Vă mai amintiți de ingineriile financiare prin care banca americană Goldman Sachs a ajutat Grecia să scoată din contabilitatea deficitului o sumă de bani suficicientă cât să îndeplinească regulile pentru aderarea la zona euro?

Nu numai grecii au recurs la tertipuri pentru a-și ascunde găurile negre din buget ci și americanii, scriu cei de la Business Insider,care au publicat un material în care arată că guvernul american face inginerii contabile pentru ca nivelul cheltuielilor publice să pară mai mic.

Pe scurt, este vorba despre un nivel al cheltuielilor mai mare cu încă 9 mii de miliarde de dolari

“Afacerea Goldman Sachs este o poveste foarte sexy dintre doi păcătoși, însă criza datoriilor nu este copilul rezultat în urma sexului pe care l-am făcut cu Goldman Sachs”,spune Christoforus Sardelis, cel care a fost la acea dată șeful Agenției grecești care se ocupă de managementul datoriei publice.

Articol publicat de CAPITAL după articolul original “America Is Using Tricks To Hide A Debt Crisis Worse Than Greece“,al lui Bruce Krasting,din  Business Insider !Articolul este amplu cu toate detaliile necesare înţelegerii pe deplin a ingineriilor financiare cu ajutorul cărora America ascunde o datorie publică suplimentară de 9.000 de miliarde de dolari,datoria publică reală a Statelor Unite fiind de 160% din PIB!!!Bruce Krasting a postat această demascare  şi pe blogul său brucekrasting.blogspot.com,şi cu trimitere la site-uri oficiale guvernamentale www.cbo.gov şi Congressional Budget Office !!!

15.000 miliarde $ = PIB al SUA

14.500  miliarde $ = Datoria publică declarată a SUA

9.000 miliarde $ = Datoria publică ascunsă de SUA

23.500 miliarde $ = Datoria publică reală a SUA

23.500 : 15.ooo = 156,666666 % – Datoria publică reală faţă de PIB a SUA !!!

Datoria Greciei este de circa 170% din PIB !!!

UNCHIUL SAM ESTE ÎN DIFICULTATE !!!TREBUIE S-O SCOATĂ CUMVA LA VOPSEA!!!DEJA A GĂSIT 2 (DOUĂ) OPORTUNITĂŢI:SIRIA şi IRAN!! SE PARE CĂ IRAK,EGIPT şi LIBIA NU AU FOST DE AJUNS SĂ SCOATĂ SUA DIN RAHAT!!!TREBUIE PEDALAT PUTERNIC PE CELE DOUĂ OPORTUNITĂŢI,ADUSE ISCUSIT PE ORDINEA DE ZI CA FIIND PRIORITARE !!!

Şi pentru că una din priorităţi este SIRIA,în articolul următor vă voi prezenta cum

AMBASADORUL SIRIEI LA BUCUREŞTI DEVOALEAZĂ MOTIVELE REALE ALE NEMULŢUMIRII SUA,UE şi NATO FAŢĂ DE “DICTATORUL” BASHAR al-ASSAD !!!Vă prezit un mic pasaj:

“Guvernul sirian a avertizat comunitatea internationala, inca de la inceputul crizei,martie 2011,de existenta unor “teroristi care vizeaza civilii si ataca manifestantii, care intentioneaza sa creeze haos si instabilitate in Siria“, explica ambasadorul Walid Othman. Acesta mai subliniaza ca aceste persoane sunt sustinute si inarmate de tari occidentale si arabe.”