Mesajul “îngrijorat” al ambasadorului SUA pentru guvernul român!!!

Măi fraţilor,s-a îngrijorat rău de tot ambasadorul SUA pentru guvernul român. Astăzi, 18.04.2012, FRANKENSTEIN a ţinut morţiş să-şi exprime îngrijorarea pentru faptul că nu continuă privatizările (adică vânzarea pe 3 lei a tuturor resurselor naturale) în România,în realitate fiind supărat foc din cauza rateului lui CHEVRON cu CUPRUMIN!!!Jidov nenorocit,ne-a crezut prea proşti ca să înţelegem unde bate de fapt “foarte diplomatic” cu această îngrijorare!!! Ne-am prins Jidane-CIA-MOSSAD că de fapt te ustură rău că nu ne-am vândut CHEVRON-ului 21 de miliarde pe 200 de milioane şi că vei primi castane-n freză de la stăpânii tăi ILLUMINATI că nu ţi-ai îndeplinit misiunea!!!!!

 Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, a declarat,astăzi 18.04.2012, că este îngrijorat că nu continuă privatizările, el explicând că procesele de privatizare trebuie să fie, în egală măsură, transparente şi credibile.

“Cred că este extrem de important ca Guvernul să continue procesul de privatizare sau de numire de manageri privaţi. Eu nu sunt expert în niciunul dintre procesele care au fost urmate în aceste cazuri particulare dar eu cred că este foarte important ca lucrurile de acest gen să fie transparente şi să aibă credibilitate. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie făcut deloc. Dimpotrivă, trebuie făcute amândouă. Cum spunem noi în America, trebuie să poţi să mergi şi să mesteci gumă în acelaşi timp“,

a spus ambasadorul, întrebat cum comentează ultimele eşecuri în materie de privatizare din România, ca de exemplu Cupru Min.El nu a dorit să se refere la niciun caz specific, precizând că “aceasta este treaba reporterilor” însă a spus că este îngrijorat că nu se continuă privatizările.

“Eu sunt îngrijorat că nu continuă privatizările. Este vorba despre bunuri de o valoare incredibilă pentru românii de nivel mediu iar în unele cazuri au fost irosite sau chiar s-a profitat de ele. Iar noi vrem ca toţi românii să profite de ele nu numai un grup anume“,

a spus diplomatul.(Câtă nemernicie şi prefăcătorie în aceste declaraţii mincinoase!!!)

Reprezentanţii firmei canadiene Roman Cooper, care a câştigat în martie licitaţia de privatizare a Cupru Min Abrud, s-au întâlnit cu conducerea OPSPI şi a MECMA, însă Guvernul a decis să reia procedura de vânzare a Cupru Min, în conformitate cu legislaţia.Bingo!!!Asta-i “îngrijorarea” lui Frankenstein!!!

Sursa : realitatea . Şi comentariile cititorilor sunt foarte tari.

Bogdan Marinescu a spus (acum 1 min):Toţi jidanii nemernici,avizi de bogăţii şi de putere,au ajuns să ne comande ce trebuie să facem noi la noi în ţară!Marş afară,javră ordinară!!!

Gigi Duru a spus (acum 54 min):ALOOOOO!!!! SEVICIILE!!!SPIONAJ,TRĂDARE,PUTE BRE, TREZIŢI-VĂ ŞI BĂGAŢI ADEVĂRUL PE ŢEAVĂ, CĂ DISPARE ROMÂNICA BRE,E ULTIMA SUTĂ BRE!!! FIŢI PATRIOŢI!!!

ilasciuc danut a spus (acum 50 min):MARK GITENSTEIN LOVES SNIPERS,HE SAID THAT

 

 andrada a spus(acum o oră) :E ingrijorat ca nu pot ei, strainii, americani, evrei, etc. sa puna mai repede si mai ieftin mana pe bogatiile care ne-au mai ramas.Le e frica ca va mai dura pana vor cumpara toata tara.

trojan horse a spus  (acum o oră) :Jidovul ne forteaza mana sa vindem totul pe nimic si sa ramanem saraci lipiti pamntului, indatorati la FMIpentru 200 de generatii urmatoare! Ati vrut sa vina americanii, acuma o sa va rugati sa se care!

johnneil a spus  (acum 4 ore) :De ce nu candideaza si asta la functia de presedinte a Romaniei? Dar mai are timp de gandire si de a-si lua cetatenia.

octavescu a spus  (acum 4 ore) :Republica Romana a fost instaurata si condusa pana in anii ’60 de catre COMISARI ; pe atunci se incerca impunerea asa numitului Plan Valev -respins de romani si de bulgari, acesta a esuat.Republica Romana instalata in dec.’ 89 este condusa de SAMSARI – iar planul de transformare a tarii intr-un perimetru exploatat de catre diversi barbugii ai pietelor de capital si cozile lor de topor , pe care l-am putea denumi PRIVATIZARE ALBA-NEAGRA este similar in esenta si finalitatea scontata cu Planul Valev.Poate ca dupa alungarea CHEVRON din Bulgaria vor avea aceeasi soarta si SAMSARII .

prea curios a spus  (acum 4 ore) :El nu comentează, dar bate şaua. No, makacilor în opinci din anvelopă, vindeţi-vă şi pământul de sub copacii in care vă zbenguiţi!

Mai sunt încă multe comentarii tari.Intraţi la realitatea şi citiţi-le pe toate.Sunt mai tari decât articolul!!!