Intrucat in ultimele saptamani, europarlamentara Monica Macovei fosta ministru al Justitiei, apare insistent pe la televiziuni sa agite populatia, aratand spre fel de fel de vinovati din Justitie si clamand principii democratice in care sustine ca ea crede cu tarie, lumea justiţiei va prezinta dovada ca lidera PDL nu este altceva decat un procuror comunist, care a jurat sa apere oranduirea comunista si politica PCR. Monica Luisa Macovei (fosta Gherghescu) si-a inceput activitatea de procuror in 1982 la Procuratura locala Giurgiu. La 1 septembrie 1982, cand si-a intrat in paine ca procuror, Monica Luisa Gherghescu era deja membra a Partidului Comunist Roman. Cu aceasta ocazie, in fata fostului Procuror General al Republicii Socialiste Romania, Nicolae Popovici, ea a depus juramantul de procuror comunist.

Iata-l:

REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA

JURAMINT

Eu, Gherghescu Monica Luisa – procuror la Procuratura locala Giurgiu – Jur sa servesc cu devotament Republica Socialista Romania, poporul roman, sa pun intreaga mea capacitate de munca in slujba infaptuirii politicii interne si externe a partidului si statului, sa aduc la indeplinire, cu intreaga raspundere, atributiile care imi sint incredintate, sa actionez neclinit pentru intarirea si dezvoltarea orinduirii noastre socialiste, pentru apararea patriei, a suveranitatii, independentei si integritatii tarii.

Jur sa respect Constitutia Republicii Socialiste Romania si legile tarii, sa pastrez cu strictete secretul de stat, sa apar proprietatea socialista, sa actionez potrivit principiilor democratismului socialist, ale eticii si echitatii socialiste”.

Acest juramint a fost depus in fata noastra, astazi 1 septembrie 1982.

PROCUROR GENERAL, Nicolae Popovici

Aflu de la Reporter virtual că spaima calului Mariei Tereza, celebra euro-flaşnetă Monica Macovei, membra cu coadă a grupului vocal-instrumental “Cele Trei Graţii”, alaturi de Tatiana Mungiu şi Renata Weber, şi-a facut şi ea blog, după modelul lui Cristi Preda, acest Vasile Roaită rămas atârnat de sirenă. Pentru cine nu-şi mai aduce aminte este vorba de fostul ministru al Justiţiei defunctei Alianţe DA, “civila” GDS, “anti-corupta” pană-n măduva oaselor, care

nu ne prea poate lămuri din ce banuţi de criză îşi ţine junele copil pe la Londra, încă de dinainte de a deveni euro-parlamentar PD-L (pe liste, ca pe vremea PCR şi FSN). Cumva din cei “economisiţi” prin “mijloace specifice” în Macedonia?

Citiţi şi vă cruciţi!!!Nici nu vă puteţi imagina câte nemernicii a putut să facă o singură paraşută guristo-limbistă din cea mai de jos speţă a fiinţei umane!!!Citiţi articolul integral,exploziv şi explicativ,cu toate “ghiduşiile” graţielei MONI şi a colonelului VASILE,la ştiri de la Ovidiu!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++