Bugetul de stat pe 2012 afost adoptat de Parlament

Parlamentul României a votat, joi, bugetul de stat pe 2012. Proiectul a fost adoptat cu 239 de voturi „pentru“ şi 168 „împotrivă“.
La vot au participat şi parlamentarii opoziţiei, care au boicotat şedinţa plenului pentru asumarea răspunderii Guvernului.
Bugetul de stat pe anul 2012 vizează estimări de creştere economică de 2,1% pe anul 2012 şi o ţintă de deficit de 1,9% din PIB, potrivit 
Agerpres.
Dezbaterile la legea bugetului de stat au început luni, iar articolele şi anexele acestui proiect au fost adoptate fără acceptarea amendamentelor depuse de opoziţie.
Parlamentarii PSD şi PNL au depus la legea bugetului de stat pe 2012 peste 8.000 de amendamente.
Plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor a adoptat miercuri, cu 169 de voturi “pentru”, 94 “împotrivă” şi o abţinere, cele 48 de articole ale
proiectul legii bugetului de stat pe anul 2012, inclusiv cele zece anexe ce fac parte integrantă din acesta.
Parlamentarii au acceptat doar două amendamente asumate de Comisiile de buget-finanţe din Camera Deputaţilor şi Senat.
Amendamentul adus articolului 4 vizează o redistribuire de fonduri în ce priveşte sumele alocate din TVA pentru bugetele locale, iar cel la articolul 21 – majorarea sumei ce va fi utilizată de MAI pentru constituirea stocurilor de apă grea şi uraniu.

http://www.antena3.ro/economic/biz-news/bugetul-de-stat-pe-2012-a-fost-votat-de-parlament-147992.html

OPOZIŢIA a depus peste 8000 de amendamente!!!

DAR UN ALINEAT A FOST TABU!!! LA MINISTERUL ECONOMIEI !!!

CAPITOLUL 5001 – CHELTUIELI – BUGET DE STAT

GRUPA 55TITLUL VII  ALTE TRANSFERURI

ARTICOL 01A.TRANSFERURI INTERNE

ALINEAT 53 –  Transferuri pentru finantarea lucrarilor de paza si intretinere la combinatul minier Krivoi Rog Ucraina

Realizari 2010 : ——–

Executie preliminata 2011 : 5.185 mii lei

Propuneri 2012 :  5.185 mii lei

Crestere/Descreştere :  0,00

Propuneri 2013 :  ——        

Propuneri 2014 :  ——

Propuneri 2015 :  ——                                                                                                                                                    

CE PĂRERE AVEŢI???  ESTE SUPER TARE !!!

TREBUIE SĂ FACEM ECONOMII LA SÂNGE!!!

ÎNGHEŢĂM SALARIILE BUGETARILOR ŞI PENSIILE!!!

IMPOZITĂM TOATE PENSIILE !!!

ŞI BOMBA BOMBELOR CARE A UCIS DEMOCRAŢIA ÎN ROMÂNIA:

COMASĂM ALEGERILE LOCALE CU CELE PARLAMENTARE (!!!) ŞI ECONOMISIM 1 (UNUL SINGUR) EURO PE CAP DE LOCUITOR,ADICĂ VREO 22 DE MILIOANE DE EURO !!! LUCRU CARE S-A ŞI REALIZAT PRIN ASUMAREA RĂSPUNDERII GUVERNULUI !!!

ŞI DACĂ TOT AM REALIZAT ATÂTEA ECONOMII URIAŞE (tot pe spinarea şi pe buzunarul prostimii),EU,GUVERNUL ROMÂNIEI ATOTPUTERNIC,ÎMI PERMIT SĂ RISIPESC ŞI LA ANUL VREO 2 MILIOANE DE DOLARI CU DEFUNCTUL C.I.M. KRIVOI ROG – UCRAINA !!!

PENTRU CĂ AŞA VREA MUŞCHII MEI !!!

NU TREBUIE SĂ ŞTIŢI VOI CE “ŞMENURI” AM EU CU “ŞEFU” ÎN SPATELE ACESTUI PARAVAN !!!

DAR TOATE ACŢIUNILE (ADICĂ ZERO BARAT) OPOZIŢIEI CONDUC SPRE O CONCLUZIE EVIDENTĂ : NICI EA (OPOZIŢIA) NU ESTE STRĂINĂ DE ACESTE “ŞMENURI” BA,MAI MULT,ESTE CHIAR INTERESATĂ ÎN MENŢINEREA CONTROLULUI ASUPRA COMBINATULUI !!!CINE ŞTIE CE LIVRĂRI DUBIOASE ŞI OBSCURE SE FAC PE ADRESA C.I.M. KRIVOI ROG ŞI DE LA GRANIŢĂ SE REDIRECŢIONEAZĂ ÎN “CU TOTUL ALTĂ DIRECŢIE” !!!  CÂŢI BANI NEGRI INTRĂ ÎN BUZUNARELE PUTERII ŞI OPOZIŢIEI REUNITE ÎNTRU BUNĂSTAREA LOR PERSONALĂ ???                                                                             

Vă redau,în continuare,2 pagini din “Anexa nr. 3/35/02  Pag. 2 -mii lei” cu cheltuielile Ministerului pentru Krivoi Rog din “Transferuri interne”.

Puteţi citi Anexa nr. 3/35 -MECMA,integral,aici:

http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/proiect_buget2012/Ministerul_Economiei_Comertului_Mediului_Afaceri.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Să nu credeţi că acuz OPOZIŢIA doar de dragul de a o acuza.Acuz OPOZIŢIA că nu a făcut absolut nimic din ceea ce putea legal şi trebuia să facă.Are o armă imbatabilă la dispoziţie – INTERPELAREA PARLAMENTARĂ !!!ORICARE SENATOR SAU DEPUTAT POATE SĂ CHEME ÎN ORICE MOMENT PE ORICARE MINISTRU ŞI SĂ-I CEARĂ EXPLICAŢII ÎN ORICE PROBLEMĂ CARE PRIVEŞTE CHELTUIREA BANULUI PUBLIC SAU SIGURANŢA NAŢIONALĂ !!!

1.INTERPELARE PARLAMENTARĂ INIŢIATĂ DE OPOZIŢIE!

MINISTRUL ARITON TREBUIE SĂ EXPLICE TRANSPARENT DE CE ARUNCĂ 2 MILIOANE DE DOLARI ANUAL PE APA SÂMBETEI,CÂND ARE DE GÂND SĂ OPREASCĂ ACEASTĂ RISIPĂ ŞI DE CE NU A FĂCUT-O PÂNĂ ACUM!!!

2.INTERPELARE PARLAMENTARĂ INIŢIATĂ DE OPOZIŢIE!

MINISTRUL IALOMIŢIANU TREBUIE SĂ EXPLICE TRANSPARENT DE CE NU FACE NIMIC PENTRU A RECUPERA DATORIA DE ZECI,SUTE DE MILIOANE DE DOLARI,DE LA ARCOM S.A. şi ARCIF S.A.,DATORIE CARE ESTE DIN ANII 1995-1996!!!

3.INTERPELARE PARLAMENTARĂ INIŢIATĂ DE OPOZIŢIE!

PRIMUL MINISTRU BOC TREBUIE SĂ EXPLICE TRANSPARENT DE CE TOLEREAZĂ (PROTEJEAZĂ ŞI ACOPERĂ) ACESTE SITUAŢII !!!

Iată doar 3 posibilităţi ale OPOZIŢIEI pentru a pune capăt acestei nenorociri numite C.I.M. KRIVOI ROG – UCRAINA !!!Această gaură neagră a “înghiţit” până în anul 1997 peste 1 miliard de dolari!!!Din 1997 şi până în 2011 a mai “înghiţit” câte 1,7 milioane de dolari în fiecare an,adică aproape 26 de milioane de dolari !!!Mai “înghite” şi la anul,în 2012,încă 1,7 milioane de dolari!!!

Mai bine tăiem salarii,tăiem pensii,tăiem ajutoare sociale,impozităm pensii,mărim TVA,adică TĂIEM VENITURI,MĂRIM TAXE,FACEM ORICE NUMAI SĂ FACEM ROST DE BANI PENTRU C.I.M. KRIVOI ROG – UCRAINA!!!

ÎNTREBARE DE NAIV:

DE CE OARE OPOZIŢIA NU FACE ABSOLUT NIMIC PE ACEST SUBIECT  NENOROCIT,C.I.M. KRIVOI ROGV – UCRAINA???

DUMNEAVOASTRĂ CE PĂRERE AVEŢI STIMAŢI CITITORI!!!VĂ AŞTEPT CU OPINIILE VOASTRE ŞI EVENTUAL CU COMPLETĂRI CARE SĂ EXPLICE ATITUDINEA OPOZIŢIEI,CĂCI PE A PUTERII AM “GHICIT-O” DE MULT.