Dl. Ion Iliescu: Salut Victoraş, ce faci?

Dl. Victor Ponta: Bună ziua Domnule Preşedinte.

Dl. Ion Iliescu: Victoraş, vezi că tu eşti preşedinte acum.

Dl. Victor PontaDa, dar stiţi cum este….

Dl. Ion Iliescu: Lasă asta acum. Spune-mi te rog cum facem cu MAZĂRE la CONSTANŢA. Ne face de râs pe toţi. Face de râs partidul şi pe toţi membri.

Dl. Victor PontaDa, ştiu dar altul mai bun nu avem. Am vorbit şi cu Dl. Antonescu şi a rămas că îl lăsăm să câştige şi după aia…cum am vorbit, pentru toamnă sau pentru prezidenţiale.

Dl. Ion IliescuEu zic că pentru toamnă ca să ajutăm partidul. Aşa, dacă îl mazilim după parlamentare îl ajutăm doar pe Antonescu.

Dl. Victor Ponta: Şi cu Dl. Constantinescu ce facem, că dacă cade unul, cade şi celălalt.

Dl. Ion Iliescu: Ce, nu mai avem alte cadre bune în partid pentru Constanţa? Eu cred că sunt oameni serioşi să îi înlocuim pe ăştia acum cât opoziţia este la pământ. Acum este momentul să reâmprospătăm partidul.

Salutari frati si surori, colectivul Anonymous din Romania nu doarme.In curand toate stenogramele aflate in posesia Anonymous vor fi postate si pe Youtube

Suntem aici vom fi mereu .
Suntem Anonymous .
Nimeni nu ne poate opri.
Suntem o idee .
Suntem o legiune .
Suntem unu si acelasi .

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nu am uitat de promisiunea de a trimite o SCRISOARE DESCHISĂ premierului PONTA!Am întârziat special să văd dacă premierul va îndeplini promisiunile (s-au dovedit absolut bombastice) făcute înainte de a pune mâna pe ciolan!!!Vi le amintiţi?

1.-TRANSPARENŢĂ ABSOLUTĂ CU CHELTUIREA BANULUI PUBLIC!

2.-STOP HOTĂRÂT RISIPEI BANULUI PUBLIC!

3.-LUPTĂ ACERBĂ CU CORUPŢIA!

4.-PEDEPSIREA EXEMPLARĂ A VINOVAŢILOR CU RISIPA BANULUI PUBLIC ŞI A CORUPŢILOR DOVEDIŢI!

SURPRIZĂ DE SURPRIZĂ!!!Pe data de 5 mai 2012 a expirat termenul limită (de 30 de zile) de transmitere a răspunsului cu modul de soluţionare a petiţiei adresată Ministerului Economiei iar pe 9 mai a expirat termenul limită (de 30 de zile) de transmitere a răspunsului cu modul de soluţionare a petiţiei adresată Ministerului Finanţelor Publice şi A.N.A.F.!!!

CONCLUZIA : GUVERNUL PONTA,IN CORPORE,A PRELUAT ŞI CHIAR A AMPLIFICAT

NESIMŢIREA,INDIFERENŢA ŞI BĂTAIA DE JOC

DE LA PREDECESORUL GUVERN UNGUREANU!!!!!

Care Guvern Ungureanu le-a preluat de la Guvernele Boc 1,2,3,…,care guverne le-au preluat de la Guvernul Tăriceanu,care le-a preluat de la Guvernul Năstase,şamd!!

Deci cine a scris şi a strigat în Piaţa Universităţii

PDL=USL=ACEEAŞI MIZERIE !!!

a fost înjurat degeaba pentru că AVEA PERFECTĂ DREPTATE!!!

ACESTE PROMISIUNI NU POT FI ÎNDEPLINITE INDIFERENT DE CINE LE FACE,SUNT DOAR VRĂJELI DE PROSTIT PROŞTII!!!EXPLICAŢIA ESTE BANAL DE SIMPLĂ.SE SCHIMBĂ PREMIERUL,MINIŞTRII, CÂŢIVA SECRETARI DE STAT ŞI ATÂT!!!CEI CARE TREBUIE SĂ FACĂ TREABA,SĂ ANCHETEZE,SĂ INSPECTEZE,SĂ VERIFICE,SĂ PROPUNĂ MĂSURI DE PEDEPSIRE, AU RĂMAS ACEIAŞI ÎN TOATE GUVERNELE ŞI BĂIEŢII ÎŞI ŞOPTESC ÎN BARBĂ :

DE CE SĂ MĂ LEG LA CAP DACĂ NU MĂ DOARE?????

DACĂ-I PRIPONESC PE ĂŞTIA-ADIO ŞPAGĂ,MAI BINE FAC PE PROSTU` ????

(Ştiţi care este culmea ironiei?SĂ FACI PE PROSTUL ŞI SĂ RĂMÂI AŞA!!!)

Urmează SCRISOAREA DESCHISĂ,în care voi puncta fiecare infracţiune,cine a comis-o,cine se face vinovat că nu a vrut să ia în seamă infracţiunea şi nu a pedepsit infractorul.Toate acestea le voi detalia în articolul următor în cadrul SCRISORII DESCHISE adresată PREMIERULUI VICTOR PONTA.

Advertisements