S-a deschis CĂMARA APOCALIPSEI!

Pentru prima dată de când a fost inaugurată, ,,Cămara Apocalipsei” a fost deschisă presei.Depozitul, ascuns printre zăpezi şi gheţuri, într-o zonă a Norvegiei în care se ajunge cu greu, conţine peste 740 de mii de sortimente de seminţe, care ar putea asigura supravieţuirea ecosistemului în caz de catastrofă.
Depozitul fost înfiinţat în februarie 2008 şi conţine seminţe ce ar putea ajuta agricultura să renască după o posibilă Apocalipsă.
Aflat la 1.000 de kilometri de Polul Nord, în caverna din arhipelagul Svalbard din nordul Norvegiei, depozitul va păstra seminţele îngheţate pentru 200 de ani chiar şi în cazul celui mai rău scenariu al încălzirii globale şi chiar dacă refrigerarea mecanică cedează.

Depozitul, care a costat Norvegia 9,1 milioane USD, are capacitatea de a stoca 4,5 milioane de seminţe, cu scopul de a le proteja de schimbările climaterice, războaie, dezastre naturale sau alte ameninţări!

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, Wangari Maathai, câştigătorul kenian al Premiului Nobel pentru pace (2004) şi premierul norvegian, Jens Stoltenberg, au luat parte la ceremonia de inaugurare, la mai bine de 110 metri adâncime în interiorul muntelui Plataaberget.Mai multe pe realitatea !

Clipul de mai jos se încheie cu următoarele fraze:

As a norwegian born and a human being of this earth,i have a vested interest in the seed vault project.

Will all of humanity benefit from the seeds stored in Doomsday vault,or does the cynical “power elite” have other plans???

Ca un norvegian născut şi o fiinţă umană de pe acest pământ, am un interes legitim în proiectul cămara cu seminţe.

VA BENEFICIA TOATĂ OMENIREA DE SEMINŢELE STOCATE ÎN ”CĂMARA APOCALIPSEI”, SAU CINICA ”ELITĂ PUTERNICĂ” ARE ALTE PLANURI???

S-au construit de asemenea numeroase bunkere antiatomice subterane şi Complexe subterane de protecţie la schimbările climatice.”ELITA MONDIALĂ” se pregăteşte pentru LOVITURA CE O VA DA OMENIRII!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Advertisements