Vă redau mai jos un fragment dintr-un articol mai vechi pe care l-am postat pe 25 februarie 2011.

“Au început să dea buluc la spital cu bronşite şi răceli grave!!!Au intrat în concedii medicale şi S-AU ÎMPRUMUTAT DE BANI DE LA CĂMĂTARII LOCALI PENTRU A-ŞI CUMPĂRA MEDICAMENTE !!!!! CELĂLALT CRIMINAL-ASASIN,MAMA HOŢILOR ŞI TATA INFRACTORILOR,ROMAN VASILE,I-A TRIMIS LA PLIMBARE CÂND S-AU DUS SĂ CEARĂ BANI PENTRU ACHIZIŢIONAREA MEDICAMENTELOR !!!”N-AM BANI,NU MAI DĂ GUVERNUL BANI PENTRU ASISTENŢĂ MEDICALĂ, DESCURCAŢI-VĂ CUM PUTEŢI ŞI LĂSAŢI-MĂ ÎN PACE CU PROSTIILE ASTEA.”,RĂCNEŞTE DIN TOŢI BOJOCII INFRACTORUL ROMAN VASILE.

– PRIN URMARE DE CONSECINŢĂ,UNUI SALARIAT I-A CEDAT INIMA ŞI A FOST INTERNAT DE URGENŢĂ ÎN SPITAL !!!

– SALARIATUL CU FIBROZA PULMONARĂ SE ASCUTE PE ZI CE TRECE MAI RĂU CA LUPTA DE CLASĂ !!!

– SALARIATUL CARE A FĂCUT “IMPRUDENŢA” SĂ SE OPEREZE LA PLĂMÂNI A RĂMAS FĂRĂ O JUMĂTATE DE PLĂMÂN ŞI A FOST TRECUT “PREVENTIV” PE CITOSTATICE !!! TOATĂ ACŢIUNEA L-A COSTAT 1500 DE DOLARI,TOŢI SCOŞI DIN BUZUNARUL LUI !!!

DACĂ CRIMINALUL ROMAN VASILE NU DECONTEAZĂ REŢETE DE 25-30 DE DOLARI,VĂ DAŢI SEAMA CUM A REACŢIONAT LA SOLICITAREA UNEI ASEMENEA SUME !!!

SALARIATULUI,CARE CREDEA CĂ ARE “BOLOVANI” LA VEZICĂ,I S-A STABILIT DIAGNOSTICUL DUR PANCREATITĂ !!!ESTE ÎN CONTINUARE ÎN CONCEDIU MEDICAL !

SCOPUL TANDEMULUI INFRACŢIONALO-CRIMINALO-ASASIN DRAGOMIRESCU-ROMAN ESTE DE A-I TRIMITE PE CÂT MAI MULŢI PE URMELE LUI ALEXANDRU REVESZ !!!”

Detalii AICI , AICI şi  AICI !!!

“- PRIN URMARE DE CONSECINŢĂ,UNUI SALARIAT I-A CEDAT INIMA ŞI A FOST INTERNAT DE URGENŢĂ ÎN SPITAL!!!”

Salariatul se numeşte MĂGUREANU OCTAVIAN.A plecat în ţară şi a fost supus unei operaţii pe cord !!!După operaţie Măgureanu a încetat orice fel de comunicare cu colegii de la Dolinsca.Nu se ştie nimic de el,dacă mai trăieşte sau cum se simte după operaţie!Prietena lui Măgureanu plânge moartea acestuia în urma unui telefon,primit de un prieten al lor de la un alt prieten din ţară,prin care s-a anunţaţ decesul!

 “SALARIATUL CARE A FĂCUT “IMPRUDENŢA” SĂ SE OPEREZE LA PLĂMÂNI A RĂMAS FĂRĂ O JUMĂTATE DE PLĂMÂN ŞI A FOST TRECUT “PREVENTIV” PE CITOSTATICE !!! TOATĂ ACŢIUNEA L-A COSTAT 1500 DE DOLARI,TOŢI SCOŞI DIN BUZUNARUL LUI !!!”

Salariatul se numeşte ALBU ILIE.După operaţie s-a simţit bine o perioadă.Dar boala a început să se facă simţită.A solicitat un concediu!Criminalul asasin Dragomirescu Viorel i-a răspuns scurt:

Aici rămân doar oamenii sănătoşi!Dacă vrei concediu,îţi dau un concediu nelimitat,te trimit în ţară cu încetarea misiunii!!!Marş la treabă şi termină cu prostiile!!!

Starea sănătăţii s-a înrăutăţit din ce în ce mai mult până în momentul în care nu a mai fost în stare să se ducă la servici!!!Abia în acest moment criminalul asasin Dragomirescu Viorel a hotărât:

Urcaţi-l în maşină şi duceţi-l urgent în ţară,unde vreţi voi,să nu-l mai văd pe-aici,până nu se-ntâmplă cu el ca şi cu REVESZ !!!Nu mai vreau complicaţii!!!

Şi astfel,pe 11 ianuarie 2012,ALBU ILIE a plecat în ţară,nu se ştie unde,nu se ştie pentru ce, nu se ştie cu ce rezultat,într-o stare asemănătoare cu a lui ALEXANDRU REVESZ înainte de a se prăpădi!!!

GATA,ŞI DE ĂSTA AM SCĂPAT ELEGANT,FĂRĂ COMPLICAŢII,LA FEL CA ŞI DE MĂGUREANU, SĂ NU SE ÎNTÂMPLE NENOROCIREA AICI LA DOLINSCA !!!

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

CE CONSIDERAŢI CĂ MERITĂ INFRACTORII CRIMINALO-ASASINI DRAGOMIRESCU VIOREL şi ROMAN VASILE ???

 

 

Advertisements