ÎN TIMP CE BĂSESCU VINDE TOATE RESURSELE ŢĂRII PE NIMIC,VENEZUELA ÎŞI ADUCE ACASĂ TOT AURUL DEŢINUT ÎN EUROPA ŞI SUA! /27 NOIEMBRIE 2011

Venezuela intenţionează să aducă acasă în jur de 160 de tone de aur, care valoarează peste 11 miliarde de dolari.

“Aurul se întoarce acolo unde ar fi trebuit să stea întotdeauna: în seifurile Băncii Centrale din Venezuela”,a declarat Chavez.

Un act istoric

Guvernatorul Băncii Centrale, Nelson Merentes, a spus că repatrierea aurului este “un act istoric”, ce are atât valoare financiară, cât şi simbolică. “Finanţele ţării vor fi sprijinite de o avuţie autonomă, astfel încât să nu fim subiectul presiunii din partea nimănui”, a precizat Merentes.Alţii au sugerat că Chavez procedează în acest fel de teamă că activele pe care Venezuela le are în străinătate ar putea fi îngheţate de sancţiuni, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul prietenului şi aliatului său, fostul lider libian Muammar Gaddafi.
Cele mai multe dintre rezervele de aur pe care Venezuela le are în străinătate sunt în Londra, potrivit BBC. Sursa Capital.Articolul integral în ADEVĂRUL ASCUNS !

Chavez repatriază aurul poporului venezuelean! / 05 DECEMBRIE 2011

El Comandante Chavez repatriază aurul poporului venezuelean începând cu data de vineri 3 decembrie 2011.

În timpul unei ceremonii derulate la Caracas pe 25 noiembrie 2011, cu ocazia aniversării de celebrare a asumării suportului acordat gratuit femeilor însărcinate de către Guvernul Republicii Bolivariene Venezuela, Preşedintele Hugo Chavez a anunţat că, repatrierea aurului venezuelean deţinut până acum în băncile occidentale, va deveni realitate începand cu data de vineri 3 decembrie 2011.Această masură reprezintă un «veritabil act de suveranitate naţională, avand ca scop blindarea economiei ţării ».Este aurul nostru! Este rezerva economică a copiilor noştri! Care a crescut şi va continua să crească – aurul şi rezervele economice – pentru că Venezuela va deveni o putere economică, dar nu pentru burghezie şi nici pentru capitalism! Ci pentru poporul nostru!Preşedintele Chavez intenţionează de asemenea să recupereze suma de 6,2 miliarde de dolari, sub formă de bani gheaţă şi bonuri valorice de schimb, deţinuţi în instituţii bancare elveţiene, britanice, franceze şi americane, SUMĂ pe care o va păstra în ţară sau o va transfera spre ţari prietene precum China, Russia sau Brazilia».

Iată că o ţară pe care o considerăm în mod injust ca fiind «din lumea a treia», oferă astăzi lecţii de primă clasă lumii întregi, în ceea ce priveşte aplicarea unor măsuri şi principii care aparţin unei bune, sănătoase şi durabile gestiuni economice, politice şi sociale, proprii unui veritabil stat suveran şi independent!!!

În faţa unor astfel de măsuri vizând garantarea suveranităţii şi independenţei naţionale a poporului venezuelean, a garantării unui viitor cu adevărat “DE AUR” a copiilor Republici Bolivariene Venezuela, un sincer «chapeau bas» în faţa MARELUI OM DE STAT HUGO CHÁVEZ!!!

Un comentariu foarte interesant,care dezvăluie şi altele …….

ChavezFan

14.12.2011 la 12:21 pm

Faptul ca de curand Hugo Chavez s-a imbolnavit “subit” de cancer nu este o “coincidenta”.Multe persoane incomode au fost lichidate asa.Baietii ocultisti care iradiaza persoanele incomode care nu vor sa isi tradeze tara stiu de ce… Hugo Chavez este un martir. Un patriot adevarat care isi iubeste tara si neamul.Cinste lui!Sa dea Dumnezeu ca Hugo Chavez sa se converteasca la Ortodoxie!Are un spirit de luptator adevarat pentru neamul sau si daca ar avea si credinta adevarata ar fi de neinvins!Si conducatorii Romaniei ar trebui sa faca la fel!

Articolul integral pe bogul  DOMNULUI PROFESOR ION COJA !

Venezuela şi-a repatriat rezervele de aur în Banca Centrală / 31 IANUARIE 2012

Autorităţile din Venezuela au finalizat operaţiunea de repatriere a rezervelor de aur în ţară, depozitate în băncile americane şi europene, relatează „Associated Press”.
Din noiembrie 2011, în ţară au fost importate, în total, 176 tone de aur în valoare sumară de 9 miliarde de dolari. Aurul repatriat a fost plasat în seifurile Băncii Centrale. Cu toate acestea, Venezuela a lăsat în străinătate aproximativ 15% din rezervele sale de aur (50 de tone) pentru tranzacţiile financiare.Sursa la 
Noi,în Moldova!

Venezuela a repatriat mare parte a rezervelor sale de aur / 31 IANUARIE 2012 

Ultimul lot din rezerva strategica de aur a Venezuelei,pastrata peste hotare, s-a intors in tara, a anuntat guvernatorul Bancii Centrale a tarii, Nelson Merentesa.O cantitate de 14 tone de metal galben au ajuns pe aeroportul din Caracas venind din Europa. In total, in ultimele doua luni, Venezuela a repatriat 160 tone de aur, in valoare totala de aproximativ 9 miliarde de dolari.Peste hotare raman aproape 15% din rezervele de aur ale tarii. Este vorba de 50 de tone, care vor fi folosite pentru operatiuni financiare. Presedintele Hugo Chavez a explicat ca respectiva masura este menita sa

insanatoseasca resursele statului inaintea apropiatei crize a capitalismului mondial”.„Cum putem lasa aurul venezuelean la Londra, daca intr-o buna zi va fi dat un ordin sau daca NATO va spune: este aurul nostru”, a intrebat el retoric.

In opinia lui Chavez, rezervele internationale operative trebuie incredintate spre pastrare unor tari prietene,preum Brazilia, China sau Rusia.De la aeroport, lingourile de aur au fost trasportate in depozitele Bancii centrale a Venezuelei, intreg procesul fiind difuzat in direct de televiziunea nationala.

Articolul integral pe FINANCIARUL RO !

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Poate recunoaşteţi în imaginile de mai jos câte ceva ce

AR TREBUI REPATRIAT POPORULUI ROMÂN !!!

CAM DIFICILĂ REPATRIEREA,PENTRU CĂ:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++