Citiţi români! Citiţi şi vă cruciţi!

Întâi am crezut că este o răutate gratuită. O făcătură. În politica dâmboviţeană loviturile murdare sunt un lucru obişnuit.

Sub titlul

“Ana Pauker pe peretele lui Ungureanu”,

Ziua din 28 iunie 2oo6 publica o ştire din care reieşea că actualul premier Mihai Răzvan Ungureanu, pe atunci ministru de externe, refuza să dea curs solicitărilor unui ONG de eliminare din sediul ministerului a tabloului Anei Pauker din galeria foştilor miniştri de Externe ai României. Mai mult decât atât,

Ungureanu afirma atunci, mândru, că iniţiatorul afişării tabloului este chiar el.

Şocant, nu? Şocant mai întâi tupeul pe care poate să îl aibă cineva ca să afişeze cu ostentaţie într-o instituţie publică din România, portretul unuia din principalii vinovaţi de genocidul comunist! Cea care a implementat politica de pauperizare prin foamete, de lichidare a ţăranilor fruntaşi, de lichidare a opoziţiei anticomuniste şi rezistenţei din munţi, precum şi de exterminare a elitelor naţiunii române.

Ori să fie vorba de asimilarea, în perioada studiilor şi în cea a uceniciei la ONG-urile SOROS-iste, a unor elemente ale dogmaticii TROTZKISTE, acel NEOMARXISM care înceacă să spele cadavrul intrat în descompunere al comunismului decedat pentru a-i conferi o nouă faţă umană?

Ceea ce rămâne este însă gestul. Care poate spune multe despre tânărul fan al “tovarăşei” Ana Pauker.

Citiţi mai multe AICI , AICI , AICI şi AICI !!!