Vă prezint filmul “ÎNŞELĂTORIA OBAMA” al reputatului jurnalist ALEX JONES.Am ales varianta cu filmul în 11 episoade deoarece are şi subtitrarea în limba română.Filmul este realizat strict pe bază de documente şi investigaţii jurnalistice de lungă durată şi foarte amănunţite.Absolut nimic din acest film nu este spus doar pe bază de impresie sau păreri subiective.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ÎNŞELĂTORIA OBAMA!

ELITELE CONDUCĂTOARE TRAG AŢELE MARIONETEI BARACK H. OBAMA!

ADEVĂRUL CONTRA-ATACĂ ŞI DEMASCĂ TOATĂ MASCARADA!

Obama este o crudă înşelătorie.El lucrează pentru WALL STREET.El este un agent al capitalului financiar.Noul şef începe să semene din ce în ce mai mult cu cel vechi.

„Trebuie să le oferim un scop în vederea creării unui tip de ordine mondială pe care cred că vrem cu toţii să o vedem.” a spus Obama!!!

Vă vedem cum cauzaţi o depresiune pentru a arunca economia în aer şi cum o consolidaţi pentru falimentarea economiei.

Andrew Jackson în multiple ocazii s-a opus înfiinţării unei bănci centrale private în Statele Unite.

Abraham Lincoln a tras un semnal de alarma asupra acestui lucru.Şi din cauza acestui fapt cred că a şi fost asasinat.Acesta este citatul lui Lincoln:

„Puterea banilor dă bătăi de cap naţiunii pe timp de pace şi conspiră împotriva acesteia în timp de război.Este mult mai despotică decât monarhia,mult mai insolentă decât autocraţia,mult mai egoistă decât birocraţia.Pentru viitorul apropiat văd o criză care se apropie,şi acest lucru mă nelinişteşte şi îmi cauzează probleme în ceea ce priveşte siguranţa ţării mele.”

WALL STREET a ucis conceptul ”MAIN STREET”!!!

Nimeni nu mai contează în afară de magnaţii de pe WALL STREET.

Preşedintele John F. Kennedy a deranjat întrega reţea de elite.Oligarhii au acţionat rapid şi decisiv.Când John Kennedy a încercat să preia puterea de la baronii jefuitori,a fost ucis în mod brutal.

Şi ce urmează să facă într-un an,un an şi jumătate,este să aducă piaţa la nivelul anilor 1998-1999.Ei vor determina toţi fraierii să investească tot ce le-a rămas,şi în momentul acela vor distruge toată economia.

Grupul Bilderberg se află în vârful structurilor de putere mondiale.125 din cei mai bogaţi şi influenţi oameni de pe glob fac parte din această grupare.Dela Istambul,Turcia până la Chantilly,Virginia,noi am detectat Grupul Bilderberg.

”Criminalilor!

Gunoaie ale Noii Ordini Mondiale!

Nu suntem sclavi,ticăloşilor!”

Americani curajoşi au venit de peste tot din Statele Unite şi au protestat împotriva lor,chiar atunci când brokerii puterii globale făceau planuri de viitor.

”Criminalilor!

Voi controlaţi băncile centrale!

Voi controlaţi cursul valutar!

Şi transformaţi frumoasa noastră ţară şi lume,într-un coşmar!”

Atunci când te uiţi la clasa conducătoare a Statelor Unite,trebuie să spui că sunt o adunătură patetică de rataţi şi de proşti.Ei sunt o invenţie mizerabilă a elitei conducătoare.

Ceea ce rămâne constant în toată perioada,este elita conducătoare care dă ordine acestor marionete (n.a.-preşedinţii) după care acţionează şi aceste ordine nu sunt de bună credinţă.

Secretarul trezoreriei,Timothy Geither:membru Grupul Bilderberg şi al Comisiei Trilaterale.

Secretarul de stat,Hillary Clinton:membră Grupul Bilderberg şi al CFR (Consiliul de Relaţii Externe). Ea este căsătorită cu William Jefferson Clinton,membru al Comisiei Trilaterale.

Ambasadorul Naţiunilor Unite,Susan Rice:Comisia Trilaterală.

Consilierul Securităţii Naţionale,general James L. Jones:Grupul Bilderberg,Comisia Trilaterală,CFR.

Consilierul prezidenţial al lui Obama,Alan Greenspan:Grupul Bilderberg,Comisia Trilaterală,CFR.

Şi lista continuă.

Chiar dacă Barack Obama ar fi fost cea mai minunată persoană din lume,el a fost ales şi adus la putere de către elitele globale pentru a le urma agenda!

Umanitatea trebuie să se uite în urma lui Obama şi să-şi dea seama că preşedfinţii vin şi pleacă,dar guvernarea din umbră şi programul lor global de înrobire continuă!

Vorbind în general,Obama este cel mai mare mincinos şi cea mai mare dezamăgire pe care am avut-o în istoria recentă.Şi din nou,din punct de vedere calitativ,standardele impuse de Bush senior şi Clinton erau destul de joase,în ceea ce priveşte respectares promisiunilor.Ideea de bază este că Obama este un actor fantastic şi chiar un mare mincinos.Palmaresul lui e clar.

EL A FĂCUT OPUSUL FIECĂRUI LUCRU PE CARE L-A PROMIS OAMENILOR CĂ ÎL VA FACE!

Vor născoci minciună după minciună.

Şi dacă-i crezi pe oamenii aceştia,dormi în continuare!

Şacali,hiene,toţi sunt loiali,nicidecum poporului american,ci băncilor de pe WALL STREET,de unde şi provin în mare parte.

Greenspan spune că Rezerva Federală este deasupra legii.Şi în realitate este,în practică,peste lege.Nimeni nu a făcut vreodată auditul Rezervei Federale.Cine a furat banii?Cine se face vinovat pentru corupţie?

”Câtă aroganţă!Un grup privat de bancheri au falimentat naţiunea după un plan bine stabilit pentru a jefui ţara.Un grup privat de bănci ne-a împrumutat proprii noştri bani şi ne spun că ei sunt deasupra legii!Ei nu sunt deasupra legii,criminalii!”

De la fondarea Rezervei Federale de pe vremea administraţiei lui Woodrow Wilson,Rezerva Federală a lovit deja de 3 ori.

Ei nu au oprit criza din 1929,ei nu au oprit perioada de isterie dintre anii 1932-1933,şi acum ei sunt cauza crizei pentru că tot ei au fost cei care au dat tot felul de lovituri derivate prin Alan Greenspan.

“Suntem în secolul 21,secolul rezistenţei împotriva tiraniei.Şi va fi o luptă a naibii de grea,cu oamenii şi umanitatea liberă pe-o parte şi cu Noua Ordine Mondială pe altă parte.”

“FIECARE DINTRE VOI CONTEAZĂ,TREBUIE SĂ FIE IMPLICAT ÎN ACEASTĂ LUPTĂ,CUM NU AŢI MAI FOST VREODATĂ IMPLICAŢI ÎN CEVA,PENTRU CĂ AICI ESTE VORBA DE VIAŢĂ ŞI MOARTE!!!”

Unii congresmeni au spus Lumii că întregul Congres a fost ameninţat cu Legea Marţială de către Casa Albă şi de către Departamentul de Trezorerie dacă nu votează aşa-zisa lege de salvare a băncilor!

Versiunea finală a Legii a fost ţinută secretă faţă de Congres până cu câteva minute înainte de a o  vota pe 3 octombrie 2008!

Având acces nelimitat la capital,ei ar putea să cumpere acum toate sectoarele economiei mondiale, care sunt de altfel controlate de ei!

Obama a spus:

”Da,au fost diferenţe între America şi Europa.Fără îndoială vor fi diferenţe şi pe viitor.Dar povara unei cetăţenii globale ne uneşte.Trebuie să riscăm pentru a crea o Nouă Ordine Mondială,aşa cum cred că vrem să o vedem cu toţii!

De fapt,Obama nu numai că îi continuă politicile lui George W. Bush,el le extinde în mod radical.

”Îi mulţumesc preşedintelui Bush pentru serviciile aduse naţiunii noastre”-a mai spus Obama.

Acest film (Neverending war) a demonstrat durerosul fapt că agenda lui Barack Obama este exact opusul a ceea ce a declarat că va fi!

Acum noi vă vom dezvălui care este agenda adevărată a lui Barack Obama şi a celor care îl controlează!!!

Numărul 3 – Dezarmarea poporului american.Operatorii lui Obama din Congres au introdus mai mult de 10 legi care să anuleze al 2-lea amendament aşa cum îl ştim noi.HR1022 va permite noului magistrat suprem Eric Holder puterea dictatorială de a interzice orice armă,după bunul său plac.

Numărul 4 – Restricţii masive asupra Primului Amendament,garantul libertăţii de vorbire.Preşedintele,Congresul şi FCC şi-au anunţat planurile care presupuneau atât scurtarea discuţiilor la radio şi ziare,cât şi reglementarea discuţiilor pe internet prin denumirea owelliană a ”DOCTRINEI CORECTITUDINII”.Aparatul Obama face de asemenea presiuni asupra Congresului pentru a aproba draconicele legi despre discuţii,care vor lipsi de conţinut Primul Amendament.

Numărul 5 – Ei planifică să federalizeze în continuare sistemul de sănătate pentru ca Guvernul să poată dicta ce fel de îngrijiri vor primi cetăţenii.După modelul britanic,adoptă inclusiv raţionalizarea îngrijirilor şi restricţionarea condiţiilor de eligibilitate pentru procedurile necesare celor cu handicap şi bătrânilor.

Numărul 6 – Obama face deja presiuni pentru a mări Bugetul Departamentului de Apărare şi amplasarea trupelor americane peste hotare pentru a încercui Rusia,China,Iran,cît şi amplasarea unor Baze Militare în AFRICA,sub pretextul ajutorului umanitar,şi să domine şi să ocupe Africa prin intermediul AFRICOM-ului.

Alex Jones Radio Show:

Vom prelua apelurile dvs pentru a şti ce părere aveţi despre Barack H. Obama.

Este el un ţap ispăşitor,este omul de faţadă,este el un trădător?

Pentru ca programul elitei conducătoare să funcţioneze,este esenţial ca oamenii să nu afle că preşedinţia nu este acum mai mult decât un teatru.Dacă ar afla,oamenii s-ar opri din căutarea pionilor şi s-ar apuca de căutarea regelui.

Numărul 10 – Rolul lui Obama este de a ”vinde” publicului politicile globaliste care nu sunt în interesul oamenilor.Dar stăpânii au mulţi sclavi.

Cea mai importantă funcţie a lui este să protejeze oligarhii criminali de orice acuză,în timp ce ei jefuiesc economia globală,încep noi războaie şi perseverează în tortură!Ei sunt numiţi ”Generation O” şi tot ei au fost cheia în victoria lui Barack Obama la CasaAlbă!

Dacă Noua Ordine Mondială poate distrage atenţia publicului pentru câţiva ani,Elitele îşi pot termina de construit reţeaua de control a statului poliţienesc.

Barack Obama este Calul Troian Perfect!

De-a lungul istoriei s-a întâmplat acest lucru la nesfârşit.

Oamenii îşi predau intelectul mişcărilor de masă al cultului personalităţii,şi se întâmplă din nou.

Deşi informaţiile din acest film sunt înspăimântătoare,există totuşi,multe lucruri pe care le putem face pentru a opri agenda globalistă.

Umanitatea se află la o răscruce de drumuri.Forţele globalismului se îndreaptă către un despotism absolut.Uitaţi-vă în oglindă!Calculaţi costurile!Şi decideţi,veţi lăsa istoria să se repete?Sau vă veţi alătura iubitorilor de libertate de peste tot şi veţi opri desăvârşirea unei lumi dictatoriale?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++