Lovirea Siriei va antrena aprinderea unui razboi total in regiunea Orientului Mijlociu,avertizeaza Walid Othman,ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Siriei la Bucuresti,într-un interviu pentru Ziare.com. 

Guvernul sirian a avertizat comunitatea internationala, inca de la inceputul crizei,martie 2011,de existenta unor “teroristi care vizeaza civilii si ataca manifestantii, care intentioneaza sa creeze haos si instabilitate in Siria”, explica ambasadorul Walid Othman. Acesta mai subliniaza ca aceste persoane sunt sustinute si inarmate de tari occidentale si arabe.Aceste grupari teroriste pline de ura intentioneaza sa creeze haos si instabilitate in Siria, asa ca au intreprins multe actiuni criminale in unele zone ale tarii, avand in vizor viata cetatenilor, atat civili, cat si militari. De asemenea, au fost atacate proprietati publice si private, iar cetatenii au fost amenintati neputandu-si desfasura activitatile cotidiene. Tot aceste grupari au comis crime odioase prin exploziile care au avut loc in mai multe locatii din orasele Damasc si Alep.

Mai mult, subsecretarul general al ONU pentru afaceri umanitare, doamna Valerie Amos, va vizita Siria si va fi primita de autoritatile siriene de resort.

Tarile occidentale care comploteaza impotriva Siriei (complot la care participa si unele tari arabe prin exercitarea unor presiuni, dar si prin oferirea de bani si arme bandelor inarmate) au declarat in mod clar ca depun eforturi pentru a inarma opozitia si a-i permite pe teritoriile acestor tari sa planifice, sa pregateasca si sa actioneze in vederea comiterii de acte teroriste si criminale.

De asemenea, se observa efectul de incitare prin intermediul razboiului mediatic, diplomatic si economic care s-a declansat asupra Siriei.

Scopurile acestui razboi mediatic sunt:

-in primul rand eliminarea rolului sau central in regiune,

-în al doilea rând indeplinirea planurilor israeliene de a diviza zona araba si de a o slabi, pentru a nu realiza interesele legitime ale poporului palestinian si,

-in al treilea rand de a impiedica implementarea solicitarilor de pace si de a restitui teritoriile adevaratilor proprietari.

Multe popoare si tari prietene cunosc aceste realitati si se afla alaturi de Siria in aceasta criza, printre care RusiaChina si tarile BRIC, prin urmare Siria nu simte ca se afla intr-o stare de izolare, dar simte ca puterea de propaganda,incitare mediatica si interesele coloniale sunt predominante si de aceea nu se doreste observarea actelor comise de grupari inarmate care ucid, bombardeaza si saboteaza, asa cum nu vor sa se observe nici ceea ce trebuie sa intreprinda statul pentru a impiedica aceste bande si a le starpi.

Conducerea siriana s-a referit recent la faptul ca nu crede ca tarile occidentale isi vor asuma acest risc, avand in vedere absenta in Siria a genului de revolutie care a determinat bombardarea Libiei si indepartarea fostului regim, in ciuda numarului mare de victime care a ajuns la 50.000. Apoi, noi nu credem ca prietenii Siriei din Rusia si China isi vor da acordul pentru asemenea masuri.

Adaug la toate acestea pozitia geografica a Siriei, rolul politic si forta statului sirian care vor impiedica atat Occidentul, cat si tarile arabe si pe cele vecine Siriei sa intreprinda un asemenea pas.

Articolul integral pe Ziare.com !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şi acum cei care au fost lichidaţi sau eliminaţi pentru că, uniţi,puteau duce la prăbuşirea IMPERIULUI AMERICAN şi a SUPREMAŢIEI DOLARULUI AMERICAN,absolut INACCEPTABIL pentru “ELITA MONDIALĂ” !!!


URMĂTORII PE LISTA “NEAGRĂ” A IMPERIULUI SUNT DICTATORII TERORIŞTI: 

BASHAR al-ASSAD,MAHMOUD AHMADINEJAD,HUGO CHAVEZ,..!

CRED CĂ-ŞI DORESC SĂ-I TREACĂ PE LISTA NEAGRĂ ŞI PE VLADIMIR PUTIN şi HU JINTAO,DAR CU EI ESTE MAI GREU,SPRE IMPOSIBIL!!! 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++