Grecii îi numesc pe germani “NAZIŞTI”, pentru impunerea de reduceri dureroase  şi “preluarea controlului asupra economiei lor”!

Un ziar elen a publicat pe prima pagina o fotografie a cancelarului german Angela Merkel in uniforma nazista, cu titlul

“Memorandum macht frei” (“Memorandumul va va face liberi”),o referire la un slogan nazist si la acordul solicitat de creditori pentru un nou imprumut acordat Greciei, scrie Daily Mail.


Posterele o infatiseaza pe Angela Merkel imbracata in uniforma unui ofiter din timpul regimului lui Hitler, purtand o banderola cu svastica si insemnele Uniunii Europene pe exterior. Totodata, ziarul elen il descrie pe cancelarul german drept un “pericol public“!
Grecii sunt din ce in ce mai maniosi pe fondul masurilor dure de austeritate solicitate de Troica formata din CE, BCE si FMI.

In ultimele zile, protestatarii greci au ars steaguri germane si au distrus Banca Greciei pentru a o face sa arate ca Banca Berlinului. Grecii considera, de asemenea, ca Germania incearca sa impiedice Grecia sa acceseze imprumutul de 130 de miliarde de euro in urma conditiilor impuse.

Protestele satirice, care au fost urmate de proteste violente, compara guvernul german cu nazistii care au ocupat tara in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Sursa Blackjack`s Blog  şi hotnews.ro ! 

Greeks brand Germans “Nazis” for driving through painful cuts and “taking control of their economy”!

Protesters burn German flags and depict Merkel in Nazi uniform!

Anger at Germans who “keep changing rules for bailout money”!

Sursa Daily Mail !

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

În acest timp coaliţia guvernamentală are o atitudine servilă  faţă de comandamentele primite de la păpuşarii marii finanţe, care distrug lumea liberă,şi susţine ratificarea Tratatului de Guvernanţă Fiscală, care ar însemna aservirea suplimentară a României !!!

Sever Voinescu Cotoi (Servilescu Voinicu Codoi – pe numele lui adevărat) a rugat “colegii” din opoziţie (tupeu cât nămeţii din Vrancea!) să semneze protocolul de susţinere a ratificării Tratatului de Guvernanţă Fiscală!!!

Citiţi mai multe la roxanaiordache !

Admiraţi-l pe  S.V.C. !