Stimaţi cititori,îmi cer scuze că nu respect promisiunea făcută în articolul precedent dar am primit un material care m-a uluit şi m-a îngrozit.De aceea  vi-l prezint înaintea celorlalte 3 promise.Exact cum l-am primit fără nici un fel de prelucrare.

————————————————————————————-

Politicieni corupti din Romania,pe statele de plata ale masoneriei mondiale.Bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman.

      In consecinta politicienii autohtoni,au fost chemati la Bruxelles,unde li s-a cerut ca Romania sa angajeze un imprumut de la FMI.Acesti politicieni corupti,multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale,au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant,CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA!
Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie:
1. SECRETISM (aflam din UE, prima oara, ce bani luam noi)
2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI)
3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI
4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate,cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar,pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut
5.Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marirea ulterioara a sumei, la oricit e “nevoie”. Unii afirma,20 miliarde,dar e putin probabil, deoarece o tara,mai mica, ca UNGARIA,imprumuta 25 MLRD,iar noi numai 20?
6. Nu s-a indicat un organism clar de control,un sistem de indicatori de verificare a sumelor date
7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave,precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul,ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA,in mass media;de asemenea, sa se publice o lista cu ce bani se dau si cui?

Toate acestea sint definitorii unei

FRAUDE DE PROPORTII,

care i se pregateste poporului roman.

            In Ungaria,au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 Miliarde.Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea.
Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra “virtual” in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine.Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie,prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate,la bancile mama.Dupa care vor declara falimentul aici, local.
Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in  BNR,ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului).
Cu restul de bani,dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale,politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp.Vor fi abonati la borcanul cu miere!
Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI.
Nu numai aceasta,caci imprumutul e conditionat de acceptarea de catre guvern a urmatoarelor conditii:
           -banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania
           -cresterea taxelor, TVA, impozit pe profit
           -reducearea bugetului sanatatii si invatamintului
           -obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport,dupa aceea buletine si permise auto,gradual,si in final in corpul uman)
           – obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot
           – implementarea statului politienesc absolut, cum a fost aratat in romanul orwelian “1984” si in care romanii au trait timp de 50 de ani
           -obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripa aviara in Cehia, Austria si Germania)
Cititi aici pe linga ce pericol am trecut (nu se stie sigur, daca a trecut!):
http://www.infowars.com/vaccines-as-biological-weapons-live-avian-flu-virus-placed-in-baxter-vaccine-materials-sent-to-18-countries/
Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7…8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori impozitele pe proprietati, se va mari TVA si  in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI: Daca nu credeti, aduceti-va aminte de anii ’90, ce s-a intimplat in Romania.
Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale.
Despre Comisia Trilaterală aici: http://manipularea.blogspot.com/2008/03/comisia-trilaterala.html

Lista cu membrii Comisiei Trilaterale 2008 aici: http://bataiosu.wordpress.com/2008/10/25/lista-cu-membrii-comisiei-trilaterale-2008/

Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia,incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI?
Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date,diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda hotia.Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul guvernator nu se pricepe sa administreze Banca Nationala, cu ce avem in acele conturi,sa plece!

Guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA a  Fost Fortat de popor sa plece:
http://www.itnsource.com/shotlist//RTV/2009/02/11/RTV249809/
http://news.xinhuanet.com/english/2009-02/27/content_10915777.htm

Trebuie sa ne trezim inainte ca sa ne falimenteze!

Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ’90.Acum lumea se afla  intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA!

Exista un indicator real (nu poate fi manipulat),Baltic Dry Index,care arata cite tone de marfa se transporta intre porturi in lume.Acest indice a scazut de la 10.000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori.Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea,gata.
http://www.rense.com/general85/des.htm           

Presedintele Agrostar, dl. Stefan Niculae ne avertizeaza ca, datorita legilor votate de politicieni, anul acesta productia agricola va fi insuficienta si va trebui sa depindem in totalitate de importuri:
http://www.realitatea.net/din-vara-romania-va-depinde-in-totalitate-de-importurile-agricole-potrivit-presedintelui-agrostar_475927.html
          Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 productia agricola s-a redus la 15% din cauza secetei:
                        http://www.unleavenedbreadministries.org/?page=drought

             In SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau apa pentru irigatii, in Australia a fost un incendiu devastator, in majoritatea tarilor e o seceta extinsa:
http://www.cfbf.com si http://www.agalert.com/    

Deci, sintem complet expusi, securitatea nationala va fi complet compromisa cu acest imprumut si datoria noastra e sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut. Desi noi banuiam asta inca de anul trecut, Adrian Nastase arunca si el bomba: “Sunt presiuni externe pentru ca Romania sa ia imprumutul de la FMI”.

Toata lumea se afla la acest moment, intr-o criza diabolic orchestrata de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta.

             Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosirea mass-mediei,care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari in Iraq, etc.
Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei,escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza.
Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAILOUTUL BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni in schimb,sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. De altfel,primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului.Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini,numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului,ci doar cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala.
Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de caderea firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem.Ce este socant e, ca nici pina azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor.  

Banca Mondiala, pentru cine nu stie, este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA, nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sint familia Rotschild 80% si Rockefeller, 20%. De asemenea FMI este un organ foarte “eficient” al acestor elite.

Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzata de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii totale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara
acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei:

http://www.safehaven.com/article/4108/the-fed-announces-it-will-hide-m-3-to-keep-you-from-knowing-what

            Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informata acum. 10 ani, ca escrocul Madoff desfasoara un joc piramidal tip schema  Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o masura sa investigheze.
De altfel, in ultimul film, The Obama Deception (Inselaciunea Obama), patriotul si luptatorul american impotriva Noii Ordini Mondiale, Alex Jones, ilustreaza foarte sugestiv ce s-a intimplat in lume in ultima vreme.
Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce?
Ne-a spus Soros de ce:

Pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela care nu vor sa
joace cum le cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril si ca lui Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte.

Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in viitorul apropiat moneda SUA.
Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si bunuri pe nimica toata. Cu o parte din acesti bani furati, isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita:
http://www.globalresearch.ca/articles/GAN412A.html
  Armatele secrete ale NATO. Operatiunea Gladio si terorismul in Europa de Vest.
De asemenea ei isi construiesc BUNKERE SUBTERANE, (20 MILIARDE $ per bucata), unde se pregatesc sa se retraga in caz ca nu mai pot controla masele dezlantuite.In aceste bunkere stocheaza provizii pe termen indelungat, cumparate tot din banii oamenilor:
http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=70281

             Pentru eventualitatea unei razmerite extinse, ei si-au pregatit intr-un bunker unde au stocat toate tipurile de semintele de pe pamint, in Svalbard Norvegia, ca sa fie asigurati, ca dupa ce vor declansa la suprafata arme nucleare neutronice de mica putere, care distrug oamenii si viata, dar lasa neatinse cladirile si infrastructura, vor putea sa recreeze pe pamint plantele:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6335899.stm

          Aceste micro-nukes sint arme nucleare de putere foarte mica, cu timp de injumatatire foarte scurt, cum s-au folosit si in Bali:  http://www.cuttingedge.org/NEWS/n1715.cfm

            Unul din scopurile lor declarate este ca sa reduca populatia Terei la un minim de 500 milioane, usor controlabili,declaratie cioplita in 8 limbi pe Pietrele ghid din Georgia, SUA:
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones#Inscriptions
http://www.radioliberty.com/stones.htm
Ei platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa faca Virusul Gripei Aviare cit mai letal:

http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/03/cine-are-nevoie-de-o-epidemie-de-gripa_26.html

http://sceptik.wordpress.com/2009/03/26/se-pregateste-un-virus-mortal/
Produc niste arme biologice ingrozitoare, pe care le vor prezenta ca aparute ca rezistenta la antibiotice, dar de fapt obtinute prin militarizarea si modificarea genetica, in laboratoare, a unor stafilococi, printre care necrosis fasciis si stafilococul pyogenes, precum si variante super rezistente al stafilococului aureus. Ele vor “aparea” in lume ca o ciudatenie la inceput, insa fac ca antraxul sau ciuma bubonica sa para ca o plimbare prin parc:
Au introdus in toate produsele alimentare, in sucurile racoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup) care prin tehnica de fabricatie contine doze mari de mercur, care produce diabet si alte afectiuni grave: SUA au amenintat India, dupa ce aceasta a interzis comercializarea Coca Cola şi Pepsi Cola, datorita concentratiei mult peste limita admisa de pesticide.
http://sceptik.wordpress.com/2008/11/09/amareala-din-indulcitoarele-artificiale/

Au introdus in toate produsele alimentare, in sucurile racoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup) care prin tehnica de fabricatie contine doze mari de mercur, care produce diabet si alte afectiuni grave:

http://sceptik.wordpress.com/2008/11/09/amareala-din-indulcitoarele-artificiale/

http://www.chicagotribune.com

             De asemenea nelipsitul Glutamat de sodiu – MSG, sau E621,
ce se foloseste ca potentator de aroma, in mai toate supele la plic si
adaosurile de mincare tip Vegeta.
http://www.ecomagazin.ro/vegeta-mult-gust-multa-sare/
          Ne-au introdus in circuitul alimentar aluminiul, un metal care s-a demonstrat clar ca produce boala Alzeheimer:
http://www.alzheimer.ca/english/disease/causes-alumi.htm
            Au introdus in vaccinuri, pe care ne obliga copilasii si pe noi sa le luam, diferite substante, saruri de aluminiu, mercur (Thimerosal), celule prelevate de la fetusi***, care destabilizeaza sistemul imunitar al organismului si produc cancer, SIDA si deseori chiar moarte.Despre celulele de fetusi *** din vaccinuri, s-au descoperit lucruri terifiante.Vaccinuri contaminate cu virusul HIV, descoperite in SUA,au fost retrase si vindute apoi in EUROPA, infectind mii de hemofilici.
http://www.ahrp.org/infomail/0503/22.php               

            In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte tari).Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz numarul mare de copii retardati care se nasc.In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, eczeme si boli grave de inima:
http://www.fluoridealert.org/health/brain/
            DAR SI IN ORICE PASTA DE DINTI DIN LUME:

http://www.fluoridealert.org/health/accidents/lethal.aspx
            In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA!
Verificati chiar dvs, pe pachetul de sare, ce contine E535 (ferocianura de sodiu) sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare.
In stomac sau lichide,ferocianura disociaza in mai multi compusi,dintre care SI CIANURA. Cu fiecare lingurita de sare,introducem in noi CIANURA.
Cine are nevoie sa consumam in orice mincare, cianura?
Verificati chiar dvs.
Toate medicamentele care se prescriu, de fapt trateaza
efectele si nu cauzele bolii. Aceasta permite mentinearea oamenilor
bolnavi in continuare si beneficii de zeci de miliarde, pentru firmele
de farmaceutice.
            Ca sa ne omoare si mai eficient vor sa voteze in Europa si SUA,Codex Alimentarius, prin care vor sa priveze oamenii de vitamine,aminoacizi esentiali, sa introduca numai hrana modificata genetic(GMO). Adica de exemplu, vor sa declare vitamina C, medicament cu distributie controlata, ca si heroina, pe care sa o poti lua numai pe reteta. Spre norocul nostru, niste oameni curajosi au oprit aceast abominabil atentat in Europa (pe moment). In SUA, e in stadiul final de aprobare.
Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a unui soi de porumb modificat genetic, care contine o gena a sterilitatii, precum si sterilizarea prin vaccinare, a femeilor:

http://www.healthfreedomusa.org/?p=563

Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau drepturi “excesive” femeilor si copiilor, cum este acum si in Romania, care de fapt vor descuraja oamenii sa-si mai intemeieze familii si sa apeleze la “servicii” platite. In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, prin Bertrand Rusell.
Prin aceste legi, vor face ca oamenii sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la manipularea psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut decit scopul ca femeile sa mearga si ele la servici, si sa creasca masa persoanelor impozitate, concomitent
cu scaderea numarului de copii.

De asemenea, elitele vor sa chip-eze toti oamenii, cu scopul de control complet. Si la noi, doresc introducerea peste noapte a buletinelor, permiselor auto si pasapoartelor cu CHIP, sub motivul ca asa e modern, dar de fapt e etapa pregatitoare pentru implantarea  CHIP-ului RFID, in mina (RFID=Radio Frequency Identifying Document).

            Astfel au timp sa realizeze reteaua utilizata la citirea chip-urilor, de la distanta si creaza o obisnuinta in a accepta aceste chipuri. Vedeti aici ce-i spune Nik Rockefeller lui Aaron Russo (pentru ca a spus lumii acest secret, Arron a fost ucis, desi amandoi sunt evrei!).

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalelite05.htm

            Chip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica fisura, se scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica,care produce moartea in niste chinuri groaznice.
Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme sa blocheze orice informatii in mass media controlata de ei, au inceput sa ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet.
            Astfel ei preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la furnizor si siteurile vor trebui “aprobate” .
Acestea au fost deja implementate si testate in China,unde functioneaza   perfect. Vor incepe de la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in final vor interzice site-urile “deranjante”. De altfel, politicienii corupti din Romania,au si votat pe ascuns, in perioada summitului NATO la Bucuresti, ascultarea telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea siteurilor pe care navigam. Deci impreuna cu chip-area, se  doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, citi bani avem, ceea ce  umparam, ce mincam, la ce filme ne uitam, ce ziare citim.

                 ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET !!!
          Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a CHIP-ului.Din acel moment, omul inceteaza sa mai “existe” social. Acesta e genul de control pe care il doresc.

DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incit vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA,VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mina.
           Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CHIP-uri:
http://www.prisonplanet.com/globalists-exploit-financial-meltdown-in-move-towards-one-world-currency.html


Dupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti nici un singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie antihristica, impotriva sanatatii, libertatii si in final, a existentei umane. A fost prezentata global, o situatie ce se prezinta extrem de grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.

Va rog sa transmiteti aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor, situatia este atit de grava incit nu permite nici o intirziere. Daca nu va ginditi la voi, ginditi-va la copiii dvs. si la cei dragi, care vor avea de suferit daca nu luam masuri acum imediat.

Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze pentru noi.

Nu ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanti.Ei sint “informati deja”, lucreaza puternic la indeplinirea agendei elitelor si oricum si-au luat mijloacele lor de protectie.

Dar ceea ce nu stiu ei, saracii, este ca si ei vor sfirsi ca noi, poate chiar mai rau, pentru ca in final, dupa ce-si vor fi sfirsit misiunea, stapinii lor, or sa se descotoroseasca de ei, ca stiu deja prea multe, cum au facut tot timpul cu tradatorii, in istorie!!!!!!!!!!!!!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++