Graţie fondurilor de la Uniunea Europeană cresc PIB şi investiţiile, scad şomajul şi prăpastia dintre Polonia şi vechea Uniune Europeană – acestea sunt rezultatele analizei influenţei politicii de coeziune asupra economiei poloneze.

“Efectul insulei verzi (Polonia, n.t.) s-a datorat în mare parte faptului că am început să cheltuim fondurile de la Uniune exact atunci când a fost cel mai necesar”

spune Maciej Bukowski de la Institutul de Cercetări Structurale (IBS).

La recomandarea Ministerului Dezvoltării Regionale, IBS, precum şi Institutul de Cercetare a Economiei de Piaţă şi Agenţia de Dezvoltare Regională din Wroclaw au verificat cum influenţează fondurile europene economia poloneză. Toţi cercetătorii au ajuns la aceleaşi concluzii şi anume că Polonia se dezvoltă graţie banilor de la Uniunea Europeană.

Dacă nu i-am fi avut, atunci PIB pe anul trecut ar fi fost mai mic cu 3,7-5,6%. De asemenea şomajul ar fi fost mai mare cu 1,2-3,2%. Banii de la Bruxelles au dus la creşterea investiţiilor cu 17-32%.

“În timp de criză, o mare parte din investiţii au fost investiţii realizate în sectorul public cu fonduri europene. În întreaga perioadă 2004-2011, jumătate din creşterea investiţiilor a fost posibilă datorită banilor de la Uniunea Europeană”

spune Bukowski.

Sursa AICI !

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

– Domnu BOOOOOOOOOOC !!!

– Doamna UDREAAAAAAAA !!!

NU ŞTIAŢI CĂ SE POATE ŞI AŞA,PENTRU MAI BINELE ŢĂRII ŞI AL POPORULUI?????

E TARE DEPARTE POLONIA ŞI NU BATEŢI PÂNĂ ACOLO,DAR MĂCAR CITIŢI,LUAŢI NOTIŢE ŞI TRANSPUNEŢI ÎN PRACTICĂ!!!!!

NU IESE NICI UN FEL DE ŞPAGĂ LA FONDURILE EUROPENE ŞI NU VĂ PASIONEAZĂ SUBIECTUL???????

O SĂ VĂ AJUNGĂ BLESTEMUL LUI HORAŢIU:

“CEL VINOVAT NU TREBUIE SĂ SE BIZUIE PE ÎNCETINEALA CU CARE VINE PEDEAPSA!RAR S-A ÎNTÂMPLAT CA VINOVATUL SĂ SCAPE NEPEDEPSIT!”

SPERAŢI SĂ FIŢI EXCEPŢIA CARE CONFIRMĂ REGULA? EI BINE,NU O SĂ FIŢI!!!

ROMÂNIA NU VĂ MAI SUPORTĂ ŞI NU VĂ MAI PERMITE!!!

NICI HITLER NU VĂ MAI SUPORTĂ ŞI VREA SĂ PLECE DE LA PDL!!!Urmăriţi clipul de mai jos pentru a vă convinge!