foarte mult ”fier vechi” (să nu se vadă cumva butoaiele)!!!!!

————————————————————————————————————

NOTĂ

Trebuie să fac o precizare importantă!

Filiala UZINEXPORT Krivoi Rog a efectuat un jaf cumplit cu acte ÎN REGULĂ!!!Doar că erau ”PUŢIN” FALSIFICATE!Detalii: în perioada 2002-2009 filiala UZINEXPORT Krivoi  Rog,în perioada de sistare completă a lucrărilor şi cu toţi muncitorii plecaţi în ţară încă din 1997,a predat la montaj,brigăzilor subcontractoare ale ARCOM-ului,furnitură în cantitate de peste 9000 (NOUĂ MII) DE TONE (CONFECŢIE METALICĂ,CONDUCTE TEHNOLOGICE,UTILAJE).S-au întocmit sute de Procese verbale de predare-primire la montaj DAR SEMNATE DE PREDĂTOR ŞI ÎN DREPTUL PRIMITORULUI (cu dreapta la predător şi cu stânga la primitor!!!).Ca să fie ”BETON” AU FOST ÎNREGISTRATE ÎN PERIOADA 1994-1997 CÎND ERAU OAMENII LA MUNCĂ. Procesele verbale se găsesc DOAR ÎN CONTABILITATEA FILIALEI UZINEXPORT KRIVOI ROG,fiind întocmite doar în 2 exemplare,unul pentru gestionar şi unul pentru contabilitate!!!

CENTRALIZATOARELE TRIMESTRIALE CU SITUAŢIA FURNITURII UZINEXPORT TRIMISE LA S.C. UZINEXPORT S.A. BUCUREŞTI CONFIRMĂ MICŞORAREA STOCULUI DE FURNITURĂ UZINEXPORT CU PESTE 9000 TONE ÎN 8 ANI DE STAGNARE COMPLETĂ A LUCRĂRILOR!!!!!

CINE A PRELUAT LA MONTAJ 9000 TONE,PAZNICII ŞI PERSONALUL TESA RĂMAŞI LA FILIALA ARCOM KRIVOI ROG???????

——————————————————————————————————————

Directorul Dragomirescu a emis peste 20 de decizii de imputare pentru CÂTEVA SUTE DE GRĂTARE!!!  

Directorul Dragomirescu a emis 15 decizii de imputare de 131 USD fiecare pentru sustragerea barelor de cupru din staţia post transformare ZTP 22 de la obiectivul 1.76 Îngroşătoare.Dar din referatul nr. 101/20.07.2011,unde directorul Dragomirescu pune rezoluţia de imputare pe 19.07.2011 (nu vi se pare ciudat să scrie pe 19 pe ceva care s-a întocmit a doua zi pe 20???),rezultă că NU EXISTĂ URME DE FORŢARE,YALA,LACĂTUL,SIGILIUL DE PLUMB ŞI HÂRTIA CU DATA ULTIMULUI CONTROL FIIN INTACTE!!!!!Şeful pazei,care a întocmit referatul,a tras o concluzie de veritabil criminalist:PĂTRUNDEREA ÎN INCINTĂ S-A FĂCUT PRIN NIŞA DE AERISIRE DE 30X40 cm!!!!!!!

Întrebare simplă:CINE AR PUTEA PĂTRUNDE PRINTR-O GAURĂ DE 30X40 cm?????

Mai mult decât,pe verso şeful pazei scrie o NOTĂ:

”Originalul acestui referat se află la ARCOM Bucureşti din data de 04.08.2011 şi nu conţine această rezoluţie dată de directorul filialei ARCOM Krivoi Rog.Această decizie a fost dată pe 26.08.2011 cu înregistrarea dată din urmă./ Ms. N. Damaschin”

CE PĂRERE AVEŢI DE ACEST LUCRU?CAM MIROASE A FALS,UZ DE FALS ŞI ABUZ ÎN SERVICIU!!!

Directorul Dragomirescu Viorel,tot în mod abuziv şi ilegal,a emis decizii de sancţionare cu ”terminarea misiunii disciplinar” şi trimiterea în ţară cu prima cursă pentru motivul real că NU AU PERMIS INTRAREA MAŞINILOR ÎN BAZĂ PENTRU A ÎNCĂRCA DALELE DE BETON,VÂNDUTE ILEGAL PENTRU 100 USD BUCATA DAR FACTURATE CU 30 USD BUCATA!!!

Veţi citi Decizia,Nota de constatare şi PLÂNGEREA PAZNICULUI VLAD SPIRU TRANSMISĂ DIRECTORULUI GENERAL al S.C. ARCOM S.A.-GEAMBAZI VASILE!

După ce a citit plângerea,vineri 30.09.2011,a strigat că Vlad Spiru nu pleacă nicăieri!

Domnul Roşioru Marian,consilierul juridic,l-a înjurat în gura mare pe Dragomirescu Viorel şi i-a spus  să-şi vadă de treabă că o să vină curând la Dolinsca să-l schimbe dracului pe nenorocit!!!

Luni,03.10.2011,contabilul şef al filialei-Roman Vasile care se afla acolo cu decontul pe trim. 3 i-a spus clar că Vlad Spiru trebuie să dispară din filială că nu se pot vinde dalele în timp util.Prin urmare de consecinţă domnul Geambazi a emis Decizia de ”ÎNCETARE A DETAŞĂRII” a domnului Vlad Spiru începând cu data de 04.10.2011!!!!!

FĂRĂ COMENTARII !!!!!

————————————————————————————

Cred că ajunge cu vorbele.Vă ataşez la prezenta SCRISOARE DESCHISĂ următoarele:

-Deciziile de imputare (trei buc.) din 23.08.2011 cu suma de 613 USD pentru fiecare.

-Deciziile de imputare (cincisprezece buc.) din 30.08.2011 cu suma de 131 USD pentru fiecare.

-Referatul nr. 101/20.07.2011 în baza căruia a emis cele 15 decizii de imputare.

-Deciziile de imputare (10-12 buc.?!?) din 21.09.2011 cu suma de 122 USD pentru fiecare.

-Referatul nr. 73/24.05.2011 în baza căruia a emis cele 10-12 decizii de imputare,dar atenţie!!!! după 4 luni de la întocmirea referatului!!!!!

-Deciziile de imputare (nouă buc.) din 21.09.2011 cu suma de 940 USD fiecare.

-Referatul nr. 54/04.05.2011 în baza căruia a emis cele 9 decizii de imputare,dar atenţie!!! după 4 luni şi jumătate de la întocmirea referatului!!!!!!!!

-Grătare ”găsite” în iarbă,departe,lângă gard.

-Alte 2 grătare găsite în iarbă.

-Mănuşa de protecţie ”căzută” din buzunar din graba de a termina rapid treaba.

-Un cărucior fără nici un grătar,în stânga şi în dreapta se văd bucăţi din 2 cărucioare echipate cu grătare.

-Un cărucior cu organele de asamblare demontate.

-Un cărucior echipat complet cu grătare. 

-Decizia nr. 65/27.09.2011 de sancţionare cu ”TERMINAREA MISIUNII DISCIPLINAR” (ŞI FĂRĂ DREPTUL LEGAL DE A FACE CONTESTAŢIE!!!).

-Nota de constatare nr. 150/26.09.2011 în baza căreia a emis decizia nr. 65

-PLÂNGEREA LUI VLAD SPIRU ADRESATĂ DIRECTORULUI GENERAL GEAMBAZI VASILE.

-Decizia nr. 2374/03.10.2011 cu “ÎNCETAREA DETAŢĂRII” lui Vlad Spiru.

-Fotografia “PROBĂ” că Vlad Spiru dormea în post. 

————————————————————————————————————–

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++