Nu am putut rezista îndemnului unui om de bine şi am postat mesajul lui pe care mi l-a transmis pe e-mail prin intermediul toateblogurile.ro/,la care sunt şi eu afiliat.Rog toţi bloggerii şi toţi cititorii acestui minunat blog să dăm curs îndemnului acestui mare iubitor de copii,Victor Cătălin, să dăm cu toţii un LIKE pe pagina lor de FACEBOOK şi să scriem şi câteva cuvinte frumoase despre copii,viitorul nostru luminos!

 

——————————————————————————-

Hai sa-i anuntam pe copii si parinti…

FROM: toateBlogurile 

TO: Marinescu Bogdan

Message flagged

Thursday, 10 November 2011, 20:09

Message Body

 

Salutare Marinescu Bogdan,

Dragii mei bloggeri, am mare nevoie de voi. Hai sa-i anuntam pe parinti ca au o jucarie noua pentru copiii lor!

Radio Romania Junior este un super radio online pentru copii si parinti.

Trebuie sa-l ajutam pe Junior sa adune Bytes buni in reteaua planetara. Faptele bune ale copiilor si parintilor ii vor slabi puterea virusului ce se hraneste cu temele nefacute sau obrazniciile copiilor. Misiunea profesorului Azet si a lui Junior nu este usoara si avem mare nevoie de ajutorul copiilor si al tuturor parintilor. Pentru a invinge virusul Z.I.B.I.S.C. (Zero Intentii Bune, Initiez Stergerea Copilariei), incercam sa adunam toate faptele bune ale copiilor sau lucrurile minunate pe care reusesc sa le faca oamenii mari.

Va multumesc, din suflet, pentru Like pe pagina de Facebook a radioului, dar si pentru orice vorba buna scrisa pe blogurile voastre!

Iata si pagina de Facebook: Facebook Junior

Daca vreti sa preluati player-ul radioului si sa transmiteti live din Radiolaboratorul profesorului Azet, trebuie doar sa-mi dati de stire pe victor.catalin@gmail.com

Toate bune!

Victor Catalin

 —————————————————————————