SCHIMBARE DE MACAZ CU 180 DE GRADE ÎN NUMAI O SĂPTĂMÂNĂ!!!ALBA-NEAGRA CAPĂTĂ ,PE ZI CE TRECE,TOT MAI MULŢI ADEPŢI,ADEVĂRAŢI MAEŞTRI!!!

PUTEREA „MITUIEŞTE  PATRIARHIA !!! /  Lucian Negrea în Feb 9 2012 

 Prin bunăvoinţa lui Onţanu de la UNPR, care a dăruit 7 milioane de euro din banii contribuabililor spre Patriarhie, cei de la Putere speră să cumpere bunăvoinţa Bisericii. Gestul simbolic al Patriarhiei de solidaritate cu fenomenul piaţa Universităţii reprezintă o ameninţare pentru Putere, care ştie că Biserica are o putere foarte mare şi o maşinărie organizatorică ce ar putea oricând intra în acţiune alături de oamenii din stradă.

Decizia Sfântului Sinod se va lua în 15-16 februarie şi va exprima poziţia oficială a Bisericii faţă de protestele de stradă. Decizia va fi transmisă şi în teritoriu, iar preoţii din toată România vor trebui să urmeze linia impusă la nivel înalt.

POMANĂ DE ŞAPTE MILIOANE DE EURO ŞI PATRIARHIA UITĂ DE PIAŢA UNIVERSITĂŢII ! /   Lucian Negrea în Feb 18 2012 

În focul protestelor din piaţa Universităţii, Patriarhia a ieşit cu un mesaj puternic de solidaritate faţă de oamenii care alegeau să protesteze împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului. Cuvântul cheie utilizat în acel mesaj este “schimbare”, adică exact ceea ce scandau şi oamenii din piaţă. Între timp Puterea s-a regrupat şi a încercat să cumpere liniştea din partea Bisericii. Prin bunăvoinţa lui Neculai Onţanu, de la UNPR, Patriarhia a primit o donaţie de 7 milioane de euro. Aceşti bani au venit imediat după mesajul de solidaritate al Patriarhiei şi chiar înainte de Sfântul Sinod, adunare în care se decide poziţia oficială a întregii Biserici Ortodoxe.

Iată ce spunea Patriarhia în plină perioadă de proteste la adresa Puterii:

“SĂ FIM SOLIDARI CU CEI CE SUFERĂ!”

Iată ce a decis  Sfântul Sinod după adunarea în Plen:

“Sfântul Sinod consideră necesară identificarea urgentă de soluţii practice pentru rezolvarea problemelor sociale cu care se confruntă majoritatea românilor,printr-o cooperare viabilă şi eficientă între unităţile bisericeşti ale Patriarhiei Române şi autorităţile administraţiei centrale şi locale, organizaţiile nonguvernamentale, precum şi alte instituţii abilitate, inclusiv în domeniul sprijinirii financiare a instituţiilor, proiectelor şi programelor social-filantropică şi de asistenţă socială ale unităţilor bisericeşti.”

ALBA-NEAGRA , SPORT NAŢIONAL !!!

Advertisements