DOLARUL AMERICAN ESTE ÎN POSTURA DE MONEDĂ INTERNAŢIONALĂ DOMINANTĂ!

ACEST STATUT ESTE APĂRAT CU PREŢUL A MILIOANE DE VIEŢI ŞI PRIN DISTRUGEREA SISTEMATICĂ A UNOR ŢĂRI.

PERSONAJE CA SADDAM HUSSEIN, MUAMMAR GHADDAFI SAU MAHMOUD AHMADINEJAD AU DEVENIT EXTREM DE PERICULOASE PENTRU IMPERIUL AMERICAN DATORITĂ INTENŢIEI DE A RENUNŢA LA SCHIMBURILE COMERCIALE ÎN DOLARI !!!

Nina Georgescu,  iunie 2011 Anul 2011 a început cu un val de revolte populare ce a trecut prin mai multe ţări arabe din Nordul Africii şi Orientul Mijlociu. Aparent desfăşurarea evenimentelor a fost spontană, însă nu a durat mult până când implicarea externă a ieşit la iveală. Adevăraţii autori şi regizorii acestui spectacol au fost revelaţi atunci când “valul revoluţionar” a ajuns în Libia unde “rebeliunea” a trebuit să fie susţinută armat de către mai multe tări ale NATO.Mass media internaţională încerca să ne convingă că Ghaddafi este un tiran nemilos şi însetat de sânge. Să vedem însă cum arată dictatura libiană.

Fostul ambasadorul rus în Libia, Vladimir Chamov, întrebat într-un interviu dacă Ghaddafi şi-a asuprit cetăţenii, a spus:

“Despre ce opresiune vorbesti?Libienilor li se acordă credite fără dobândă pe o periodă de douăzeci de ani pentru construcţia caselor lor,un litru de benzina costă aproximativ 10 centi,produsele alimentare costă mai nimic,iar un Jeep sud-coreean Kia putea fi cumpărat pentru doar 7500 de dolari…. Această ţară nu mai există acum.”

Ce alte date şi cifre ştim despre Libia şi liderul ei?

– PIB-ul pe cap de locuitor al Libiei este de 14.192 dolari.   

 – Fiecare membru al unei familii care este subvenţionat de către stat    primeşte 1.000 de dolari pe an.    

– Şomerii primesc 730 de dolari lunar.   

– Salariul unei asistente de spital este de 1.000 dolari.    

– Ajutorul de naştere este de 7.000 de dolari.    

– Cuplurile proaspăt căsătorite primesc un ajutor de 64.000 de dolari    pentru a cumpăra un apartament.    

– Pentru a deschide o afacere un libian primeşte un ajutor financiar de    20.000 de dolari.    

– Impozitele şi taxele majore sunt interzise.   

 – Educaţia şi asistenţa medicală sunt gratuite.    

– Educaţia şi specializările în străinătate se fac pe cheltuiala    guvernului.    

– Există lanţuri de magazine pentru familii mari, ce au preţuri simbolice    pentru produsele alimentare de bază. 

– Vânzarea de produse expirate este pedepsită prin amenzi mari, iar în    unele cazuri se pedepseşte cu detenţia.    

– Un număr de farmacii distribuie medicamente gratuit.    

– Contrafacerea medicamentelor este considerată o infracţiune gravă.    

– Nu există plăţi pentru chirie, iar populaţia nu plăteşte pentru energia    electrică.    

– Vânzarea şi consumul de alcool sunt interzise prin lege.    

– Împrumuturile pentru cumpărarea unei maşini sau a unui apartament sunt    acordate fără dobândă.    

– Sunt interzise speculaţiile imobiliare.    

– În cazul în care o persoană decide să cumpere o maşină, statul libian    achită 50% din preţul ei, iar în cazul poliţiştilor 65% din preţ.    

– Benzina este mai ieftină decât apa. Un litru de benzină costă 0,14    dolari. 

Cum se explică faptul că “rebelii” susţinuţi de SUA, Franţa, Marea Britanie şi de către alte ţări NATO colaborează cu luptători Al Qaeda, după cum a relatat mass media internaţionala? Această ciudăţenie a susţinerii unor terorişti de către americani a trecut rapid în uitare, fiind acoperită mediatic de asasinarea lui Osama bin Laden, presupusul lider al fantomaticei grupări teroriste mondiale, o altă poveste de adormit copii menită să refacă imaginea şifonata a SUA. La ora actuală exista două versiuni de a ascunde adevăratul motiv pentru intervenţia în Libia: una oficială – protejarea drepturilor omului şi cea neoficială – furtul petrolului libian. Ambele sunt piste false. În realitate scopul actiunilor militare din Libia nu este protejarea civililor de Ghaddafi, ci protejarea intereselor sistemului bancar internaţional, obţinerea controlului asupra puţurilor de petrol libiene fiind doar un mijloc de anihilare a puterii liderului libian.

Criza financiară mondială, care încă influenţează economia planetei, a făcut mai multe ţări să propună schimbarea monedei folosite în tranzacţiile internaţionale, mai exact să refuze dolarul american şi să opteze pentru înlocuirea acestuia cu aurul.

Muammar Ghaddafi a încercat să refacă planurile generalului De Gaulle – de a refuza bancnotele de hartie şi de a începe să utilizeze din nou monede de aur ca pe vremuri. Acest lucru ar duce la distrugerea coruptului sistem bancar actual! Desigur, mafia bancară sionistă nu l-a putut ierta pentru asta

(În 1965 Charles de Gaulle a tinut un discurs în care cerea, printre altele, întoarcerea la aur ca etalon monetar, adică folosirea acestuia ca referinţă în schimburile comerciale internaţionale în locul dolarului;  În acelasi an (dolarul şi alte monede naţionale încă aveau acoperire în aur) Franta a reuşit să convertească în aur 150 de milioane de dolari şi ceruse Rezervei Federale Americane convertirea a încă 150 de milioane. Exemplul francez a fost urmat de Spania lui Franco.Ambele personaje politice au părăsit la scurt timp după aceea prim planul scenei politice, unii istorici considerând că aceste evenimente ar avea legatură cu “atacul” lor asupra dolarului.

O serie de ţări au început discuţii despre realizarea tranzacţiilor comerciale interstatale în aur. China a anunţat emiterea unor yuani de aur şi mai multe ţări asiatice şi africane au discutat, de asemenea, posibilitatea revenirii la standardul de aur.

Muammar Ghaddafi a devenit principalul iniţiator al ideii de a renunţa la dolari şi euro.El a cerut lumii arabe şi africane să înceapă utilizarea unei monede noi – dinarul de aur. El a sugerat şi realizarea unui stat african unit, având o populaţie de 200 de milioane de oameni ce vor folosi această monedă.

Această iniţiativă a Libiei a fost foarte criticată de către Statele Unite ale Americii şi Uniunea Europeană. Potrivit unui discurs al preşedintelui francez

Nicolas Sarkozi: “libienii ameninţa securitatea financiară a omenirii“.

Numeroasele critici la adresa liderului libian nu au dat nici un rezultat: Ghaddafi a făcut în continuare paşii care au dus la crearea Africii Unite şi a continuat demersurile în direcţia trecerii la standardul monetar din aur.În 2002 prim-ministrul malaezian Muhammad împreună cu Muammar Ghaddafi au propus lansarea unui dinar de aur. La început această idee a fost aprobată de către Iran, Sudan, Bahrein şi Indonezia, iar în anul următor Emiratele Arabe Unite şi alte ţări au aderat la aceasta iniţiativă. Ei au inceput sa lucreze la această idee, au existat şedinţe ale miniştrilor de finanţe din aceste ţări, la care a început să prindă viaţă proiectul de a refuza tranzacţiile comerciale în dolari şi euro în favoarea folosirii dinarului de aur.A existat un proiect pilot în care monede de aur au fost bătute şi au început să fie folosit în Malaezia, Indonezia şi Iran. Ele au fost folosite în magazine obişnuite şi chiar şi acum pot fi folosite acolo, la fel ca orice altă monedă.

Muammar Ghaddafi era gata să declare respingerea folosirii dolarului şi a monedei euro în tranzacţii, însă a fost oprit de către sistemul bancar internaţionalConturile sale internaţionale au fost blocate sub falsul motiv al “încălcării drepturilor omului”.Conturile au fost blocate după anunţul că el a început să tragă în civili.

Însă motivul real al actiunii este efectul psihologic al ideii lui Ghaddafi (unul dintre principalii lideri musulmani), de a începe utilizarea dinarilor de aur, care a fost efectiv uimitor, a fost chiar mai periculos decât ideea în sine.

Acest proiect a fost pregătit intens timp de mai mulţi ani, Ghaddafi a militat pentru ca ţările africane să se unească toate într-un stat puternic şi să înceapă utilizarea monedelor de aur.

Egiptul era pregătit să ia parte la el, de aceea revoluţiile au început acolo şi CIA a intervenit pentru a distruge planurile cu privire la ieşirea din sistemul bancar internaţional!!!

Vă rog să reţineţi la cine a apelat Ghaddafi înainte să îi fie aruncate bombe în cap. El a apelat la China, India şi Rusia – aceste ţări care ar putea fi gata oricând pentru a începe utilizarea monedelor de aur. În special China, care a anunţat că va emite yuani de aur în curând.

Toată lumea s-a săturat să fie sclavul Rezervei Federale Americane şi a şefului ei Bernanke. Chiar şi americanii sunt sclavii lui Bernanke pentru că el tipăreşte bani pe bandă rulantă şi îi da sub formă de împrumut băncilor din Statele Unite ale Americii. Dacă Muammar Ghaddafi ar fi găsit timp pentru a lansa monedele de aur înainte de începerea războiului, nu numai ţările musulmane l-ar fi urmat.

Orice ţară din lume care nu vrea să fie un sclav al lui Bernanke vrea să facă comerţ contra aur!!! 

Conform unei istorii a familiei Rothschild toate băncile naţionale din lume sunt controlate de către elita bancară mondială (evident la BNR principalul agent Rotschild este Mugur Isărescu).

În 2001 pe tot globul mai erau doar 7 ţări care a căror bancă naţională nu era controlată de către sataniştii clanului bancar Rothschild: Afganistan,Irak,Iran,Coreea de Nord,Sudan,Cuba şi Libia.

Generalul Westley Clark declara recent că planul ocupării unora dintre aceste ţări era pregătit înca din 2001: Afganistanul a fost ocupat începând din noiembrie 2001, iar războiul din Irak a început imediat după ce în 2002 Saddam Hussein a intentionat să vândă petrolul în euro, în cadrul programului petrol contra hrana. Cuba şi Coreea de Nord au fost aproape complet izolate şi se zbat într-o cruntă săracie; este puţin probabil să mai poată deranja cu ceva bogătaşii planetei.Sudanul este de mai mulţi ani scena unui război intern.

În 2006 Iranul a înfiinţat Bursa Iraniana de petrol,iar după un an a renunţat la tranzacţiile în dolari adoptând în loc schimburile comerciale în euro şi yeni,ameninţând astfel statutul de moneda internatională a dolarului.Ca urmare a acestei măsuri SUA şi Israelul au lansat ameninţari războinice şi chiar nucleare la adresa Iranului pretextând existenţa unui presupus pericol nuclear.Din luna martie a acestui an se pare că a venit rândul Libiei.

Articolul integral pe  AGENŢIA ORG./ADEVĂRUL DESPRE !

TRECEREA DE LA UTILIZAREA BANILOR DE HÂRTIE LA MONEDE DE AUR – SOLUŢIA IEŞIRII DIN CRIZĂ ŞI DIN SCLAVIA FINANCIARĂ A ELITEI BANCARE MONDIALE !!!

OBSERVAŢIE:

ŞI CEAUŞESCU A LUPTAT SĂ IASĂ DIN SCLAVIA FINANCIARĂ A ELITEI BANCARE MONDIALE!!!

CEAUŞESCU NICOLAE,SADDAM HUSSEIN şi MUAMMAR GHADDAFI AU FOST EXECUTAŢI !!! HOSNI MUBARACK A FOST ANIHILAT !!!

URMEAZĂ : BASHAR al-ASSAD şi MAHMOUD AHMADINEJAD!