Strigător la cer:

Rămăşiţele umane de la atentatele din 11 septembrie, incinerate şi aruncate la gunoi de autorităţile americane !!!

Rămăşiţe umane descoperite după atentatele de la 11 septembrie 2001 au fost incinerate şi aruncate la o groapă de gunoi,

a anunţat marţi Departamentul american al Apărării, informează AFP.

Casa Albă a calificat aceste fapte drept “inacceptabile”.

Această dezvăluire este cuprinsă într-un raport referitor la morga militară de la baza aeriană din Dover (Delaware, est), care a fost criticată în noiembrie pentru gestionarea deficientă a rămăşiţelor umane aparţinând soldaţilor morţi în Irak şi Afganistan.
Unele au fost pierdute sau încurcate, altele au ajuns într-o groapă de gunoi din Virginia (est). Dar se pare că acestea nu sunt singurele.

Mai multe rămăşiţe provenind de la atentatul asupra Pentagonului şi de la locul unde s-a prăbuşit un avion la Shanksville”, la 11 septembrie 2001, au fost de asemenea trimise la o groapă de gunoi, potrivit raportului de marţi.
“Odată incinerate, aceste resturi au fost plasate în containere sigilate care au fost livrate unui subcontractant responsabil cu tratarea deşeurilor medicale“,

potrivit raportului.
Pentagonul a recunoscut anul trecut că rămăşiţe aparţinând soldaţilor ucişi în Irak şi Afganistan şi tratate la Dover au fost incinerate şi aruncate la o groapă de gunoi din Virginia.

Casa Albă a reacţionat dur marţi seara la aceste concluzii, denunţând gestionarea “inacceptabilă” a rămăşiţelor la Dover şi declarându-seprofund preocupată“.

Mai multe pe antena3 !

CE FACE DEMOCRAŢIA “CONSOLIDATĂ” DIN ROMÂNIA CU BOLNAVII DE CANCER,ŞI NU NUMAI,ÎI PRIVEAZĂ DE MINIMUMUL NECESAR DE MEDICAMENTE CA SĂ SE STINGĂ DIN VIAŢĂ “ÎN MOD NATURAL”,ŞI APOI …. ???

OBIECTIVUL PRINCIPAL AL “OCULTEI MONDIALE” ESTE REDUCEREA POPULAŢIEI PLANETEI PÂNĂ LA 500 DE MILIOANE !

DEMOCRAŢIA SUVERANĂ ROMÂNEASCĂ A ACCEPTAT TARGETUL ŞI A PROMIS CĂ VA FACE TOTUL CA SĂ FIE ÎNDEPLINIT ŞI ÎN ROMÂNIA !

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++