UPDATE

Mircea Sandu: ”Dracu să-i ia pe suporteri!” ”Păi frate, toți murim din ceva. Asta este!” Incredibila vânzare a naționalei de fotbal (II) – Ascultă înregistrarea integrală (AUDIO&VIDEO)

Mihai Goţiu a publicat partea a doua a negocierilor şi înregistrarea integrală audio&video AICI !Înregistrarea integrală audio&video o puteţi urmări şi aici.

———————————————————————————————–

Şase europarlamentari români şi străini îi cer premierului Ungureanu să blocheze urgent proiectul Roşia Montană!!!

Un grup de sase europarlamentari din Romania, Spania si Germania ii cer premierului Mihai-Razvan Ungureanu sa blocheze “de urgenta” proiectul minier Rosia Montana, “prin suspendarea procesului de avizare pana la pronuntarea unei comisii de experti independenti“.

Scrisoarea este semnata de Marita Ulvskog (socialistii suedezi) Daciana Sarbu si Victor Bostinaru (PSD), Ines Ayala Sender (socialistii spanioli) Gerald Hafner (Verzi, Germania) si Renate Weber (PNL), membri ai Parlamentului European.

“De asemenea, acest grup trebuie sa aiba in vedere proiectele de exploatare miniera similare din Europa, cu scopul indeplinirii unor conditii esentiale in ceea ce priveste utilizarea celei mai bune solutii tehnice, a beneficiilor statului roman dar si a solutiilor de reducere a emisiilor nocive pentru mediu“, se mai arata in aceasta scrisoare.

Articol integral AICI !

În acelaşi timp MIRCEA SANDU vrea să vândă NAŢIONALA de FOTBAL către GOLD CORPORATION !!!

EXCLUSIV: Dovada că Mircea Sandu vrea să vândă naționala de fotbal către RMGC (facsimil)

Mai jos, puteți vedea în facsimil,

oferta FRF adresată RMGC, semnată și asumată de Mircea Sandu.

Mâine dimineață veți putea afla suma pe care Mircea Sandu a solicitat-o, durata contractului, dar și amănunte extrem de savuroase (și triste în același timp) despre ce este dispus Mircea Sandu și naționala României să facă pentru această sumă.

Articol integral AICI !

EXCLUSIV: Am cumpărăt naționala de fotbal a României! Înregistrari incredibile cu Mircea Sandu (AUDIO&VIDEO)!!!

Acțiunea de mai sus (desfășurată marți, 14 februarie 2012, la sediul Federației Române de Fotbal) a început cu mai bine de două luni în urmă, în decembrie 2011. Cu un mail din partea FRF, sosit pe adresa Asociației Alburnus Maior, din Roșia Montană. Mailul exprima intenția FRF de a-și vinde drepturile de imagine către RMGC. Doar că (teribil ghinion, pentru Mircea Sandu, evident) mailul a fost trimis tocmai către opozanții proiectului minier. Ulterior, încercând să-mi explic cum a fost posibilă o asemenea gafă de proporții, am găsit o singură explicație: publicitatea și propaganda RMGC, care afirmă, pe toate gardurile, că ”localnicii din Roșia Montană vor doar minerit”. Din cauza agresivității lor, șla FRF, dar și în alte părți, e probabil de neconceput că în Roșia Montană există și oameni care nu vor să plece, nu vor să-și vândă proprietățile, pur și simplu nu vor minerit.

“Acuma, de murit, tot murim din ceva.” 

Mircea Sandu, preşedintele FRF.

LA FINALUL UNUI TUR AL ROŞIEI MONTANE,CÂŢIVA JUCĂTORI AI ECHIPEI NAŢIONALE DE FOTBAL A ROMÂNIEI SĂ ÎNCHINE UN PAHAR ÎN CARE NOI SPUNEM CĂ ESTE CIANURĂ.EVIDENT NU ESTE !ŞI PRIN ASTA ARĂTĂM LUMII CĂ NU ESTE AŞA REA (CIANURA). PENTRU CĂ PROBLEMA DE IMAGINE,DIN NEFERICIRE, ESTE LEGATĂ DE IMPACTUL CIANURII!!!

Povestea incredibilei nemernicii ale jigodiei MIRCEA SANDU o  puteţi citi integral AICI !,inclusiv VIDEO pe care îl puteţi vedea şi aici: